Frkhanne


april 2009

PARAPLY JENTENE

Jeg skal spare dere kjære lesere for den fine " paraply dansen" til meg og kristine, så jeg slenger heller med et par bilder vi tok på skolen igår. Blir ikke mye blogging omdagen når omtrent det eneste jeg gjør er å prøve å bli ferdig med å rydde på rommet mitt.

p4290007

p4290021

p4290016

VERDENS RYDDIGSTE ROM

snapshot2009042732

Jeg tror jeg har verdens ryddigste rom, men samtidig kjedeligste nå. Igår fant jeg ut at jeg skulle vaske rommet mitt ut så jeg tok alle tingene på rommet mitt og bærte de ut i kjellerstua. Så nå står det bare en pult, to hyller, en seng og selvfølgelig klesskapet mitt her. Jeg har på følelsen av at det kommer til å ta sin tid med å rydde inn igjen på rommet mitt for jeg hadde nok mer enn jeg trodde.

Q: Vasker du rommet ditt ofte?

MIN NYE FAVORITT SOMMERKJOLE

Jeg kjøpte denne kjolen for et par uker tilbake på Vero Moda til 399 kr. Jeg synes den er så søt med blondene, prikkene og båndet rundt magen. Min nye favoritt sommerkjole! ( trykk på de to siste bildene for å få de større )

img2693

img2692         img2690

JØDISK FOLKEDANS

video:p4160035

Jeg og Tora har et prosjekt om jødisk musikk, arkitektur og kunst. Vi tenkte vi skulle lage en litt annerledes fremføring ved å danse jødisk folkedans imorgen. Nå har vi blitt helt hekta rett og slett, eller ikke..

UN FALLITO FOTOGRAFICO

Eller for dere som ikke skjønner Italiensk; en mislykket fotoshoot.

Jeg og Tora bestemte oss for å dra til Mjøsa (les: norges største innsjø) for å ta bilder idag, fordi det var så fint vær. Mens vi stod å ventet på bussen benyttet vi sjangsen til å ta noen bilder. Men når vi kom på bussen og vi skulle se på bildene, var kameraet tomt for strøm. Siden kameraet var tomt for strøm tenkte vi at vi skulle ta bussen hjem igjen og hente batteriet, men da klarte vi å gå på feil buss. Snakk om uflaks. Vi gikk derfor ned på statoil og kjøpte et brød som vi matet endene med og solte oss på en krakk ved Mjøsa.

img2614

img2635

img2622

img2609

Er du ofte ute å tar bilder med venner?

MIN MENING - VÅREN

På en side liker jeg våren fordi sommeren nærmer seg, hestehovene dukker opp i grøftekantene, syklene finnes fram, sola begynner å bli varm, sommerklærne kan brukes, og de store boblejakkene kan pakkes vekk,

men på en annen side liker jeg ikke våren fordi snøen smelter, slalåm/snowboard sesongen er over, de koselige mørke vinterkveldene finnes ikke mer og det er klissete ute fordi snøen ikke er blitt helt borte.

Sånn kan jeg drive på i evigheter uten å egentlig finne ut om jeg liker våren eller ikke.

img2578

Liker du / liker du ikke våren ? Hvorfor ?

DAGENS OUTFIT

img2577

Dongerivest fra Only
Lilla bluse fra Only
Designkjede fra Karolinestua
Olabukse fra Bik Bok
Lilla sokker fra ?
Armbånd jeg har laget selv

ÅRETS FØRSTE SYKKELTUR

Jeg og Kaja skal ut på årets første sykkeltur nå, blir deilig å få trent litt igjen. Blir ikke så mye trening untatt skigåing i påsken så da blir det deilig å komme seg ut sammen med mine gode venninne Kaja. Ser at sykkelen min kunne trengt en vask, og jenta kunne vel vært litt blidere, men jeg skylder på at jeg nesten akkurat har stått opp.
img2560

Sykler du ofte ?

MITT KLESSKAP

Nå er jeg endelig ferdig med å rydde i klesskapet mitt. Har funnet ut at jeg har endel klær som jeg ikke har brukt enda engang, som jeg kanskje burde begynne å bruke snart. Enda jeg har kvittet meg med 23 strømpebukser, 2 skjørt, 9 t-skjorter, 4 topper, 1 bolero, 3 pysjer , 4 olabukser, 6 hettegensere, 61 par sokker, 2 bh'er, 1 par tøfler,  1 nattkjole, 2 gensere, 23 truser, 8 hårbøyler, 5 belter, 6 vesker, 3 punger, 4 bagger, 1 strikkevest, 1 thigts og 1 strikkegenser er det ingen som kan se at jeg har kvittet meg med noe, skapet mitt er like fullt som før. Noe sier meg at jeg burde slutte å kjøpe klær..

img2555
Halve klesskapet mitt

Har du rotete eller ryddig klesskap ?

LYST PÅ KLÆR ?

Tror jeg nesten kunne delt ut et plagg til alle som leser bloggen min. Jeg har ryddet i klesskapet mitt idag. Eller rettere sagt ryddet ut av klesskapet mitt. Jeg har 120 cm bred seng som har en diger haug oppå seg, senga er helt stappfull. Ikke vet jeg hvor jeg skal sove i natt, blir vel sofaen eller noe hvis jeg ikke lærer meg å trylle veldig kjapt.

img2553

Har du mye klær ?

Snowboarding

Det er litt deilig å komme hjem fra hytta etter 65 km på ski og flere kilo med godteri. Det er veldig koselig på hytta, men jeg klarer ikke å være der i evigheter. Særlig ikke når mobilen min døde med engang jeg kom opp dit. Sondre kom til meg igår for å lære meg å stå på snowboard. Gikk faktisk mye bedre enn jeg hadde trodd. Jeg klarte tilslutt å kjøre ned hele bakken, etter mye knall og fall.

dsc0134

Har du stått / står du på snowboard ?

ædda bædda, du må vaske opp

p4050022

Vi har alltid hatt det sånn at den som taper i yatzy på kvelden når vi er på hytta må vaske opp. Av en eller annen rar grunn blir det i de fleste tilfeller meg. Jeg har vasket opp begge kveldene vi har vært på hytta her nå. Og det forundrer meg ikke om jeg taper og må vaske opp i kveld også. Jeg, Tassen og Sindre har også gått 20 km på ski idag, kjempe koselig tur.

Død mobil, sminkefri og skitur

p4050017

Jeg er på påskeferie på hytta nå og selvfølgelig skal mobilen min dø første dagen jeg er her. Det har skjedd noe med batteriet så mobilen vil ikke skru seg på. Heldigvis har pappa tatt med det trådløse nettet, da overlever jeg nesten hvertfall.

Det var en anonym person som måtte kommentere at jeg ikke hadde turt å vise meg uten sminke, noe jeg egentlig ikke har noe problem med. Jeg bruker omtrent ikke noe sminke, bare maskara og noen ganger rouge. Hvis du anonym person er så nysgjerrig så har jeg foresten ikke sminke på bildet over.

Idag har jeg, mamma, pappa, Sindre og Tassen gått en lang tur på ski. Vi var borte i over fem timer, så det var utrolig deilig å komme inn igjen på hytta og sette seg i godstolen, foran peisen med pc'en på fanget pakket inn i et pledd.

Aprilsnar eller aprilsnarr ?

Jeg har stilt meg det spørsmålet i to dager nå. Ser mange blogger hvor de skriver aprilsnarr, men jeg synes selv at aprilsnar høres mye mer riktig ut. Jeg ble ikke lurt 1. april noe som er litt kjedelig egentlig, ingen som prøvde å lure meg engang. Men derimot jeg fikk lurt Sondre, godtroende som han er. Jeg sa at ungdomsbladet Topp hadde kontaktet meg og spurt om jeg ville være modell for de og være på forsiden av bladet og han gikk rett på.

012
Heter det aprilsnar eller aprilsnarr?
Lurte du noen / ble lurt 1 april ?

Dagens innkjøp

Idag har klassen vært på skoletur til Oslo hvor vi så på hjemmefrontmuseumet og forsvarsmuseumet. Etter vi hadde gått rundt der, fikk vi gå i byen å shoppe. Jeg og Kristine tok oss også turen opp på taket av Operaen. Før vi dro spiste vi to på resturangen mamma rosa, nam.

p0204091553

p020409155801


img2517

img2519

img2522

img2523

img2538

img2528

1. Hvite tøysko fra skopunkten 99 ,- kr
    Grå tøysko fra skopunkten 99,- kr
2. Dongerivest fra Only 159 ,- kr
3. Lilla bluse fra Only 129 ,- kr
hits