Frkhanne


januar 2010

HOMEMADE EARRINGS

Idag har jeg laget fem par nye øredobber. Jeg synes de nederste vart finest, men jeg ble egentlig fornøyd med alle sammen! Er litt morsomt å lage egne smykker, fordi da er det ingen andre som har helt like som deg selv.
Disse blomstene er egentlig lyse rosa på ordentlig,
men de ble lilla når jeg tok bilde av de.
Q: Hva synes du om øredobbene?

LA SAUCE DE CHOCOLATE NOIR

Denne sjokoladesausen er så herlig. Kakaoen smaker skikkelig godt når man bruker den! Det er veldig lett å lage også. Det eneste man trenger å gjøre er å varme en kopp med melk (eks. i microen), tilsette noen spruter med sjokoladesaus og røre rundt så har man den perfekte kakao. NAM.

 "La sauce de chocolate noir" betyr "Den mørke sjokoladesausen"
Q: Har du smakt slik kakao før?

AWARD

Jeg har fått en award av  "svigermor" Hilde. Hun lager masse fint, så hvis dere vil ha inspirasjon er det bare å titte innom bloggen hennes! Awarden går ut på at jeg skal skrive 10 ting som gjør meg glad, og sende den videre til 5 andre bloggere.

 

10 ting som gjør meg glad:
#1. At jeg vet jeg har folk som er glad i meg og som alltid stiller opp
#2. Kjæresten min, Sondre
#3. Verden beste hund, Tassen
#4. Familien min
#5. Jentegjengen
#6. Sydenturer, sol og varme!
#7. At jeg bor i verden beste land.
#8. Trening og å holde meg i form
#9. Få gode karakterer på skolen
#10. Jentekvelder og bursdager


Og bloggene jeg velger å gi den videre til:
(det skjedde noe klikk med linkinga så da måtte det bli sånn her)

Lise - lisebr.blogg.no
Ingrid - ingrrrid.blogg.no
Gina - singingina.blogg.no
Maria - marialaarsen.blogg.no
Vibeke - vvibeke.blogg.no


 Q: Hva gjør deg glad?

DAGENS OUTFIT

Hei og hå! Nå skal jeg på kor, så jeg må forte meg, men her er dagens outfit;


Kjole - Risøe
Cardigan - H&M
Klokkekjede - Glitter
Perlekjede - mammaen til Sondre
Perlearmbånd - Kypros
Charmsarmbånd - Thomas Sabo

MINESTRONESUPPE

Hva skal man finne på til mat når man er hjemme alene, ikke har melk eller orker å gå på butikken? Jo, da leter man i skuffer og skap å finner en pakke med Toro minestronesuppe! Det er jo skikkelig godt, og når man bare skal lage mat til seg selv gidder man jo ikke lage noe superavansert, så da er jo suppe perfekt.
Jeg tror jeg aldri blir lei greengate-serviset mitt!


Q: Liker du minestronesuppe?

PÅ TOGET HJEM

Nå sitter jeg på toget hjem fra Trondheim! Takk og lov så har jeg strømtilgang, og pappa har tatt med det trådløse nettet, så da har jeg data med internett. Sitter nå å venter på at maten skal komme, har nemlig bestilt Calzone. Det blir skikkelig godt, fordi er så sulten nå. Kjører over fjellet, så er ikke akkuratt så mye å se på, bare skog og fjell.


OPPDATERING FRA TRONDHEIM

Hei alle sammen! Nå har jeg vært i Trondheim i 4 dager, og skal reise hjem imorgen! Har fått shoppet masse, sett litt av byen og vært på to hockeykamper. Første kampen tapte Lillehamer 5 - 4, og den andre ble det uavgjort 1-1. Har i tillegg vært å sett "Avatar" i 3D på kino, noe som ikke var helt min filmsjanger, men filmen var jo utrolig bra laget!

De har kjempe god mat på hotellet her,og vi må hvertfall ikke glemme den gode kakaoen! Istad drakk jeg den 15 koppen min siden fredag, og jeg skal snart ned å hente en til! Herlig.


Bombe at jeg sitter å drikker kakao (og spiser vaffel)..


Q: Har du vært i Trondheim før?
Har du sett Avatar? Isåfall, hva synes du om den?

NYE SCRAPPESIDER

Jeg fikk tre nye scrappesider til albumet mitt igår av "svigermor" Hilde. Blir alltid like glad når jeg får scrappesider av hu, fordi hu er jo så flink, og resultatet av det Hilde lager blir alltid fint!  Mange som foresten lurer på hvor man får kjøpt sånn utstyr til å scrappe med.. På Gjøvik er det en butikk som heter HappyHobby, og de har også nettbutikk som du kan finne >her<.


SCRAPBOOKING

Jeg fant et gammelt bilde av meg og søskenbarnet mitt, Marianne, så da fikk jeg så lyst til å scrappe det! Alle arkene som er fra "Maja" er så utrolig fine, så da måtte jeg bare bruke et! Merka først etter at jeg hadde tatt bildene at den ene e'en holdt på å dette av, så den er veldig skakk på bildet, men har retta på det i virkeligheten.
DAGENS OUTFIT

Har vært på politistasjonen sammen med fire andre elever fra skolen idag! Vi er nemlig trekt ut til å få være med på forskjellige ting rundt i disktriktet. På politistasjonen fikk vi vite masse om hva de gjorde på politiet, hvordan forskjellige ting fungerte også fikk vi omvisning. Var også på glattcella en tur, men vi fikk ikke se alle cellene fordi i to av de satt det noen!

Øredobber - Julekalendernissen
Blomstrete bluse - Voice of Europe
Hvit basic topp - Cubus
" Flettet " belte - noe gammelt jeg fant i mammas saker
Olabukse - Kappahl

HANDYWOMAN

Idag har klassa vært på sløyden, noe som var kjempe morsomt, siden vi ikke har hatt sløyd på flere år. Vi har startet å snekre skap, så jeg har sagd masse. Så mye at jeg til og med har blemmer inne i hendene! Skikkelig handywoman altså..
Meg og Kristine // fotograf Lars Petter


Q: Har dere sløyd på skolen?

så var det helga, IGJEN!

Denne uka har bare flydd av gårde. Er nesten skummelt hvor fort den har gått! På mandag tenkte jeg at det var jo såå lenge til det var helg, men nå er den her allerede. Jeg har gjort masse denne uka som å feiret bursdagen min, vært på trening, piano, kor, agility, hos Sondre og masse annet så da er det jo ikke så rart at uka blir borte så fort, men bra er det, for nå er det jo helg, og jeg skal kose meg masse! Nå gjenstår det bare å si med et stort smil; GOD HELG!
Q: Pleier ukene å bare " fly avgårde " for deg også?

TRONDHEIM

Om en uke reiser jeg, Mamma og Pappa til Trondheim! Skal være der i 5 dager, så det blir kjempe koselig. Sist gang jeg var i Trondheim var for fire år siden, og man kan vel si at jeg har forandret meg litt siden den gang. Skal ta toget til og fra Trondheim, så da blir det 7 timer med tog hver vei!

Tips til hva jeg kan gjøre på toget i så mange timer?

1 KJÆRESTE

Dere kjenner til den at hvor mange lys man har igjen når man har blåst lysene på kaka er hvor mange kjærester man har? Jeg har aldri klart å få riktig antall, så iår tok jeg like godt lyset av kaka, blåste ut alle lysene og satte på igjen et lys. Da fikk jeg hvertfall en kjæreste, så da ble vel Sondre fornøyd, haha! Er så koselig å få pakker, kake og slik på senga!


Sjekk de søte koppene jeg lagde når jeg var 5 år.

SWEET SIXTEEN

Idag fyller jeg 16 år, noe som jeg egentlig synes er litt rart. Kan huske at for bare noen få år siden, synes jeg de som var 16 år var såååå gamle, og nå er jeg jo like gammel selv!

Jeg ble vekt med pakker, bursdagssang og kake på senga idag, noe som alltid er like koselig!


Bilde fra familiebursdagen igår.

HOCKEYKAMP, BURSDAGSFEIRING OG TUR

Hei! Idag har jeg både gått tur med Tassen, vært på hockeykamp og feiret bursdagen min med familien. Hockeykampen som var mot Storhamar endte med at Lillehammer vant 9 - 2. Det var veldig morsomt siden at Lillehammer og Storhamar er de største "fiendene" mot hverandre, og i tillegg når målene til Lillehammer bare "rant inn" så vart det jo ekstra gøy!


 

PANNELUGG OG BURSDAGSFEIRING

Nå sitter jeg her i senga mi, trøtt, sliten og fornøyd! Har feiret bursdagen min idag sammen med jentene, noe som var kjempe koselig! Har spist masse ost & kjeks, kaker og godteri. Har også fått skravlet masse! Legger kanskje ut bilde av gavene imorgen, for jeg har nemlig fått verdens fineste skjerf! Jeg har vært hos frisøren idag også, og jeg ble ganske fornøyd. Klipte pannelugg, noe som jeg har hatt lyst til skikkelig lenge nå!
Hvordan synes du jeg ble med pannelugg?

DAGENS OUTFIT

Akkurat nå drikker jeg kjærlighetste fra Kremmerhuset. Den er sykt god! Sitter å lurer på om jeg skal gjøre som de fleste andre bloggere, å klage over hvor kaldt det er ute. Synes egentlig det er litt morsomt når bloggere fra Bergen og slikt klager på at det er  
-8 grader hos dem, når det er mellom - 27 til -32 her! Men det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær sies det, så da må man bare kle på seg godt omdagen! Denne strikkegenseren her har jeg fått av venninna mi, Kristin, fordi hun aldri brukte den siden hun er litt mer "guttete" i stilen, men jeg digger den!

PANNELUGG?

Jeg har skikkelig lyst til å klippe pannelugg, sånn ordentlig pannelugg liksom. Ikke sånn skrå som jeg har hatt i det siste. Siden panneluggen min ble ødelagt når frisøren skulle klippe meg rett før jul, så må jeg bare dra den bakover i en spenne eller noe, så da hadde det jo vært like greit å bare klippa luggen og sett hvordan det hadde blitt? Kan jo ikke bli så mye verre enn det luggen min er nå.. Hadde sånn skråpannelugg som man også kunne ha som rett pannelugg for ca et år sida, så da ser dere ca hvordan jeg så ut da.

Synes du jeg bør klippe pannelugg?

NY DONGERIJAKKE

Jeg og mamma var på cc istad, da jeg fant denne supersøte dongerijakken på Kappahl. Jeg tror den blir veldig fin til våren sammen med en søt topp, eller til sommeren med en sommerkjole! Det har faktisk vært kjempe mye fint på Kappahl i det siste når jeg har vært innom der, så jeg begynner å like den butikken veldig godt!


ELSKER STRIKKEJAKKA TIL SONDRE

Jeg har tatt strikkejakka til Sondre. Jeg føler meg egentlig litt slem, siden den er helt ny, og han får jo ikke brukt den selv når jeg har den. Men jeg har lovet å gi den tilbake når jeg skal til han imorgen. Den er så god og  varm. også lukter den Sondre! Skal på årets første agilitytrening etterpå, og Tassen ble hvertfall glad når han hørte det. Løp rundt som en tulling når jeg sa ordet "agility".

"PYSJAMAS-JUMPSUIT"

Hey, jeg har fått meg "pysjamas-jumpsuit"! Sondre var så snill å kjøpte den til meg når vi var på cc istad. Jeg tror det var litt sånn kjærlighet ved første blikk mellom meg og den pysjamasen! Og det som var det beste var at den var på salg! Også er mønsteret på den er skikkelig søtt, masse små roser.

ØNSKELISTE TIL BURSDAGEN MIN DEL 2Fine og store vesker. Veskene på bildet er fra Accessorize. Ansiktsmasker. Søte topper/bluser (blå toppen på bildet er fra byoung). Grå cardigan med "puffermer" - Bikbok. Armbånd med innebygd klokke - Accessorize.

ØNSKELISTE TIL BURSDAGEN MIN

Rosete jumpsuit pysj - Kappahl. Rosa armbånd med hjerte - VeroModa. Filmen 17 again. "Gullarmbånd" - Kappahl. Dongeri jumpsuit - H&M. Rosa Greengate klokke. Minnie Mouse topp - H&M. Armbånd med charms - Kappahl. Filmen Changeling. Penger. Søte øredobber, de på bildet er fra forever21. Rød nattkjole - Kappahl. Smykketre fra Indiska.


Forslag på noe mer jeg kan ønske meg til bursdagen min?

NYTT DESIGN

Nå har jeg fått nytt design, og som dere kanskje ser, går det fortsatt i rødt med hvite prikker. Har helt dilla på det! Er nok ikke jeg som kan ta på meg æren for designet, for det meste har Sondre laget! Har fått en meny under headeren også, men jeg har ikke laget noe under de forskjellige "punktene" enda, men det kommer! Edit: Menyen gjorde så hele bloggen klikka, så kunne ikke ha den lenger..


Hva synes dere om det nye designet mitt?

ISKALD SKITUR

Nå er jeg akkurat inne igjen fra årets første skitur, sammen med Kaja. Sitter å koser meg med boller og kakao, fordi det synes jeg at jeg fortjener! Vi gikk over 15 kilometer også var det nesten 20 kuldegrader ute, så jeg var iskald når jeg kom hjem. Jeg synes det er skikkelig morsomt å gå på ski, men det er litt stress å komme seg ut noen ganger!
Går du ofte på ski?

NYTTÅR

Jeg var hos kjæresten min å feiret nyttårsaften sammen med resten av familien hans, noe som var kjempe koselig! Spiste god mat, hadde "pakkelek" og hygget oss masse sammen.Har kommet på endel nyttårsforsetter, men de varer nok ikke særlig lenge (som alle andre år).

- Bli flinkere til å utnytte tiden på skolen og gjøre (bittelitt) mer lekser
- Slutte å svelge tyggis
- Trene minst tre ganger i uka
- Prøve å spise mindre godteri midt i uka
- Være mer med venner
- Sitte litt mindre på data
- Legge meg tidligere


Hva er deres nyttårsforsetter?

VINNER AV KONKURRANSEN

Vinneren av armbåndet og de fem ansiktsmaskene er .. * ta da da da * .. EMILIE som er 13 år og kommer fra Bremanger! Trekningen var helt tilfeldig. Jeg sendte sms til  Sondre om at han skulle si et tall mellom 1 og 121, og han sa da Emilie som var nr 53.


hits