Frkhanne


Videoblogg

VIDEOBLOGG TABBEKLIPP

VIDEOBLOGG DEL 2

VIDEOBLOGG DEL 1

Nå har jeg og Rebekka svart på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Måtte dele opp videoen i flere deler siden det ble ganske langt. Så del 2 kommer snart når vi har fått redigert den. 

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden Rebekka er på besøk hos meg nå tenkte vi at vi kunne ta en liten spørsmålsrunde. Dere kan spørre om alt dere vil som eks. språkreisen vi var på i California, medier og kommunikasjon, blogging, venner osv. Så bare spør i vei så lager vi mest sannsyneligvis videoblogg senere idag!

SANGVIDEO

Det er så mange av dere lesere som har hatt lyst til å høre meg synge, så da måtte jeg nesten legge ut en sang da! Er ingen superstjerne, men synger kun fordi jeg synes det er utrolig morsomt. Youtube ødelegger foresten filmene mine når jeg laster de opp! Det blir skikkelig dårlig kvalitet på de..

AGILITY VIDEO

I kveld har jeg mikset og fikset en liten video av meg og Tassen fra vår første agility konkurranse, 9 september, i høst. Nå sitter jeg og krysser fingrene for at Tommy skal gå videre i x - factor..

Videoblogg

JØDISK FOLKEDANS

video:p4160035

Jeg og Tora har et prosjekt om jødisk musikk, arkitektur og kunst. Vi tenkte vi skulle lage en litt annerledes fremføring ved å danse jødisk folkedans imorgen. Nå har vi blitt helt hekta rett og slett, eller ikke..
hits