Frkhanne


oktober 2010

OPPUSSING AV ROMMET

Har begynt å pusse opp rommet mitt! Har tatt ned alle hyller, bilder, skrudd ned møbler og alt, så nå er det bare senga mi som står igjen. Har malt veggene og tettet igjen noen sprekker og vært på ikea og handlet  nye møbler. Nå mangler jeg bare å vaske det ordentlig, så er det bare å begynne å montere nye møbler og flytte inn igjen. Gleder meg til det blir helt ferdig!

HEISANN

Snart to måneder siden jeg har oppdatert her! Har startet på medier og kommunikasjon på videregående, jobbet endel, gjort lekser, vært med kjæresten, sovet og spist. Det er omtrent sånn hverdagen min er fortiden. Har mye å gjøre hele tiden, så bloggen har ikke vært en prioritet, men så har det seg slik at det er så mange som maser på meg hele tiden om at jeg må blogge igjen. Skal prøve, men lover ingenting.

Hadde tenkt til å legge ut litt bilder om hva som hadde skjedd siden sist, men så fant jeg akkurat ut at jeg har bare tatt bilder en eneste gang på hele to måneder. Så da blir det et par kor-bilder til dere fra vi sang i konfirmasjon i høst!


Har du noen tips om hva jeg eventuelt kan blogge om?

hits