Frkhanne


juli 2009

Videoblogg

Jeg har vært flink idag

Jeg har ryddet, vasket og tørket støv på rommet mitt og i kjellerstua idag. Jeg og Sondre har også vært på joggetur ute i regnet idag. Ellers har vi sett på filmer fra jeg var liten, koselig :-) 

img4537

img4539

Dagens outfit


img4489

Hadde egentlig tatt med meg kameraet på grillpartyet til Sunniva idag, men selvfølgelig gikk strømmen på kameraet tomt med engang jeg kom dit. Jeg var litt uenig med meg selv hva jeg skulle ha på meg siden det verken var kaldt eller varmt, sol eller regn, men jeg endte opp med;

Svart hvit stripete vest fra b.young
Svart tunika jeg kjøpte for lenge siden, men husker ikke hvor (klipte ut merkelappen fordi den klødde)
Svart thigts fra Bik Bok
Perlekjede fra Glitter
Armbånd som jeg har laget selv

Skjørt fra Fretex

Da jeg var på venninnetur til Lillehammer tidligere i sommer var vi innom Fretex og der fant jeg dette skjørtet. Det passet perfekt og kostet bare 10 kr! Det er nok heller ikke så mange i nærheten som har sånn skjørt, fordi det er fra Paris.

img4317

img4319

Create your own giraff


img4432

img4445

img4463


Dette er mine bidrag til Ola som trenger hjelp til å skaffe 1 000 000 sjiraffer. Lag en sjiraff (eller flere), ta bilde av den og last den opp her; http://olahelland.net/giraffes/. Du kan også se bilde av alle de forskjellige sjiraffene folk har laget på denne siden. Synes dette worldwide prosjektet var så søtt at jeg bare måtte delta.

Hva er 7692+578-3957?

Siden jeg fikk inn litt i underkant av 300 spørsmål sier det seg selv at jeg ikke kan svare på alle de i en videoblogg. Kommer til å lage flere innlegg med svar på spørsmålene, så her er første del.


Hva er din største frykt?
Jeg tror at min største frykt er.. jeg aner ikke. Kanskje å bli voldtatt, at det skal bli krig, at jorda skal gå under eller noe i den duren.

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge fordi venninna mi gjorde det og hun ville at jeg skulle prøve det, så da ble det blogg på meg.

Beskriv deg selv med tre ord. Er jo litt vanskelig å beskrive seg selv med tre ord men hvis jeg måtte svare på det ville det blitt; omtenksom, glad og ansvarsfull.

Sier du bluetooth eller blåtann? Jeg sier bluetooth.

Hva er 7692+578-3957? 4313.

Hvor høy er du? Jeg er 171 cm eller 172 cm, hvertfall noe i den duren.

Favorittblogg? Har ingen favorittblogg, tips meg gjerne om en du synes er bra (ikke din egen, det er teit).

Hvor går drømmereisen? Har alltid hatt lyst til å reise til Hawaii, men nå i det siste har jeg fått skikkelig lyst til å reise til maldivene.

Hvor mange søsken har du? 1 bror og 1 hund (hunden er søsken for meg, nesten hvertfall).

Driver du med noen sport/aktiviteter på fritiden? Jeg synger i kor og spiler piano. Er usikker på om jeg skal fortsette på innebandy. Har også spilt fotball, gått på riding, dansing, teater, turning osv.

Hva misliker du ved deg selv? Jeg misliker tden ene tåneglen min fordi når jeg gikk på fotball ble jeg tråkka på så mange ganger at neglen min ble helt grønn/blå/svart og datt av.

Hva er ditt høyeste ønske? Nei, det vet jeg ikke. Kanskje en tur til månen eller noe sånn usaklig?

Liker du dyr? JA. Har en hund og to kaniner, men har bla hatt to hamstre, salamandere, fisker, en and, kreps og to andre kaniner som nå er døde. Tror jeg til og med har hatt en bille i en eske.

Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, fordi jeg liker å skrive og ta bilder.

Liker du å lese andre sine blogger? Hvis de skriver bra og har fine bilder, så ja.

Hva er ditt favorittfag på skolen? Kunst og Håndverk.

Cola eller pepsi? Cola, helt klart.

Hvor gammel er du? Jeg er 5674 dager gammel.

Hva slags redigeringsprogram bruker du? Photoshop cs3, paint funker også fett.

Hva liker du å se på tv? Jeg ser nesten aldri på tv, helt sant. Hvis jeg ser på tv, da blir det frustrerte fruer.


img4411
Fordi det er kult å ta bilder opp ned.

Jeg ender alltid opp med noe..

Jeg ender alltid opp med noe, selv om jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe noe. Jeg og Kristine var på CC idag så da ble det litt nytt allikevel. Kjøpte meg en veske, hettegenser, maskara og is. Jeg har sett på denne hvite vesken før også, men måtte bare kjøpe den idag siden det bare var igjen èn. Jeg synes mønstret inni veska er så fint.

img4421

img4427

img4428

img4430

Som perler på en snor..

Har laget dette armbåndet selv. Perlene og hjertet er formet for hånd av fimoleire og deretter stekt i ovn. Er så gøy å lage sine egne smykker, fordi da er det ingen som har helt likt. 

img4373

Frustrerte fruer, suppe og telys

Har en avslapningsdag idag med frustrerte fruer, data og koselige ting. Hadde egentlig tenkt å gå en tur med hunden, men da jeg kom ut døra begynte det å sprutregne, så ble ikke lange turen. Er så deilig å ha dager hvor man med god samvittighet bare sitter å slapper av og ikke tenker på annet enn seg selv.

img4390

Spør meg om alt fra månen til mars

Siden bloggen min snart er et år, så tenkte jeg å ha en spørrerunde her på bloggen. Så da er det bare å spørre om alle saklige og usaklige ting dere kommer på. Blir det sendt inn mange nok spørsmål blir det nok en videoblogg, eller videoblogg + svar i innlegg. 

dsc0241

Gjenbruk - fra skjørt til kjole

Jeg fant igjen dette skjørtet i en søppelsekk med masse klær i da broren min ryddet i klesskapet sitt igår. Har alltid synes det har vært så langt så har nesten aldri brukt det, derfor fant jeg ut at jeg skulle lage det om til kjole. Sydde på stropper som jeg festet i kors på ryggen og satte på en blomst som egentlig har vært en hårspenne. Vart egentlig ganske fornøyd for jeg er ikke akkurat verdens beste til å sy.

img4370

img4369

Fryd i tusner

Fryd i tusner, perfekt beskrivelse av en kjempe koselig dag. Igår var jeg, Sondre, Tora og Jon på Tusenfryd. Hadde det kjempe morsomt og kjørte masse karuseller, bare litt dumt thundercoaster var stengt. Mens vi venta på toget hjem, spiste vi på Mama Rosa og gikk på taket til Operaen.

dsc0175


dsc0198


dsc0225 copy2


dsc0234


dsc0245


dsc0246

Har du vært på tusenfryd før?

Bursdags outfit

img4335

Hanne
Genser fra Cubus
Skjørt fra Bik Bok
Sko fra B&co
Veske fra JC

Sondre
Tskjorte fra Vans
Skjorte fra Carlings
Bukse fra U.S. polo assn

Nytt design

Jeg har tenkt til å ordne litt mer her på bloggen også i fremtiden så hvis bloggen min plutselig er veldig rotete er det bare fordi jeg driver å endrer på designet.

frkha

Hva synes du?

Ben and Jerry's, try one!

Denne isen er så sykt god. Smakte den for første gang når jeg var i Kypros, men da kjøpte vi den i sjokolade. Igår når jeg, Sondre og familien hans var i Sverige fant vi den i en vaniljevariant og den var enda bedre. Det er den beste isen jeg har smakt før, vaniljeis med marsmallows og hvite sjokoladeisbjørner, naaaaam. Overskuddet fra denne isen går til å redde isbjørnene på Alaska. Dårlig kvalitet på bildene, men det er tatt med mobilkamera.

dsc00187

dsc00185

Noen som vet hvor man får kjøpt Ben and Jerry's i Norge?

Super Nanny

img4258

img4265 img4266 img4264

Hjemmelaget kjede med skjell fra Kypros

img4126

You make me who I am


img4097

img4099   img4100

Min sminkekrok

img4067img4073  img4075  img4085 

Summerlovin

Fra 8 - 23 juni var jeg på ferie i Kypros sammen med mamma. Sondre og mammaen hans, Hilde, kom nedover for å være med oss en uke i syden. Har hatt en av de beste feriene i mitt liv, det var rett og slett super koselig. Det var utrolig deilig vær der, det kaldeste nede der var vel om kvelden da det var omtrent 30 varmegrader. Vi bodde i Fig Three Bay, kjempefint sted.

kypros 09 197
Ben and Jerry's, en av verdens beste is.

sondrehanne
So happy that I could cry when I look in your eyes, cause you keep giving me, keep giving me butterflies.

kypros 09 178


kypros 09 010


kypros 09 024
Sondre, årets kjekkas.

kypros 09 098


kypros 09 218
Hilde, Hanne, Rita aka Damene på tur.

flyfish
Fly fish, skikkelig artig.


sondrehanne2
Litt tyvtitting på menyen til Sondre.

sondrehanne3

Her er også to kjempefine "scrappesider" som Hilde har laget av meg og Sondre fra når vi var i syden.
Hun er bare sååååå flink.

196


195


Homemade bracelet with buttons

img4057 copy

Dagens outfit

img4049
Dongerishorts - fikk den av Sondre, men den er fra Cubus
Singlet - Hennes & Mauritz

Mine yndlingsjeans som en gang i tiden var mørkeblå..

img4032 copy
FRA: BIK BOK FOTO: HANNE KJØLVANG

Hva er egentlig lykke?

Lykke er en dyp glede eller følelsen av dette. Lykkebegrepet er brukt innen filosofi, religion og psykologi, men definisjonene, innholdet og forståelsen av fenomenet varierer. Ordet lykke kan også bety flaks, medgang eller heldig skjebne. Opplevelsen av velvære og ytre og indre harmoni kan knyttes til mange følelser og fenomener i livet. Lykke kan knyttes til følelser som forelskelse, lyst og kjærlighet, tilhørighet og identitet, anerkjennelse, bekreftelse, trygghet, takknemlighet og mestring.

  • Aristoteles, gresk filosof:
    • Lykke er så viktig at det overgår alle andre verdslige hensyn.
  • William James (1842-1910), amerikansk psykolog:
    • Lykke er for de fleste, til alle tider, det hemmelige motiv til alt hva de gjør.


Hva er lykke for deg?


img4002 copy
En lykkelig hund, Tassen.

Homemade Teacups

img3970
Koppene til å male på og malingen er kjøpt på Panduro.

Marsblabalbla

Jeg var stresset idag tidlig. Stresset over at jeg manglet å ordne håret, smøre meg inn med solkrem, pusse tenner, pakke badesaker, sminke meg og kle på meg. Det jeg var mest stresset over var at bussen gikk om en halvtime. Når jeg først kom frem fikk jeg en super dag. Har badet, solt meg, kjørt båt, grillet pølser og marsmallows(?), spist jordbær,  og mye anna koselig sammen med kjæresten min, Sondre, på hytta hans i hele dag. En ting jeg har lurt på lenge, hvordan skrives egentlig marsmallows? Marshmallows? Mharsmellows? Marhsmallow?

dsc00182
Takk til den som fant opp selvutløser
hits