Frkhanne


Musikk

FIVE MORE DAYS TIL CHRISTMAS

Det snør masse ute idag, og julestemningen er på topp! Og hva passer vel ikke bedre enn å legge ut sangen "Five more days til christmas" når det bare er fem dager igjen til jul? Blir glad av denne julesangen!

HEIA TOMMY!

Jeg sitter nå å venter på at X factor skal begynne, fredagens største høydepunkt. Idag skal deltagerne synge en sang som de har lyst til å dedikere til noen. Jeg synes at Tommy er den beste, han synger så utrolig fint. De som er igjen nå har et veldig høyt niva på sangen og er kjempe flinke alle sammen, så uansett hvem som vinner blir det jo noen flinke!
tommytommy

Q: Hvem heier du på i X factor?
BLOGGNO-XFACTOR

Korkonkurranse

Idag har koret jeg går i, Gjøvik ungdomsskor, vært i Oslo på korkonkurranse. Vi kom på 2. plass og jeg er kjempe fornøyd med det! Vi konkurrerte tross alt bare mot voksne, som har sunget i kor i mange år. Dommerne sa også at vi er Norges beste og flinkest barne og ungdomsskor, og det er jo morsomt å høre.

11. og 12. desember skal vi ha den faste lucia konserten vår. Den er så utrolig koselig, blir i så god julestemning av det. Hele koret har hvite kapper, det er helt mørkt ute og hele kirka er opplyst av levende lys overalt. Tiden går fort frem dit, det er jo snart bare seks uker igjen!


Her er to filmer av koret fra vi var med på musicals i Gjøvik når vi sang Lè miserable;
hits