Frkhanne


november 2011

DAG 19 - ET BILDE AV MINE FAVORITTPLAGG

Idag har jeg vært på spinning sammen med Perri! Endelig en dag som jeg har leksefri, og det er så deilig! Henger litt etter med den 20 dagers utfordringen, men bedre å ta det nå enn å ikke fullføre fordi jeg ikke har hatt tid.

Jeg har veldig mange favorittplagg, men nå som det har blitt kaldere ute og det begynner å bli vinter og snø (forhåpentlivis), så er det veldig godt å bruke strikkegensere! 


Veromoda // Veromoda // Gina Tricot

Mobilblogg: JEG LEVER

Tenkte bare å poste et innlegg for å si at jeg lever og at jeg ikke har sluttet å blogge. Har hatt så mye å gjort i helgen med lekser, korseminar, konsert osv! Kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis.

Mobilblogg: KJÆRESTE-LAN

Nå sitter jeg og Sondre her i kjellerstua med hver vår 42 tommers tv og xbox 360! Skikkelig LAN, hehe. Har akkurat spist nachos, så nå skal vi bare spille og slappe av resten av kvelden.

DAG 18 - 5 TING JEG ELSKET DA JEG VAR YNGRE

Julemorgen: Husker alltid at det var så koselig å stå opp og se på julemorgen med Nissa og Elisabeth. Skikkelig høydepunkt i julen! 

Ridning: Jeg gikk på ridning i mange år, og synes det var kjempe artig. 

Dokker og bamser: Jeg hadde en babyborn dukke som jeg kalte Marte og en bamse som het Brakar. Jeg elsket å arrangere ting for dem som teselskaper, stryke og vaske klærne dems og leke at de hadde bursdag. 

Marianne: Når søskenbarnet mitt kom for å passe meg var jeg så glad. Jeg så skikkelig opp til henne og synes hun var verdens snilleste (noe hun er fortsatt).

Lære meg nye ting: Jeg elsket å lære meg nye ting når jeg var liten. Når broren min startet på skolen to år før meg var jeg kjempe sint fordi han hadde lekser og ikke meg, så mamma måtte lage egne lekser til meg som jeg kunne få gjøre. 

Hva elsket du da du var yngre?

DAG 17 - BILDE AV MINE PARFYMER

Jeg fant selvfølgelig ikke igjen favorittparfyma mi Escada Moon Light da jeg skulle ta bilder, men her er de andre parfymene jeg har. Fra venstre Hugo boss femme, Issey miyake l'eau d'issey florale (favoritt!), Escada Into the blue (favoritt!), Escada Sunset Heat, Jimmy Choo, Intimately Beckham, Homme Joop og Yves Saint Laurent Paris Babydoll. 

Hva er favorittparfymen din?

GAVETIPS

Laget en artikkel der jeg har utplassering for en god stund siden, men siden det er så aktuelt med gavetips om dagen tenkte jeg at jeg kunne legge den ut her!

DAG 16 - NYE SANGER SOM DU LIKER AKKURAT NÅ

Synes det nye julealbumet til Michael Buble er veldig bra! Kjempe mange søte, morsomme og litt annerledes julesanger. Jeg er jo superfan av sangen Home som han synger, og liker egentlig det meste han gjør!

Har du hørt de nye julesangene til Michael Buble? 

LILLA

Jeg er så glad i lilla for tiden, og det har helt klart blitt min nye favorittfarge! Jeg synes det er så innmari fint og dessuten så passer det jo veldig godt nå som det snart er advent. At jeg er glad i lilla vises vel ganske godt på bloggen også, og jeg er superfornøyd!

Hva er din yndlingsfarge?

DAG 15 - EN SKUESPILLER JEG LIKER

Husker så godt da jeg var mindre og "Prinsesse på prøve" filmene kom ut. Jeg hadde skikkelig dilla på dem og så veldig opp til Anne Hathaway. Siden den gang har hun vært min favorittskuespiller, og jeg synes hun fortsatt er veldig flink. Gleder meg skikkelig til å se den nyeste filmen hennes "One day".Har du en favorittskuespiller?

DRUKNER I LEKSER

Det føles som jeg drukner i lekser for tiden, så er ikke så mye å skrive om på bloggen. Vi har så utrolig mye lekser, innleveringer og prøver (på to uker har vi 11 stk), noe jeg synes er sykt mye! 

Heldigvis er det snart desember, julekalender og forhåpentligvis snø. Skal bli så deilig å bli ferdig med disse to ukene, for da skal klassen være med på en filmkonkurranse som varer hver dag helt fram til jul, så det skal bli veldig artig! 

Har du mye lekser?

ØNSKELISTA MI

Her er noe av det jeg har kommet på som jeg ønsker meg til jul (og bursdagen min). Er som regel veldig greit å sette opp en ønskeliste så man får noe man har lyst på eller trenger! 

DAG 14 - MINE FAVORITT TV-SERIER


Jeg elsker Glee! Både måten de lager sangene på i serien og hvordan selve serien er laget. 


Frustrerte Fruer er rett og slett genialt! Like morsomt og underholdene hver gang! Fikk enda mer dilla da jeg fikk se og gå gjennom den ekte Wisteria Lane gaten i sommer da jeg var i Hollywood! 


Digger de første sesongene av One tree hill, men synes ikke de siste sesongene er like bra!

Har du noe favoritt tv-serie?

TOPP 10 APPS TIL IPHONE

Facebook: Veldig praktisk å ha om du skal bare innom facebook å sjekke noe! Veldig lett å bruke, men henger seg ofte opp. 

Messenger: Med denne appen får du "melding" på mobilen hver gang noen skriver til deg på facebook. Mye lettere å bruke dette programmet til chatting enn selve Facebook-appen. 

Instagram: Denne appen er litt som twitter  bare at du laster opp bilder. Du følger andre og kan se hva andre driver med! Veldig morsomt og mange kule redigeringsmuligheter. 

Blogg.no: Hvis du skal mobilblogge så funker denne appen kjempe bra! Veldig lett å lage et innlegg og lett å sjekke om man har fått nye kommentarer på bloggen. Savner bare å kunne se statestikken inne på denne appen. 

Big Day - Event Countdown: Hvis det er noe man gleder seg til er det alltid morsomt å telle ned dagene. Denne appen holder styr på hvor mange dager det er igjen for deg. 

Viber: Gratis ringe og meldings app! Den legger automatisk til alle kontaktene dine og lydkvaliteten blir mye bedre enn når du ringer vanlig, og hvem sier vel nei til å ringe og tekste gratis? 

Canal Digital: Kjempe kjekt å ha hvis du lurer på når et TV-program går. Veldig oversiktlig og lett å finne fram. 

SMS Smileys: Dette må være favorittappen min! Den legger til masse smileys på mobilen din sånn at når du skal sende meldinger har du stort utvalg av kule smileys! 

Camera+: Redigeringsprogram med masse kule effekter! 

Faktura: Praktisk å kunne vite hvor mye man har brukt på mobilen i mnd. Veldig greit å kunne følge med der også hvis man vil sjekke hvor mange MB med datatrafikk man har brukt! Denne fungerer bare for Telenor. 
 

Kommer til å poste et til innlegg med mine 10 favorittspill-apps senere! 

DAG 13 - DE 10 FØRSTE SANGENE PÅ MIN SPOTIFYLISTE

Jeg har bruker på spotify, men har ikke laget noen spotifyliste da jeg bare hører på andre sine. Så tenkte jeg kunne legge ut de 10 første sangene på min iTunes liste istedet. Har lastet ned en del julesanger i det siste så dette er de 10 siste sangene jeg la til i iTunes:

Hører du på noen av disse sangene?

ANTREKK FOR UNDER 500-LAPPEN

Strikkegenser Gina Tricot 199,- // Bukse fra H&M 99,- // Singlet fra H&M 69,50,- // Hals fra Gina Tricot 99,- // Armbånd fra H&M 29,50,- 

DAGENS OUTFIT 19/11/11

Kjole, Kreta // Genser, Voice of Europe // Armbånd, laget selv 

DAG 12 - 6 FINE BLOGGER

Her er 6 fine blogger som jeg liker å lese å lese og er innom daglig. Trykk på bildet for å komme til de forskjellige bloggene! Jeg har også lyst til å ha noen nye blogger å lese så hvis dere har noen å anbefale så legg det gjerne igjen i en kommentar eller legg meg til som venn! Leser dere noen av disse bloggene? 

DAG 11 - PROGRAM JEG ER HEKTET PÅ

Jeg har ikke noe program jeg er sånn superhekta på, men jeg liker veldig godt Frustrerte fruer. Jeg liker også selvfølgelig alle de typiske jenteseriene som One three hill, Glee osv, men Frustrerte fruer er helt klart favoritten! Jeg synes det er like gøy hver gang og det er jo bare helt genialt at det er en mann (Marc Cherry) som har laget selve serien! 


 

Er du hekta på et program? 

NYTT DESIGN

Siden det hadde blitt en feil ved det gamle designet som jeg ikke klarte å rette opp så lagde jeg heller et nytt design! Synes det ble litt bedre enn det forrige da det var veldig sommerlig med tanke på at det snart er desember! Jeg har også laget en bloglovin knapp så hadde blitt veldig glad om dere ville følge meg!

Hva synes du om det nye designet mitt?

DAG 10 - MIN DAGLIGE SMINKE

Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke til daglig som på skolen og slik. Det jeg bruker er en mascara fra Maxfactor og Rosebud leppomade (avhengig!). 

Hva slags sminke bruker du daglig?

TINTIN

Jeg og Sondre var å så "På eventyr med Tintin: Enhjørningens hemmelighet" i 3D på kino i går. Jeg synes filmen var veldig bra, men kanskje til tider litt langvarig siden det ikke er helt min type film! Jeg synes animasjonen i filmen var  så bra at noen ganger så man ikke engang se at det var animert! Ble litt skuffet over 3D effektene, men alt i alt synes jeg fimen var veldig bra!Skal dere se eller har dere sett den nyeste Tintin filmen?

DAG 9 - MIN FAVORITT BLOGG

Her er mine topp tre favoritter!

Rebekka Steinsland: 

Jeg møtte Rebekka i sommer da vi var på språkreise, og synes derfor det er veldig koselig å lese bloggen hennes. Da kan jeg følge med litt på hva som skjer i livet hennes siden vi bor så langt unna hverandre som vi gjør. Rebekka blogger om alt mulig! Finn bloggen hennes HER.


Andrea Badendyck:

Jeg er egentlig ikke så fan av de fleste toppbloggere, men Andrea synes jeg er veldig flink! Hun blogger mye om mote, venner og kjæresten Axel. Finn bloggen hennes HER.
 

Kristina Andersen:

Kristina har oppnådd utrolig mye med bloggen sin og er ei jente med ståpåvilje! Hun blogger mye om tips til lesere og har mange morsomme konkurranser. Finn bloggen hennes HER.
 

Hva er deres favorittblogg? Trenger nye blogger å lese!

TO JULEANTREKK


Kjole - Vila // Sko - Skoringen // Hårspenne & veske - H&M // Øredobber - Pieces


Kjole - Bik Bok // Øredobber - Bik Bok // Neglelakk - H&M // Sko - Bianco

Hvilket antrekk synes du var finest? 

DAG 8 - MIN FAVORITT BOK

Jeg leser nesten aldri bøker, så denne her var sykt vanskelig. Men når jeg var på Kreta i høstferien leste jeg boka "Øya" av Victoria Hislop. Synes den var veldig bra, og den passet jo veldig godt siden selve handlingen foregår på Kreta! 

Har du noen favorittbok? 

NYRYDDA ROM

Har fått rydda på rommet idag, noe som virkelig trengtes siden det ikke så ut her! Er så godt nå som det er ryddig og rent, også skal det bli så godt å legge seg i rent sengetøy!

DAG 7 - DRØMME-OUTFIT

UT PÅ TUR...

...ALDRI SUR!

Jeg, Sondre og Tassen gikk oss en tur opp på toppen av fjellet her istad! Var skikkelig deilig å komme seg ut, men det var iskaldt på toppen siden det blåste utrolig mye! 

DAG 6 - EN SANG JEG IKKE BLIR LEI AV

DAG 5 - BILDE AV MOBILEN MINPÅ HYTTA

Er på hytta i Kvitfjell nå. Det er så godt å være her etter en slitsom skoleuke og bare slappe av. Tassen storkoser seg hvertfall, og nå ligger han oppi senga med meg og småsover. Jeg og Sondre har akkuratt bakt noen mislykkede brownies (ja, det går ann å faile på pose-brownies, haha)! Blir vel snart noe brettspill og bading i stampen, skikkelig hyttekos! 

DAG 4 - MIN HÅNDSKRIFT

LØSNEGLER

Åh, jeg bare elsker å ha på løsnelger! Jeg føler meg så mye finere og føler at hendene mine ser mye mer velstelt ut. Klarer aldri å spare til ordentlig lange negler, ikke fordi jeg biter, men de bare knekker når de har blitt litt lange. Eneste ulempen med løsneglene er at neglene blir utrolig slitt av limet! 

Har du hatt løsnegler før?

DAG 3 - BAKGRUNNSBILDET PÅ DATAEN OG MOBILEN DIN

Bakgrunnsbildet mitt på dataen:


Bakgrunnsbildet mitt på mobilen:

FØRERKORT


Gratulerer så mye med førerkortet, verdens beste Sondre! ♥  ♥ ♥ 

DAG 2 - BILDE AV DET DU KJØPTE SIST


Strikkejakke fra Gina Tricot 199,-

DAG 1 - SKRIV 10 TING OM DEG SELV

Ble visst plutselig veldig mange innlegg idag, men det får gå!

♥ Jeg har spilt piano siden 3. klasse og synes det er kjempe gøy, men tar meg nesten aldri tid til å øve ordentlig.

♥ Jeg var livredd hunder da jeg var liten, og nå er hunder yndlingsdyret mitt og jeg har min egen hund!♥ Jeg sitter altfor mye på facebook når jeg egentlig burde gjøre lekser. 

♥ Jeg elsker å gå i kjole, men bruker det nesten aldri til hverdags.

♥ Jeg synes det er kjempe gøy å være med venner, men trives også utrolig godt i mitt eget selskap.

♥ Jeg har verdens snilleste kjæreste som jeg har vært sammen med i snart tre år. 

♥ Jeg elsker jula og starter som regel å telle ned rett etter sommerferien. Nå er det bare 46 dager til juleaften!

♥ Jeg elsker å reise til varmere strøk, men jeg ville aldri flyttet dit fordi jeg synes vinteren er så koselig.

♥ Jeg har ikke startet med kjøretimer enda jeg fyller 18 om 2 mnd! Skal ha førerkort, men stresser ikke noe med det.

♥ Jeg hater å ha langt hår om vinteren fordi det blir så utrolig elektrisk!

20 DAGERS UTFORDRING

Siden både jeg og Rebekka har lite blogginspo om dagen tenkte vi å ta en 20 dagers utfordring! Pleier egentlig nesten aldri å fullføre sånne ting, men skal klare det nå siden det er sammen med Rebekka

♥ Dag 1 - Skriv 10 ting om deg selv

♥ Dag 2 - Bilder av det du kjøpte\bestillte sist.

♥ Dag 3 - Bakgrunns bildet på datan og mobilen din.

♥ Dag 4 - Et bilde av min håndskrift.

♥ Dag 5 Et bilde av telefonen min.

♥ Dag 6 - 1 eller flere sanger du ikke blir lei av

♥ Dag 7 - Drømme outfit.

♥ Dag 8 - Min favoritt bok akkurat nå 

♥ Dag 9 - Min favoritt blogg akkurat nå 

♥ Dag 10 - Min daglige sminke

♥ Dag 11 - Et program du er hektet på akkurat nå.

♥ Dag 12 - 6 fine blogger

♥ Dag 13 Del de 10 første sangene på din spotify liste

♥ Dag 14 - Dine favoritt tv serier.

♥ Dag 15 - En skuespiller du liker.

♥ Dag 16 - Nye sanger som du liker akkurat nå.

♥ Dag 17 Bilder av mine parfymer. 

♥ Dag 18 - 5 Ting jeg elsket da jeg var yngre.

♥ Dag 19 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

♥ Dag 20 - 3 fine ting som har skjedd de siste 20 dagene.

NY DYNE OG PUTE

Yeeaaah, jeg fikk ny dyne og pute av mamma istad! Gleder meg skikkelig til å legge meg nå fordi dyna og puta er så mye mykere og varmere enn det gamle jeg hadde! Har rom i kjelleren så er ofte at det er litt kaldt her enda jeg har varme i gulvet så da blir det deilig med ei tjukk og god dyne! Fornøyd jente, hihi!

JIMMY CHOO PARFYME

Fikk denne Jimmy Choo parfymen i posten her om dagen! Elsker å få pakker i posten, det er så morsomt! Synes parfymen lukter veldig godt, men er nok ikke min helt klare favoritt. Jeg er stor fan av Escada parfymene og bytter på mellom Moon Sparkle, Thai Sunset og Into the blue. 

Hvilken parfyme er din favoritt?

TRAVEL HELG

Denne helga her kommer til å bli veldig travel! Vi hadde fri fra skolen idag, så derfor hjalp jeg mamma med å vaske huset (greit å tjene litt penger)!

Nå sitter jeg å spiser druer i koseklær pg mobilblogger mens jeg venter på at jeg skal reise til Sondre. Skal bli der til imorgen også skal jeg på jobb. Etter jobb reiser jeg til søskenbarnet mitt på Eina og blir der til søndag! Kommer til å bli superkoselig :-) 

HVILKE VINTERSKO?Jeg trenger nye sko til å bruke til hverdags på skolen og slik i vinter! Jeg har funnet noen favoritter fra butikker rundt her jeg bor og satt dem sammen til en kollasj, men klarer ikke bestemme meg for hvem jeg synes er finest! 

Hvilke av vinterskoene synes du var finest? 

DAGENS OUTFIT 02/11/11


Kjole - Bik Bok // Belte - H&M

BADET TASSEN

Har badet Tassen idag noe han trengte virkelig! Det samler seg så mye møkk i pelsen hans nå som det er så klissete ute.  Han var ikke akkuratt fornøyd når jeg ropte på han og sa at han skulle bade. Han blir alltid like sur og furten, men jeg tror han egentlig synes det er veldig godt når han endelig har tørket igjen da! Dessuten har han deilig shampoo og balsam som det lukter karamell av så da får han masse kos! SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

Hvor mange hårfarger har du hatt gjennom tiden?
Jeg har bare hatt min egen naturlig hårfarge, men jeg pleide å stripe det litt før. Ellers har jeg også hatt permanent!  

Jobber du? Hvis ja, hvor og trives du?
Ja, jeg jobber på en barneklesbutikk som heter Eventyrhuset. Jeg trives veldig godt fordi det er kjempe koselig å jobbe der også er det så koselig der og utrolig mye fine barneklær!

Hva savner du mest med Cali?
Egentlig mest det å bare være i USA fordi det var en så stor opplevelse! Men jeg savner også alle vennene jeg fikk der! 

Hvis du kunne dratt på språkreise igjen, hvor ville du dratt?
Da ville jeg reist et annet sted enn California siden jeg allerede har vært der nå! Tror kanskje jeg ville reist til Australia eller Florida!  Hva er ditt beste ferieminne?
Mitt beste ferieminne må helt klart være USA, men jeg husker også skikkelig godt ferieturen til Dinseyland i Paris når jeg var liten! Ellers var også sydenferien jeg hadde i høstferien med Sondre veldig koselig! 

Hva likte du best med California?
Hvordan selve landet er, hvor billig alt er der og hvor koselig, hyggelige og hjelpsomme amerikanere er i forhånd til nordmenn!  

Hvordan ser drømmetypen ut? Eller hvilke faktorer ser du på hos en gutt?
Slik ser drømmetypen ut, hehe:

Sondre <3 <3 < 3
 

Faktorer jeg ser på hos en gutt er at han må være snill, omtenksom, kjekk, høyere enn meg og morsom!

Hva/hvem er ditt stilikon?
Perishan sitter her å sier at jeg skal skrive hu! 
Har vel egentlig ikke noe spesielt stilikon, men tar jo litt inspo fra nettet/bloggere/blader. 

Har du kjæledyr?
Ja, jeg har en hund som heter Tassen. Hadde også en kanin som het Josefine men den døde på søndag..Din aller beste opplevelse?
USA, USA, USA!!! 

Hvilken vgs går du på? Og hvilken linje?
Jeg går på Gjøvik videregående skole, medier og kommunikasjon.  

Synes du det er gøy?
Det er helt greit! Synes det er bedre enn vanlig skole i hvertfall! 

Hva er du redd for?
At noen skal stå å stirre inn gjennom vinduet når det er mørkt ute, haha.

hits