Frkhanne


mars 2009

T-skjorter med kvalitet søkes

Jeg trenger nye tskjorter. Tskjorter som ikke er like slaskete og dårlige i stoffet som de fleste på bikbok, jc osv. Noen tskjorter som har litt kvalitet, litt tykke og som ikke mister trykket etter to vask. Jeg orker ikke flere tynne dårlige tskjorter. Hjelp søkes, så noen som har en nettbutikk å anbefale ?

hanneeee 

Dagens Outfit

hanne230309
Det var litt morsomt når jeg kom på skolen idag, fordi Amalie hadde omtrent helt like klær som meg idag uten at vi hadde planlagt eller noe. Vi hadde begge grå cardigan, grå topp og samme bluse. Amalie hadde fått sin i gave og jeg kjøpte min når vi var i Stavanger. ( trykk på bildet for å få det større )

Grå Cardigan - H&M
Grå Singlet - Bik Bok
Bluse - Voice of Europe
Bukse - Vero Moda

244 muffins, 4 hender

15 muffins kan fort bli til 244 når du tar i 1,5 liter melk, istedet for 1,5 dl. Det hele endte med at vi ganget oppskriften så den passet med så mye melk vi hadde hatt i. Så der stod vi med tre store boller med muffinsrøre og 244 ferdiglagde muffins.

kaja
Farmor kom innom med boller som vi skrev Kaja på siden hun hadde bursdag.

hannepanne
En effektiv muffinsbaker

img2270
NAM, NAM.

img2274
En del av de 244 muffinsene våre

tassen
En våt, men ivrig muffinssmaker


Ikke alltid så gøy å bade ..

Nå som våren begynner å komme så er det ikke så veldig rent langs veiene, noe som ender i en møkkete hund. Jeg har heller ikke en hund som liker å bade, med engang jeg sier " skal vi bade ? " løper han inn i buret sitt og gjemmer seg. Han skulle også absolutt ha med seg koserotta si i badekaret idag. Men ellers er han bare søt og snill, untatt når han hopper ut av badekaret. Han er litt søt da, sant ?

tassegutt

tassegutt2Min Mening - Paradise Hotel

Jeg er så glad jeg ikke er en deltaker på paradise hotel. For det første så må det være utrolig flaut å sitte og se på programmet nå som de er ferdige der. Alle vennene dine, alle i Norge så og si alle i verden kan se på dine impulsknull med en haug med jenter / gutter. Hvor flaut er det ikke å gå i byen og vite at en stor del av de som stirrer på deg gjør det fordi de har sett deg ligge med noen ? Vet det er mange ungdommer / unge voksne som liker programmet, men jeg selv synes bare det er dårlig underholdning. For meg blir dette bare et program som står å går på tv'en, mens jeg stirrer ned i dataskjermen.

paradise hotel

Hva synes du om Paradise Hotel ?

Sommer , sommer kom til meg

Det var for noen få dager siden at jeg så en bie surre rundt på rommet mitt og det var da det slo meg hvor fort det går til sommeren. Påskeferien er rett rundt hjørnet og vips så er sommeren der. Det som ikke gir den helt rette sommerfølelsen er når jeg ser ut av kjøkkenvinduet og ser flere meter med snø overalt. Heller ikke når jeg tenker på at det snødde på 17.mai i fjor. Men derimot i Stavanger, der finnes det ikke snø. I vinterferien var det grønt overalt, svanene svømte rundt i vanndammene i parkene og folk gikk med sommerjakker og tynne tøysko. Rart det der enda det bare er en time unna med fly.

p2270031
Er du en av de mange tusen nordmenn som gleder seg til sommeren ?

Gullgutta i NM finale

Nå skal jeg og mamma dra bortover til Lillehammer for å se på broren min og laget hans spille finale i Ishockey NM mot Manglerud Star. Kommer til å bli kjempe nervøs for taper de 2 av 3 kamper ender de opp med sølv. Sølv er jo bra , men gull hadde vært enda bedre. Så lykke til !

gullgutta
Lillehammer får seriemester medaljene sine for 08/09

NYTT DESIGN

maurtilmote

Synes det var på tide med nytt design på bloggen min, så jeg mekket sammen denne headeren igår kveld. Synes den vart veldig søt. Den minner meg litt om en storby-jente fra London med den klokken, bildene og kofferten. Jeg vart hvertfall veldig fornøyd. Gi gjerne en kommentar om hva du synes om det nye designet mitt / headeren min.

Dagens Outfit

p1703092246

Blå topp - Only
Svart Cardigan - Voice of Europe
Svart thigts - Bik Bok
Kjede - laget selv ( se innlegg "rulleskøyte" for nærmere bilde)

I miss the way my room is tidy on

Hvorfor tenker jeg ikke på det litt før ? Det hadde vært mye lettere om jeg bare hadde ryddet på plass alle tingene mine og ikke minst klær etterhvert som jeg hadde brukt de. Nå sitter jeg her med et bomba rom og ei bomba stue, og besøk om tre timer. Skulle gjerne ha dusjet før han kom også. Før han Sondre kom altså. Jeg er jo som de fleste andre jenter, drar fram alle klærne jeg finner, prøver det og slenger det fra meg. Slenger på meg neste genser, slenger den fra meg. Slenger på meg ny genser, denne var ganske fin, slenger av meg buksa. Slenger på meg ei bukse, slenger av meg sokkene fordi de ikke matcha. Sånn kan jeg drive på i EVIGHETER.

imgoingcrazy

Rulleskøyte

Igår når jeg var hos mormor så fant jeg en gammel rulleskøyte nøkkelring. Jeg tenkte jeg kunne bruke den til noe , så jeg laget et kjede med perler hvor fargene går igjen i rulleskøyten.

yesda

Hva synes du om kjedet?

Yndlingssangen din

Før så hadde jeg veldig mange sanger på Itunes, men etter jeg fikk ny data så har jeg ikke lastet ned noen. For noen dager siden lastet jeg ned Lime Wire i håp om å få inn flere sanger, men jeg kommer ikke på noen som jeg kan søke på. Det er også veldig kjedelig å dra på ferie eller jogge seg en tur med 25 sanger på Ipoden, så jeg hadde blitt glad hvis du skrev noen sanger du liker. Har jo hørt på ABBA sangene veldig lenge nå, og jeg er rett og slett lei.

Jeg skal også skrive litt om hvordan det var i Stavanger, hva jeg kjøpte og hva jeg gjorde der etterhvert engang når jeg får lyst.

itunesssHva er yndlingssangen(e) din(e)?
hits