Frkhanne


februar 2012

INNKJØP I STOCKHOLM

Tenkte å vise dere mesteparten av det jeg kjøpte da jeg var i Stockholm i helgen. Hadde bestemt meg for å ikke shoppe så mye da jeg skal prøve å spare litt penger, men shoppet selvfølgelig en del! Kjøpte også noen andre småting som sokker osv. som jeg ikke orket å ta bilder av. 


Magnettavle til å henge opp notater, bilder osv fra en interiørbutikk 


Hårolje fra Lee Stafford, kjøpt på TaxFree på Arlanda. Den lukter kjempe godt! 

Blush fra Clinique, kjøpt på TaxFreeSøt "kurv" som man kan ha småting i fra interiørbutikk på Fagerstrand


Søte små telysholdere fra en butikk på Fagerstrand


Boots fra Din Sko (mye finere i virkeligheten)


Tøysko fra Skopunkten


Var halvpris hvis man kjøpte et par til på Skopunkten, så da ble det de samme i blå


Trenings-tskjorte fra H&M


Treningsgenser fra Nike, kjøpt på et outlet like utenfor Stockholm


Topp i superdeilig "strikkestofff" fra H&MUmulig å ta bilde av denne toppen, men den er veldig fin i virkeligheten. Gjennomsiktig stoff på framsiden og blonder på baksiden. Kjøpte denne på Gina Tricot.


Umulig å ta bilde av denne også. Kjøpte denne tunikaen på Gina Tricot. Var litt usikker på dette skjørtet, men synes det var veldig søtt også kostet det bare 50 kr, så satser på at jeg kommer til å bruke det. Skjørtet er fra Monki. 

Hva synes du var det fineste?

BACK FROM STOCKHOLM

Kom hjem fra Stockholm i går kveld. Flyet var litt forsinka, så vi kom hjem en time senere enn forventet, men ellers gikk alt veldig greit. 

Igår pakket vi først koffertene våres for å kunne være inne i Stockholm lengst mulig før vi skulle på flyet. Vi dro deretter inn til Stockholm med T-banen hvor vi shoppet og tittet i butikker og deretter gikk på cafè. 

Har hatt en kjempe fin weekend i Stockholm sammen med Kristine og Pernilla, og gleder meg allerede til neste gang vi skal besøke Pernilla. Håper det ikke blir alt for lenge til for jeg har hatt det veldig bra! 
Vi måtte selvfølgelig mimre litt fra USA og gå innom Hollister. 

KOSELIG DAG I SVERIGE

Idag har vi vært i Västerås på et kjøpesenter hvor det var blandt annet Ikea og masse andre store butikker. Etterpå reiste vi til et outlet rett utenfor Stockholm. Der var det veldig mye billige merkeklær! 

Etterpå reiste vi inn til leiligheten i Stockholm og slappet av litt før vi gikk for å bestille pizza (sykt billig foresten, vi betalte bare 45 svenske kroner for en pizza) og handle litt mat. Digger at nesten alle butikker er åpne på søndager her i Stockholm-området. 

Nå sitter vi å slapper av med verdens beste Ben og Jerry is (vaniljeis med hvit sjokolade og marshmallows) og lader opp til shopping i Stockholm i morgen. 

HOS PERNILLA

Kom frem til Pernilla i går kveld! Vi skulle egentlig ta bussen fra Arlanda til Västerås, men så var bussen ødelagt, så jeg og Kristine fikk kjøre gratis taxi i over en time! Da var vi fornøyde jenter.

Idag har vi vært litt rundt i butikker her på Fagerstad, og på en kjempe koselig liten kafe. Vi skal snart pynte oss for å gå ut og spise mat og kose oss. Imorgen reiser vi inn til Stockholm. 

PÅ FLYET

Nå sitter jeg og Kristine på flyet. Liker veldig godt de nye norwegian-flyene som det er internett på, de er så fine! Satt og ventet på å gå om bord i stad så vi spiste litt mat og var på internett på ipadene våres. Ha en fin ferie / helg!

TWO DAYS TO GO

Nå har jeg begynt å pakke for på fredag reiser jeg og Kristine til Stockholm på besøk til Pernilla som vi møtte på språkreisen i California. Gleder meg kjempe masse siden jeg ikke har sett Pernilla siden sommerferien, også blir det så koselig å være med Kristine på tur igjen. Tror vi kommer til å få det kjempe morsomt! Har du vært på ferie eller skal på ferie i vinterferien? 

TO DO BEFORE I DIE NO. 2

KORT-KURS

Har vært på kort-kurs hos papirpikene hvor mamma jobber idag. Vi laget et eskekort som det er enda en eske inni igjen (en såkalt eksplosjonsboks). Tok veldig lang tid, men jeg er fornøyd med resultatet så da var det verdt det! 

TO DO BEFORE I DIE

FIN HELG

Startet helgen med å hjelpe mamma med å vaske huset og deretter dro jeg i bursdag til Emilie i klassen. Veldig koselig med mange søte jenter. Vi spiste ost og kjeks, kaker og snacks og så på "The Voice".

På lørdag var Sondre her og etterhvert dro vi på hockeykamp. Laget til broren min spilte mot et av de beste lagene i serien, men vant 4-3! Uheldigvis fikk broren min en puck så hardt i hånda at et bein brakk, så nå må han gå med gips i 4 uker... Dro til Sondre igår og sov over der til idag. Vi så på filmen "The Switch" som jeg synes var veldig morsomt (klarte faktisk å ikke sovne for engangs skyld). Ellers har jeg spist masse boller (det er jo fastelaven) og vært på korseminar.  DAGENS OUTFIT 18/02/12Genser - fått av Sondre (Vero Moda) // Skjerf - mamma sitt
Bukse - Indiska // Sko - Din sko

DAGENS OUTFIT 15/02/12

Har vært på pianotime idag, og nå er jeg hos Sondre siden det var han som kjørte meg. Vi gikk på skøyter i gymmen idag, noe som var ganske artig! Lenge siden jeg har gått på skøyter, så har lyst til å gjøre det igjen snart.

Imorgen reiser jeg på dagstur med skolen til Oslo. Vi skal besøke et trykkeri og deretter gå rundt i byen. Gleder meg veldig til det siden jeg ikke har vært i Oslo siden i sommer. 

Genser - Vero Moda // Stjerneskjerf - lånt av mamma // Bukse - Indiska

INNKJØP

Var på kjøpesenteret en tur etter skolen med Sondre idag. Jeg kjøpte valentinsgave til han også kjøpte han en rosa genser som valentinsgave til meg (veldig lettvint, fordi da får vi noe vi vil ha). Kjøpte jeg meg en enkel hvit genser jeg har hatt lyst på en stund, sminkefjernerservietter og maskara. Sist jeg kjøpte meg maskara var rett før høstferien så det var virkelig på tide med en ny en da min gamle var helt uttørket!VALENTINSKORT

Fikk tidenes fineste valentinskort av Sondre idag. Det er mammaen hans, Hilde, som har laget det og jeg synes det bare var så fint! Det er en slags konvolutt som er pyntet med et kort inni. Står også en tekst på baksiden av kortet som er inni, men tok ikke bilde av det siden jeg tipper Sondre ikke vil at det skal vises her på bloggen. 

VALENTINSGAVER TIL HAN

HOCKEYKAMP

Hadde en super dag igår. Hockeykampen til broren min gikk kjempebra! De vant 13-2 og broren min scorte et mål og hadde en assist. 

Ellers koste jeg meg veldig på bursdagsfesten til Live, men hadde ikke med kamera fordi jeg ikke synes "festebilder" hører til på bloggen. Ble kjent med mange nye mennesker, og hadde det topp! 

Nå skal jeg snart på en ny hockeykamp igjen, synes det er så morsomt å se på broren min og laget hans spille. 


ISTE <3 <3 <3 Har du vært på hockeykamp før?

BAKING + EN DEL ANNET

Var ute å spiste pizza med Lise og Synniva igår kveld. Kjempe koselig siden det er veldig sjeldent vi finner på noe, også møtte vi og på Kaja som ble med oss så det var også veldig koselig! 

Idag har jeg og Sondre bakt både boller,skolebrød og vaniljekake siden pappa skal feire bursdagen sin senere idag. Skolebrødene ble litt rare, men de smaker nok veldig godt uansett.  Pappa har også klippet Tassen idag. Synes han var så søt der han lå og ble klippet under potene så måtte knipse et bilde av han. Nå skal jeg og Sondre på kjøpesenteret en tur å handle bursdagsgave til Live som jeg skal på bursdag til ikveld og etter jeg har kjøpt gave skal jeg på Hockeykamp og se på broren min spille.

Ha en fin lørdag alle sammen!  

 

NYTT DESIGN

Var så lei det gamle designet og endelig har jeg fått et nytt et! Ganske annerledes enn mitt gamle da jeg har kodet en del mer i CSS og HTML for å få det slik jeg ønsket. 

Hva synes du om det nye designet? 

TIMBERLAND BOOTS

Kjøpte meg nye vinterskolignende Timberland boots på nettet for en stund siden og igår kom de endelig! De passet heldigvis, men skoene er litt stive så må nok gå de inn før de blir ordentlig gode å ha på seg. Likte veldig godt rosa fargen på de og litt artig å ha noen sko som ikke alle andre har. 

Hva synes dere om Timberland bootsene? 

COVERBILDE

Medier og kommunikasjon har hatt et samarbeid med frisørlinja på skolen. Samarbeidet gikk ut på at frisør-linja skulle style modeller, mens media skulle ta bilder, redigere bilder og lage cover. 

Må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til oppgaven i starten da jeg synes den virket litt vanskelig, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet mitt, så jeg håper på en god karakter!Hva synes du om coveret? Synes du det lignet på et ekte "Det Nye" cover? 

PHOTOSHOOT

Emilie i klassen var med meg hjem fra skolen idag, så da vi var ute å luftet Tassen en tur tok hun noen bilder av meg og Tassen. Elsker 50 mm objektivet som hun har, blir så fin bakgrunn på bildene da!Hva synes dere om bildene?

LISBETH DAHL PARAPLYER

Hadde jeg hatt alle disse fantastiske paraplyene fra Lisbeth Dahl's sommerkolleksjon kunne det regnet hver eneste dag!Hva synes du om paraplyene?
Hvilken likte du best?

MIDNIGHT IN PARIS

På fredag så jeg og Sondre filmen "Midnight in Paris". Jeg synes filmen var kjempekjedelig, faktisk så kjedelig at jeg sovnet etter ca 10 minutter, mens Sondre synes den var veldig bra!

Filmen var nok ikke helt som vi trodde, da vi trodde den skulle være romantisk. Vil heller si den gikk mer under fantasi og komedie sjangeren. Jeg likte ikke filmen særlig godt, men jeg synes hovedpersonen, Owen Wilson, gjorde en fantastisk skuespillerjobb (som alltid)!

Kort fortalt handler Midnight in Paris om en liten gruppe amerikanere som besøker Paris på grunn av forretninger og fornøyelser. Hovedpersonen som er en manusforfatter blir tvunget til å konfrontere svakhetene i forholdet til hans forlovede da han hver midnatt opplever noe magisk som forandrer alt for Owen. 

Hvis jeg skulle vurdert filmen ville jeg nok gitt den en 3'er, men siden skuespillerne er så flinke blir det en 4'er!

Har dere sett Midnight in Paris?

LOVE YOU

På fredag feiret jeg og Sondre 3 årsdagen våres! Ble veldig glad da han hadde kjøpt blomster til meg, en kopp og en asjett. Har aldri fått blomster av Sondre før så synes det var veldig koselig! Vi var ute å spiste pizza og koste oss hjemme hos han hvor vi så på the voice og en film. 

Idag har jeg gjort det jeg nesten alltid gjør på søndager. Ryddet og vasket rommet, slappet av, dusjet og tatt hårkur, og gjort resterende lekser som jeg ikke har rukket i løpet av uka. Det er det som er så fint med søndager, man rekker å gjøre ting man ellers ikke pleier å få tid til midt i uka. 

Hva pleier du å gjøre på søndager?

TOPP 10 IPHONESPILL

Templerun (gratis) Et spill hvor hovedmålet ditt er å overleve fra hindrene som dukker opp. Man må hoppe over ting, dukke, svinge og samle mynter for å få best mulig high-score. Supermorsomt og min absolutte favoritt for tiden. 

Sunday lawn (7 kr) Et gressklipperspill hvor hovedmålet er å samle mest mulig poeng ved å ikke klippe gresset to ganger på samme sted og unngå pinnsvin og sinte hunder. 

Doodle jump (7 kr) Spillet går ut på å hoppe på små plattformer for å komme seg høyest mulig. For å unngå å falle ned må man passe seg for sorte hull, romvesner osv.  

Heads will roll (7 kr) Litt det samme som Doodle jump, men her skal du komme deg nedover i stedet for oppover. Bruk bomber, få ekstra baller og klokker for å overleve lenger. 

Fruit ninja (7 kr) Kutt frukt før de faller ned og unngå å treffe bomber. Kutt flere frukt i samme slengen for å få ekstra poeng. Kjempe morsomt å spille online sammen med noen.101 games (gratis) Skikkelig godt tidsfordriv hvis du kjeder deg. Masse småspill hvor du må tjene poeng, og etterhvert som du har samlet flere poeng åpner du nye spill. 

Wordfeud (gratis) Det samme som brettspillet Scrabble hvor målet er å samle mest mulig poeng ved å skrive ord med bokstaver du har blitt tildelt. 

Tiny wings (7 kr) Samle mest mulig mynter og kom deg lengst mulig ved å fly og falle ned i "daler" for å få ekstra fart. 

Luxor (gratis) Et spill hvor du skal få tre like farger ved siden av hverandre for å skyte de vekk. Skyt vekk hele raden av farger før den forsvinner. 

Unblock me (7 kr) Skikkelig "hjernetrim". Skyv på trefargede blokker for å få ut den røde blokken av spillet. 

 

Spiller du noen av disse spillene? Hva er ditt favorittspill? 

3 ÅRSJUBILEUM MED SONDRE

I dag er det akkurat 3 år siden jeg og Sondre ble sammen. Utrolig hvor fort tiden har gått og hvor mye vi har forandret oss både på både innsiden og utsiden. 

Sondre er så utrolig snill, og gjør alltid alt for meg. Han vil meg alt godt og liker meg for den jeg er. Vi har det så morsomt når vi er sammen og vi trenger ikke alltid finne på like mye fordet om vi har det veldig koselig.

En bildeoppsummering på de tre årene som har gått:


Mars 2009, et av de første bildene av oss sammen


April 2009


Mai 2009
Juni 2009; Kypros


Juni 2009; Båttur på MjøsaJuli 2009; Hyttetur på Eina


Juli 2009


Juli 2009; Oslo


September 2009


Desember 2009


Nyttårsaften 2009


Februar 2010


April 2010


Mai 2010


Juni 2010; Kreta


Desember 2010


Nyttårsaften 2010

 
Mai 2011


Mai 2011


Juni 2011; Hytta i Engerdal


Juli 2011; Hytta på Kvitfjell


August 2011; Hytta på EinaOktober 2011; Kreta


November 2011; Sondre fikk lappen

Jeg er så glad for at du er kjæresten min! 

ELEKTRISK HÅR?

Nå om vinteren sliter jeg ganske mye med at jeg får elektrisk hår når jeg bruker ullklær, boblejakker og slik så derfor spurte jeg frisøren min om hun visste om noe mot elektrisk hår.

Hun anbefalte denne "kremen" som jeg skulle ta i håret mitt når det var håndkletørt. Det har fungert supert og jeg har ikke hatt elektrisk hår etter at jeg begynte å bruke denne.

Håret blir også veldig mykt av å bruke denne så jeg er veldig fornøyd! Den kostet rundt 200 kr, men var verdt pengene!WANTS FROM VILA

Er så utrolig mange fine nyheter i butikkene nå. Her er noen favoritter fra Vila:


 
Hva synes du? Hvilket plagg likte du best?

GOOD FRIENDS...

... are just like stars. You don't always see them,
but you know they're always there! 

BOOTS

Har vært innom flere bloggere idag som har kjøpt seg slike sko! Synes de er så utrolig fine, også er de jo veldig billige. 399 kr er ikke verst for så fine sko, men de er sikkert ikke verdens beste å gå med når de er så rimelige. Jeg tror jeg liker de høye svarte best, men synes alle var kjempe fine! 


Hva synes du? Hvilke likte du best? 

hits