Frkhanne


mai 2010

MAKEOVER

Jeg har hatt denne blomstrete toppen i mange år, men jeg har egentlig aldri brukt den noe særlig. Synes den har vært litt kjedelig, og ikke minst veldig kort (som dere kanskje ser hvis dere later som blonden ikke er der).. Så jeg kom på den gode idèen om at jeg kunne sy på blonder på kantene, og vips så ble den jo mye finere!
Hva synes dere?

17. MAI 2010

Gikk i tog for siste gang i år, litt trist egentlig.. Etter toget dro jeg og Sondre på 17. mai konsert med Tensing, og etter det så reiste vi til meg og spiste masse kaker og jordbær. Vi så også på barnetoget som går forbi huset mitt. Deretter dro vi hjem til Sondre for å spise middag, og avsluttet dagen med fyrverkeriet på Raufoss. Kjempe koselig dag!


GLADIATORSKO

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg mener om gladiatorsko, de er litt fine, men samtidig litt rare. Sier som den ene læreren min sa " det ligner litt på Jesus-sko", men her om dagen fant jeg et par på H&M til bare hundrelappen, så da bare måtte jeg kjøpe de. Er sikkert ikke verdens beste å gå i siden de var så billige, men kan jo kjøpe noen dyrere som er bedre hvis jeg bruker skoene mye!


99 ,- kr fra H&M.


Q: Hva synes du om gladiatorsko?

BILDER AV VERDENS BESTE TASSEN

Denne helga har gått skikkelig fort, men heldigvis har vi bare to skoledager så er det fri fra onsdag til mandag! Det blir skikkelig deilig med en liten "miniferie". På fredag var Sondre her, igår/idag sov jeg over hos Synniva sammen med Lise og istad var jeg hos Sondre en tur.

Tok noen bilder av Tassen på lørdag når vi var ute i finværet og koste oss i sola, men det var ikke bare lett å ta bilder av han. Tassen er utrolig utålmodig og ser helst alle andre veier enn inn i kameraet, men ting ble fort litt morsommere da jeg tok frem godbitene!FILMKVELD..

.. og overnatting hos Synniva idag sammen med Lise! Har tatt med filmen "Marley and me", og da blir hvertfall kvelden bra med en så søt film. Har på følelsen at dette her blir koselig!Noen som har sett filmen "Marley and me"?

HVOR OFTE, OG OM HVA?

Det er så mange som har mast i det siste på at jeg må starte å blogge igjen, men jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om, eller hva dere vil lese om. Jeg fikk en kommentar her om dagen hvor det stod "du lovte å blogge mer- nå som du har kjøpt ny pc og har bedre muligheter. Savner bloggingen din", og den personen har jo rett, fordi jeg lovte jo å blogge mer nå som jeg hadde fått meg ny pc!

Det jeg lurer på er hva vil dere at jeg skal blogge om? Om jeg skal blogge om alt mulig rart som jeg gjorde før, eller om det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? En annen ting jeg også har tenkt på; Jeg må jo slutte å blogge en dag, jeg kan jo ikke fortsette med å poste outfits når jeg er 40 liksom..Hva vil du at jeg skal blogge om, og hvor ofte?

BURSDAGEN TIL HELLE OG TORA

På lørdag var jeg og resten av jentene i bursdagen til Helle og Tora! Helle fikk foresten verdens fineste pute av meg og Kristine, og jeg er så misunnelig at jeg vurderer å kjøpe den selv. Burde nesten tatt bilde av den før jeg ga den bort så jeg kunne vist dere!

Må innrømme at jeg var ganske skeptisk til maten vi skulle spise, fylte paprikaer, men det var faktisk ganske godt! Jeg klarte også å ødelegge kjolen min, men bortsett fra det så hadde vi det topp!


hits