Frkhanne


februar 2009

Stavanger, here I come

Jeg har pakket alt for mye for fire dager, ser mer ut som jeg skal være borte i to uker, men det er jo altids greit å ha med seg nok klær ? Eller , det finnes grenser. Nå må jeg snart legge meg, skal dra kl 05, så kan vel si det ikke blir så mye søvn på meg. Jeg gleder meg masse til å shoppe nå, har sikkert kommet inn mange " vårnyheter " i butikkene. Jeg har også pakket med meg dataen og det skulle være internett på hotellet så da regner jeg med at det blir litt blogging fra Stavanger.Foresten tilbake til det at det er insekter i nonstop, det er sant. For dere som ikke tror på meg , søk på fargestoffet E120 på wikipedia eller google, det er dette stoffet som såkalt er knuste insekter som lager en rødfarge.

Visste dere ville vite det ..

Hvis du har spist endel nonstop i livet ditt, eller elsker dette godteriet burde du slutte å lese nå. De røde nonstopene er nemlig laget av knuste insekter og ja, du leste riktig. Jeg har jo spist masse nonstop opp igjennom livet mitt, tenk så mange insekter jeg har spist. Jeg synes dette er utrolig ekkelt, trodde det bare var i " Charlie og sjokoladefabrikken" de hadde så spesielle ingredienser i godteri jeg.

BAKEMESTER

På søndag bakte jeg kjempegode fastelavensboller, tipper de andre synes de var gode også, fordi broren min klarte vel å stappe i seg fire eller fem boller på engang. Fatet er foresten gaven fra meg og broren min i morsdagsgave til mamma.

img2158
Spiste du fastelavensboller på søndag ?

NYTT DESIGN

blogghanne
Jeg var veldig lei det gamle designet så jeg laget et nytt.
 Hva synes dere om det nye designet mitt ?

Video på facebook + bilder

Nå har Johnny fra Fotografen Gjøvik laget en ny video som dere facebook brukere kan sjekke ut HER. Får ikke lastet opp de lange videoene på blogg.no pga at de er for store. Legger ut noen bilder fra fotograferingen under her, har en del til men orker ikke laste opp alle sammen.

dsc0988

dsc0992

dsc1002

dsc1006

dsc1010

dsc1017

dsc1018

dsc1023

dsc1033

dsc1053

dsc1055

dsc1065

dsc1080

dsc1113

dsc1124

Modell for en dag

video:animotovideo3

Pryo uke hos Fotografen Gjøvik

Denne uken er jeg på utplassering hos Fotografen Gjøvik. Igår gjorde vi en jobb for Kleppes Frisør hvor vi tok bilder av en modell både i studio og på schlager bar. Idag har vi laget en video av studiobildene , denne kan du se under her.


<script type="text/javascript" src="http://widgets.clearspring.com/o/4805fc0db4a3562c/499ac2ea4b1fad09/4805fc0d7c7211c3/d2d2306a/-cpid/e5b68697dd0dca4b/autostart/false/widget.js"></script>

Dette skulle vært en HTML kode , men jeg fikk den ikke til å virke. Noen som kan hjelpe ?

Bursdagen til Helle

Jeg var på en super koselig bursdag til Helle igår sammen med Tora, Sunniva, Kristine, Thoy og Camilla. Vi koste oss kjempe masse. Fikk servert taco, som har blitt en klassiker for oss på både jentekvelder og bursdager, boller, potetgull og godteri. Helle fikk masse fine gaver bla en kjempe fin tegning Camilla hadde tegnet selv. Skulle ønske jeg også hadde vært så flink til å tegne, da hadde jeg hvertfall ikke fått 3'er på tegneoppgaven i kunst og håndverken. Vi så også på filmen P.S. I love you, en skikkelig jentete gråtefilm.

haneik
Hanne & Kristine

bursdaghellsnell
Sunniva, Helle, Tora & Hanne

kristinehelle
Helle & Kristine

hantorhell
Hanne, Tora & Helle

sunhangraviid
Sunniva & Hanne


Er taco en skikkelig klassiker for deg også ?
Har du sett filmen P.S. I love you ?

Er det bare min blogg,

eller er det hele blogg.no som er sykt tregt? Blogg verdenen i Norge har eksplodert i det siste og man kan godt merke det på blogg.no for å si det slik. Om morgenen eller etter midnatt går det ann å få skrevet et innlegg fordi da er det ikke så mange som er inne på bloggen sin. Men hvis jeg skal skrive et innlegg mellom kl 20 - 24 kan jeg bare glemme det. Jeg kommer meg nesten ikke inn engang. Dette har ingenting med nettet å gjøre fordi alle andre sider funker like bra. Så hvis det er lite blogging fra meg om kveldene så er det fordi jeg ikke kommer inn rett og slett.

Er det fler der ute i bloggverdenen som sliter med problemet ?

Heldigvis finnes det boblejakker

I det siste har det vært veldig kaldt her jeg bor og jeg kan vel si at jeg har vært veldig glad for at jeg kjøpte meg boblejakke i høst. Det har blitt veldig mainstream å gå med boblejakke nå, men det er veldig varmt også. For en gangs skyld er " moten " varm. Jeg har tenkt meg ut med Tassen nå, men han ser egentlig ut til å kose seg der han ligger også. Hvem vet, kanskje han egentlig ikke har lyst til å gå på tur idag.

tasseee

Har du boblejakke ?

Jeg skjønner ikke helt hva dere guttene ser i det her

Alle synes vel Eva Longoria i frustrerte fruer er skikkelig pen, jeg kan jo heller ikke motsi at jeg synes det. Men bak all sminken og alle profesjonelle som styler henne opp er hun helt vanlig. Eller jeg ville sagt , faktisk ikke så pen i det hele tatt. Bildet kan jo også være tatt på en dårlig dag, men uansett, hun er helt vanlig som alle oss andre.Synes du Eva Longoria er pen ?

Ei skikkelig husmor

Idag har jeg hatt hjemmedag i mat og helse. Jeg har laget solskinnspudding, bakt en banankake, laget kylling med stekte grønnsaker og vasket hele badet. Maten vart veldig velykket og god. Altså har jeg vært en SKIKKELIG HUSMOR :-)

img1977

img1978

img1972

Har prøvd å få postet dette innlegget flere ganger idag, men det går ikke. Flere som sliter med problemet ?
Har dere hatt / skal ha hjemmedag i mat og helse ?

GRATULERER MED DAGEN PAPPA

Pappaen min har bursdag idag, han fyller 45 år :- ) GRATULERER !

pappanmin 

Dagens Outfit

outfit120209

Grå Basic topp fra Bik Bok
Grå Cardigan fra JC
Bukse fra Bik Bok
Perleøredobber fra Glitter
Armbånd jeg har laget selv

Adjø, vi sees igjen ..

Litt før jul skrev jeg et innlegg hvor jeg skrev hele norsktentamenen min. Det var en del som ville vite hva slags karakter jeg fikk på den. Jeg fikk 5- , er ganske fornøyd siden jeg fikk det på alle tentamenene. For dere som ikke leste bloggen min på den tiden, så har jeg lagt den ut under her.

ADJØ, VI SEES IGJEN ..

Mor og Far hadde kranglet siden vi hadde vært på vinterferie på hytten vår i Trysil. Det hadde ikke vært store krangler, bare småting som alt fra hva vi skulle ha til middag til hvor vi skulle i sommerferien, altså ganske tåpelige ting.


Dagen før jeg fylte femten år fikk jeg og lillebroren min Steffen på 11 år den triste nyheten, mor og far skulle skilles. Det kom egentlig ikke som et sjokk på meg, men allikevel føltes det ut som jeg hadde fått et tomrom inne i meg.

Nå som vi hadde flyttet til Sør-landet, langt vekk fra far gikk sommeren utrolig fort. Mor hadde ikke hatt råd til en stor leilighet, så hun måtte sove i stuen. Heldigvis fikk jeg og Steffen hvert vårt soverom. Det var også et bad og et kjøkken i den lille leiligheten med gangavstand til byen.

Det var først de siste dagene av sommerferien jeg begynte å grue meg til den nye skolen jeg skulle begynne på. Jeg hadde sett at de andre ungdommene på min alder hadde store joggebukser og merkegensere til tusenlappen, mange av de røyket også. Mor hadde hvertfall ikke råd til å kjøpe en så dyr genser til meg, siden alle pengene våres nå gikk til mat og leilighetutgifter.

Det var endelig juleferie fra skolen og for første gang siden vi hadde flyttet dalte sneen ned utenfor vinduet mitt. Jeg hdde ikke fått noen venner på den nye skolen enda, men jeg vart heldigvis ikke mobbet. Jeg var bare den usynlige og søte jenta ingen visste hvem var. Det eneste positive var at jeg hadde forbedret meg i alle fag. Det var fordi jeg var heller hjemme å gjorde lekser og pugget til prøver enn å prøve å få meg noen venner.

Juleaften kom og under juletreet stod det en stor rød firkantet pakke med masse små hull i på toppen med en merkelapp hvor det stod " Kjære jenta mi. Pakken må åpnes nå snarest. Håper du kan ha stor glede av den. God jul. Hilsen mor. " Jeg åpnet pakken forsiktig, men raskt. Inne i pakken var det en Amerikanske Cocker Spaniel valp som satt der inne i buret så liten og nydelig med rød sløyfe rundt halsen. Jeg var overlykkelig, men lot være å ta helt av for å ikke skremme den lille valpen. På sløyfen hang det en lapp som jeg leste høyt for meg selv og valpen " Håper du vil ta godt vare på meg, mitt navn er Laska."

Vinteren fløy avgårde og før jeg visste ordet av det hadde det blitt helt bart ute. Hver dag løp jeg hjem rett etter skolen for å kose med den myke silkesvarte pelsen til Laska, for å lære henne nye triks og får å gå tur med henne. Det var ingenting som kunne skille meg og Laska.

En varm sommerdag skulle jeg og Laska ned til bryggen for å kjøpe en is på deling. Det var da det mest utenkelige som kunne skje ble til sannhet. For å komme ned til bryggen måtte man krysse en vei. Plutselig så Laska en and i vannet og spurtet rett over veien etter den. Men hun kom ikke langt, bilen kjørte på henne.


Jeg og Laska ble fort kjørt til dyresykehuset som lå noen kvartaler unna av mannen som hadde kjørt over Laska. Men da vi kom til sykehuset var det forsent, Laska var for hardt skadet. Dyrlegene la Laska rolig ned på fanget mitt og mens jeg klappet hennes sakte over pelsen hennes satte de inn sprøyten som gjorde at hun ikke skulle ha det vondt når hun døde. Jeg satt og så på henne sovne sakte men rolig inn og akkurat når hun lukket øynene for å dø hvisket jeg inn i øret hennes "Adjø, vi sees igjen.."


Norsktentamen av Hanne Kjølvangtassenhanne

Hvis jeg noen gang skal designe et klesmerke ..

img1882

Hvis jeg noen gang skal designe et klesmerke skal jeg bruke denne merkelappen her. Jeg vart ganske fornøyd. Det var en kunst og håndverk oppgave på skolen hvor vi skulle finne på og designe vår egen merkelapp og lage en knagg. Jeg laget en lapp med monogrammene mine på. Du ser sikkert at det blir en H hvis du regner dukken som en strek :- )

Dagens outfit

outfit080209

Tynn svart genser fra Cubus
Belte jeg har arvet av mormor
Skjørt jeg kjøpte i Sverige for tre-fire år siden
Svarte sko fra B&CO

NYTT design, NY start

Jeg har nå bestemt meg for å begynne og blogge igjen. Ikke fordi dere tvingte meg til det, eller det var jo litt koselig når flere jeg ikke engang kjente sendte epost til meg å spurte om jeg snart skulle blogge igjen, jeg skal ikke legge skjul på det. Jeg har tenkt å begynne og skrive min mening igjen, legge ut mer outfit bilder og bare fortsette å blogge om hverdagen min. Jeg har også laget nytt design til bloggen, ikke fordi det ikke passer med snøheader lenger for snø har vi nok av, men egentlig bare fordi jeg var veldig lei den gamle headeren.

frkhaanneepage0

Hva synes du om det nye designet mitt ?

hits