Frkhanne


desember 2011

INSTAGRAM

Noe jeg har begynt å bruke ganske mye i det siste er Instagram! Instagram er en genial app for iphone omtrent som twitter hvor du kan følge andre og legge ut bilder av det du driver med. Man kan også kommentere og like bildene. Det er veldig lett å oppdatere der fordi man bare knipser et bilde med iphonekameraet, evt redigerer det inne på appen og så legger det ut.

Jeg har begynt å oppdatere der ganske ofte i det siste så hvis dere vil følge meg hadde jeg blitt veldig glad! Det er bare å søke på navnet mitt Hanne Kjølvang så finner dere meg eller søke på brukernavnet mitt hannekjolvang. Du kan også følge meg / se på brukeren min via nettet på http://statigr.am/hannekjolvang.

Her er de 9 siste bildene jeg la ut på instagram;

Har du instagram? Hva kaller du deg på instagram? 

GOD JUL

Ville bare skrive en kort mobilblogg og ønske alle dere snille blogglesere som gidder å lese bloggen min enda jeg er så dårlig på å oppdatere en riktig god jul!

Jeg har akkurat vært ute å gått en tur med Tassen og sitter bare å slapper av inne på hytta nå. Snart kommer mormor og bestefar, så det blir veldig koselig.

God jul alle sammen!!

GULLKUA 2011

De to siste ukene har skolen vår deltatt i en filmkonkurranse hvor vi skulle produsere en kortfilm på 3 minutter. I går var vi på filmprisutdeling på Lillehammer og så på alle kortfilmene (36 tilsammen). Det var tilsammen 10 gullkua priser og Gjøvik videregående vant en pris for beste filmplakat og en pris for beste filmkyss. Det er også skrevet om det i avisa som du kan lese HER

 

Gruppen min vant gullkua prisen for beste kyss noe som var veldig artig siden vi ikke forventet å vinne noe da det var så mange bra kortfilmer med. Jeg måtte også komme opp og holde en takketale. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, men det gikk veldig bra! 

Printscreen av kysset vi vant med.. 

DE TO SISTE UKENE

Har hatt det veldig travelt de to siste ukene! Har vært veldig mye med koret, ordne ting til jul, skole osv! Så her kommer en oppsummering av det jeg har gjort.

♥ Bakt pepperkaker, laget karameller og sjokolade med mamma og Sondre.

♥ Ryddet og  vasket rommet til jul (viser dere senere)

♥ Hatt tre luciakonserter + en generalprøve med koret

♥ Vært med på en filmkonkurranse med skolen + at gruppen min var i avisa som dere kan lese i pdf her (liten artikkel om lucia konserten også nederst på siden).

♥ Vunnet julequiz i klassen, hehe

♥ Fått 4+ i samfunnsfag (hele klassen pleier å stryke / få 2 så er superfornøyd)

♥ Vært på julegaveshopping

♥ Sett New Years Eve med Sondre

♥ Vært på julebord

♥ Fått julekalender (viser dere også senere)

Hatt juleverksted med jentene i klassa

♥ Vært på julekonsert med Vestoppland kammerkor sammen med Lise

HJEMME FRA HYTTA

Har jeg kommet hjem fra hytta på Kvitfjell nå. Ble skikkelig avslapningshelg inne siden det blåste så utrolig mye ute, så kjenner jeg er uthvilt og klar for ei ny uke! Uka som kommer skal vi ha Lucia-konserter med koret så da blir det en øvelse, en generalprøve, to konserter pluss en konsert på selve lucia-dagen. Det er så koselig med lucia-konsertene og jeg kommer alltid i skikkelig julestemning!

Nå skal jeg gjøre ferdig de siste medieleksene vi har før jul. I morgen starter vi nemlig med et filmprosjekt/filmkonkurranse som heter "Gullkua" som vi skal jobbe med hver dag frem til jul. Blir veldig godt å ikke ha lekser, så gleder meg veldig! 

Har du kommet i julestemning?

PÅ HYTTA

Jeg, Sondre og Tassen er på hytta i Kvitfjell og koser oss i helga. Når vi våknet idag så var det skikkelig snøstorm ute her, så da ble det en skikkelig avslapningsdag inne! Er så godt å slaske rundt i superundertøy, uten sminke og bare gjøre det man har lyst til. Sitter å spiller litt xbox nå også skal vi se på filmen jeg fikk i adventskalenderen senere!

DAG 20 - 3 FINE TING SOM HAR SKJEDD DE SISTE 20 DAGENE

Sondre har fått førerkortet,

jeg har vært på hytta,

og sist men ikke minst, det har blitt Desember og det er snart jul!

hits