Frkhanne


oktober 2008

Outfit

outfit green


Lue fra ae.com
Sko fra topshop.com
Bukse fra topshop.com
Jakke fra forever21.com

jogging

snapshot20081030

Jeg og Mari har jogga fra meg til Gjøvik og tilbake, brukte litt over en time . Føler meg litt sprek nå , eller jeg følte meg sprek til jeg spiste masse eple og sjokoladekake. Ser ut som jeg har kjempe store bollekinn på bildet da, hahah.

Jogger du mye ?

snø ?

Jeg blir alltid kjempe glad når det kommer snø. Jeg kan stå på slalom , snowboard osv , men det er jo iskaldt ute. Jeg liker egentlig vinteren , også har jeg bursdag på vinteren. For og vise min kjærlighet til snøen så forta jeg og helle meg ut med engang det begynte å snø og Kristine E fikk den store ære å være fotograf :-)

hannehelle1

hannehelle2

hannehelle3

Liker du snø / vinter ?

Musikal konsert

Jeg er i Oppland Arbeiderblad på side 22 og 23 idag, hvis noen vil se lism. Legger ut noen bilder fra Musikal konserten på Søndag. Har tatt bildene fra Live. Jeg forteller ingen hvor jeg er , for jeg ser ut som en idiot på alle bildene , men hvem gjør vel ikke det når de står og synger ? Men jeg er med på alle bildene.

n72604523645358318016

n72604523645358795925

n72604523645358339561

n72604523645358828149


Liker du musikal musikk ?
Hva er yndlings musikalen din ?

Top ModelSer du på Top Model ?
Hva synes du om Top Model ?

Videoblogg

video:videoblogg hanne0001
Dette er da min første videoblogg , lyden ble veldig dårlig men skal prøve å endre det til neste gang.

Videoblogger du ?

oversminka unge

snapshot200810264

Jeg føler meg som en oversminka drittunge, men enda så har jeg ikke hatt på meg all sminka. På konserten idag må vi ha maskara, eyeliner , brunkrem , øyenskygge og lebestift / lipgloss. Uvant for meg siden jeg pleier bare å bruke maskara, så jeg føler meg litt rar egentlig.

Pleier du å bruke mye sminke til hverdags ?

knust mobil

Jeg var forsinka igår og jeg skulle forte meg, men det hele endte med en knust mobil. Når jeg skulle ta på meg sko så bøyde jeg meg ned og mobilen datt ut av lomma og knuste. Så jeg måtte bytte til den gamle mobilen min , en nokia. Egentlig så synes jeg sony ericsson er bedre ungdomstelefoner , men det er mye dårligere kvalitet på de fleste av de enn nokia. Mammen min har en nokia som hun mistet ned 10 meter fra leiligheta til broren min og den fungerer fortsatt. Og ja , jeg har en ekstrem kjærlighet til rosa mobiltelefoner.

              Hva slags mobil har du ?
Hvilke mobiler synes du har best kvalitet ?


 

Julebrus

Jeg synes det er teit at julebrus , julemarsipan, pepperkaker osv har kommet til butikkene allerede. Alt sånn burde kommet 1.desember. Jeg synes det ødelegger hele kosen med det når det kommer så tidlig og man ikke er i julestemning i det hele tatt.Forrige jul skulle jeg og broren min være så smarte å spare en stor julebrus flaske til en varm sommerdag midt på sommeren, men gjett hva som jeg fant på kjølerommet her om dagen ? Julebrusflaska. Vi venta , venta og venta med å åpne julebrusen til en gang vi hadde skikkelig lyst på den og nå er den i butikken igjen. Sånn kan det gå.

Hva synes du om at julegodteriet har kommet i butikkene allerde ?
Hvilken julebrus synes du er best ?

nyttig lørdag

For en gangs skyld har jeg gjort noe nyttig på en lørdag. Jeg har vært å øvd på musical konserten vi skal ha i morgen på Viken. Gruer meg , men det blir egentlig litt gøy også. Det eneste som er så stress er at jeg må bytte kostyme hele tiden. Jeg skal foresten ha på meg en crazy afro parykk når jeg skal danse til hairspray. Nå sitter jeg å venter på at pappa skal lage taco, nam det er så godt.
Pleier du å gjøre noe " nyttig " på lørdager ?
Hva slags mat pleier du å spise på lørdager ?

er Zac kjekk ?

Igår begynte High School Musical 3 på Kino ,men her på Gjøvik var det utsolgt første dag bilettene kom ut på internett. Har hørt at 3'ern skal være bedre enn de to første. Jeg har det ganske travelt i helga så det blir nok ikke før uka igjen jeg skal se den, men jeg føler jeg må se den. Men det med at Zac Efron er så innmari kjekk det synes jeg ikke, da er gutta i one tree hill mye kjekkere.
Har du / skal du se High School Musical 3 ?
Synes du Zac Efron er kjekk ?

glad bloggjente

bloggno

Jeg fant akkurat ut at jeg var på forsiden på blogg.no. Jeg ligger på 17. plass, veldig morsomt. Jeg er litt stolt siden jeg aldri har hatt så mange lesere før og aldri har fått så mange kommentarer. Idag har det vært over 500 personer inne på bloggen min og jeg har fått over 60 kommentarer. Så tusen takk alle dere som leser bloggen min og tusen takk til dere som gidder og kommentere . Setter pris på det :-)

har du vært på forsiden på blogg.no før ?

Yndlings is

Akuratt nå sitter jeg å stapper i meg vanilje is, det er så godt. Spiser is året rundt, uansett om det er kaldt eller varmt. Yndlings isen min i sånn stor boks er Sørlandsis Vanilje og  i sånn liten enmanns is må det bli Soft Shake med Jordbær smak
Hva er yndlings isen din ?

dagens outfit

dsc00195


hanneeee

Grå kjole jeg fant innerst i skapet mitt fra Kappahl
Grå cardigan fra H&M
Brun strømpebukse
Kjede med et nøkkelring hjerte
bling bling øredobber

Jeg elsker å gå i kjole om høsten.
Går du mye i kjole i hverdagen ?

One tree hill

Akuratt nå sitter jeg og ser på One Tree Hill.
Synes det er en kjempe bra serie , så jeg ser på den så ofte jeg kan.
Men siden den er rett etter skoletid så blir det ikke så ofte.Ser du på One tree hill ?
hva synes du om one tree hill ?

Kampanjeplakat

dsc00185

De siste to ukene har vi hatt ett prosjekt om rus og tobakk på skolen. Vi har hatt gruppeprosjekt og oppgaven min var å lage en Kampanjeplakat mot Røyk og snus. Jeg hater røyk og snus over alt på jord ( nesten ). Jeg tåler ikke røyk og blir skikkelig dårlig av det når folk sitter i sammen rom som meg og røyker. Heldigvis røyker ingen i familien min. Jeg synes snus er litt bedre enn røyk  for det skader ingen andre , men hvem vil vel ha en kjæreste med helt ødelagte tenner pga snus ? Jeg har hvertfall ikke lyst til og få kreft , kols osv. Fant noen utrolig ekle bilder av hva som kan skje med deg hvis du røyker . Jeg blir helt kvalm. http://www.hpb.gov.sg/data/hpb.home/media/pressrelease/sample.jpg

Hva synes du om røyking og snusing ?

Diskusjon

På mandag fant jeg igjen ipoden min, men ledningen til dataen har vært borte enda lenger. Så igår fikk jeg en Ipod ledning av Lars Petter , han er grei altså. Så nå får jeg lada ipoden og den var ikke død , enda den hadde vært ute i ett år.

Når jeg var hos maren i går så hjalp hun meg med designet. Siden det jeg hadde var jeg ikke helt fornøyd med. Så tusen takk maren. Ta også gjerne en tur innom bloggen hennes www.marenhagen.blogg.no .

Sindre scora det første målet sitt på det nye laget sitt Lillehammer U 17 igår. Han har vært assist på flere , men i går så scora han. Morsomt.

Jeg og Kaja har en diskusjon på gang og siden vi aldri blir enige så spør jeg dere. Når man skal stille klokka rundt juletider så mener jeg at man stiller den en time frem så dagen blir en time lenger og at det ikke blir så mørkt , men Kaja mener at man stiller klokka en time tilbake.

Har vært på drama etter skolen idag og nå skal jeg på innebandy trening. Etter det skal jeg hjem og dusje så skal jeg på piano så er ikke sikkert jeg blogger før i morgen.

Stiller man klokka frem eller tilbake rundt juletider ?

Dritt hus

På skolen idag hadde vi basketball i gymmen , noe jeg ikke er så flink til akkurat. Jeg , Tora og Helle var på lag mot tre gutter , men de var jo så flinke da så vi tapte. De rundspilte oss. Jeg har aldri vært god i basket og jeg skjønner omtrent ingen regler, men jeg scorte to mål da. Etter skolen var jeg med Maren hjem fordi vi måtte gjøre ferdig engelsk fordypningsprosjekt. Vi har hatt lang tid på oss , men har aldri gjort noe så vi brukte tre timer eller noe på det idag. Vi har skrivd om blogging , men jeg tror ikke læreren kommer til og skjønne så mye av det vi sier siden hun er sikkert ikke helt inne i " blogg verdenen ".

Når jeg kom hjem fra Maren idag så hadde det vært noen folk fra Jotun maling å sett på huset vårt og hadde da funnet ut at de folkene som hadde malt for oss ikke hadde gjort det riktig så all malinga flasser av. Så nå må vi skrape av all malinga og male på nytt. Pluss at de folka har klart og lage en sprekk i peisen vår, ript opp tapeten og lagt listene feil. " Bra " jobba må jeg si ! Jeg og mamma er så lei nå at vi snart flytter ut til en leilighet til huset vårt er ferdig.

Jeg har begynt å skrive sjeldnere og lengere innlegg. Vet ikke om du har merka det jeg. Hvis jeg skal ha sånne lange så blir det vel ca ett om dagen eller så kan jeg ha kanskje ett - tre korte innlegg omdagen.

Vil dere ha korte eller lange innlegg ?

død Ipod

Ipoden min har vært borte nesten ett år nå og jeg var sikker på at den var stjelt på skolen. Men yesdaaaa, gjett hva jeg fant i skibum jakka mi idag i boden ? Ipoden min. Men jeg tror den er død , siden den har ligget i kulde i ett år nå. Jeg ble så glad når jeg fant den igjen. For omtrent 2 uker siden hadde jeg tenkt til å kjøpe meg ny , men så droppa jeg det. Ganske flaks da. Sånn har skjedd med busskortet og bankkortet mitt. Trodd jeg har mistet det også har jeg kjøpt meg nytt.
Har du også en tendens til å kjøpe nye ting som du tror du har mistet også finner du det igjen ?

" nytt " rom

gardiiin


sengaaaa

Jeg har fått nye gardiner, sengesett og puter til rommet mitt. Bildene vart veldig dårlige siden jeg aldri omtrent har tid til og bruke det ordentlige kameraet mitt og legge inn , så jeg bruker bare mobilen.

Internett har vært nede så jeg har ikke fått blogga på en dag eller noe. Noen ganger så får jeg bare så lyst til å kaste dataen min i gulvet og knuse den. Men i går var jeg hvertfall på den kretssamlinga. Jeg kom hvertfall videre til neste gang som er om to uker.

dsc00207

Dette bildet er ikke fra kretssamlinga, men en treningskamp vi hadde for noen uker siden. Jeg er hun nr. 15 i blått med blå strømper. Har sånn teip på armen fordi jeg er kaptein , men vi skal snart velge ny da.


Har du det ryddig på rommet ditt ?

Nervevrak

Jeg kommer til å få nervesammenbrudd når jeg skal på innebandy kretssamling idag. Det er sikkert veldig mange flinke der, men jeg har så utrolig lyst til å være med videre. Problemet mitt er bare at hvis jeg skal gjøre noe mens andre ser på så klarer jeg det ikke. Det går bare ikke. Så jeg kommer sikkert ikke med videre, men det hadde vært utrolig kult og vært med i NM. Jeg gruer meg så mye at jeg tror jeg tisser på meg, føles sånn ut hvertfall.


Igår var jeg , mamma , mormor og tassen på Lillehammer. Vi så på Sindre spille hockey for Lillehammer elitelaget U 17. De vant 4 - 1 mot Sparta så nå ligger de øverst på Tabellen.


tabell lillehammer

Er du også sånn som gjør alt feil når folk skal se på ?
Har du vært med på kretssamling før ?

Tassen 1 år

bursdagtassen

Tassen har bursdag idag , og bortskjemt som han er hadde mamma laget kake til han.
( merk deg hadde . Han spiste nemlig opp kaka på noen sekunder )
Nå har vi akuratt vært på tur og løpt litt på jordet ,
så nå skal vi dra til Lillehammer å besøke broren min og se på hockeykamp.
Tassen fikk en and som piper i bursdagsgave , han likte den kjempe godt.

Feirer du bursdagen til dyret ditt ?

tora hanne nina - cc

torahanneninacc

Dere er så bra :-)

I'm blue baby , I'm blue

Jeg har ikke hatt tid til og blogge de siste dagene pga at jeg ikke har hatt tid.

Onsdag 15 / 10 :
09 - 14.30 - skole
14.30 - 15.30 - drama
17.00 - 18. 30 - trening
19.30 - 21.00 - piano

Torsdag 16 / 10 :
09 - 14.30 - skole
16.45 - 17.30 - sangpedagog
18.00 - 19.00 - dansing
19.00 - 21.30 - kor

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt det ganske travelt.

bluuuuuuue

Etter skolen idag skulle jeg og Tora ned i byen og siden det var en halvtime til bussen kom så gikk vi. Vi var nede i byen enstund også kjøpte vi oss baguett , og møtte Nina og Thomas. Så dro vi på cc å shoppa litt. Kjøpte en svart genser , maskara , sminkefjerner , hårstrikker og en rød genser. Tora var der til seks men jeg og nina var der til sju. Er så lenge siden jeg har vært med nina så vi hadde masse og snakke på. Kos dag :-)

Skogstur

tassen


jordeeee


turtassen

Etter skolen idag var jeg hos fysoterapaut også dro jeg hjem å spiste middag.
Siden Tassen ikke hadde vært på noen tur den dagen
og det var så fint vær så tok jeg med han ut på jordet.
Det er så koselig på jordet også pleier vi og ake der om vinteren :-)

 
Ja også hadde vi fotballprøve på skolen idag.
Det gikk ikke akuratt så bra . Enda jeg går på fotball,
så jeg er fornøyd hvis jeg får en 3 + .

Har dere sånne gym prøver ?

Nytt design

Jeg har fått nytt design nå , men ble ikke 100 % fornøyd.
Jeg synes headeren Maren lagde til meg er kjempe fin ,
men jeg aner ikke hva slags bakrunn jeg skal ha osv.

header3

hva synes dere ?
har dere noen forslag ?

Unnskyld alt rotet

Unnskyld alt rotet på bloggen min, men når jeg skulle fikse på bloggen min igår så klikka internettet også fikk jeg ikke gjort det ferdig også da ble headeren ganske hemma og jeg fikk kjedelig bakrunn osv. Men skal fikse det senere idag , siden jeg skal på skolen nå.

Gratis Klær

Gratis klær meg her , Gratis klær meg der. NEI , jeg vil ikke ha gratis klær så slutt og send brev til meg på nettby eller kommenter i bloggen min , eller send mail om jeg vil ha gratis klær. NEI , jeg vil ikke bruke tiden min på å samle poeng til og få gratis klær. Jeg har faktisk penger .

 GET A LIFE .

Fler som er lei alt maset om gratis klær ?

I avisa

dansingpsptind

Når vi var på spåtind i helga så dansa vi skikkelig mye , nesten hele koret også var det en mann som tok bilder av oss også kom det i Oppland Arbeider Blad på side 21 idag . Hvis dere lurte så er jeg hun bak der som ser helt rar ut med brunt hår og svart kjole.

Det ser ut til at dere liker header nr 3 best , men skal bestemme hvem jeg skal ha i kveld.
Så da må dere stemme :-)

Headere

Maren har lagd tre kjempe fine headere til meg , jeg vart kjempe glad.
Men nå lurer jeg på hvilken synes dere jeg skal bruke ?
Jeg skal bruke alle tre en gang lism men hvem skal jeg bruke først?

headerhanne21223848643

headerhanne31223848768

headerhanne1223848592

Maren er en knupp så besøk bloggen hennes www.marenhagen.blogg.no


 

kos

I helga har jeg vært på kortur med jentene på Spåtind høyfjellshotell. Det var kjempe koselig. Masse sang og dans. Silje Victoria driver og sender over bilder til meg på msn nå , så da skal jeg legge ut etterpå. Jeg har alltid med meg kamera overalt men tar bare usaklige bilder av usaklige ting , så de bildene er det ikke vits og legge ut engang. Her er ett av mine mer serriøse bilder.

sptind

Bursdag outfit

bursdag outfit

Kjole fra Veromoda 399 ,-
Perleøredobber fra Glitter 69,-
Svarte Høyhelte sko fra Roots ? ,-
Grønt makrame armbånd

Ble kjempe utydelig bilde , men har ikke tid til å ta bilde og laste opp med kamera.

Bursdag

Idag skal jeg i bursdag til bestefaren min . Masse gode kaker sikkert.
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive siden jeg ikke har så mye og skrive om ,
men på det bildet her har jeg den nye Kari Traa genseren min.
Skal legge inn ett bedre bilde senere :-)

dsc00089

Har du noen Kari Traa klær ?


The sims


 
Jeg har aldri omtrent spilt playstation, men dette spiller et bare så morsomt :-)
Er ett bilspill som går ut på og tjene penger så du kan kjøpe deg nye baner og biler .
Spillet anbefales , men er vel kanskje ikke til salgs nå lenger siden det er noen år gammelt.

Liker du bilspill ?

nye ting .

Mamma og Pappa har vært i Kiel , så de hadde kjøpt med litt til meg :-)
veldig dårlige bilder av genseren

genserdsc00074


dsc00075

Genser fra Jean Paul
Sminkepung / Pennal / Smykkeveske fra Esprit
+ mentos tyggegummier , sånn stor mentos rull og Maltesers

R.I.P SnoopyIdag når mamma skulle mate hamsteren min så kom den ikke fram fra ulla si , hun ropte og ropte. Da hadde den dødd. Jeg var hos farmor , da jeg kom hjem merket jeg at det var noe galt med engang. Mamma tørte lism ikke se på meg sånn ordentlig og da jeg skulle inn på kjølerommet og hente godteri til tassen sa hun " nei gå ut igjen " også sa hun " jeg må si deg noe " ( jeg hater de ordene ). Da skjønte jeg det , Snoopy var død. Så sa hun " Snoopy var død da jeg skulle gi han mat idag ". Jeg er litt overrasket over meg selv , jeg er ikke verken lei meg eller noe . Det først jeg gjorde var og kose hamstrene til Tora som jeg passer. Men så var det vel kanskje ikke verdens snilleste kjæledyr heller , han beit meg hver gang jeg tok hånda mi ned i buret hans. Men han var søt da og siden jeg har ny data har jeg ikke noe bilde av han her , men han ligna på den hamsteren der.

Har du / har du hatt hamster ?

I love the fall

utehosfarmor
ute hos farmor

tassenmin
tassen

Alle sier at høsten er så grå og trist, men jeg synes det er helt motsatt. Hva er ikke finere enn når alle bladene har mange forskjellige rød / gul / grønn toner ? Og hvor koselig er det ikke å sitte under dyna med pc'en i fanget og en kopp kakao i hånda ? Jeg elsker høsten .

Hva er din favoritt årstid ?

er høstferien alt over ?

Jeg er så sliten , skulle ikke tro at jeg hadde hatt over en uke med ferie. Jeg er både trøtt , slapp og uopplagt. Kunne sovet i mange fler timer idag , men så har jeg altså en hund som vekker meg og vil opp. Han begynner med å pipe, så uler han , så skriker han og hvis jeg ikke tar han opp da bjeffer han i ett sett. Jeg blir gal.

sovesovesove
virkelig ett fint bilde altså , men hva er vel ett innlegg uten bilde ?

hvor lenge pleier du å sove i ferier ?

Froskekjede ..

froskekjede

Jeg lagde meg ett froskekjede igår , synes det vart ganske søtt.

hva synes dere ?

oslo cityyy ( L ) ..

dsc00030

har du vært på oslo city før ? hva er favoritt butikken din på oslo city ?

dyrekjede

dyrekjede

Jeg fikk dyrekjede av farmor , likte det kjempe godt.

Hva synes du om kjedet ?

er den søt eller er den søt ?


2008 09 14 008


2008 09 14 001
Huden min Tassen på snart ett år. Han er en amerikansk
cocker spaniel men han har ikke utstillingsklipp.

har du / vil du ha / har hatt hund ? evt hvilken rase ?

the old red dress

my pictures0027

Hva det er med meg og røde kjoler vet jeg ikke , men jeg liker det.
Denne hadde jeg i flere år helt til den var så liten at jeg måtte gi den bort til naboen.
Jeg brukte den til alle anledninger jeg kunne.

Jeg er ikke sikker på hvilken jul dette bildet er tatt , men kan tippe det er fra 4 klasse.
Og hvis noen lurer på hvem han gutten er så er det broren min ( som var ganske sannsynelig egentlig )

Hadde du en favoritt kjole da du var liten ?
Hvordan så den ut ?

Julekjole

dsc00040


Jeg kjøpte meg julekjole igår , likte den ganske godt.

Hva synes dere om den ?

dårlig dag

Noen dager er definitivt ikke mine dager , slik er det bare .

Jeg var trøtt idag , men siden hunden min skulle til stylist så måtte jeg da opp tidlig. Men ikke så tidlig som jeg ble vekt. Da hamra de og slo rett over hodet mitt ( for de som ikke vet hvem de er så er de noen folk som jobber i huset vårt ). Pang Pang Pang sa det, jeg holdt på og bli gal. Jeg hadde bare lyst til og skrike at de skulle pelle seg dit de kom fra, MEN det kunne jeg ikke. For hvis de hadde dratt da så tror jeg ikke pappaen min hadde blitt særlig blid. Han har egentlig ikke vært ordentlig sint på meg bortsett fra den gangen jeg knekte internettkabelen i to når han hadde noen papirer som skulle være ferdig til neste dag . For ikke og glemme den gangen jeg fikk se den nye bilen vår og skulle bare prøve den litt og lagde ripe i hele sida på bilen.

Kvart på elleve så roper mamma ; har du sett bilnøkkelen min ? Da har pappa klart og fått med seg den på jobb. Greit nok det , men det er ikke greit når jeg skulle være i byen om ett kvarter og pappa jobber på Hamar . Det hele endte med at mamma måtte ringe og avlyse, dagen min var ødelagt.

Nå drar jeg til farmor og er der til søndag.
Har med data ( heldigvis ) , så vi blogges snart :- )

Har du noen gang dager som du helst ikke vil gå ut av senga ?
Hva gjør du på sånne dager ?

here I come Oslo

Siden alle synes jeg skulle ha brune støvletter ( eller hvertfall de tre av trehundre som kommenterte ) . Så da tror jeg at det blir brune støvletter. Bare jeg finner lik brunfarge uten milehøye heler på. Jeg må egentlig gå nå , men vi blogges i natt eller i morgen. Hvis jeg da ikke har gått meg bort som kunne vært veldig likt meg. Men vi blogges :-)

her kommer sikkert verdens rareste spørsmål ; har du vært i Oslo før ?

hits