Frkhanne


Inspirasjon

MOT LYSERE TIDER...Gleder meg så til sommeren. Er så deilig at det er lyst om morgenen når man skal på skolen og at det ikke er mørkt med en gang man kommer hjem igjen!

Satte sammen dette antrekket istad og får så sommerfølelse av det. Litt tidlig å bruke enda, men tror dette også kunne blitt veldig fint med en brun cardigan over og en mellomtykk brun strømpebukse. 

TO DO BEFORE I DIE NO. 2

TO DO BEFORE I DIE

DEBORAH LIPPMANN

Synes Deborah Lippmann neglelakkene er så utrolig lekre! Har lyst på omtrent alle selv, men må nesten spare penger til jeg skal til Stockholm. Mine favoritter er "good girl, gone bad", "happy birthday" og "candyshop". 


//Happy Birthday//


//Candy shop//


//Today was a fairytale//


//Across the universe//


//Good girl, gone bad//


//Do ya think I'm sexy//


//Bad romance//


//Lady sings the blues//


//Superstar//

Hva synes du om Deborah Lippmann neglelakkene?
Hvilken er din favoritt? 

FERDIG MED JULEVASKEN

Nå er jeg endelig helt ferdig med å rydde og vaske rommet mitt til jul! Må prøve å holde det ryddig, sånn at det er litt fint her resten av jula også.. Det som ville vært veldig typisk meg var å rote utover hele rommet mitt igjen imorgen. Har fått nye hjerter til å henge i vinduet som man kan ha lys i av mamma. Synes det er så koselig å tenne lys, så har begynt å gjøre det ganske ofte i det siste!
I LOVE MY BEDSHEET

Jeg synes jeg har vært flink ikveld! Til tross for at jeg er syk, så har jeg skrevet mange sider i RLE boka og ryddet rommet mitt. Det kan man virkelig si at trengtes. Når jeg var på CC i høstferien fant jeg sengesettet under, og jeg falt pladask. Jeg måtte bare ha det. Jeg prøvde også å tvinge på kjæresten min det samme i gutteversjonen, men det ville han ikke, så nå vet han hva han kan vente seg til jul, HO-HO..

sengaaa

img6509

img6500

KJÆRE JULENISSEN

Vet det kanskje er litt tidlig med ønskeliste allerede nå, men jeg har så lyst på en slik onepiece. Derfor ønsker jeg meg;


1. At vi spoler en måned frem i tid, så det blir fortere jul. Da skal jeg love å være snill jente hele neste år.

2. En Onepiece i LILLA med skrift. De ser så sykt herlige ut å ha på seg etter en lang skitur, på en slaskedag osv.

onepiecelilla


3. En greengate vekkeklokke. Til og med det å stå opp ville jo vært en fryd hvis man kunne hatt en såååå fin vekkeklokke. Foresten, jeg ønsker meg et greengate forkle også.

greengateklokke


 

NYTT DESIGN


tekst2

Har endret endel på bloggen, men mest farger. Har samme bakrunn osv som før, bare at jeg har i brun nå. Har også laget ny header, og fikset litt ellers på bloggen.

Q: Hva synes du om designet?
Q: Var dette eller det gamle finest?

Litt interiørinspirasjon

Jeg er som de fleste andre at jeg har lyst på noe nytt iblandt, så jeg har lett lenge etter noen ting til rommet mitt med skikkelig " Hannestil ". Mamma kom over sengesettet, sengeteppet og dukene på bohus så da ble det litt nytt på meg. Skal også få nye gardiner, men må sy de først fordi vi har kjøpt stoff som står i stil til sengesettet.

img4629

img4636

Rosete Green Gate kopp - Elverum
Prikkete Green Gate kopp - fått av Sondre
Green Gate bolle - Elverum
Prikkete Green Gate asjett - Elverum
Stripete duk ( den er rosete på andre siden) - Bohus

Prikkete sengesett - Bohus
Grønn pute - Princess
Rosete sengeteppe - Bohus
Hekleteppe - mormor har laget det

Hjerte pannekake

img4592

Jeg har faktisk laget meg pannekaker helt fra bunnen av idag. Brukte en oppskrift jeg fant på tine.no og det ble kjempe gode pannekaker! Nå skal jeg ut i regnet på agility trening med Tassen, har vært sommerferie fra det en måned nå så blir gøy å starte å trene litt igjen.

Min sminkekrok

img4067img4073  img4075  img4085 

I love it when it's a lot of pillows in my bed

img3938 copy
hits