Frkhanne


Skole

MEDIA PRØVEEKSAMEN

Beklager fraværet mitt i det siste, men jeg har hatt det supertravelt og ikke prioritert å blogge, men derimot har jeg masse ideer til hva jeg kan blogge om nå! 

Uka før påskeferien hadde vi prøveeksamen i alle mediafagene, noe som var både stressende og litt deilig. Vi fikk først 48 timer på å lage et produkt og deretter fikk jeg resten av skoleuka til å øve på fremføringa som jeg skulle ha på fredag.

Jeg laget en plakat og en flyer som en holdningskampanje om nettvett med målgruppe "jenter i ungdomsskole-alder". Grunnen til at jeg valgte denne målgruppen var hovedsakelig fordi det er jenter i den alderen som virkelig kan trenge litt nettvett!

Jeg fikk 5'er på fremføringen og produktet så det er jeg veldig fornøyd med siden karakteren teller en god del i de fleste fagene jeg har! 

Dette var plakaten min:

Og dette flyeren:COVERBILDE

Medier og kommunikasjon har hatt et samarbeid med frisørlinja på skolen. Samarbeidet gikk ut på at frisør-linja skulle style modeller, mens media skulle ta bilder, redigere bilder og lage cover. 

Må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til oppgaven i starten da jeg synes den virket litt vanskelig, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet mitt, så jeg håper på en god karakter!Hva synes du om coveret? Synes du det lignet på et ekte "Det Nye" cover? 

hits