Frkhanne


oktober 2009

Utfordring

Jeg har blitt utfordret av Guro, søskenbarnet til kjæresten min, www.guropettersen.blogg.no, så jeg får vel være litt snill å ta utfordringen da. Er faktisk den første utfordringen jeg har tatt noen gang. De som har lyst til å ta utfordringen kan gjøre det.
 
1. Gå inn på Mine Bilder-mappen.
2. Velg den 4. eller 7. mappen.
3. Finn fram det 4. eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 7 nye, legg ut en link til dem du utforderer, og gi beskjed om utfordringen til dem.


img6047

Dette bildet tok jeg for å sende til Sondre, en gang når jeg dreiv å tok outfit bilder til bloggen. Skulle egentlig prøve å lage hjerteform med hendene, det ble litt misforma, men det gjorde jo ingenting for han ble jo glad uansett!


Synes Sondre var koselig idag. Han hadde tent masse lys, fyrt på peisen, kjøpt inn godteri, funnet fram film og laget pizza helt fra bunnen av til meg. Søtere kjæreste skal du lete lenge etter, hihi. Før det blir mer klissete og dere blir helt lei av kjærestesnakket mitt skal jeg avslutte. Måtte bare si at han er så søt. Vi har også foresten vært sammen 9 mnd på tirsdag, må jammen si at det har gått fort!

Haha, så morsom du er..

Hei og hopp!

Jeg er akkurat ute av dusjen etter en tur med Tassen i skogen. Det var så kaldt at det kjentes ut som jeg hadde mista halvparten av tærne mine, enda jeg hadde ullsokker. Tassen hadde det imotsetning til meg, utrolig morsomt. Han har funnet ut en suuuuper "morsom" lek, å stjele votten min.


Da stikker han langt avgårde som det her,
p3110091335

og når jeg endelig nærmer meg og skal plukke opp votten min,
tar han den i munnen, og løper videre. Sånn kan han holde på i evigheter.
p3110091332

Verdens beste kakao

Visste dere at de har verdens beste kakao på Chaplin i byen?
Herligheten koster 29 ,- kr med krem, og er uuuutrolig god. Nam.

kakaonamm

ANBEFALING


haiir copy

yhst77063679085794207494493311 Når jeg var hos frisøren idag, fikk jeg en anbefaling om at jeg burde prøve KMS dry wax til 169,- kr. Den funker utrolig bra. Er som en hårspray, bare at det er voks på flaske. Håret blir ikke fett eller noe av den, og det sitter i utrolig lenge! Du bare sprayer på også rufser du det til så mye du vil ha det. Det går også ann å få det enda mer rufsete enn det jeg har tatt bilde av over her, men jeg synes det blir litt mye.Synes ikke det er så kult å se ut som jeg akkurat har stått opp, men alle har jo hver sin smak.. 
 
 

DAGENS OUTFIT


hannetassen2222

Blå rutete skjorte - Bik Bok
Brun thigts - VOE (voice of europe)
Brune vinter/høstsko - Converse
Brune ullsokker - hyyysj, tok de av mamma
Beige strikkevest - Bik Bok
Hund - en jeg fant langt oppe i skogen, haha, så morsom jeg er
 

På "tide" med nytt kjede, frkhanne?


img6083
                                                             129,- fra Glitter, klokken fungerer faktisk.
 

Korkonkurranse

Idag har koret jeg går i, Gjøvik ungdomsskor, vært i Oslo på korkonkurranse. Vi kom på 2. plass og jeg er kjempe fornøyd med det! Vi konkurrerte tross alt bare mot voksne, som har sunget i kor i mange år. Dommerne sa også at vi er Norges beste og flinkest barne og ungdomsskor, og det er jo morsomt å høre.

11. og 12. desember skal vi ha den faste lucia konserten vår. Den er så utrolig koselig, blir i så god julestemning av det. Hele koret har hvite kapper, det er helt mørkt ute og hele kirka er opplyst av levende lys overalt. Tiden går fort frem dit, det er jo snart bare seks uker igjen!


Her er to filmer av koret fra vi var med på musicals i Gjøvik når vi sang Lè miserable;
Internasjonal uke

Denne uken har gått så innmari fort! Sikkert fordi det har skjedd så mye artig. Vi har hatt internasjonal uke på skolen denne uken i sammenheng med at det er FN dagen i morgen. På tirsdag hadde vi skoleløp, hvor inntektene gikk til å bygge skoler i Sierra Leone. Vi klarte å samle inn over 70 000 kr. Det er faktisk nok til 2334 skolebøker! På Torsdag fikk jeg og Kristine lov til å være med læreren vår Ghada og noen andre elever å lage utenlandsk mat. Vi lagde noe som lignet på pitabrød, vårruller og omelett. Det var skikkelig godt!


overbyokt09016
Skoleløpet

p2210090859
I full sving på kjøkkenet

p2210090912
Kristine og jeg ruller baruk eller som det heter på godt norsk, vårruller

p221009105201
Venter på at brødene våre skal bli stekt

p2210090957
Læreren vår Ghada lærer oss litt arabisk dans, på kjøkkenet faktisk

flerkultur2013


flerkultur2022
Stine og meg som snakker om mat foran hele skolen.
Stine om europeisk og jeg om afrikansk og asiatisk.
Drakten jeg har på meg er fra Afrika.


Tilslutt en film av meg og Kristine. Er det nå jeg skal bli flau over meg selv? Vi finner på mye rart, men hvorfor ikke ha det gøy når man kan.. Man lever jo tross alt bare en gang.  

Skjønner ikke hvorfor e'en i navnet mitt ble borte når jeg lastet den opp på youtube..


KAKESPISENDE HUND

Verdens beste hund fyller to år idag. Han har akkurat sittet på en stol med krone på hodet og spist av en egen bløtkake. Han er faktisk kjempe flink, satt til og med å venta på at vi hadde tatt bilder av han og startet å spise når vi sa "værsegod".  Mormor, bestefar og farmor her også for å feire bursdagen til familiens største kjæledegge.

Mange tror nok vi er gærne, for det er jo tross alt bare en hund, men for meg er det ikke det. Ingenting i hele verden kan måle seg med Tassen, ingen annen hund kan noen gang bli som han. Han er akkurat som en lillebror for meg.

Før vi fikk Tassen var hele familien fast bestemt på at Tassen aldri skulle få være i sofaen, sove i senga eller få mat ved bordet. Dette ble det ganske fort slutt på når vi fikk han for å si det sånn! Er jo umulig å motstå han når han kommer med det utrolig søte blikket sitt.

Noen ganger kan jeg bli utrolig sur på Tassen, som den gangen han skulle sove over i senga mi (han sover egentlig i bur til vanlig, untatt på Lørdager da jeg har fått lurt meg til at han skal sove hos meg). Jeg og Tassen legger oss som vanlig den kvelden, og jeg sovner akkurat som Tassen. Midt på natta våkner jeg av at jeg kjenner noe vått, varmt og slimete utover hele beinet mitt. Jeg skrur på lampa ved senga for å sjekke hva det er, og da står Tassen der med spy utover hele seg, senga mi og meg. I det øyeblikket tror jeg nesten at jeg kunne drept han.

Jeg er nok heller ikke den eneste som har vært ordentlig irritert på Tassen. Lille juleaften ifjor skulle vi sette opp juletreet vårt. Den som kommer elegant, løpende inn i stua og tisser utover hele juletreet for å markere seg, joda, det er Tassen det.

Men det er så utrolig mange bra ting ved Tassen, at å være sint på han, det går ikke. Når jeg kommer hjem, og han kommer løpende mot meg, og Tassen logrer med hele seg og nesten slikker meg ned. Da går det ikke ann å bli annet enn glad, uansett hvor dårlig dag man har!

I vår da jeg var på utplassering tok jeg samme buss hjem hver dag når jeg var ferdig for dagen. Tassen oppdaget dette etter andre dag, og med engang han hørte bussen og så at jeg gikk av ble han kjempe glad og løpte rett til døra. En dag skulle jeg være der litt lenger og ta bussen en timere senere, men det visste jo ikke Tassen. Så når bussen kom og jeg ikke var der, ble Tassen kjempe skuffa. Han satt derfor der å stirret ut av vinduet, uten å røre seg av flekken, ventet bare på at jeg skulle komme hjem med neste buss en HEL TIME. Sånne ting gjør Tassen til den utrolig spesielle hunden han er. Det viser jo bare hvor utrolig mye han egentlig gleder seg til jeg kommer hjem!img6058

img6072

Overlykkelig

Ja, det er det hunden min, Tassen, blir hver gang vi skal gå ut på tur. Er så koselig å gå tur med han, når jeg merker hvor utrolig glad han blir bare man sier ordet "tur". Hvis han kunne velge ville vi vel gått i mange timer hver eneste dag, og deretter ligget som et slakt på senga mi og blitt klødd bak øret resten av dagen.


p151009161002

p151009164906 

Dagens outfit

img6051

img6036

Denne toppen er fra New Look i London. Hadde først kjøpt den på europas største kjøpesenter, Westfield, men så ble posen min stjelt, så jeg kjøpte den igjen noen dager senere i Oxford Street. Har også flettet en flette, som jeg har tatt fra den ene siden til den andre og festet med en spenne under håret.

Eplekake

Jeg og Sondre har bakt eplekaker idag, de er så utrolig gode! Uheldigvis var vi nok litt kjappe med å steike de, så de ble litt råe i midten.. Denne kaka er så utrolig god, hvertfall sammen med is. Er også fin å fryse, bare putte den litt i microbølgeovnen og vips så smaker den som nybakt.


img6010

img6021

img6029

Hjemmelagde smykkebokser

Det er virkelig på tide å få ryddet i smykkene mine, så derfor har jeg laget noen smykkebokser så jeg forhåpentligvis kan få litt mer system i de. Jeg har brukt brune pappesker og dekorert de med ark, bokstaver og diverse annen pynt.

alle

armbånd 5

armbånd 2

kjeder

kjeder 4

øredobber

øredobber 3

Hvor har du vært, frøken Hanne?

Jo, det skal jeg si deg. Tiden har bare løpt sin vei, jeg har hatt så mye morsomt å gjøre hele tiden!

Jeg har vært på 80 - tallsparty hos Live.

img5008

Jeg har konfirmert meg og fått masse fine gaver. Her sammen med min fadder, Onkel Frode.
img5315

Min gode venninne Helle har også konfirmert seg,
img5360

akkurat som min andre gode venninne Kristine.
img5469

Jeg har kost med kaninene mine (utrolig nok!),
img5890

img5900

og verdens beste, Sondre har bodd hos meg i en uke. Vi har også tatt masse fine bilder ute i skogen.
img5725


img5765 copy


img5684

Vi har vært flinke å plukket alle eplene og baket kjempe deilige eplekaker.
img5786

img5799

Jeg har også vært i London en uke
pa010064

sammen med disse søte jentene
pa010023


pa010038

og resten av koret.
pa010049

 
hits