Frkhanne


Topp 5

TOPP 5 HØYHELTE SKO

Jeg har tenkt til å starte med noe nytt her på bloggen. En gang i uka eller oftere kommer jeg til å legge ut en topp 5 liste av noe jeg har som eks. høyhelte sko, kjeder, gensere, øredobber osv. Så derfor starter jeg i dag med mine 5 favoritthøyhelte sko.


Dette var mine første høyhelte sko og som dere kanskje ser så er de ikke så veldig høye. Disse skoene passer til nesten alt og jeg har brukt dem masse. De har vært med på utallig mange bursdager og flere ganger til syden så synes de har holdt seg temmelig godt.Digger disse skoene fordi de er kjempe gode å gå i og liker veldig godt "diamantene" på de. 


De beste høyhelte skoene jeg eier. Fant de på salg i fjor sommer og betalte kun 99 kr for de (hadde kostet 699) så dette var et skikkelig godt kupp med tanke på at de er så gode! Kjøpte disse skoene i California, men har desverre ikke fått brukt dem mer enn en gang enda. Gleder meg til sommeren når jeg kan bruke disse sammen med en sommerkjole. 


Elsker disse skoene, men desverre synes jeg de er kjempe vonde å gå i. Liker så godt at de glitrer og elsker å bruke dem til enkle kjoler da jeg synes de "piffer opp" hele antrekket. 

Hvilke høyhelte sko likte du best?

hits