Frkhanne


juli 2010

FRUKT MED SJOKOLADE

Igår fikk jeg og Sondre sykt lyst på frukt som var dyppet i sjokolade, så da gikk vi på butikken halv elleve på kvelden! De hadde ikke igjen jordbær, men da ble det anna frukt som også var veldig godt. Vi hadde ingen peiling på hvordan man egentlig skulle smelte sånn sjokolade, men så plutselig kom jeg på at for lenge siden hadde mamma kjøpt et sånn koke-sett som har stått i skapet i flere år, og det funket jo perfekt, så da ble det frukt med sjokolade idag også!Har dere smakt frukt dyppet i sjokolade før?

SOFIES BURSDAG

Igår var jeg i bursdagen til Sofie, noe som var superkoselig, hvertfall siden det er lenge siden jentene har vært samlet! Vi spiste nachos med forskjellige dip, og til dessert spiste vi masse forskjellig frukt dyppet i mørk og lys sjokolade. Smakte skikkelig godt! Var skikkelig fint vær, men det ble litt kaldere på kvelden, så da ble det verandaparty med masse tepper.
PINNSVINN I HAGEN

Sjekk dette supersøte pinnsvinet som satt i hagen vår når jeg kom hjem fra bursdag! Prøvde å ta flere bilder av det, men da ble det redd, gjemte ansiktet sitt og stakk ut piggene sine. Vi satte også ut en liten skål med jordbær den kunne spise, men har ikke sjekket om den har spist noe enda!


Har du sett pinnsvin før?

BURSDAGS-OUTFIT
Skal til Sofie nå, så må løpe!

SUNN HJEMMELAGET IS PÅ 123!
1. Velg en yoghurt-smak du liker godt og sett en ispinne,
skje eller lignende oppi yoghurten.

2. Sett yoghurten i fryseren et par timer (til den er fryst)

3. Ta ut yoghurten av begeret,
(var litt vanskelig, så jeg måtte vente til den hadde smeltet litt)

4. Enjoy!

NYTT DESIGN

Var så lei av det gamle designet mitt, så har laget et nytt! Skal prøve å skjerpe meg på bloggfronten nå som jeg har nytt design og greier.. Eneste som er dumt med det nye designet er at alle gamle bilder som jeg hadde rund kant på har fortsatt den gamle bakrunnsfargen bak seg, men det får dere bare ignorere!Hva synes dere om det nye designet?

SOMMERBILDER


SYDENTUR

Hadde det helt supert i Kreta sammen med Sondre, mamma og Hilde! Ble masse bading, soling, god mat, minigolf og shopping. Kom hjem forrige søndag, men har ikke rukket å blogge om det før nå fordi jeg har vært mye på jobb, på en liten hyttetur, på besøk hos besteforeldre, barnevakt osv.


Se så fin rose sondre laget til meg av en serviett!


Et litt typisk bilde av meg og Sondre; Han bærer madrassene og jeg bare går der..Mamma har sånn undervannskamera, så da måtte vi teste det ut littBlogger kanskje mer om hva annet jeg har gjort hittil i ferien snart!
hits