Frkhanne


USA

USA-BLOGGEN MIN

Bloggen min som handler om USA-turen og STS-jenta har jeg begynt å skrive på nå for et par dager siden! Der kommer det til å bli masse oppdateringer om USA. Bloggen heter sts-education.com/sts-jenta2012. Blogger altså på STS sine hjemmesider på en egen blogg der. Kommer selvfølgelig til å fortsette å skrive om hverdagen min på denne bloggen i tillegg. Her er LINK!!! :-) Håper du kommer til å følge meg på den bloggen også, da blir jeg glad!

JEG ER STS JENTA 2012

I starten av februar meldte jeg meg på en konkurranse arrangert av STS hvor man kunne vinne en Coast to coast språkreise i USA. Man skulle skrive litt om sin eventyrsommer og sende inn et bilde som beskrev eventyrsommeren.

En tirsdag i februar ringte de fra hovedkontoret til STS og sa at jeg hadde vunnet språkreisen. Jeg ble helt målløs og visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! At JEG hadde vunnet var helt ubeskrivelig. 

Det eneste jeg gjør nå om dagen er å telle ned dagene til jeg reiser 9. juli. Jeg gleder meg helt sinnsykt mye, og kan nesten ikke vente med å reise til USA igjen. 

Her er bildet som jeg sendte inn av min eventyrsommer og som jeg vant med: 

hits