Frkhanne


januar 2012

BLONDIE

Har vært hos frisøren i dag og klippet og stripa håret. Har stripa håret flere ganger før, men har aldri hatt det så lyst som nå. Er veldig uvant når jeg ser meg i speilet nå, nesten så jeg skvetter litt, men jeg er veldig fornøyd!

Hva synes dere? Kler jeg best helt mørkt hår eller litt lysere slik jeg har nå?

DEBORAH LIPPMANN

Synes Deborah Lippmann neglelakkene er så utrolig lekre! Har lyst på omtrent alle selv, men må nesten spare penger til jeg skal til Stockholm. Mine favoritter er "good girl, gone bad", "happy birthday" og "candyshop". 


//Happy Birthday//


//Candy shop//


//Today was a fairytale//


//Across the universe//


//Good girl, gone bad//


//Do ya think I'm sexy//


//Bad romance//


//Lady sings the blues//


//Superstar//

Hva synes du om Deborah Lippmann neglelakkene?
Hvilken er din favoritt? 

SUPER DUPER HELG

Jeg har hatt det supert denne helgen! Startet fredagen med å vaske huset (hjelper mamma med det hver uke for å tjene litt penger) og reiste deretter opp til Sondre. Vi så på "The Voice" noe jeg synes egentlig var veldig artig, gjorde litt lekser og slappet av masse.

På lørdag ble jeg med Sondre til frisøren og etter det dro vi for å se på broren min spille hockeykamp mot Nes. De tapte, så det var litt kjedelig. Ellers så vi på frustrerte fruer, spiste god mat og slappet av resten av kvelden! 

I dag har jeg ryddet på rommet mitt, sett på mer frustrerte fruer og gjort meg klar til ny skoleuke. Sitter her nå sminkeløs i kakemonster-tskjorta mi og prøver å bli litt trøtt! NATTA.
//fake a smile//

Håper dere også har hatt en kjempefin helg! 

BURSDAGSBILDER

Jeg feiret bursdagen min for to uker siden, men har helt glemt å legge ut bilder. Jeg fikk kjempemasse fine gaver og koste meg masse sammen med herlige jenter! 

Bilder som Emilie har tatt:
Bilder som ble tatt med mitt kamera:
Og til slutt et fjortis-bilde, haha:

TOPP 5 HØYHELTE SKO

Jeg har tenkt til å starte med noe nytt her på bloggen. En gang i uka eller oftere kommer jeg til å legge ut en topp 5 liste av noe jeg har som eks. høyhelte sko, kjeder, gensere, øredobber osv. Så derfor starter jeg i dag med mine 5 favoritthøyhelte sko.


Dette var mine første høyhelte sko og som dere kanskje ser så er de ikke så veldig høye. Disse skoene passer til nesten alt og jeg har brukt dem masse. De har vært med på utallig mange bursdager og flere ganger til syden så synes de har holdt seg temmelig godt.Digger disse skoene fordi de er kjempe gode å gå i og liker veldig godt "diamantene" på de. 


De beste høyhelte skoene jeg eier. Fant de på salg i fjor sommer og betalte kun 99 kr for de (hadde kostet 699) så dette var et skikkelig godt kupp med tanke på at de er så gode! Kjøpte disse skoene i California, men har desverre ikke fått brukt dem mer enn en gang enda. Gleder meg til sommeren når jeg kan bruke disse sammen med en sommerkjole. 


Elsker disse skoene, men desverre synes jeg de er kjempe vonde å gå i. Liker så godt at de glitrer og elsker å bruke dem til enkle kjoler da jeg synes de "piffer opp" hele antrekket. 

Hvilke høyhelte sko likte du best?

3 ÅR SIDEN

I dag er det akkurat tre år siden jeg og Sondre var på vår første date! Husker det som om det bare skulle vært noen uker siden. Vi møttes på kinoen for å se på max manus sammen med to venner. Jeg husker jeg synes det var kjempe flaut å møte Sondre siden vi hadde snakket veldig mye sammen på msn før vi møttes. 

Utrolig hvor fort de tre årene har gått og hvor mye vi har forandret oss. Her er et av de første bildene av oss sammen, hihi:

WANTS FROM H&M

Var inne å kikket på H&M sine nettsider og jeg synes de har fått inn så mye fint nå til våren. Har veldig lyst på disse plaggene. 
 

VIDEOBLOGG TABBEKLIPP

VIDEOBLOGG DEL 2

VIDEOBLOGG DEL 1

Nå har jeg og Rebekka svart på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Måtte dele opp videoen i flere deler siden det ble ganske langt. Så del 2 kommer snart når vi har fått redigert den. 

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden Rebekka er på besøk hos meg nå tenkte vi at vi kunne ta en liten spørsmålsrunde. Dere kan spørre om alt dere vil som eks. språkreisen vi var på i California, medier og kommunikasjon, blogging, venner osv. Så bare spør i vei så lager vi mest sannsyneligvis videoblogg senere idag!

OUTFIT 17.01.12

Finner fortsatt ikke igjen mobilen min! Har endevendt huset flere ganger da jeg er 99,9 % sikker på at jeg har lagt den en rar plass her hjemme. Merker hvor avhengig man er av mobilen når man ikke har den! Alt i fra hvor mye klokka er til ting man skulle ha sjekket på nettet via mobilen og ikke minst blir man nysgjerrig på om noen har ringt/sendt melding... 

Genser - Vila (gave fra Sondre) // Hals - Indiska (gave fra Perri) // Bukse - Kappahl // Perlearmbånd - Thomas Sabo (gave fra broren min) // Perlearmbånd med hjerte - Pearls for girls (gave fra Hilde)

SUPERSTRESSA

Jeg er virkelig helt fjern om dagen altså! I går skulle jeg øve på prøve og presterte å øve på feil kapittel til prøva i kommunikasjon som vi skulle ha på skolen idag. Heldigvis fikk litt tid på skolen før prøva til å lese så da gikk det ganske greit! Klarte også å glemme både pc, mobil og nøkkel hjemme idag. Har nå endevendt huset og finner fortsatt ikke igjen mobilen min. Stressa for tiden sa du? JA..

Sondre kommer å henter meg nå snart så skal vi gå på ski, spise pannekaker og slappe av så det blir veldig koselig! 

OUTFIT 16.01.12

Har vært på trening etter skolen idag og ellers slappet av litt. På skolen hadde vi samfunnsfagprøve noe som jeg helt greit (skriver som regel alt jeg kommer på og ender opp med en 4'er). Ellers har jeg begynt å se på frustrerte fruer sesong 1 igjen og har et mål om å se alle episodene fra alle sesongene fordi serien rett og slett er genial! Har lekseprøve i kommunikasjon i morgen, så tenkte å ta meg en stor kopp med te og øve litt. Ha en fin kveld! 


Genser - Vero Moda (fått av Sondre) // Skjerf - Indiska // Bukse - Kappahl

ROMMET MITT

Rommet mitt er alltid rotete, så siden jeg akkurat har rydda og ikke har klart å rote til enda tenkte jeg at dere kunne få se noen bilder. Rommet mitt ser veldig sjeldent sånn ut, men måtte rydde til i går siden jeg feiret bursdagen min med jentene. Har et mål om å holde det ryddig til Rebekka kommer neste helg, så da får vi se om jeg klarer det! 

BLOGGING SOM SKOLEARBEID

Hver torsdag på skolen så har vi et fag som heter prosjekt til fordypning hvor vi skal fordype oss i noe innen media. Jeg og Perri i klassen hadde lyst til å blogge, så resten av dette skoleåret skal jeg ha bloggen som et skoleprosjekt. Tror det kan bli veldig spennende og morsomt å bare jobbe med bloggen hele skoledagen på torsdager, så dette blir gøy!

hits