Frkhanne


januar 2009

Skal bloggen min fortsette å leve ?

Idet siste har jeg hatt så liten lyst til å blogge som det går ann, jeg har ikke hatt noe å skrive om, livet mitt har vært travelt og jeg har heller ikke hatt tid for det er så utrolig mye som skjer omdagen som bursdager, musikal konsert, lekser, fritidsaktiviter m.m.  Men jeg har hvertfall fått tilbake lysten til å skrive dette innlegget her. Det jeg egentlig lurer på er om noen av dere her ute i verden er interessert i at jeg skal blogge videre , om dere kommer til å lese den ? Skriv gjerne en kommentar om du vil at jeg skal fortsette å blogge, så jeg vet at noen er interessert.

hanneee

Venner for livet

En ting som jeg setter veldig høyt her i livet er småting man gjør bare for å vise at man er glad i en person eller har lyst til å hjelpe noen. Igår kjøpte mammaen min masse smågodt , kjeks og div blader til meg , koselig. Etter skolen idag kom Jørgen med matteleksene mine så jeg kunne få øvd på mattetentamen jeg egentlig skulle hatt imorgen sammen med temaheftet. Helle og Tora kom innom for å si god bedring og gi meg en gave, enda de måtte vente på neste buss så de skulle få kommet seg hjem. Det er sånne små ting jeg setter pris på her i livet, de som viser at du har noen som er glad i deg , noen som bryr seg om deg. 

gavehelle 
Jeg fikk denne søte boken av Helle sammen med
et kort med et hjerte som var sydd på med symaskin.

Tidsfordriv

Jeg bruker dagene på å se på frustrerte fruer og å være syk, og jeg har vel egentlig ikke følelsen av at jeg er den eneste som er syk her i verden. Hver gang jeg logger inn på blogg.no ser jeg et innlegg om en eller annen som klager over hvor vondt den har i hodet , halsen og andre steder på kroppen . Skjønner ikke at dere gidder å skrive om det fordi det er ingen andre som intriserer seg for det uansett . Så derfor skal jeg ikke klage over at jeg er syk , for jeg vet akkuratt hvor kjedelig det er å lese om det . Så istedet for så spør jeg ;

Har dere blogglesere noen tidsfordriv til meg ?

Jeg er i avisen idag

hannebursdagJeg er i Oppland Arbeider blad idag på bursdagssidene siden jeg har bursdag imorgen. Overnattingsbursdagen min fra igår til idag vart kjempe velykket. Vi koste oss kjempe masse. Skal legge ut bilder fra bursdagen senere idag på bloggen min . Jeg tok ikke bilde av hele annonsen men under bildet stod det ; Hanne 15 år 11/1-2009. Tenk aller minste jenta vår er alt blitt 15 år! Vennefesten har du hatt , kanskje gøy i hele natt! Vi kommer og feirer en dag du har tid , fri fra sang og spill og ski. Flere gaver får du da ,tenker det blir veldig bra ! Glad i deg! Gratulerer fra Sindre , mamma , pappa , Tassen , Josefine , Lurven, farmor, mormor, bestefar og Veronica.

Pleier du å være i avisen på bursdagen din ?

Jeg blir flau over voksne og alle andre

Det er en ting som irriterer meg sinnsykt over en god del av godt voksne folk og selvfølgelig andre. Hvis jeg går hjem fra skolen, står på bussholdeplassen osv. og møter noen mennesker så tør de ikke engang se på meg. De stirrer ned i bakken som om de ikke hadde sett folk på flere år. Jeg sier ikke hei til alle jeg møter , men her som det ikke er så utrolig mange folk så ser jeg faktisk på de og smiler. Hadde jeg bodd i en by som oslo hadde jeg selvfølgelig ikke orket å gått rundt og smilt til alle , men når jeg møter 5 stk på veien hjem fra skolen synes jeg man faktisk kan gjøre det. Noe annet som er typisk mennesker som virker redd andre tar opp mobilen og later som man driver med noe på den. Jeg har selv gjort dette flere ganger , men jeg har sluttet. Jeg blir flau over dere , folkens.

Hva synes dere om dette ?

Sleepover party

På søndag fyller jeg 15 år og skal derfor feire bursdagen min med en overnattingsbursdag fra fredag til lørdag. Jeg lurte på om dere lesere hadde noen morsomme ting vi kunne finne på ? Leker osv. Jeg har veldig søte,barnslige, gale og gøyale venner som nok vil være med på mye av det dere forslår så kom med dine beste ideer, da hadde jeg blitt kjempe glad :---- )))))

5 timers lang skitur

Blogg.no har jo vært nede en stund nå så det har vært lite blogging på meg idet siste. Jeg fikk heller ikke blogget noe igår fordi jeg var på en syk lang skitur så jeg la meg omtrent med engang jeg kom hjem. Jeg og Kaja gikk over 30 km på ski til et sted som het bjønnhaugen. Det var kjempe koselig untatt at hun fikk ødelagt skia ( hm , hvordan skrives det ? )  si , at vi var kjempe sultne og at vi var iskalde pga 20 kuldegrader.

dsc00262

Jeg blir sint når

Jeg blir sint sånn som idag når jeg sto opp tidlig, spiste frokost , hadde på meg ullstrømpebukse, superundertøy, fleecegenser, pannebånd, skjerf, bukse, fotballlegger, fotballstrømper, bukse, jakke og votter så tikker det inn en melding om at treninga er avlyst pga 20 kuldegrader. Da blir jeg sint. Jeg var jo allerede forberedt på at det var kaldt ute og at jeg skulle på trening. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Nå har jeg jo mest lyst til å legge meg til å sove, men jeg har jo allerede vært våken i to timer så det klarer jeg ikke. Jeg får vel heller dra på en skitur.

Hva gjør deg sint ?

Anbefaling av ansiktsprodukter

Til jul så fikk jeg et ansiktrensesettet Cliniderm fra ACO . Dette settet får kjøpt hos apoteket for kun 99 kr for alle tre flaskene. Før jul var ikke huden min så veldig ren ( dvs. hadde mye hudormer, porer og smuss ) , men etter at jeg startet å bruke Cliniderm ble huden min kjempe mye bedre. Nå har jeg omtrent ingen hudormer, porer eller noenting lenger. Settet inneholder en deep cleansing mousse ( et mykt skum som rengjør i dybden ) , matifying skin tonic ( løser opp smuss og trekker sammen porene ) og matifying day lotion ( for matt og myk hud ) . Det er ingen som har bestemt at jeg skal skrive om dette produktet og jeg tjener heller ingen penger på det , dette er noe jeg helt selv vil anbefale til dere blogglesere .

purecleanproductrange


Nå skal jeg og Kaja ut å gå en lang god tur på ski så blogges vi senere idag .

Bursdagen til Julie

Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra bursdagen til Julie, det var koselig:--)))
Her har dere noen bilder:

p1020219
Kaja Sofie

p1020224
Lise og Hanne , fint at jeg har dratt sminken utover da.

p1020234
Hanne

p1020222
Prinsesse Lise og Kanin Hanne

Har dere utkledningsbursdager osv der du bor?

Kaninhanne

hannekaninNå skal jeg snart dra i bursdag til Julie , gleder meg. Det blir nok kjempe koselig , det er litt skummelt også da siden jeg er den eneste 9 klassingen , men jeg kjenner jo nesten alle der uansett. Jeg har tilogmed laget meg en kaninhale, hvis dere ser den da. Men nå må jeg nesten forte meg for jeg skal ned til Kaja før vi drar. Tar med kamera så får se om jeg får tatt noen bilder til bloggen.

                                      kaninhannenee

Ny SMS rekord

Det er ikke akkuratt rart mobilen min var umulig og sende melding med igår. Natt til 1. januar ble det nemlig sendt over 50 millioner tekstmeldinger, dette er ny sms rekord i Norge. Mellom kl 23.45 og 01.30 ble det sendt over 1100 meldinger i sekundet! Dette er helt sykt egentlig. Det betyr at hvis alle betaler normalpris for en melding sendte nordmennene meldinger for 34,5 millioner kroner. Tenk hvor mye vi ellers kunne brukt med de pengene og dette er jo bare i Norge. I hele verden så er det jo sykt mye mer penger. Hvis bare alle hadde droppet å sendt nyttårsmeldinger kunne vi jo matet et eller flere fattige land lenge. Er det bare jeg som tenker sånn eller hadde ikke det vært en god tanke ?

Kjole vs dongeribukse

Jeg har alltid vært ei kjolejente. Jeg benytter omtrent hveranledning til å ha på meg en kjole , enten det er bursdag , jul eller fest. Jeg bruker også endel kjoler på skolen, ikke sånn fest kjoler, men sånne hverdagskjoler. Hvis jeg bare skal slenge på meg noe for å gå i her hjemme tar jeg også helst på meg en kjole. Jeg har vært sånn helt siden jeg var liten. Jeg er veldig jentete av meg , men jeg tror jeg bruker det mest fordi jeg liker det egentlig. Dongeribukse er helt greit å bruke på skolen, men jeg tar omtrent aldri på meg en dongeribukse når jeg skal på noe spesielt som bursdag osv. Jeg tar heller aldri på meg dongeribukse hvis jeg skal bare slenge på meg noe her hjemme. Jeg liker rett og slett kjolen best.

hannepanne

Er du av typen som liker å bruke kjole eller den som går for dongeribukse hele tiden?

Typen som sparer i tilfelle

De knall grønne kaninørene mine som jeg kjøpte på liseberg for mange år siden kom endelig til nytte. Jeg skal nemlig være kanin på bursdagen til Julie imorgen. Kaninørene er sånne ting jeg egentlig ville kastet for mange år siden men har bare spart på de i tilfelle jeg skulle trenge de. Tenkte alle skulle kle seg ut som horer , pirater , prinsesser og babyer så jeg valgte noe annet, ikke det at en kanin er så orginalt.

p1020197

Er du av typen som sparer i tilfelle ?

Min mening - sex erfaringer

Jeg vet ikke helt hva leserne tror , men jeg er altså fjorten år ( riktignok fyller jeg femten om ti dager ) og jeg skjønner ikke helt hva de vil at jeg skal skrive når de spør om mine sex erfaringer. Jeg synes hvertfall ikke det er vanlig at en fjortenåring har hatt det. Jeg er hvertfall ikke den typen som åpner buksa mi for alle gutter jeg kommer over. Det er en grunn til at mange voksne har satt seg sammen og bestemt at det er 16 årsgrense på dette. Uansett om dere hadde spurt noen andre fjorten åringer enn meg som hadde hatt det så ville vel ikke de lagt ut om sexlivet sitt på bloggen sin ? Men altså hvis dere lurer så har jeg null erfaring og det blir nok en stund til og.

Synes du det er normalt at en fjortenåring har hatt sex ?

Mine nyttårsforsetter 2009

Jeg har kommet på tre ting som jeg skal prøve å holde på ut året 2009. Jeg skjønner ikke vitsen med alle de som har tjuefem nyttårsforsetter som de skal prøve å gjøre , noe de ikke klarer uansett. Det er så mange som har nyttårsforsetter om at de ikke skal spise det og det og at de ikke spise godteri hele året. Sånne ting orker ikke jeg, jeg nyter livet mens jeg lever og spiser det jeg vil. 

* Jeg skal ikke svelge noen tyggiser ( jeg har nok i magen fra før )

* Jeg skal gjøre fysoterapautøvelsene mine minst fem ganger i uken

* Jeg skal skrive min mening her på bloggen minst en gang i uken

hits