Frkhanne


august 2009

Hjelp de fattige med bare noen få klikk

freericelogo2 Kom over en side på nettet hvor du svarer på enkle spørsmål og for hvert spørsmål du får rett doneres det 10 gram ris til barn, unge og voksne som trenger det. Hvis alle av de 500 bloggleserne mine svarer på 20 spørsmål hver, har vi faktisk gitt 100 000 gram ris til fattige! Ca 25 000 personer dør hver dag av sult, det meste av dem er barn, hvis akuratt DU svarer på noen få enkle spørsmål, kan du hjelpe noen som ikke har det så bra. Siden 7. Oktober 2007 er det samlet inn 67,304,444,980 gram med ris. Så hvis du har lyst til å hjelpe besøk www.freerice.com ! Jeg har foresten svart på spørsmål så de får 2230 gram med ris.

Gooooooo STRIPER!

Når jeg kom på skolen idag, så var det veldig mange i klassen min som hadde striper på seg. Jeg og Kristine skulle på årets første elevrådsmøte og alle trodde vi hadde planlagt hva vi skulle ha på oss, men det var faktisk helt tilfeldig. Vi hadde begge nesten helt like gensere, likt hår, perlearmbånd, hvit singlet, sokker og samme sko. Litt morsomt også da, egentlig.

270809
Julie, Hanne, Amir, Kristine og Tora

Jeg har så mye å gjøre hele tiden

Jeg har det så travelt omdagen, at jeg helt glemmer bloggingen. Jeg skjønner ikke hvordan noen klarer å kjede seg, for sånn som jeg har det har jeg alltid noe å gjøre, hvertfall nå som skolen og fritidsaktiviteter har startet igjen. Siden sist jeg blogget har jeg bla. vært på piano, på shopping med mamma, hatt besøk av kjæresten, grått i lange baner av filmen " Marley and me", vært på friluftsmessa, jogget, syklet til farmor, klippet gresset, gjort lekser, vært på skolen og gått lange turer med Tassen. Er foresten så koselig med disse lange turene i skogen. Legge igjen mobilen hjemme, ta på seg slaskeklær og bare gå til man ikke orker mer.

p1010005

Ingen som tilfeldigvis vet om en veldig fin sang jeg kan spille på piano?

Autumn session

Jeg var hos Sondre igår, hvor vi tok disse bildene. Synes de vart ganske artige.

dsc0097

dsc0091

dsc0102

dsc0108

Outfit


gahgaghsah

Lilla Tunika - Only
Brunt belte - Kypros
Brun strømpebukse

Nytt Design!

frkhaannee

Hva synes du om det nye designet mitt?

Høsten er her!

Jeg er så glad for at høsten har kommet. Utrolig nok gleder jeg meg til å starte på skolen, stå opp tidlig og begynne på fritidsaktiviter igjen. Jeg synes høsten er den fineste årstiden av dem alle, alle bladene er så fine og fargerike. Høsten er også en fin årstid til å ha på seg kjole og strømpebukse, noe jeg aldri kan få nok av.

img4668


Litt interiørinspirasjon

Jeg er som de fleste andre at jeg har lyst på noe nytt iblandt, så jeg har lett lenge etter noen ting til rommet mitt med skikkelig " Hannestil ". Mamma kom over sengesettet, sengeteppet og dukene på bohus så da ble det litt nytt på meg. Skal også få nye gardiner, men må sy de først fordi vi har kjøpt stoff som står i stil til sengesettet.

img4629

img4636

Rosete Green Gate kopp - Elverum
Prikkete Green Gate kopp - fått av Sondre
Green Gate bolle - Elverum
Prikkete Green Gate asjett - Elverum
Stripete duk ( den er rosete på andre siden) - Bohus

Prikkete sengesett - Bohus
Grønn pute - Princess
Rosete sengeteppe - Bohus
Hekleteppe - mormor har laget det

Challenge me

Jeg har fått meg sånne Nike+ joggesko som man kan koble til Ipoden via en sensor nede i skoen. Etterhvert som man løper sender sensoren opp informasjon til Ipoden som eks. km/t , forbrenning av kalorier, hvor lenge man har løpt, hvor langt man har løpt osv. Når man er ferdig med joggeturen kan man koble til Ipoden på dataen og laste opp innformasjonen på Nike sine hjemmesider. Finnes også forskjellige konkurranser, utfordringer osv som man kan delta i. Hvis du har Nike+ joggesko med sensor så skriv en kommentar med navnet som du bruker inne på Nike.no så kan jeg utfordre deg!

img4612

Har du lyst på / har du slike joggesko?

Hanne's Mattips - Brunost toast

Du trenger:
Brunost
Rundstykke
Toastjern

Slik gjør du:
 1. Sett i toastjernet så det blir varmt
2. Del rundstykket i to deler og legg på brunost mellom
3. Legg rundstykket i toastjernet og ta det ut når osten er smeltet

Høres kanskje litt rart ut med brunost toast, men det er kjempe godt og ikke minst kjempe lett å lage! Man kan også bruke vanlige brødskiver, men jeg synes det er best med rundstykke.Legger ut et ordentlig bilde neste gang jeg lager brunost toast.

Hjerte pannekake

img4592

Jeg har faktisk laget meg pannekaker helt fra bunnen av idag. Brukte en oppskrift jeg fant på tine.no og det ble kjempe gode pannekaker! Nå skal jeg ut i regnet på agility trening med Tassen, har vært sommerferie fra det en måned nå så blir gøy å starte å trene litt igjen.
hits