Frkhanne


oktober 2011

SØNDAGSTUR

Prøver å blogge fra blogg.no sin app på iphone nå så vet ikke helt hvordan det her blir!

Jeg, Sondre og Tassen gikk oss en langtur i stad på omtrent en mil, noe som var skikkelig godt siden det var så fint høstvær ute! Vi var ute i rundt to timer, så nå er det godt å bare slappe av resten av søndagen før det er ei ny skoleuke med masse innleveringer og prøver!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hva gjør du på fritida?
På fritida spiller jeg piano, synger i kor, trener på treningssenter, jobber på en barneklesbutikk, finner på ting med venner og Sondre!

Er det gøy på medier og kommunikasjon?
Jeg synes mye av det på medier og kommunikasjon er gøy, men til tider kan det også være litt kjedelig! Jeg synes ikke foto og video er så veldig gøy, men liker mest et fag som heter grafisk som går ut på å designe reklameplakater, sette opp aviser osv. 

Her er en reklame plakat som jeg lagde på skolen i fjor som jeg ble veldig fornøyd med:


Hva skal du gjøre når du blir ferdig med vgs?
Til høsten så har jeg planer om å ta 3. året på vgs på en linje som heter mediedesign. Det er en yrkesrettet linje, så er jeg heldig kan jeg få jobb når jeg er ferdig med å gå der! Hvis jeg ikke får det vil jeg nok studere videre innen media eller kanskje utdanne meg som lærer! 

Når begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge 23. juli 2008, men jeg har hatt veldig mange pauser innimellom der, så jeg har ikke blogget aktivt i 3 år. 

Hvorfor begynte du å blogge igjen?
Jeg begynte å blogge igjen fordi jeg fikk en del kommentarer på at jeg burde begynne å blogge igjen, også er det veldig gøy å se tilbake på når man blir eldre! 

Hvem er din beste venn?
Jeg har ikke en bestevenn, men jeg er veldig god venn med Kristine, Kaja, Perri og Kjersti! Jeg ble også veldig god venn med Rebekka på språkreisen, men vi har bare vært med hverandre en gang etter vi kom hjem fordi vi bor så langt unna hverandre! Men vi snakker masse på facebook da! 

Savner du California?
Ja, jeg savner det kjempe masse! Jeg ville dratt tilbake når som helst fordi det var så utrolig gøy å være der! Hvordan selve landet var, alle vennene jeg fikk der og hvor hyggelige alle amerikanere er! 


Alle de norske som var i California untatt en gruppe! 

Savner du å være med meg?
Ja, jeg savner å være med deg Rebekka! Håper vi ses igjen snart! 

Vet du at jeg elsker bloggen din?
Ja, Rebekka, du har sagt det sånn 100 ganger, men takk igjen! Haha..

Yndlingsprogram på tv?
Må nok bli frustrerte fruer, men har ikke fulgt med så veldig mye de siste sesongene.

Yndlingssang?
Home av Michael Bublè må nok være den sangen som er yndlingssangen min! Har hørt på den daglig i over et halvt år nå, og går aldri lei! 

Hvilke blogger leser du fast?
Jeg leser ganske mange blogger, men de jeg er innom oftest er andreabadendyck, Ingrrrid, kristinaandersen, LinnIsabel og Rebekka

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge fordi jeg synes det virket veldig artig, også leste jeg på den tiden IdaWulff sin blogg og jeg synes hu var veldig kul så da ville jeg også blogge! 

Kan du svare på video?
Hehe, NEI!!!

Hvordan sminke bruker du?
Til vanlig bruker jeg bare mascara. 

Hva liker du best å gå i?
Kjole eller en søt bluse!

Hvordan musikk hører du helst på?
Jeg hører på det meste alle andre hører på, men jeg er mest glad i rolig musikk.

Hva er den beste bloggen du har lest?
Det er litt vanskelig å si egentlig, det er så mange flinke bloggere!

Hva er den beste filmen du har sett, og hva handler den om?
Jeg synes "my sisters keeper" er veldig søt og fin. Den handler om 13 år gamle Anna som saksøker sine foreldre for medisinsk frigjøring fordi de tvinger henne til å donere en nyre til søsteren Kate som er døende av leukemi. 

Hvordan var språkreisen?
Ubeskrivelig! Er veldig vanskelig å si hvordan språkreisen var, fordi jeg tror det er noe man må oppleve selv for å skjønne hvor bra det er! Vi hadde det gøy i tre uker til ende, det var bare så utrolig morsomt! Alle opplevelsene og venne man fikk var utrolig! Og det å oppleve USA var noe helt eget ved seg selv! Anbefaler alle som kan reise på språkreise å gjøre det! 

STUDIOBILDER

Emilie i klassa tok noen bilder av meg i studioet på skolen på torsdag slik at jeg kunne lage meg en ny header! Er veldig usikker på hvilke bilder jeg skal bruke, så hadde blitt glad om dere hadde kommentert hvilket/hvilke dere synes var finest! Hvilket av bildene synes du er finest som jeg kan bruke til header? 

DAGENS OUTFIT 25/10/11

Litt moratryne, men skylder på at jeg tok bildene klokka sju i dag tidlig! 

Genser - H&M
Bukse - Vero Moda
Kjede - Forever21 

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! Svarer kanskje allerede i kveld hvis det kommer inn mange spørsmål. Så da er det bare å spørre i vei om alt dere vil!//bilder fra språkreisen til California i sommer//

NYE VOTTER

Fikk nye votter av pappa i dag, og de støtter en god sak også! De er håndlaget i Nepal av voksne damer som får ekstra godt betalt av en organisasjon som heter Lovely Planet. Det utgjør en stor forskjell for disse damene fordi arbeidsvilkårene der nede ellers er veldig dårlige. Lovely Planet står for at man skal få bedre arbeidsvilkår og bedre betalt for arbeidet man gjør! De er laget i ull med fleece på innsiden, er superdeilige å ha på og ikke minst veldig fine! De kan kjøpes her eller i utvalgte butikker rundt i landet. 

BILDER FRA KRETA

I høstferien var jeg og Sondre på Kreta, rettere sagt Rethymno. Vi hadde en super tur på 10 dager, og slappet av og koste oss masse. Det var strålende sol en hel uke, mens de siste dagene var det litt mer ustabilt, men det gjorde egentlig ikke så mye siden vi hadde hatt såpass mye fint vær! Dagene gikk med til å være på stranda, slappe av på hotellet, shoppe i byen og selvfølgelig spise på restaurant hver kveld! 

'
TASSEN 4 ÅR

I går ble hunden min, Tassen, 4 år! Det er utrolig hvor fort tiden går, jeg synes ikke det er lenge siden vi var å hentet han for litt under 4 år siden. Tassen feiret som vanlig med gaver, pølse og kake, og var storfornøyd! De gærne har det godt vet dere!

LOVE Jeg elsker deg 

Kjøpte denne ramma på en liten koselig butikk på Kreta da jeg og Sondre var der i høstferien! Vi hadde en super tur så legger nok ut noen bilder senere! 

NYTT DESIGN

Siden jeg har startet å blogge igjen, tenkte jeg at jeg måtte endre litt på designet også! Vart ganske fornøyd, selv om jeg synes det ble litt sommerlig til at det er høst og snart vinter. Men endrer det senere når jeg får tatt noen bilder jeg kan bruke til header! 


Hva synes dere om det nye designet? 

HYTTA MED REBEKKA

Jeg og Rebekka møttes når vi var på språkreise i California i sommer, og siden vi bor så langt unna hverandre (ca 10 timer med tog) så har vi ikke sett hverandre på tre måneder. Men heldigvis kom hun med toget fra Bergen på torsdag siden hun har hatt høstferie nå. Kjedelig at hun reiser hjem med nattoget i kveld, men vi satser på å møtes igjen om ikke altfor lenge! 

Vi reiste opp på hytta fredag ettermiddag og vi skal være her til senere idag. Vi har kost oss masse, så er litt kjedelig at vi skal reise hjem og levere Rebekka på toget etterpå.. Igår gikk vi en liten tur på fjellet og tok noen bilder, og på kvelden badet vi i boblebadet, så det var veldig koselig! BLOGGE IGJEN?

Jeg er blitt så usikker i det siste om jeg skal begynne å blogge igjen! Jeg har fortsatt mange lesere som er innom hver dag enda det har gått over et år siden jeg blogget ordentlig på denne bloggen. Den siste mnd har jeg hatt over 500 inne på bloggen, noe jeg synes er veldig mye til at jeg ikke har blogget på så lenge. Så jeg lurer på om dere vil at jeg skal begynne å blogge igjen? Det blir isåfall bare når jeg har tid og lyst! Jeg blogget jo litt på frkhanne.blogspot.com i sommer, men føler at blogg.no er mye bedre så jeg vil heller blogge her! Vil dere at jeg skal begynne å blogge igjen? Isåfall om hva? 

hits