Frkhanne


mars 2010

RYDDA PÅ ROMMET

Nå er jeg endelig ferdig med å rydde i klesskapet mitt pluss rommet mitt. Startet søndag for en uke siden, så ting tar sin tid.. Jeg har ikke akkuratt vært supereffektiv, også har jeg vært sjuk i flere dager, men nå er jeg heldigvis frisk igjen og det er ryddig her! Blir så deilig med påskeferie nå, bare slappe av og gjøre det man vil i litt over en uke!RYDDING I KLESSKAPET

Nå har jeg tatt ut alle klærne som er inne i klesskapet mitt, og har tenkt til å starte å rydde! Har så utrolig mye klær jeg aldri har brukt / nesten aldri har brukt / aldri bruker lenger! Blir så frustrert hver gang jeg kikker inn i klesskapet mitt og det er så rotete, så det trengs å rydde. Har bare tatt å lagt alle klærne på sofaen i kjellerstua så da er det bare å starte!
Q: Har du det ryddig i skapet ditt?

BANANYOUGHURT

Litago bananyoughurt er så god, minner meg skikkelig om barnehagen! Pappa kjøpte med mange istad når han var på butikken, nam. Den første youghurten jeg skulle spise smakte skikkelig rart, akkurat som de hadde glemt å ta i bananen eller noe! Smakte liksom ingenting, men heldigvis var de andre normale.. Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer, fordi frustrerte fruer starter!Synes du det er godt med bananyoughurt?

VINTAGE PHOTOES

Forrige søndag var jeg og Sondre i skogen ved meg, fordi det er ganske mange små vedskjul der, så vi tenkte at vi skulle gå dit for å ta bilder. Etter at vi hadde tatt sånn ca. 10 bilder, hvor over halvparten av dem ikke hadde fokus så gikk kameraet tomt for strøm! Vi hadde heller ikke tid til å hente nytt batteri fordi vi skulle på hockeykamp, så da ble det bare noen få bilder.VINTERFERIEN 2010

Jeg har hatt det så utrolig mye å gjøre hele vinterferien, at jeg ikke har prioritert / hatt tid til å blogge. Dette blir en veldig oppsummering av det jeg har gjort, og jeg har nesten ikke tatt noen bilder, men bedre enn ingenting.

TIRSDAG:

På tirsdag gikk jeg, Sondre og Tassen 1 mil på ski. Hadde med oss varm kakao, rundstykker og kvikklunsj. Var strålende sol, og vi hadde det kjempe koselig på tur! Når vi kom hjem koste vi oss i onepiece'ne og lagde fløtegratinerte poteter og kylling, nam.


ONSDAG;

Jeg og Sondre stod opp kl 6 fordi vi skulle til Trysil å stå på slalom/snowboard. Var helt supert vær der, men utrolig sterk vind på toppen av bakken, så jeg ble iskald når jeg satt i stolheisen.
TORSDAG;

På torsdag dro jeg, Sondre, mamma og "svigermor" til Sverige på "Harrytur" til Charlottenberg. Fikk kjøpt masse smågodt og billig mat. Kjøpte meg også endel nye klær, og den beste Ben and Jerrys'en - Baked Alaska.
FREDAG;

På fredag så dro jeg og Sondre til farmor for å måke taket hennes, og det var litt av en jobb! Drev på i flere timer, men det ble bra tilslutt. Etterpå så dro vi hjem til Sondre og så på premieren av Norske Talenter.

LØRDAG;
 
Jeg og Sondre gikk rundt i pysjen til klokka var rundt 15, og han lagde foresten frokost til meg på senga! Nystekte rundstykker med pålegg formet som hjerter, kjempe søtt.

SØNDAG;

Idag har hele familien vært på Lillehammer å sett på hockeykamp. Siste kampen i serien i år, og broren min sitt lag, Lillehammer, fikk gull!


Bilde fra ifjor når Lillehammer fikk gullmedaljene sine.


Q: Hva gjorde du i vinterferien?

VERDENS BESTE SJOKOLADEKAKE

Nå sitter jeg å spiser verdens beste sjokoladekake, nemlig den mamma lager. Den er så utrolig god, at det nesten ikke er mulig. Til og med venninna mi som ikke liker sjokoladekake, liker sjokoladekaka til mamma.

Jeg spiste jo tross alt fisk og grønnsaker til kveldsmat også har jeg vært på trening, så da kunne jeg spise herligheten med god samvittighet! EDIT: Kan kanskje ikke ha så god samvittighet lenger etter å ha spist fire stykker? haha.

 


Q: Liker du sjokoladekake?

JUMPSUIT

Jeg har så sinnsykt lyst på denne jumpsuiten fra H&M, men selvfølgelig er de utsolgt for den i Norge. Jeg prøvde å bestille den fra Sverige, men det gikk ikke ann, fordi da måtte jeg være svensk. Jeg synes begge er veldig fine, men den i dongeristoff er favoritten!
Q: Hva synes du om jumpsuiten?

DAGENS OUTFIT

Idag har jeg tatt outfit-bilde på den innebygde verandaen vår. Perfekt kombinasjon fordi det er ingen som står å ser på at du tar bilde ute på trappa, det blir bedre kvalitet på bildene enn inne og det er ikke så kaldt der.Rosa lang genser - Vero Moda
Grå strømpebukse - Kappahl
Armbånd - Accessorize
Kjede med hjerte - laget selv
hits