Frkhanne


mars 2012

BURSDAGSKORT

Har laget bursdagskort til mormor idag siden hun skal feire bursdagen sin nå til helga. Malen fant jeg for en stund siden på Marte sin blogg, og fikk da veldig lyst til å lage et! Bildene under ble litt dårlige da de ikke er tatt i dagslys, men dere ser hvertfall sånn ca hvordan det ble.

Forsiden: 

Baksiden:

Når du først åpner kortet: 

 

 Og åpner det enda en gang blir det slik:

 

Tags som er inni kortet:

 

Detaljbilde:


JEG ER STS JENTA 2012

I starten av februar meldte jeg meg på en konkurranse arrangert av STS hvor man kunne vinne en Coast to coast språkreise i USA. Man skulle skrive litt om sin eventyrsommer og sende inn et bilde som beskrev eventyrsommeren.

En tirsdag i februar ringte de fra hovedkontoret til STS og sa at jeg hadde vunnet språkreisen. Jeg ble helt målløs og visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg! At JEG hadde vunnet var helt ubeskrivelig. 

Det eneste jeg gjør nå om dagen er å telle ned dagene til jeg reiser 9. juli. Jeg gleder meg helt sinnsykt mye, og kan nesten ikke vente med å reise til USA igjen. 

Her er bildet som jeg sendte inn av min eventyrsommer og som jeg vant med: 

ESCADA

Har i flere år sverget til Escada-parfymene og nå er det konkurranse på blogg.no hvor man kunne vinne årets nye Escada parfyme, så da slenger jeg meg på og prøver vinnelykken. 

esc2vinnik

FOTO-OPPGAVE GODTERIMUNN

Fikk en foto-oppgave på skolen for en stund siden hvor oppgaven gikk ut på at vi skulle finne en kjent fotograf som vi ville re-produsere et bilde av. Jeg valgte Agnete Brun fordi jeg synes hun tar kjempe mye morsomme bilder og er en utrolig dyktig fotograf. 

Synes dette (link) bildet med godterimunnen er så morsomt, så ville derfor prøve å lage et som lignet. Kjersti var så snill som stilte opp som modell, og jeg ble egentlig ganske fornøyd med bildet. Ser noe småpirk i etterkant jeg kanskje ville endret på, men ellers er jeg fornøyd. Hva synes du om bildet? 

EGON MED JENTENE

Igår var alle jentene i klassen på Egon og spiste sammen. Kjempe koselig siden vi ikke pleier å finne på noe felles så ofte. Tok ikke så mange bilder, men var mange andre som hadde med kamera også, så ble mye knipsing (skulle vel bare mangle siden vi går på media). LA, CALIFORNIA

The tanlines may fade, but the memories will last forever... 

NEW HANDBAGHEADER TIL SILJE MARIE

Jeg ble spurt om å lage en header til Silje Marie, så jeg har laget en nå. Ble ganske fornøyd med den, og håper hun også blir det. Var egentlig veldig morsomt å lage header til andre og ikke bare til meg selv, så kanskje jeg kommer til å lage header til flere bloggere i fremtiden! Hvis du har veldig lyst på en header så gi et pip i kommentarfeltet, så kanskje jeg lager en til deg.

Hva synes du om headeren?

CHERRY OUTFIT


Kjole // Forever 21
Cardigan // Urban Outfitters
Boots // Din sko 

INNKJØP FRA OSLO

Var som sagt i Oslo på et møte på onsdag sammen med mamma og da ble det selvfølgelig en del shopping! Her er mesteparten av det jeg kjøpte unntatt noen småting og jakka som jeg har lagt ut innlegget under her på bloggen.


Nikejoggesko // XXL


Solbriller // Indiska


Lyselilla neglelakk // Vita


Smykkestativ // husker ikke navnet på butikken


Hjertete skjerf // husker ikke navn på butikken


Rosa cardigan // B-young


Veske // Accessorize


Lipgloss // VitaLommebok // Accessorize


Shampoo og balsam // En frisørsalong jeg ikke husker navnet på 

Hva synes du om innkjøpene? 

KNÆSJ ROSA

Jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å kjøpe mye mer fargerike klær, siden garderoben min virkelig trenger litt farger. Fant denne jakken på Gina Tricot og tenkte "Herregud, jeg kan ikke bruke den der, den er altfor rosa", men så prøvde jeg den og da falt den veldig i smak, så da ble det den allikevel! 

Var i Oslo på et møte sammen med mamma på onsdag (forteller mer om det om en to ukers tid), og fikk shoppet en del (blant annet denne jakken), så viser dere innkjøp på bloggen senere!DAGENS OUTFIT 09.03.12

Hei Hei! Enda jeg bare har vært på skolen to dager denne uken, er det kjempe deilig at det er helg! Skal rydde rommet / vaske litt før jeg tar helt helg. I kveld skal jeg bare kose meg sammen med Sondre og se på "The Voice", så får vi se hva vi finner på resten av denne helgen. Genser // B-young
Bukse // Kappahl
Boots // Din Sko
Hals // Indiska 

BAKGRUNN PÅ BILDER

Fikk så inspirasjon til å ta noen bilder med bakgrunn når jeg så på bloggen til Marte Kristine. Så derfor dro jeg ned på papirpikene i skoletiden(scrapbookingbutikken som mamma og Hilde jobber i) og tok noen bilder av noen "kaker" som de har laget selv og diverse bånd og teiper. 

Likte veldig godt å bruke bakgrunn på bildene, så dette er definitivt noe jeg kommer til å gjøre mer! FANPAGE

Linn var så søt og laget fanpage til bloggen min, så hadde blitt veldig glad om noen av dere lesere ville like den! Den ble akkurat laget så har nesten ingen følgere, så derfor ville det betydd masse for meg om noen faktisk orket å gå inn og trykke liker :-) 

Trykk på bildet så kommer du rett til fanpagen. 

TASSEN

Er det rart jeg er glad i denne lille godklumpen her?

10 "UKJENTE" BLOGGER

Etter at jeg la ut innlegg om at jeg ville lese nye blogger igår fikk jeg 62 kommentarer med forslag til blogger jeg kunne lese. Har sittet en laaaaang stund å lest blogger nå og har tilslutt funnet meg 10 favoritter som ikke er toppbloggere.

Noen av bloggene har kommentert her og det var derfor jeg fant dem, mens andre fant jeg via andre bloggere. Det jeg synes alle disse bloggerne har tilfelles er at de tar kjempe fine bilder, har et ryddig og fint design, og at de skriver på en bra måte uten mye skrivefeil. 

Trykk på bildet av de forskjellige bloggene for å komme til deres blogg!

Også til slutt Linn som jeg møtte på språkreisen til California i sommer: 

Leser du noen av disse bloggene? 

MOT LYSERE TIDER...Gleder meg så til sommeren. Er så deilig at det er lyst om morgenen når man skal på skolen og at det ikke er mørkt med en gang man kommer hjem igjen!

Satte sammen dette antrekket istad og får så sommerfølelse av det. Litt tidlig å bruke enda, men tror dette også kunne blitt veldig fint med en brun cardigan over og en mellomtykk brun strømpebukse. 

LESE DIN BLOGG?

Jeg begynner å bli så utrolig lei av å bare lese de bloggene jeg leser for tiden, så jeg har veldig lyst til å lese noen nye blogger. Leser for det meste toppbloggere, så hadde vært veldig morsomt å lese noen som ikke ligger på topplisten.

Siden jeg er syk så har jeg tid til å lese noen blogger så kommenter gjerne hva din blogg er eller en blogg du synes er veldig bra! Tror kanskje jeg etter hvert kommer til å lage et innlegg med en liste over blogger jeg synes er verdt å ta en titt på som ikke er toppbloggere. 

Legg igjen en kommentar så skal jeg se på din blogg! Anbefal gjerne også andre blogger som du synes er bra :-)

SYK

Har vært småsyk helt siden forrige mandag, og kjenner vel nå at det kanskje ikke var så lurt å bade ute i boblebad og stå på slalom i to dager. Er lei av at det verker i kroppen, at jeg har vondt i halsen og hodet for nå vil jeg virkelig bli frisk igjen! Har ikke tid til å være syk heller fordi det er så mye som skjer på skolen osv fram mot påske. 

Sitter her og drikker kjærlighetste og ser på "Jon and Kate plus eight". Får vel prøve å gjøre noe nyttig snart, så da får jeg lese litt til en prøve vi har imorgen og jobbe med en innlevering som vi har på onsdag. 

KVITFJELL

Har vært på hytta med Sondre og familien siden torsdag. Været der har vært veldig fint, skulle nesten tro det var påskeferie! Vi har vært ute å stått på slalom og sett på worldcupen som har vært der i helgen. 

Kom hjem igår kveld, og denne dagen kommer bare til å gå med til lekser som jeg må ha gjort ferdig før skolen starter igjen i morgen. Gleder meg allerede til påskeferie, siden den her ferien har gått for fort! 

hits