Frkhanne


desember 2008

Bakdelen ved å ha norges største mobilleverandør ..

Bakdelen ved å ha norges største mobilleverandør er vel at allerede nå er det umulig å få sendt en melding. Uansett om det er til naboen din , en i sverige eller en i Afrika er det like vanskelig. Sikkert utrolig mange som sitter hjemme å tenker de skal sende en nyttårsmelding litt tidlig for å slippe all "trafikken". Jeg har helt sluttet å sende nyttårsmeldinger fra mobil fordi det er jo ikke noe kult når de får den 5 timer etter jeg sendte den. Jeg er utrolig irritert over at det ikke går ann å fikse nettet så jeg får brukt mobilen min, ARGHHHH.


Pleier du å sende nyttårsmeldinger ?

Norges nye potetskreller

Jeg har herved kåret meg til norges nye potetskreller, har nemlig stått på kjøkkenet i over 1 time nå og skrelt nesten 50 poteter. Etter at jeg hadde skrelt 10 stk angret jeg meg vel egentlig litt for at jeg ikke bare støvsugde eller vasket opp som pappa foreslo. Jeg må også rydde rommet mitt nå snart for vi får 22 gjester ikveld.Hva skal du idag på nyttårsaften ?

Nye innkjøp

Jeg og Kristine var på shopping igår , kjempe koselig.
Hun kjøpte seg one three hill sesong 2, en pung og bukse. 
Jeg fikk også kjøpt meg noen småting mens vi gikk rundt og koste oss på cc.

  blomstttttbluse

pc310207

pc310217

pc310209

pc310219

Bluse fra H&M kr 198 ,-
Det første bildet er sånn farge og mønster jeg har på den
og på det andre bildet ser du fasongen og sånn.
3 truser fra Accessorize kr 55 ,- pr stk
Stripete votter fra H&M 69 ,- kr

Det nye året er på vei inn ..

Jeg har egentlig ikke så mye og skrive om nyttårsaften så jeg sier bare ;


hva er dine nyttårsforsetter for det nye året ?

Ny sesong med frustrerte fruer

Imorgen 21.30 på tv2 så starter en ny sesong av frustrerte fruer. Jeg har helt dilla på det og sitter klistret foran tvskjermen hver uke. Jeg liker alt ved det, alle de forskjellige personlighetene, skuespillerne og alle de usaklige tingene som skjer i Wisteria Lane .

frustrerte fruer

Ser du på frustrerte fruer ?
Hvorfor / hvorfor ikke ?

Venstrestill et bilde

1. Last opp bildet og skriv teksten du skal ha i innlegget ( det går ann og endre på teksten etterpå  )
blogg1
2. Trykk på bildet du vil venstrestille
3. Trykk på knappen som jeg har markert rundt med rødt

blogg2


Håper dere får det til :- )

Jeg har fått en ..

.. juletruse av Helle. Se så søt den er og til de som lurer så hadde jeg ikke brukt trusa når jeg tok bildet. Egentlig driver jeg å rydder på rommet mitt , men jeg måtte bare sjekke bloggen. Etterpå skal jeg dusje også lakke neglene mine med den nye rosa neglelakken min.
truseeee

Hva er det søteste du har ?

Du har herved klart å ødelegge dataen min 2 ganger

Første gangen bet han i stykker strømledningen. Nå andre gangen lå dataen min på kanten av senga også hopper han selvfølgelig oppi senga og dytter dataen ned på gulvet. Nå har jeg verken strømledning eller cd/dvd avspiller. GRATULERER hanne med ødelagt data fordi jeg har så snill hund.

Outfit Juleaften

hannejuleaften
Dette hadde jeg da på meg på juleballet og juleaften 2008. Jeg fikk masse fine ting som skidress, penger, 42 " flatskjerm, ansiktrenseprodukter, dvd'er , cd , te osv. Vi er akkuratt ferdig med å pusse opp hele stuen og kjøkkenet så hvis det er interesse for det kan jeg legge ut bilder av det så dere ser hvordan jeg har det hjemme.


Igår før jeg la meg leste jeg i et hundeblad at det var en familie med hund som skulle dra på ferie og når de kom frem fant de hunden sin død fordi de som jobbet på flyet hadde glemt å skru på oksygentanken. Eierne var jo helt knust da. Jeg vart kjempe lei meg når jeg hørte om det , tenk om det hadde vært min hund. Jeg skal hvertfall aldri ta med hunden min i et fly.


Senere idag skal jeg til farmor på Raufoss sammen med tante, onkel, søskenbarnene mine og ungene dems. Det blir kjempe koselig. Har blitt tradisjon å dra opp dit 2. juledag siden aldri hele familien feirer juleaften sammen lenger.

Hva var den fineste julegaven du fikk iår ?
Hva synes du om outfiten min ?


Merry christmas

Akkuratt nå ligger jeg i sengen min og spiser godteri jeg fikk i julekalenderen min sammen med to filmer , mamma mia og grease. Må si "julekalendernissen" er veldig snill , tusen takk mamma. Jeg må snart stå opp for å dusje siden jeg og broren min skal gå rundt å levere julegaver til naboene våre. Vi ligger litt på etterskudd iår så vi må vel pynte juletreet også, Jeg skal også på konfirmasjonssamling i kirken, vi skal gå i sånn lyspreposisjon. Når jeg kommer hjem kommer mormor og bestefar hit på middag. Blir sikkert sittende rundt bordet i flere timer så åpner vi gavene. Jeg gleder meg som et lite barn.Hva skal du idag på selveste juleaften ?

Julepakker

I år har jeg handlet egentlig ganske mange julegaver synes jeg, har brukt 2000 kr omtrent. Synes det er ganske mye til å være meg fordi de pengene er bare til tre besteforeldre , pappa , og noen venninner. Håper de blir fornøyd da hvertfall. Mangler enda til mamma og pakken til amalie har jeg ikke ordnet enda for hun er jo i USA.

julegaveeer

Har du handlet mye julegaver i år ?
Er du ferdig med julegavene ?

Jentekveld

På lørdag så hadde jeg, Tora og Helle jentekveld hos Tora. Vi lagde taco, så på film, spiste oss kvalme på godteri og fikk skravlet en masser før julen starter.


pc200120
Jeg og Tora er så utrolig fotogene skjønner du.

Jeg har ikke fått blogget på en stund pga at internettet fungerer ikke.. Akkuratt nå har jeg fått lånet internettet til broren min så jeg skulle få skrevet til dere.

Foresten så leste jeg i Her & Nå at Martha kjemper for at barna ikke skal bli tatt bilde av fordi hun vil at de skal få et vanlig liv og slippe unna all media. De har ikke blii avbildet på ett år og hun holder barna unna alle offentlige fotograferinger. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om dette, men hun er jo prinsesse så det blir nok utrolig vanskelig for hun å " gjemme " barna sine når de kommer i tenårene ? Er det ikke bedre å la de bli vant til fotografer da ?

Hva synes du om at Martha " gjemmer " barna sine for Norge ?

Juleball 2008

Jeg har gledet meg hele året til juleballet og nå er det over, det føles litt rart. Jeg glemte helt å ta et helt outfit bilde av meg , men hvis jeg skal ha på meg det samme senere i julen skal jeg legge det ut da. Jeg hadde omtrent like klær som på innlegget " Christmas Outfit " under her.

snapshot200812182

Jeg hadde tatt med meg kamera ihåp om at det skulle bli tatt noen bilder , men vi var visst alle for opptatt med å danse. Mens vi spiste pizza så stilte Tora opp alle skoene våres og tok et bilde. Det er vel det eneste bildet fra kvelden også.

skoo
Kristine, Hanne, Tora & Helle sko.

Har du juleball på skolen din?

Christmas Outfit

christmas outfit

Kjole fra Topshop.com
Bolero fra Principles.co.uk
Strømpebukse fra Instyle.com
Kjede fra Shanalogic.com
Øredobber fra Forever21.com
Sko fra Brownsfashion.com

Min mening - ekte venner

Dato : 17 . desember
Antall dager til jul : 7
I julekalenderen : Fox karameller og Lacoste såpe
Dagens tema : ekte venner


Hva er en ekte venn ? For det første, en ekte venn er ikke den vennen du sier du elsker på nettby to dager etter dere traff hverandre og du egentlig ikke kjenner han / henne. En ekte venn er den vennen du føler du kan si alt du vil til, den vennen som trøster deg hvis du har kjærlighetssorg , den vennen som gir deg en liten gave bare for å være snill , den vennen som sier unnskyld hvis den får gjort deg noe vondt , den vennen som ikke går rundt å sier alt dere har snakket på , den vennen som ikke stjeler kjærester eller noen du liker veldig godt, den vennen som du kan ha latterkrampe eller fortelle de pinligste flauser til og ikke minst den vennen som er glad i deg for den du er.

Hva synes du er en ekte venn ?

Skitur

Jeg og Kaja har vært og gått over en mil på ski. Vi gikk også på ski igår, det er så koselig.

pc160061

pc160063

Liker du å gå på ski ?

Adjø, vi sees igjen ..

Mor og Far hadde kranglet siden vi hadde vært på vinterferie på hytten vår i Trysil. Det hadde ikke vært store krangler, bare småting som alt fra hva vi skulle ha til middag til hvor vi skulle i sommerferien, altså ganske tåpelige ting.


Dagen før jeg fylte femten år fikk jeg og lillebroren min Steffen på 11 år den triste nyheten, mor og far skulle skilles. Det kom egentlig ikke som et sjokk på meg, men allikevel føltes det ut som jeg hadde fått et tomrom inne i meg.

Nå som vi hadde flyttet til Sør-landet, langt vekk fra far gikk sommeren utrolig fort. Mor hadde ikke hatt råd til en stor leilighet, så hun måtte sove i stuen. Heldigvis fikk jeg og Steffen hvert vårt soverom. Det var også et bad og et kjøkken i den lille leiligheten med gangavstand til byen.

Det var først de siste dagene av sommerferien jeg begynte å grue meg til den nye skolen jeg skulle begynne på. Jeg hadde sett at de andre ungdommene på min alder hadde store joggebukser og merkegensere til tusenlappen, mange av de røyket også. Mor hadde hvertfall ikke råd til å kjøpe en så dyr genser til meg, siden alle pengene våres nå gikk til mat og leilighetutgifter.

Det var endelig juleferie fra skolen og for første gang siden vi hadde flyttet dalte sneen ned utenfor vinduet mitt. Jeg hdde ikke fått noen venner på den nye skolen enda, men jeg vart heldigvis ikke mobbet. Jeg var bare den usynlige og søte jenta ingen visste hvem var. Det eneste positive var at jeg hadde forbedret meg i alle fag. Det var fordi jeg var heller hjemme å gjorde lekser og pugget til prøver enn å prøve å få meg noen venner.

Juleaften kom og under juletreet stod det en stor rød firkantet pakke med masse små hull i på toppen med en merkelapp hvor det stod " Kjære jenta mi. Pakken må åpnes nå snarest. Håper du kan ha stor glede av den. God jul. Hilsen mor. " Jeg åpnet pakken forsiktig, men raskt. Inne i pakken var det en Amerikanske Cocker Spaniel valp som satt der inne i buret så liten og nydelig med rød sløyfe rundt halsen. Jeg var overlykkelig, men lot være å ta helt av for å ikke skremme den lille valpen. På sløyfen hang det en lapp som jeg leste høyt for meg selv og valpen " Håper du vil ta godt vare på meg, mitt navn er Laska."

Vinteren fløy avgårde og før jeg visste ordet av det hadde det blitt helt bart ute. Hver dag løp jeg hjem rett etter skolen for å kose med den myke silkesvarte pelsen til Laska, for å lære henne nye triks og får å gå tur med henne. Det var ingenting som kunne skille meg og Laska.

En varm sommerdag skulle jeg og Laska ned til bryggen for å kjøpe en is på deling. Det var da det mest utenkelige som kunne skje ble til sannhet. For å komme ned til bryggen måtte man krysse en vei. Plutselig så Laska en and i vannet og spurtet rett over veien etter den. Men hun kom ikke langt, bilen kjørte på henne.


Jeg og Laska ble fort kjørt til dyresykehuset som lå noen kvartaler unna av mannen som hadde kjørt over Laska. Men da vi kom til sykehuset var det forsent, Laska var for hardt skadet. Dyrlegene la Laska rolig ned på fanget mitt og mens jeg klappet hennes sakte over pelsen hennes satte de inn sprøyten som gjorde at hun ikke skulle ha det vondt når hun døde. Jeg satt og så på henne sovne sakte men rolig inn og akkurat når hun lukket øynene for å dø hvisket jeg inn i øret hennes "Adjø, vi sees igjen.."


Norsktentamen av Hanne Kjølvang

Norsktentamen

Nå sitter jeg å drikker te og spiser lussekatt , er så deilig å slippe og stresse om morgenen før man skal på skolen. Allikevel gruer jeg meg litt for vi skal ha norsk tentamen idag og vi må skrive for hånd . Dette hadde vært helt greit det hvis jeg ikke hadde hatt ett sår på tommeltotten som gnager når jeg skriver . Det var veldig koselig å våkne opp idag , hele rommet mitt var ryddig og fint . Det er så mye bedre enn å tenke på at jeg må rydde hele tiden . Men nå må jeg ordne meg for og rekke tentamen . Wish me luck !


torahanneamalie180908

ett år allerede

Idag har jeg hatt hunden min , Tassen i ett år . Det har gått så utrolig fort , men det har vært veldig koselig også . Det er så rart at det er ett år siden han var så liten at han var mindre enn kosebamsen min , at han bare veide litt over en kilo , at han måtte løftes opp og ned trapper , at vi måtte ta han ut hele tiden for å tisse og at han ikke klarte å gå mer enn 10 meter før han var han sliten .

Tassen er enda mindre fotogen enn meg jo , ellers er han bare trøtt .
pc140040

julekoselig

Jeg har ryddet på rommet mitt idag , noe som trengtes. Vær stolt over meg !

FØR
pc140022

ETTER
ryddetter

Holiday

Jeg har sett på julefilmen Holiday idag, den var kjempe koselig . Den er tillatt for alle og passer like mye for bestemor som for deg selv . En utmerket julegave til mamma , søster eller mormor . Det er Cameron Diaz , Kate Winslet , Jude Law og Jack Black som har hovedrollene i denne romantiske filmen .

Filmsammendrag : Iris og Amanda er to kvinner som ikke kunne vært mer forskjellige . Iris bor i en koselig engelsk cottage og Amanda bor i en flott villa i Hollywood . Men de har et likhetstrekk - dårlig erfaring med menn . I et desperat behov for forandring møtes de på internett , og bestemmer seg får å bytte hus . Det leder dem begge til det siste de verken forventet eller ønsket , en ny romanse . De oppdager at det å skifte adresse virkelig kan forandre ens liv .
Har du en favoritt julefilm ?

mer min mening ?

Jeg ligger fortsatt i sengen og har heller ingen planer om å stå opp , det er bare så utrolig deilig å få slappet av litt siden denne uken har vært veldig travel. Først vil jeg si at jeg har ikke tenkt å skrive min mening 11 , 12 og 13 siden jeg har ikke tid til å ta det igjen , så jeg skal sjerpe meg fra uken igjen. Men jeg tenkte kanskje min mening skulle bli en litt sånn greie på bloggen min etter jul også, at jeg foreks. skrev min mening 1 - 2 ganger i uken , men dette avhenger da på dere lesere om dere har noe som jeg kan skrive om. Jeg må altså ha en del ting jeg kan skrive om , siden sannsyneligvis ikke alt dere foreslår er skrivbart.

Jeg og Amalie bakte noen mislykkede pepperkaker som enten vart for tykke eller for tynne. Vi har også funnet ut at det ikke egner seg for oss to å ta bilder sammen fordi enten ser jeg ut som et romvesen eller så ser amalie ut som en marsboer. Etter at vi altså hadde bakt mislykkede pepperkakene og tatt mislykkede bilder så lagde vi oss suppe, men flink som jeg er klarte jeg å velte (les: typisk meg) cola glasset mitt utover hele duken. Men vi hadde det veldig koselig og fikk skravlet masse.


hanneogamaliemel2

Min mening - skolen

Dato : 10 . desember
Antall dager til jul : 14
I julekalenderen : Rouge
Dagens tema : Skolen

Denne uka her har vi hatt sinnsykt mye innleveringer og sånn. Lurer på om lærerne i det hele tatt snakker med hverandre. Bare i går så hadde vi en stor prøve om mozart og alle de tidsepokene i historien, matteprøve og basketballprøve i gymmen. Idag skal vi levere nynorsk og ha gloseprøve. Dette er bare på to dager. Noen ganger blir det altfor mye lekser og lærerne sier vi må prioritere faget dems , men når alle lærerne sier det så blir ikke det så lett heller. Jeg går på en helt grei skole , med helt greie lærere, helt greit utstyr , men det kunne vært bedre hvis man ser på hvordan skolene i foreks. Oslo ser ut. Men skal ikke klage , vi er jo bare 300 på en skole , de er sikkert 1000. Jeg synes også alle elevene burde fått gratis mat når man var på skolen, Norge er jo ett rikt land.

Jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste , men jeg har hatt det utrolig travelt denne uka med nm , treninger, korkonsert, korøvelse, sangpedagog , julegaveshopping, lekser osv. Men jeg skal prøve å ta igjen alle " min mening " som mangler i løpet av helga.

Hva synes du om skolen ?

Nytt design

Jeg har laget ett nytt design , eneste jeg ikke likte så godt ved det var at jeg synes ikke man så hva som var på bildene i headeren så veldig tydelig. Men synes det var koselig med ett nytt design nå til jul :- ) Jeg skriver min mening imorgen før jeg drar på skolen, skal også ordne mer på designet senere, men nå er jeg så trøtt.

Hva synes dere om det nye designet og headeren?

Min mening - Jula

Dato : 9 . desember
Antall dager til jul : 15
I julekalenderen : Blå lacostesåpe og mars
Dagens tema : jula


Jula er noe av det koseligste jeg vet. Jeg elsker å ha på meg kjoler, skjørt, høyhelte sko osv. og da er jo jula perfekt for meg , en god grunn til å pynte seg hver dag. Jeg liker omtrent alt med jula , den gode maten , gi bort masse gaver , få masse gaver , familietid , selve juleaften og nyttårsaften. Eneste bakdelen er jo at man legger på seg endel som regel , men hvis man trener litt etter jul så blir dette " ekstra " fettet borte omtrent med engang. Det er også alltid så koselig å spise frokost sammen hele familien , noe som vi nesten aldri ellers gjør.

Hva liker du best ved jula ?

New Clothes

Mamma hadde vært på shopping igår også hadde hun kjøpt med denne søte boleroen og shortsen. Likte klærne kjempe godt, men bildene ble litt dårlige.

bolero

shorts

Bolero 500 ,- fra Sirup
Shorts 500 ,- fra Sirup

Min mening - Guttevenner

Dato : 8 . desember
Antall dager til jul : 16
I julekalenderen : Tyggis og sokker
Dagens tema : Guttevenner

Hvorfor ikke ha guttevenner? Jeg synes det er helt normalt å ha guttevenner. Det er jo like vanlig å ha guttevenner som jentevenner. Det finnes jo såklart en grense da hvis du eks. har en kjæreste også driver du å flørter med alle andre gutter , men kaller de bare guttevenner for å ha en unnskyldning ovenfor kjæresten din. Jeg synes også det er helt greit å være med guttevennene dine hjem osv. Det er jo egentlig litt koselig å ha guttevenner , ikke bare være med jenter hele tiden.


Har du mange venner av motsatt kjønn ?

NM 2008

Siden jeg alltid synes det er så kjedelig å lese sånne oppsummeringer på andre sine blogger så vil jeg prøve å unngå det selv også. Men vi sov hvertfall i en hall som hadde en tusen timers joggetur lang gang som vi måtte gå hver gang vi skulle ut og inn, med bagasje og hele pakka. Den hallen vi spilte i var kjempe stor , bare i ett rom der var det plass til 3 innebandybaner, er ikke rart Oslo folk blir gode i idrett når de har ett så godt tilbud. Jeg synes det var koselig at Amalie gjesteblogget for meg i helgen, håper dere likte henne. Dette var det eneste ordentlige bildet jeg fant fra turen som var litt " ordentlig ". Lise var søt men jeg var ikke så heldig, men hallo vi var jo der for å spille innebandy.

hannelise

Min mening - ordene " elsker deg "

Dato : 7 . desember
Antall dager til jul : 17
I julekalenderen : Haribo cola flasker og filmen The truth about cats & dogs
Dagens tema : Venner som sier elsker deg til hverandre

For det første , elsker deg er ett ord du ikke skal bruke om du ikke mener det. Det er utrolig mange som sier elsker deg til kjæresten sin bare noen timer etter de har blitt sammen,det blir helt feil. Jeg synes ordet elsker deg blir helt feil brukt, særlig blandt fjortiser på nettby osv. Hvis man har vært venner hele livet og den personen er nesten like mye verdt som ett familiemedlem synes jeg det er greit å si jeg elsker deg , men ikke i overdrevet form dvs. bruke det hele tiden på msn, meldinger osv. Men det finnes også de som bytter bestevenn hele tiden, har ny annahver uke, og elsker den ene og så den andre, det synes jeg blir veldig feil. Jeg synes altså det er greit å si jeg elsker deg til venner som du har hatt veldig lenge og som betyr utrolig mye for deg, men ikke de som du bare er litt venn med.

Hva synes du om å si jeg elsker deg til vennene dine ?

Jeg skal skrive et innlegg om nm senere , men er utrolig trøtt nå.

Gjesteblogg: Videoblogg, hmmm

Dere spurte om videoblogg, og da vil jeg bare si at det kommer jeg ikke til å gjøre. Det er selvfølgelig veldig koselig at dere vil se at jeg driter meg ut, men hallo. Det blir helt feil for meg å videoblogge på noen annens blogg. Jeg syns ikke det blir helt riktig. Dessuten har jeg aldri videoblogget før.

Så da var det ikke noe annet dere lurte på, og jeg har ingenting å skrive om. Så daaa blir det ikke noe mer blogging på meg akkurat idag tror jeg.Hunden min er klikkbar, og ser skremt ut.

Gjesteblogg: Hei!

Jo, altså.. Jeg heter Amalie og jeg skal gjesteblogge hos Hanne i denne helgen.
Og da lurte jeg på om det er noe spesielt dere lurte på eller vil at jeg skal blogge om?
Og siden blogg-innlegg er litt mer spennende med bilder lå jeg til et bilde som jeg tok i høstferien.
(Bildet er klikkbart.)

Min mening - julegodteri i oktober

Dato : 6 . desember
Antall dager til jul : 18
I julekalenderen : Gløggte og hjertekjærlighet
Dagens tema : for tidlig med julegodteri i oktober ?

Hvis det var jeg som skulle bestemt når julegodteriet og brusen kom så skulle det kommet til 1 . desember eller 1 søndag i advent. Butikkene ødelegger alt som heter julestemning når de har brus 2 måneder før det er jul. Jeg er allerede lei alt julegodteriet når det endelig har blitt jul fordi det kommer så tidlig. Skjønner at butikkene vil tjene mest mulig på julebrusen og godteriet , men det finnes grenser altså. Synes også det er drøyt at påskemarsipanen kommer nesten rett etter de har sluttet å selge julemarsipan, det er en grunn for at det heter jule - og påskemarsipan .

Synes du julegodteriet kommer for tidlig eller for sent ?

Ellers så vil jeg bare si at nå drar jeg til Oslo på NM så da skal Amalie gjesteblogge litt for meg i helgen.
Siden dere sikkert kommer til å savne meg kjempe masse ( haha ) så får dere ett siste bilde av meg.

hanne123455

Min mening 5

Dato : 5 . desember
Antall dager til jul : 19
I julekalenderen : Tesil og maltesers
Dagens tema : Overnatting hos gutter

Jeg får ikke lov å overnatte hos gutter. Det er vel fordi det er ikke vanlig at 14 åringer ligger over hos gutter , synes jeg. Jeg kunne kanskje fått lov å ligget over hos en gutt hvis det var mange som skulle ligge over , da snakker jeg altså om 10 eller fler. Det er vel en grunn til at jeg ikke får lov til å ligge over hos gutter , som sagt før så er det ingen heldig situasjon å bli gravid som 14 - åring. Jeg får nok lov å ligge over hos en gutt når jeg blir 16 eller eldre og har hatt en kjæreste i en god stund, men jeg har egentlig ikke noe behov heller for å ligge over hos gutter enda.

Synes du det er greit å ligge over hos gutter i en alder av 14 ?

pakke, sa du ?

snapshot200812051

Jeg elsker å dra bort på turer, men det verste jeg vet er å pakke til turen. Det er så mye man må huske på, hvertfall nå som jeg må ha med soveutstyr + innebandy utstyr. Jeg drar til Oslo på NM i innebandy imorgen kl 06, så det blir nok lite blogging her i helgen. Amalie tilbød seg og gjesteblogge her i helgen , men jeg er ikke helt sikker på om jeg tør det ?

Isåfall , vil dere ha en gjesteblogger her mens jeg er borte ?

Min mening - typisk norsk

Dato : 4. desember
Antall dager til jul : 20
I julekalenderen :Håndkrem og sjokolade
Dagens tema : Typisk norsk

Det jeg synes er typisk norsk er en god middag med kjøttkaker og poteter. Jeg synes også det er typisk norsk å gå på ski, fordet om mange andre land også går på ski føler jeg denne sporten " tilhører " spesielt Norge. Kvikklønsj og appelsin på skitur er også noe vi nordmennene gjør.

Jeg beklager at jeg fikk lagt ut min mening 4 noen timer forsent men det var ikke så lett når man sovnet foran mattebøkene og ble vekt av at man skulle på kor flere timer senere. Det er også to bloggere som har utfordret meg men siden jeg har gjort dette før for noen få dager siden kommer jeg ikke til å gjøre det igjen.

Hva synes du er typisk norsk ?

Min mening - utetider

Dato : 3. desember
Antall dager til jul : 21
I julekalenderen : Tutti Frutti sukkertøy og sminkebørste
Dagens tema : Utetider


Hvor lenge er det ok å være ute? Mine foreldre er ganske strenge på utetider , men det er sikkert fordi de er veldig redde for meg og det er egentlig ikke greit å gå midt i byen på en lørdagskveld med fulle mennesker rundt deg overalt. Fulle mennesker har ikke ordentlig styring på hva de gjør , dessuten så er det mye drap, slossing osv. som skjer i fylla. Dette er ikke en tilfeldighet. 14 - åringer har ingenting å gjøre i byen etter kl 10 synes jeg. Det er jo selvfølgelig forskjell på om du er i byen eller bare i nabolaget og om det er mørkt eller lyst ute. Om sommeren får jeg lov til å være ute til tolv omtrent hvis jeg er i nabolaget , men om vinteren får jeg nok ikke lov til å være ute lenger enn elleve på fridager og 9 på skoledager. Det er jo mange ungdommer som ikke går på noenting og som bare henger ute fordi de ikke har noe annet å gjøre , dette må da være veldig kjedelig mener da jeg.

Hvor lenge synes du det er ok å være ute ?

utfordring

dette går da ut på:
1. du må linke til den bloggen som tagget deg
2. lag en liste med seks (u)interessante ting om deg
3. tagg tre andre blogger, og la dem få vite det ved å kommentere på deres blogg

1
 jeg ble tagget av kristine ; kristinebroen.blogg.no

2 .
Jeg har litt uflaks, som idag når jeg gikk hjem fra skolen , jeg tryner rett ved bussholdeplassen hvor det  står mange mennesker samtidig som bussen kommer og alle menneskene inne der ser og peker på meg.

Jeg kan alle sangene til Jahn Teigen utenat , tilogmed rekkefølgen på cd'en.

Jeg står opp hver dag i desember kl 06.00 bare for å rekke å se blåfjell på VHS før jeg går på skolen.

Jeg synes matte er ganske morsomt ( hvis jeg skjønner det ).

Jeg har hatt en hamster som satt på en barbiestol ved ett barbiebord og spiste brødskive med smør hver morgen.

Jeg har altfor mye klær men tørr alikevel ikke låne de bort fordi jeg er redd jeg skal trenge de selv, noe jeg ikke gjør.

3.  jeg tagger: lisebhansen.blogg.no
                        kamillahaugen.blogg.no
                        liseo.blogg.no

Min mening - abort

Dato : 2. desember
Antall dager til jul : 22
I julekalenderen : Lacoste såpe og lakèrol
Dagens tema : Abort

Ja , hva synes jeg egentlig om abort ? Hvis noen skal ta abort skal man tenkte nøye gjennom dette før man gjør det , synes jeg. Hvis jeg hadde blitt gravid nå ( les: noe som jeg vet ikke skjer , siden jeg ikke åpner buksesprekken for alle gutter jeg finner ) så hadde jeg klart tatt abort fordi jeg synes ikke det er noe heldig situasjon for barnet som kommer eller for moren som ikke har begynt det ordentlige ungdomslivet sitt enda engang. Hvis man blir gravid som fjorten åring er det ikke så stor sjangs for at faren vil ta så mye ansvar heller , og du er dessuten skolepliktig. Hvis man har pengeproblemer og vet man ikke kan gi barnet de tingene det trenger synes jeg det også er helt greit med abort. Det som jeg derimot ikke synes noe om er hvis det er ett par som har vært sammen lenge , har et fint hus og grei økonomi som snart har lyst på barn , men tar abort bare fordi de skal til USA til sommeren og det ikke " passer " å få barn akuratt nå. Bare tenk på barnet du dreper , det som kunne blitt til en fantastisk person , den personen som kanskje kunne blitt neste Kjell Magne Bondevik eller Kurt Nilsen.

Min mening - Silikon pupper

Dato : 1. desember
Antall dager til jul : 23
I kalenderen : Minnie Mouse sokker , 2 melkesjokolader og flakslodd
Dagens tema : Silikon pupper
Jeg har delte meninger om silikon pupper, det finnes jo alltid to sider av en sak. Jeg synes det er helt greit med folk som er helt flate som tar silikon. Hadde jeg vært helt flat selv så ville jeg følt meg som en mann, og jeg ville aldri gått med trange klær. Jeg synes de som er helt flate har en veldig god grunn til å ta silikon. Det er også noen som har ferdig utvokste pupper som det er veldig stor forskjell på størrelsen, det er helt greit for de menneskene å ta silikon. Jeg synes ikke det er greit å ta silikon i puppene sine når man har store nok fra før bare for å tro man skal bli så deilig. Jeg synes heller ikke det er greit å ta silikon i puppene som Lene gjorde bare for å få oppmerksomhet og bli " kjendis ". Det er jo alltid også en risiko ved å operere inn noe i kroppen sin , og angrer man seg senere og vil ta det ut, så er det ganske sannsynelig at man får hengepupper , noe som ikke er så veldig pent , særlig ikke hvis man er ung og gjerne viser litt.

Jeg vil kalle årets " kalender " min mening og det er fordi det er akkurat min mening. Så hvis dere andre mener noe annet så bare skriv det i kommentar feltet , men det skal ganske mye til for å overbevise meg til å ha en annen mening. Jeg vil også si at hvis det er noen som føler seg hengt ut eller noe i innleggene så har jeg ikke prøvd på å henge ut noen , jeg sier bare min mening.

Hva synes du om silikon ?

Min mening - Silikon pupper

Dato : 1. desember
Antall dager til jul : 23
I kalenderen : Minnie Mouse sokker , 2 melkesjokolader og flakslodd
Dagens tema : Silikon pupper
Jeg har delte meninger om silikon pupper, det finnes jo alltid to sider av en sak. Jeg synes det er helt greit med folk som er helt flate som tar silikon. Hadde jeg vært helt flat selv så ville jeg følt meg som en mann, og jeg ville aldri gått med trange klær. Jeg synes de som er helt flate har en veldig god grunn til å ta silikon. Det er også noen som har ferdig utvokste pupper som det er veldig stor forskjell på på størrelsen, det er helt greit for de menneskene også å ta silikon. Jeg synes ikke det er greit å ta silikon i puppene sine når man har store nok fra før bare for å tro man skal bli så deilig. Jeg synes heller ikke det er greit å ta silikon i puppene som Lene gjorde bare for å få oppmerksomhet og bli " kjendis ". Det er jo alltid også en risiko ved å operere inn noe i kroppen sin , og angrer man seg senere og vil ta det ut, så er det ganske sannsynelig at man får hengepupper , noe som ikke er så veldig pent , særlig ikke hvis man er ung og gjerne viser litt.

Jeg vil kalle årets " kalender " min mening og det er fordi det er akkurat min mening. Så hvis dere andre mener noe annet så bare skriv det i kommentar feltet , men det skal ganske mye til for å overbevise meg til å ha en annen mening. Jeg vil også si at hvis det er noen som føler seg hengt ut eller noe i inneleggene så har jeg ikke prøvd på å henge ut noen , jeg sier bare min mening.

Hva synes du om silikon ?

man har ikke ordentlig dilla på jul før

Jeg tror man ikke har ordentlig dilla på jul før man har stått opp og tatt seg en god varm dusj og når man er ferdig og ser ut av vinduet så kommer avisa. Nå sitter jeg å ser på blåfjell på film og åpner julekalenderen min. Ikke glem å skriv hva dere vil at at jeg skal skrive om i " kalenderen " min på bloggen.

hits