Frkhanne


april 2010

DAGENS OUTFIT






Bluse - gave fra Hilde (kjøpt i USA)
Blondesinglet - Kappahl
Dongeribukse - Kappahl
Øredobber - gave fra mamma
Klokke - gave fra farmor

PRØVEMUNTLIG

Vi har kommet opp i prøvemuntlig idag, og gjett hva jeg kom opp i? Det jeg hadde minst lyst til; norsk. Skal skrive om Knut Hamsun og nyromantikken, og selvfølgelig hadde jeg svineinfluensa når vi lærte om nettopp det.

Jeg fant foresten den sykt fine paraplyen i byen idag. Den var hvit med blonder og bare superduperultrahyper fin! MEN, den kostet 700 kr, litt dyrt for min lommebok tror jeg..


Resultat av hvor kjedelig Knut Hamsun faktisk er.

BLOMSTER-ØREDOBBER

For en stund tilbake fikk jeg 8 par blomster-øredobber fra "svigermor" Hilde. Jeg hadde på meg de hvite idag, og jeg synes alle sammen er kjempe søte!

Nå skal jeg ta med meg naturfagboka mi til sengs, så om jeg er heldig får jeg kanskje lært litt siste kunnskap om karbonkjemi før prøva imorgen.








Q: Hva synes du om øredobbene?

ATOMER, ALKANER OG DIAMANTER

Jeg er skikkelig glad i dag, enda det er mandag, prøvemuntlig denne uka og stor naturfagprøve imorgen. Er allerede lei karbonkjemi, enda jeg såvidt har begynt å lese. Har aldri synes kjemi, grunnstoffer og lignende har vært noe lett, så nå prøver jeg egentlig å finne på alt anna enn å lese til prøva! 

Vi fikk igjen engelsk tentamen idag, den engelsk tentamenen jeg følte det hadde gått så sykt dårlig med, så jeg ble utrolig glad da jeg fikk en 5'er! Fikk også 5'er på norsk tentamen (som jeg også følte at gikk veldig dårlig), så da ble jeg glad og håper bare på at det går like bra med matte og nynorsk!

Det har vært skikkelig fint vær den siste uka (hvis man ser bort ifra en bitteliten snø/haglstorm), så bakkene har endelig begynt å bli tomme for snø! Det er så herlig å kunne bruke tøysko igjen, og våkne opp med sol og blå himmel!


Det er foresten INGEN som ser at jeg har tatt bilde av meg selv med mobilen min,
fordi det er hvertfall IKKE skygge av den på den prikkete boka mi.

NY KJOLE

Idag før jeg dro på trening var jeg innom kjøpesenteret en tur og kjøpte meg ny kjole! Er skikkelig fornøyd med den, synes kjolen var så søt, må bare bli litt varmere ute før jeg kan bruke den. Kjolen er kjøpt på Kappahl, og de har egentlig utrolig mye fint/søtt der!

JIPPI, NY PC

Idag fikk jeg melding om at den nye pc'en min hadde ankommet postkontoret, så da var jeg ikke treig med å løpe ned på posthuset og hente den. Den andre jeg hadde kunne jeg ikke røre på engang, fordi skjermen var ødelagt, og den skrudde seg av hele tiden.

Det blir nok litt bedre blogging i tiden fremover når jeg har en ordentlig pc jeg kan blogge fra! Er skikkelig fornøyd med den dataen her, widescreen og greier.. Er en mørkeblå Acer Aspire 5738ZG, og jeg synes den virker veldig bra hittil ihvertfall!



Nå skal jeg og Sondre spise sjokoladekake, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.



Q: Hva slags pc har du?

DAGENS OUTFIT








Dongerijakke - Kappahl
Hvit topp - Bik Bok
Hvit singlet med blondekant - Kappahl
Ola bukse - Kappahl
Veske - Lindex
Sko - H&M

SOMMERVESKE FRA ROXY

Jeg synes denne veska fra Roxy er så utrolig søt, men man får jo ikke kjøpt den i Norge da, selvfølgelig. Liker skikkelig godt det blomstrete mønsteret! Roxy har også foresten veldig mye fine klær og diverse tilbehør.



Denne fra Accesorrize er også veldig søt da;



Jeg bestilte meg ny pc på internett igår, så da blir det forhåpentligvis litt bedre blogging fremover når jeg får den! Den jeg har nå holder nesten på å dette i to, siden skjermen er ødelagt, så jeg kan ikke engang ta den med meg rundt fordi da detter det ut masse biter av skjermen!

PHOTOSHOOT

Har vært på "påskeferie" til Sondre i 4 dager, og på søndag gikk vi oss en tur og tok litt bilder. Har vært skikkelig fint vær idag og igår, men resten av påsken har det vært kjempe dårlig.Har blitt mest innekos, men jeg har kost meg masse uansett!










hits