Frkhanne


Hverdag

PÅSKEKOS

Idag har familien gått en tur i fjellet. Tassen var overlykkelig over å få løpe rundt fritt som han ville. Det blåste en del på toppen av fjellet så da vi kom ned igjen til hytta ble det boblebad mens vi solte oss litt. 

Snart skal vi spise middag så blir det en rolig kveld med "The Voice" og litt påskegodt. Er jo hele tre artister fra området her jeg bor som skal være med idag så det blir spennende. EGON MED JENTENE

Igår var alle jentene i klassen på Egon og spiste sammen. Kjempe koselig siden vi ikke pleier å finne på noe felles så ofte. Tok ikke så mange bilder, men var mange andre som hadde med kamera også, så ble mye knipsing (skulle vel bare mangle siden vi går på media). SYK

Har vært småsyk helt siden forrige mandag, og kjenner vel nå at det kanskje ikke var så lurt å bade ute i boblebad og stå på slalom i to dager. Er lei av at det verker i kroppen, at jeg har vondt i halsen og hodet for nå vil jeg virkelig bli frisk igjen! Har ikke tid til å være syk heller fordi det er så mye som skjer på skolen osv fram mot påske. 

Sitter her og drikker kjærlighetste og ser på "Jon and Kate plus eight". Får vel prøve å gjøre noe nyttig snart, så da får jeg lese litt til en prøve vi har imorgen og jobbe med en innlevering som vi har på onsdag. 

KVITFJELL

Har vært på hytta med Sondre og familien siden torsdag. Været der har vært veldig fint, skulle nesten tro det var påskeferie! Vi har vært ute å stått på slalom og sett på worldcupen som har vært der i helgen. 

Kom hjem igår kveld, og denne dagen kommer bare til å gå med til lekser som jeg må ha gjort ferdig før skolen starter igjen i morgen. Gleder meg allerede til påskeferie, siden den her ferien har gått for fort! 

BACK FROM STOCKHOLM

Kom hjem fra Stockholm i går kveld. Flyet var litt forsinka, så vi kom hjem en time senere enn forventet, men ellers gikk alt veldig greit. 

Igår pakket vi først koffertene våres for å kunne være inne i Stockholm lengst mulig før vi skulle på flyet. Vi dro deretter inn til Stockholm med T-banen hvor vi shoppet og tittet i butikker og deretter gikk på cafè. 

Har hatt en kjempe fin weekend i Stockholm sammen med Kristine og Pernilla, og gleder meg allerede til neste gang vi skal besøke Pernilla. Håper det ikke blir alt for lenge til for jeg har hatt det veldig bra! 
Vi måtte selvfølgelig mimre litt fra USA og gå innom Hollister. 

KOSELIG DAG I SVERIGE

Idag har vi vært i Västerås på et kjøpesenter hvor det var blandt annet Ikea og masse andre store butikker. Etterpå reiste vi til et outlet rett utenfor Stockholm. Der var det veldig mye billige merkeklær! 

Etterpå reiste vi inn til leiligheten i Stockholm og slappet av litt før vi gikk for å bestille pizza (sykt billig foresten, vi betalte bare 45 svenske kroner for en pizza) og handle litt mat. Digger at nesten alle butikker er åpne på søndager her i Stockholm-området. 

Nå sitter vi å slapper av med verdens beste Ben og Jerry is (vaniljeis med hvit sjokolade og marshmallows) og lader opp til shopping i Stockholm i morgen. 

HOS PERNILLA

Kom frem til Pernilla i går kveld! Vi skulle egentlig ta bussen fra Arlanda til Västerås, men så var bussen ødelagt, så jeg og Kristine fikk kjøre gratis taxi i over en time! Da var vi fornøyde jenter.

Idag har vi vært litt rundt i butikker her på Fagerstad, og på en kjempe koselig liten kafe. Vi skal snart pynte oss for å gå ut og spise mat og kose oss. Imorgen reiser vi inn til Stockholm. 

PÅ FLYET

Nå sitter jeg og Kristine på flyet. Liker veldig godt de nye norwegian-flyene som det er internett på, de er så fine! Satt og ventet på å gå om bord i stad så vi spiste litt mat og var på internett på ipadene våres. Ha en fin ferie / helg!

TWO DAYS TO GO

Nå har jeg begynt å pakke for på fredag reiser jeg og Kristine til Stockholm på besøk til Pernilla som vi møtte på språkreisen i California. Gleder meg kjempe masse siden jeg ikke har sett Pernilla siden sommerferien, også blir det så koselig å være med Kristine på tur igjen. Tror vi kommer til å få det kjempe morsomt! Har du vært på ferie eller skal på ferie i vinterferien? 

FIN HELG

Startet helgen med å hjelpe mamma med å vaske huset og deretter dro jeg i bursdag til Emilie i klassen. Veldig koselig med mange søte jenter. Vi spiste ost og kjeks, kaker og snacks og så på "The Voice".

På lørdag var Sondre her og etterhvert dro vi på hockeykamp. Laget til broren min spilte mot et av de beste lagene i serien, men vant 4-3! Uheldigvis fikk broren min en puck så hardt i hånda at et bein brakk, så nå må han gå med gips i 4 uker... Dro til Sondre igår og sov over der til idag. Vi så på filmen "The Switch" som jeg synes var veldig morsomt (klarte faktisk å ikke sovne for engangs skyld). Ellers har jeg spist masse boller (det er jo fastelaven) og vært på korseminar.  HOCKEYKAMP

Hadde en super dag igår. Hockeykampen til broren min gikk kjempebra! De vant 13-2 og broren min scorte et mål og hadde en assist. 

Ellers koste jeg meg veldig på bursdagsfesten til Live, men hadde ikke med kamera fordi jeg ikke synes "festebilder" hører til på bloggen. Ble kjent med mange nye mennesker, og hadde det topp! 

Nå skal jeg snart på en ny hockeykamp igjen, synes det er så morsomt å se på broren min og laget hans spille. 


ISTE <3 <3 <3 Har du vært på hockeykamp før?

BAKING + EN DEL ANNET

Var ute å spiste pizza med Lise og Synniva igår kveld. Kjempe koselig siden det er veldig sjeldent vi finner på noe, også møtte vi og på Kaja som ble med oss så det var også veldig koselig! 

Idag har jeg og Sondre bakt både boller,skolebrød og vaniljekake siden pappa skal feire bursdagen sin senere idag. Skolebrødene ble litt rare, men de smaker nok veldig godt uansett.  Pappa har også klippet Tassen idag. Synes han var så søt der han lå og ble klippet under potene så måtte knipse et bilde av han. Nå skal jeg og Sondre på kjøpesenteret en tur å handle bursdagsgave til Live som jeg skal på bursdag til ikveld og etter jeg har kjøpt gave skal jeg på Hockeykamp og se på broren min spille.

Ha en fin lørdag alle sammen!  

 

LOVE YOU

På fredag feiret jeg og Sondre 3 årsdagen våres! Ble veldig glad da han hadde kjøpt blomster til meg, en kopp og en asjett. Har aldri fått blomster av Sondre før så synes det var veldig koselig! Vi var ute å spiste pizza og koste oss hjemme hos han hvor vi så på the voice og en film. 

Idag har jeg gjort det jeg nesten alltid gjør på søndager. Ryddet og vasket rommet, slappet av, dusjet og tatt hårkur, og gjort resterende lekser som jeg ikke har rukket i løpet av uka. Det er det som er så fint med søndager, man rekker å gjøre ting man ellers ikke pleier å få tid til midt i uka. 

Hva pleier du å gjøre på søndager?

3 ÅRSJUBILEUM MED SONDRE

I dag er det akkurat 3 år siden jeg og Sondre ble sammen. Utrolig hvor fort tiden har gått og hvor mye vi har forandret oss både på både innsiden og utsiden. 

Sondre er så utrolig snill, og gjør alltid alt for meg. Han vil meg alt godt og liker meg for den jeg er. Vi har det så morsomt når vi er sammen og vi trenger ikke alltid finne på like mye fordet om vi har det veldig koselig.

En bildeoppsummering på de tre årene som har gått:


Mars 2009, et av de første bildene av oss sammen


April 2009


Mai 2009
Juni 2009; Kypros


Juni 2009; Båttur på MjøsaJuli 2009; Hyttetur på Eina


Juli 2009


Juli 2009; Oslo


September 2009


Desember 2009


Nyttårsaften 2009


Februar 2010


April 2010


Mai 2010


Juni 2010; Kreta


Desember 2010


Nyttårsaften 2010

 
Mai 2011


Mai 2011


Juni 2011; Hytta i Engerdal


Juli 2011; Hytta på Kvitfjell


August 2011; Hytta på EinaOktober 2011; Kreta


November 2011; Sondre fikk lappen

Jeg er så glad for at du er kjæresten min! 

GOOD FRIENDS...

... are just like stars. You don't always see them,
but you know they're always there! 

BLONDIE

Har vært hos frisøren i dag og klippet og stripa håret. Har stripa håret flere ganger før, men har aldri hatt det så lyst som nå. Er veldig uvant når jeg ser meg i speilet nå, nesten så jeg skvetter litt, men jeg er veldig fornøyd!

Hva synes dere? Kler jeg best helt mørkt hår eller litt lysere slik jeg har nå?

SUPER DUPER HELG

Jeg har hatt det supert denne helgen! Startet fredagen med å vaske huset (hjelper mamma med det hver uke for å tjene litt penger) og reiste deretter opp til Sondre. Vi så på "The Voice" noe jeg synes egentlig var veldig artig, gjorde litt lekser og slappet av masse.

På lørdag ble jeg med Sondre til frisøren og etter det dro vi for å se på broren min spille hockeykamp mot Nes. De tapte, så det var litt kjedelig. Ellers så vi på frustrerte fruer, spiste god mat og slappet av resten av kvelden! 

I dag har jeg ryddet på rommet mitt, sett på mer frustrerte fruer og gjort meg klar til ny skoleuke. Sitter her nå sminkeløs i kakemonster-tskjorta mi og prøver å bli litt trøtt! NATTA.
//fake a smile//

Håper dere også har hatt en kjempefin helg! 

BURSDAGSBILDER

Jeg feiret bursdagen min for to uker siden, men har helt glemt å legge ut bilder. Jeg fikk kjempemasse fine gaver og koste meg masse sammen med herlige jenter! 

Bilder som Emilie har tatt:
Bilder som ble tatt med mitt kamera:
Og til slutt et fjortis-bilde, haha:

3 ÅR SIDEN

I dag er det akkurat tre år siden jeg og Sondre var på vår første date! Husker det som om det bare skulle vært noen uker siden. Vi møttes på kinoen for å se på max manus sammen med to venner. Jeg husker jeg synes det var kjempe flaut å møte Sondre siden vi hadde snakket veldig mye sammen på msn før vi møttes. 

Utrolig hvor fort de tre årene har gått og hvor mye vi har forandret oss. Her er et av de første bildene av oss sammen, hihi:

SUPERSTRESSA

Jeg er virkelig helt fjern om dagen altså! I går skulle jeg øve på prøve og presterte å øve på feil kapittel til prøva i kommunikasjon som vi skulle ha på skolen idag. Heldigvis fikk litt tid på skolen før prøva til å lese så da gikk det ganske greit! Klarte også å glemme både pc, mobil og nøkkel hjemme idag. Har nå endevendt huset og finner fortsatt ikke igjen mobilen min. Stressa for tiden sa du? JA..

Sondre kommer å henter meg nå snart så skal vi gå på ski, spise pannekaker og slappe av så det blir veldig koselig! 

BLOGGING SOM SKOLEARBEID

Hver torsdag på skolen så har vi et fag som heter prosjekt til fordypning hvor vi skal fordype oss i noe innen media. Jeg og Perri i klassen hadde lyst til å blogge, så resten av dette skoleåret skal jeg ha bloggen som et skoleprosjekt. Tror det kan bli veldig spennende og morsomt å bare jobbe med bloggen hele skoledagen på torsdager, så dette blir gøy!

GOD JUL

Ville bare skrive en kort mobilblogg og ønske alle dere snille blogglesere som gidder å lese bloggen min enda jeg er så dårlig på å oppdatere en riktig god jul!

Jeg har akkurat vært ute å gått en tur med Tassen og sitter bare å slapper av inne på hytta nå. Snart kommer mormor og bestefar, så det blir veldig koselig.

God jul alle sammen!!

GULLKUA 2011

De to siste ukene har skolen vår deltatt i en filmkonkurranse hvor vi skulle produsere en kortfilm på 3 minutter. I går var vi på filmprisutdeling på Lillehammer og så på alle kortfilmene (36 tilsammen). Det var tilsammen 10 gullkua priser og Gjøvik videregående vant en pris for beste filmplakat og en pris for beste filmkyss. Det er også skrevet om det i avisa som du kan lese HER

 

Gruppen min vant gullkua prisen for beste kyss noe som var veldig artig siden vi ikke forventet å vinne noe da det var så mange bra kortfilmer med. Jeg måtte også komme opp og holde en takketale. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, men det gikk veldig bra! 

Printscreen av kysset vi vant med.. 

DE TO SISTE UKENE

Har hatt det veldig travelt de to siste ukene! Har vært veldig mye med koret, ordne ting til jul, skole osv! Så her kommer en oppsummering av det jeg har gjort.

♥ Bakt pepperkaker, laget karameller og sjokolade med mamma og Sondre.

♥ Ryddet og  vasket rommet til jul (viser dere senere)

♥ Hatt tre luciakonserter + en generalprøve med koret

♥ Vært med på en filmkonkurranse med skolen + at gruppen min var i avisa som dere kan lese i pdf her (liten artikkel om lucia konserten også nederst på siden).

♥ Vunnet julequiz i klassen, hehe

♥ Fått 4+ i samfunnsfag (hele klassen pleier å stryke / få 2 så er superfornøyd)

♥ Vært på julegaveshopping

♥ Sett New Years Eve med Sondre

♥ Vært på julebord

♥ Fått julekalender (viser dere også senere)

Hatt juleverksted med jentene i klassa

♥ Vært på julekonsert med Vestoppland kammerkor sammen med Lise

HJEMME FRA HYTTA

Har jeg kommet hjem fra hytta på Kvitfjell nå. Ble skikkelig avslapningshelg inne siden det blåste så utrolig mye ute, så kjenner jeg er uthvilt og klar for ei ny uke! Uka som kommer skal vi ha Lucia-konserter med koret så da blir det en øvelse, en generalprøve, to konserter pluss en konsert på selve lucia-dagen. Det er så koselig med lucia-konsertene og jeg kommer alltid i skikkelig julestemning!

Nå skal jeg gjøre ferdig de siste medieleksene vi har før jul. I morgen starter vi nemlig med et filmprosjekt/filmkonkurranse som heter "Gullkua" som vi skal jobbe med hver dag frem til jul. Blir veldig godt å ikke ha lekser, så gleder meg veldig! 

Har du kommet i julestemning?

PÅ HYTTA

Jeg, Sondre og Tassen er på hytta i Kvitfjell og koser oss i helga. Når vi våknet idag så var det skikkelig snøstorm ute her, så da ble det en skikkelig avslapningsdag inne! Er så godt å slaske rundt i superundertøy, uten sminke og bare gjøre det man har lyst til. Sitter å spiller litt xbox nå også skal vi se på filmen jeg fikk i adventskalenderen senere!

Mobilblogg: JEG LEVER

Tenkte bare å poste et innlegg for å si at jeg lever og at jeg ikke har sluttet å blogge. Har hatt så mye å gjort i helgen med lekser, korseminar, konsert osv! Kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis.

Mobilblogg: KJÆRESTE-LAN

Nå sitter jeg og Sondre her i kjellerstua med hver vår 42 tommers tv og xbox 360! Skikkelig LAN, hehe. Har akkurat spist nachos, så nå skal vi bare spille og slappe av resten av kvelden.

hits