Frkhanne


Klær

KNÆSJ ROSA

Jeg har bestemt meg for at jeg skal begynne å kjøpe mye mer fargerike klær, siden garderoben min virkelig trenger litt farger. Fant denne jakken på Gina Tricot og tenkte "Herregud, jeg kan ikke bruke den der, den er altfor rosa", men så prøvde jeg den og da falt den veldig i smak, så da ble det den allikevel! 

Var i Oslo på et møte sammen med mamma på onsdag (forteller mer om det om en to ukers tid), og fikk shoppet en del (blant annet denne jakken), så viser dere innkjøp på bloggen senere!INNKJØP I STOCKHOLM

Tenkte å vise dere mesteparten av det jeg kjøpte da jeg var i Stockholm i helgen. Hadde bestemt meg for å ikke shoppe så mye da jeg skal prøve å spare litt penger, men shoppet selvfølgelig en del! Kjøpte også noen andre småting som sokker osv. som jeg ikke orket å ta bilder av. 


Magnettavle til å henge opp notater, bilder osv fra en interiørbutikk 


Hårolje fra Lee Stafford, kjøpt på TaxFree på Arlanda. Den lukter kjempe godt! 

Blush fra Clinique, kjøpt på TaxFreeSøt "kurv" som man kan ha småting i fra interiørbutikk på Fagerstrand


Søte små telysholdere fra en butikk på Fagerstrand


Boots fra Din Sko (mye finere i virkeligheten)


Tøysko fra Skopunkten


Var halvpris hvis man kjøpte et par til på Skopunkten, så da ble det de samme i blå


Trenings-tskjorte fra H&M


Treningsgenser fra Nike, kjøpt på et outlet like utenfor Stockholm


Topp i superdeilig "strikkestofff" fra H&MUmulig å ta bilde av denne toppen, men den er veldig fin i virkeligheten. Gjennomsiktig stoff på framsiden og blonder på baksiden. Kjøpte denne på Gina Tricot.


Umulig å ta bilde av denne også. Kjøpte denne tunikaen på Gina Tricot. Var litt usikker på dette skjørtet, men synes det var veldig søtt også kostet det bare 50 kr, så satser på at jeg kommer til å bruke det. Skjørtet er fra Monki. 

Hva synes du var det fineste?

INNKJØP

Var på kjøpesenteret en tur etter skolen med Sondre idag. Jeg kjøpte valentinsgave til han også kjøpte han en rosa genser som valentinsgave til meg (veldig lettvint, fordi da får vi noe vi vil ha). Kjøpte jeg meg en enkel hvit genser jeg har hatt lyst på en stund, sminkefjernerservietter og maskara. Sist jeg kjøpte meg maskara var rett før høstferien så det var virkelig på tide med en ny en da min gamle var helt uttørket!WANTS FROM H&M

Var inne å kikket på H&M sine nettsider og jeg synes de har fått inn så mye fint nå til våren. Har veldig lyst på disse plaggene. 
 

NYE VOTTER

Fikk nye votter av pappa i dag, og de støtter en god sak også! De er håndlaget i Nepal av voksne damer som får ekstra godt betalt av en organisasjon som heter Lovely Planet. Det utgjør en stor forskjell for disse damene fordi arbeidsvilkårene der nede ellers er veldig dårlige. Lovely Planet står for at man skal få bedre arbeidsvilkår og bedre betalt for arbeidet man gjør! De er laget i ull med fleece på innsiden, er superdeilige å ha på og ikke minst veldig fine! De kan kjøpes her eller i utvalgte butikker rundt i landet. 

MAKEOVER

Jeg har hatt denne blomstrete toppen i mange år, men jeg har egentlig aldri brukt den noe særlig. Synes den har vært litt kjedelig, og ikke minst veldig kort (som dere kanskje ser hvis dere later som blonden ikke er der).. Så jeg kom på den gode idèen om at jeg kunne sy på blonder på kantene, og vips så ble den jo mye finere!
Hva synes dere?
hits