Frkhanne


Utfordring

DAG 20 - 3 FINE TING SOM HAR SKJEDD DE SISTE 20 DAGENE

Sondre har fått førerkortet,

jeg har vært på hytta,

og sist men ikke minst, det har blitt Desember og det er snart jul!

DAG 19 - ET BILDE AV MINE FAVORITTPLAGG

Idag har jeg vært på spinning sammen med Perri! Endelig en dag som jeg har leksefri, og det er så deilig! Henger litt etter med den 20 dagers utfordringen, men bedre å ta det nå enn å ikke fullføre fordi jeg ikke har hatt tid.

Jeg har veldig mange favorittplagg, men nå som det har blitt kaldere ute og det begynner å bli vinter og snø (forhåpentlivis), så er det veldig godt å bruke strikkegensere! 


Veromoda // Veromoda // Gina Tricot

DAG 18 - 5 TING JEG ELSKET DA JEG VAR YNGRE

Julemorgen: Husker alltid at det var så koselig å stå opp og se på julemorgen med Nissa og Elisabeth. Skikkelig høydepunkt i julen! 

Ridning: Jeg gikk på ridning i mange år, og synes det var kjempe artig. 

Dokker og bamser: Jeg hadde en babyborn dukke som jeg kalte Marte og en bamse som het Brakar. Jeg elsket å arrangere ting for dem som teselskaper, stryke og vaske klærne dems og leke at de hadde bursdag. 

Marianne: Når søskenbarnet mitt kom for å passe meg var jeg så glad. Jeg så skikkelig opp til henne og synes hun var verdens snilleste (noe hun er fortsatt).

Lære meg nye ting: Jeg elsket å lære meg nye ting når jeg var liten. Når broren min startet på skolen to år før meg var jeg kjempe sint fordi han hadde lekser og ikke meg, så mamma måtte lage egne lekser til meg som jeg kunne få gjøre. 

Hva elsket du da du var yngre?

DAG 17 - BILDE AV MINE PARFYMER

Jeg fant selvfølgelig ikke igjen favorittparfyma mi Escada Moon Light da jeg skulle ta bilder, men her er de andre parfymene jeg har. Fra venstre Hugo boss femme, Issey miyake l'eau d'issey florale (favoritt!), Escada Into the blue (favoritt!), Escada Sunset Heat, Jimmy Choo, Intimately Beckham, Homme Joop og Yves Saint Laurent Paris Babydoll. 

Hva er favorittparfymen din?

DAG 16 - NYE SANGER SOM DU LIKER AKKURAT NÅ

Synes det nye julealbumet til Michael Buble er veldig bra! Kjempe mange søte, morsomme og litt annerledes julesanger. Jeg er jo superfan av sangen Home som han synger, og liker egentlig det meste han gjør!

Har du hørt de nye julesangene til Michael Buble? 

hits