Frkhanne


februar 2010

VIDREGÅENDE

Idag er det fristen for å søke på vidregående skole, så jeg søkte før idag! Var skikkelig usikker på hva jeg skulle søke, for jeg vil jo helst prøve alt, men tilslutt ble det;

1. Medier og Kommunikasjon - Gjøvik vgs
2. Design og Håndverk - Gjøvik vgs
3. Studiespesialisering - Gjøvik vgs
Q: Hva vil du gå/ hva går du på vidregående?

HOS KJÆRESTEN

Nå er jeg på besøk hos Sondre. Vi har bakt brownies idag som var kjempe gode. Etterpå skal vi ut å lage snøhule, for det er jo så masse snø her! Har foresten fått masse fint av "svigermor" idag, fordi hun har vært i USA, så kanskje jeg legger det ut senere på bloggen!


Du er herlig.

BURSDAGEN TIL SUN

Igår var jeg i bursdagen til Sunniva, og vi koste oss masse! Spiste god mat, skravla mye og spilte et kjempe morsomt spilt som heter "Alias"!


Sofie og Live


Kristine, Kristine og Meg


Kristine og Meg


Meg og Sunniva


Meg og Live


Charlotte, Live, Sunniva og meg


Meg, Sunniva og Live


Alias <3


Sofie og Charlotte


Sofie, Charlotte og Live


Helle


Meg, Sunniva og Helle


Charlotte og Live


Camilla og Thoy


Q: Har dere spilt alias før?

BURSDAGS-OUTFIT

Ikveld skal jeg i bursdagen til Sunniva, sammen med resten av jentegjengen. Gleder meg, fordi vi jentene har det alltid så morsomt sammen!Rød genser med puffermer - Kappahl
Svart skjørt - Bik Bok
Øredobber - fått de av Sunniva
Armbånd 1 - Next2
Armbånd 2 - fått av mormor
Armbånd 3 - fått av onkel
Svart sløyfe i håret - H&M

TUR

Nå har jeg vært på tur med Tassen, og jeg trodde nesten vi skulle snø ned. Det har ikke snødd så mye som det gjør idag på lenge! Tror nesten aldri det blir sommeren, så mye som det snør her..
Så stolt over å ha stjelt votten min..
Q: Snør det mye der du er idag?

VINTERFERIE

Når jeg våknet idag, vart jeg litt glad, for jeg kom på at det er jo vinterferie! En uke med fri skal bli skikkelig godt, hvertfall å sove litt lenger enn vanlig. Jeg og Tassen bare ligger å koser oss i senga, men vi skal snart ut å gå tur i snøværet da!
Q: Har du hatt, eller har du vinterferie?

NYTT DESIGN

Begynte å bli litt lei det gamle, så jeg fikk veldig lyst til å lage helt nytt design. Jeg er så trøtt at jeg såvidt klarer å holde øynene oppe, men jeg måtte bare lage det ferdig før jeg la meg!
Q: Hva synes dere om det nye designet mitt?

BURSDAGS-OUTFIT

Nå skal jeg i bursdag til Thea og Tonje, noe som sikkert blir kjempe koselig! Kjolen jeg har på meg, som jeg kjøpte på Topshop i London, har blitt yndlingskjolen min, jeg bare elsker den!


FOREDRAG

Hei og hopp, så fort tiden går! Jeg hadde egentlig tenkt å blogge på mandag, men så fløy jo bare uken av gårde, hvertfall når jeg har så mye å gjøre hele tiden!

På mandag var jeg å holdt foredrag om bloggen min, hvorfor vi blogger, hvordan ungdommen bruker media, hvorfor vi tar så mye bilder osv. for Hedmark og Oppland fotoklubb. Var egentlig ikke nervøs, og tok det hele litt på sparket. Følte det ble endel babling, men ellers gikk det veldig bra!
Q: Hvorfor blogger du?

FLOWERED SUMMER SHOES


Jeg gleder meg til sommeren når jeg kan bruke disse skoene!

HELGETUR

Nå skal jeg reise på overnattingsbesøk til søskenbarnet mitt og familien hennes! Det blir kjempe koselig, for jeg pleier ikke å være der så ofte siden det er lite stykke unna der jeg bor. Dette blir nok en bra helg!
Q: Hva skal du i helga?

DAGENS OUTFITDongerivest - Vila
Grønn genser - Bik Bok
Ola bukse - Kappahl
Øredobber - julegave fra Kristine
Armbånd - julegave fra Sondre

GINA TRICOT

Vet dere hva som står i avisa idag? Gjøvik skal få ginatricot på 300 kvadratmeter på CC til høsten! Det er jo litt bra, men samtidig litt kjedelig, for nå kommer jo nesten alle (hvertfall i starten) til å gå med gina tricot klær.

Jeg synes det er ganske mange fine klær på gina tricot, men samtidig like mange stygge. Men er man heldig kan man finne ganske mye fint der! Det som hvertfall er bra, er at det er veldig billig!
Q: Hva synes du om Gina Tricot?

SNEKKERBUKSE - HOT OR NOT?

Jeg synes egentlig snekkerbukse er ganske stilig hvis man klarer å kombinere det riktig. Kan bli ganske fint med en søt topp. Husker jeg hadde snekkerbukse når jeg var liten, og det var jo utrolig behagelig å ha på seg. Jeg har så utrolig lyst på en, så jeg håper butikkene får inn noen fine snart!
 Fant ingen fine bilder av noen med snekkerbukse på seg,
så da tok jeg noen fra filmen "mamma mia"!


Q: Synes du SNEKKERBUKSE er HOT or NOT?

BEN AND JERRYS

Nå sitter Tassen og jeg her å koser oss med ben and jerrys. Må være lov å være litt (veldig) usunn når man er syk. Har akkurat kommet ut av dusjen, og går rundt å daffer sminkeløs og med pysj, noe som er utrolig deilig og komfortabelt.


Tror hvertfall Tassen har veldig lyst på is! 

FRUSTRERTE FRUER

Nå er jeg så utrolig ladd for at frustrerte fruer skal starte! Jeg pleier vanligvis ikke å se på tv, men frustrerte fruer er noe jeg virkelig må ha med meg og et av tirsdagens høydepunkt. Sitter helt klistra foran tv'en, og er helt i min egen verden i hver eneste episode!

 


Q: Hva synes du om frustrerte fruer? Ser du på det?

TASSEN OG MEG

Jeg er sjuk, så jeg har strikket et helt skjerf og laget denne scrapbookingsiden som jeg ble ganske fornøyd med! Ellers har jeg spilt sims, som faktisk er ganske godt tidsfordriv når du ikke orker å gjøre så mye!


MORSDAG - OUTFIT

Jeg lever altså, men jeg har bare ikke hatt tid til å blogge på en stund! Denne helga her har hvertfall vært travel! Jeg har vært i bursdagen til Live, stått på snowboard med Sondre, hatt overnattingsbesøk, pappa har hatt bursdag, det er morsdag, valentinesdag, Helle sin bursdag, fastelaven og nå skal jeg på middag til farmor!Kjole med blomster - Risøe
Bolerojakke - Vila
Øredobber - julekalenderen
Armbånd - Thomas Saboo

KOLLEKTIV TRANSPORT - MIN MENING

Jeg synes at det er kjempe bra at det finnes kollektiv transport, for det er jo ikke alle som har førerkort, er gamle nok eller kan kjøre bil pga sykdommer. Når man har fylt 16 år koster det 28 kr for en vei med buss, uansett om man kjører 1 km eller 5 km. Det er utrolig dyrt egentlig, og jeg tror det ville vært mange fler som ville kjørt buss hvis det hadde vært billigere! Om jeg hadde bodd i Oslo hadde jeg nok også brukt kollektivtransport oftere, fordi det er et mye bedre tilbud der! I Oslo går det en buss minst hvert kvarter, mens her på Gjøvik går den bussen jeg må ta for å komme meg hjem en gang i timen eller mindre. Kollektiv transport sparer miljøet for ganske mye, så det er jo utrolig bra!
Q: Hva mener du om kollektiv transport?

DAGENS OUTFIT

Jeg må nesten le. Når jeg stod å tok outfitbilder på trappa, så satt naboen over gata å stirra på meg gjennom kjøkkenvinduet. Greit, jeg er kanskje rar som står på trappa og tar bilder av meg selv, men det er da måte på hvor nysgjerrige folk er. HAHA. Kanskje jeg skal flytte til landet hvor ingen ser på når jeg tar bilder?


Skjer med blitsen som gjør meg til albino x10000 ?
 
Ullgenser - ONLY
Tights - Voice of Europe
Øredobber - julekalenderen

VEKKEKLOKKE

Denne vekkeklokka har jeg ønsket meg skikkelig lenge! Har bare sett den i lyseblå, også hadde jeg egentlig lyst på rosa. Men når jeg fant den beige i en butikk i Trondheim så bare måtte jeg ha den, for den var jo enda finere! Det er en skikkelig gammeldags og høy vekkelyd på den, så jeg blir hvertfall våken når den ringer!
Q: Hva slags vekkeklokke har du?

MIN MENING?

For nesten et år siden pleide jeg å ha noe som jeg kalte "min mening", hvor jeg skrev min mening om alt mulig. Jeg har tenkt til å starte med dette igjen, men da må dere hjelpe meg med hva dere vil jeg skal skrive min mening om!


Min mening kan være om alt fra bananer,  penger, katter til tv.


Q: Hva vil du jeg skal skrive om i min mening?

DAGENS OUTFITSvart singlet - Bik Bok
Lilla cardigan -  Gina Tricot
Mørkegrå bukse - Vila
Kjede med charms - Primark
Perlekjede - fått av Hilde
Øredobber - laget selv
Perlearmbånd 1 - Kypros
Perlearmbånd 2 - Thomas saboo

STUDIOBILDER

Q: Hva synes du om bildene?

SPREK UNGDOM

Ordtaket sier jo "ut på tur, aldri sur", så idag spente både jeg og Sondre på oss skiene og gikk oss en tur på 15 km i lysløypene oppe ved han! Vi var jo litt spreke, men etterpå så spiste vi kvikklunsj, smågodt og potetgull (hysj hysj..).


AGILITY-STEVNE

Heisann, jeg tenkte jeg bare skulle poste et innlegg for å si at jeg lever! Må egentlig forte meg, fordi jeg skal reise på agilitystevne idag! Legger ut innlegg med bilder av photoshoten med meg og Sondre senere. Dere får kose dere, og ha en fin lørdag, så blogges vi!
Q: Har du vært på agilitystevne før?

1 ÅR MED KJÆRESTEN

Idag har jeg vært sammen med Sondre i et år! Dette året har gått skikkelig fort, og ikke minst har det vært utrolig koselig. Kunne aldri fått en snillere, søtere og bedre kjæreste enn han. Sondre er virkelig drømmegutten min!

NY MOBIL

Jeg bestilte meg ny mobil på internett igår, Sony Ericsson Aino u10i eller som kanskje noen andre kjenner den "play station mobilen". Mobilen kan nemlig kobles til play station via internett hvor enn du er i verden. Den har også nesten 10 megapixler kamera og touch skjerm (det går også ann å bruke tastaturet istedet for skjermen). Jeg fikk epost om at den var sendt før idag, så da håper jeg på å få den hvertfall om noen dager!
Q: Har du hørt om denne mobilen? Positive / negative ting med den?

FABRIKKEN

Idag har jeg vært på en slags "hospitering" på TAF/fabrikken i Raufoss. Jeg synes det var kjempe morsomt å se alt det de driver med der. Vi var ikke på fabrikken så veldig lenge så jeg fikk jo fri kl 10 idag! Jeg har egentlig ganske lyst til å søke TAF til neste år, fordi jeg synes det virker veldig spennende. Det er ganske mange som reagerer på at jeg har lyst til å søke TAF fordi jeg er jo en ordentlig "jentejente", men egentlig er jeg ikke så fisefin som det kanskje ser ut som! Man får både studiekompetanse og fagbrev på 4 år + at man tjener penger hvis man går TAF.


Er jeg ikke flink til å lage bilder? HAHA.


Q: Har du vært på hospitering før? Hvor var du?
hits