Frkhanne


april 2012

NYTT DESIGN

I dag er det innlevering på Prosjekt til fordypning, hvor fordypningen min har vært blogg, så da måtte jeg endre designet litt før jeg leverte. Ble litt mer vårlig / sommerlig det designet jeg har nå synes jeg. 

Gamle designet: 

Nye designet:

Hva synes du om designet?
 

PÅSKEFERIEN

Da var denne ferien over også! Utrolig hvor fort feriene egentlig går, det føles jo ut som en helg, enda vi har hatt fri over en uke! Blir noen harde uker foran meg med masse mattepugging til en eksamen jeg frivillig har meldt meg opp på. I tillegg må jeg øve litt til 3 heldagsprøver og eksamen i mediafag. Og selvfølgelig vanlige skoleoppgaver også da.

Denne ferien har jeg hatt det topp med både 70-årslag for mormor, harrytur til Sverige, hyttetur med familien, bursdag for broren min, restaurantbesøk og planlegging av jentetur i høstferien. Har jo også bestilt meg kamera noe jeg gleder meg supermye til å få i posten! Så de hadde sendt det istad så er jeg heldig kommer det om ikke mange dagene! 

Har dere hatt det fint i påskeferien?

USA-boks

Jeg trengte en boks til å spare penger i til jeg skal til USA. Fant først en hvit kjedelig boks, men hadde lyst til å gjøre noe mer ut av det. Var derfor litt kreativ og pyntet den litt. Når jeg har vært i USA og jeg ikke trenger den til å spare penger i lenger så kommer jeg nok til å bruke den til å ha minner i som forskjellige billetter og andre småting.

Slik var boksen før jeg pyntet den:

Etter jeg pyntet den:


Lokket:


Fra siden:Under esken:


Slik er den når den åpnes:


Inni esken:


Inni lokket:

 

Hva synes du om USA-boksen min?

PÅSKEKOS

Idag har familien gått en tur i fjellet. Tassen var overlykkelig over å få løpe rundt fritt som han ville. Det blåste en del på toppen av fjellet så da vi kom ned igjen til hytta ble det boblebad mens vi solte oss litt. 

Snart skal vi spise middag så blir det en rolig kveld med "The Voice" og litt påskegodt. Er jo hele tre artister fra området her jeg bor som skal være med idag så det blir spennende. BESTILT KAMERA

Nå har jeg endelig bestilt meg kamera! Har brukt pappa sitt speilrefleks de siste årene, men jeg ville kjøpe mitt eget nå slik at jeg kan ha det med når jeg skal reise, på skolen osv. Endte opp med Canon 600D for jeg tror egentlig det er mer enn bra nok for min del! Jeg er ikke så flink på innstillinger og slik så da tror jeg både 7D og 5D ville blitt for avansert for meg. Gleder meg supermasse til jeg får alt dette herlige utstyret: 

HVILKET SPEILREFLEKS?

Jeg har så lyst på å kjøpe meg nytt kamera. Skal ha Canon siden utstyret jeg har fra før av hører til Canon, men er veldig usikker på hvilken modell jeg skal kjøpe! Har sett på både Canon EOS 7D og Canon EOS 600D. Så også på 5D men det har jo ikke auto på seg noe jeg gjerne vil ha da jeg ikke alltid tar bilder manuellt.

Har du noen anbefaling på speilreflekskamera?

NYTT DESIGN

Nå har jeg laget et nytt design, eller jeg har hvertfall ny header! Er så glad i prikker så lot bakgrunnen være som den var. Synes det begynte å bli litt for sommerlig ute til å ha vinterheader så da ble det ny.

Gamle designet:


Det nye designet:

USA-BLOGGEN MIN

Bloggen min som handler om USA-turen og STS-jenta har jeg begynt å skrive på nå for et par dager siden! Der kommer det til å bli masse oppdateringer om USA. Bloggen heter sts-education.com/sts-jenta2012. Blogger altså på STS sine hjemmesider på en egen blogg der. Kommer selvfølgelig til å fortsette å skrive om hverdagen min på denne bloggen i tillegg. Her er LINK!!! :-) Håper du kommer til å følge meg på den bloggen også, da blir jeg glad!

MEDIA PRØVEEKSAMEN

Beklager fraværet mitt i det siste, men jeg har hatt det supertravelt og ikke prioritert å blogge, men derimot har jeg masse ideer til hva jeg kan blogge om nå! 

Uka før påskeferien hadde vi prøveeksamen i alle mediafagene, noe som var både stressende og litt deilig. Vi fikk først 48 timer på å lage et produkt og deretter fikk jeg resten av skoleuka til å øve på fremføringa som jeg skulle ha på fredag.

Jeg laget en plakat og en flyer som en holdningskampanje om nettvett med målgruppe "jenter i ungdomsskole-alder". Grunnen til at jeg valgte denne målgruppen var hovedsakelig fordi det er jenter i den alderen som virkelig kan trenge litt nettvett!

Jeg fikk 5'er på fremføringen og produktet så det er jeg veldig fornøyd med siden karakteren teller en god del i de fleste fagene jeg har! 

Dette var plakaten min:

Og dette flyeren:hits