Frkhanne


Søndags smykke

SØNDAGS SMYKKE

img7085

Dette makramekjedet har jeg fått av søskenbarnet mitt, Heidi. Jeg tror det har blitt mitt nye favorittkjede! Alle perlene kjøpte hun når hun var i Kreta, det er jo så utrolig mange fine og billige perler nedi der! Hvis jeg noen gang skal til dit igjen, skal jeg hamstre maaaasse perler.

Koret hadde foresten konsert i kirka idag, og jeg sang solo på "en stjerne skinner i natt". Jeg var så nervøs at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg for jeg har jo ikke sunget solo på mange år, men det var jo egentlig litt gøy..


Q: Hva synes du om kjedet?

SØNDAGS SMYKKE

sondagssmykke

Jeg kom plutselig på at "oj, det er jo søndag, det betyr jo søndags smykke", jeg hadde jo helt glemt det! Denne ringen har jeg fått av kjæresten min, Sondre, til konfirmasjonsgave. Jeg ble veldig glad når jeg fikk den, for det er jo veldig koselig å få en sånn gave av kjæresten sin! Dessuten passer den nesten til alle mulige klær og smykker.

Q: Hva synes du om ringen?

SØNDAGS SMYKKE

heheaheah

Disse øredobbene har jeg fått av en av de beste vennene, Helle. Synes de er veldig fine og jeg liker de veldig godt, men er veldig vanskelig å finne noe som "matcher" siden det er så spesielle farger på de. Noe annet jeg og erfarte; det er umulig å ta bilde av øredobber med speilrefleks når du har de på deg selv! Jeg prøvde alle mulige innstillinger på både manual og autofokus, men kameraet hadde visst bestemt seg for at det ikke ville fokusere på øredobbene.

Q: Hva synes du om øredobbene?

SØNDAGS SMYKKE

img6247 copy

Dette smykket har jeg fått av farmor. Hun fikk det selv i konfirmasjonsgave da hun var ung, så det er jo veldig koselig at jeg har fått det og at hun ville gi det til meg. Jeg synes bare det er så utrolig lekkert!

Q: Hva synes du om smykket?

SØNDAGS SMYKKE

Jeg har akkuratt funnet ut at jeg hvertfall har 78 armbånd, så jeg tenkte; hvorfor ikke dele noen av smykkene mine med dere? Jeg har derfor tenkt å starte med en ny "greie" bloggen hver søndag, nemlig legge ut et av smykkene mine og skrive om det. Det jeg hvertfall erfarte idag var at det var ganske vanskelig å ta bilde av et armbånd når du hadde det på hånda og samtidig skulle ta bilde, hvertfall når speilreflekskameraet veier 2000 tonn (nesten da, hvertfall).


armbnd

Dette armbåndet fikk jeg av onkelen min/fadderen min, Frode, til konfirmasjonen min. Har brukt det masse siden da. Synes det er skikkelig fint når man bruker mange andre armbånd til det, eller hvis man bare bruker det alene.


Q: Har du forslag til bedre navn enn "Søndags smykke"?

hits