Frkhanne


Hund

TASSEN 4 ÅR

I går ble hunden min, Tassen, 4 år! Det er utrolig hvor fort tiden går, jeg synes ikke det er lenge siden vi var å hentet han for litt under 4 år siden. Tassen feiret som vanlig med gaver, pølse og kake, og var storfornøyd! De gærne har det godt vet dere!

SNØLEK

Måtte bare vise dere disse utrolig søte bildene jeg tok av Tassen istad. Han var så glad for at det hadde kommet masse snø, at han hoppet rundt og rullet seg i snøen. Snør storesnøflak her idag,og det er ikke like kaldt lenger så da er jeg fornøyd! Kanskje det blir skiløyper etterhvert også!
JULEAVSLUTNING

Idag har jeg, Tassen og mamma vært på juleavslutning på agility. Var boller, kakao, pepperkaker, gløgg, mandariner og hele pakka der idag.Tassen har fått ny julenissedrakt, så da kjørte vi full nissestil! Han liker den faktisk veldig godt,  ville ikke ha den av seg når vi kom hjem igjen engang!
 

HUNDEBLOGG

Vet dere hva? Hunden min, Tassen, har fått seg blogg. Jeg sier bare; de gærne har det godt (og foresten det er ikke jeg som har skriver bloggen, det er min blogge/hundegale mor). Men tro det eller ei, det er faktisk en del hunder rundt omkring i landet som har blogg.

tassenheader2
Trykk på bildet for å komme til Tassen's kosekrok


Q: Har du noen gang lest/hørt om en hundeblogg?

Haha, så morsom du er..

Hei og hopp!

Jeg er akkurat ute av dusjen etter en tur med Tassen i skogen. Det var så kaldt at det kjentes ut som jeg hadde mista halvparten av tærne mine, enda jeg hadde ullsokker. Tassen hadde det imotsetning til meg, utrolig morsomt. Han har funnet ut en suuuuper "morsom" lek, å stjele votten min.


Da stikker han langt avgårde som det her,
p3110091335

og når jeg endelig nærmer meg og skal plukke opp votten min,
tar han den i munnen, og løper videre. Sånn kan han holde på i evigheter.
p3110091332

KAKESPISENDE HUND

Verdens beste hund fyller to år idag. Han har akkurat sittet på en stol med krone på hodet og spist av en egen bløtkake. Han er faktisk kjempe flink, satt til og med å venta på at vi hadde tatt bilder av han og startet å spise når vi sa "værsegod".  Mormor, bestefar og farmor her også for å feire bursdagen til familiens største kjæledegge.

Mange tror nok vi er gærne, for det er jo tross alt bare en hund, men for meg er det ikke det. Ingenting i hele verden kan måle seg med Tassen, ingen annen hund kan noen gang bli som han. Han er akkurat som en lillebror for meg.

Før vi fikk Tassen var hele familien fast bestemt på at Tassen aldri skulle få være i sofaen, sove i senga eller få mat ved bordet. Dette ble det ganske fort slutt på når vi fikk han for å si det sånn! Er jo umulig å motstå han når han kommer med det utrolig søte blikket sitt.

Noen ganger kan jeg bli utrolig sur på Tassen, som den gangen han skulle sove over i senga mi (han sover egentlig i bur til vanlig, untatt på Lørdager da jeg har fått lurt meg til at han skal sove hos meg). Jeg og Tassen legger oss som vanlig den kvelden, og jeg sovner akkurat som Tassen. Midt på natta våkner jeg av at jeg kjenner noe vått, varmt og slimete utover hele beinet mitt. Jeg skrur på lampa ved senga for å sjekke hva det er, og da står Tassen der med spy utover hele seg, senga mi og meg. I det øyeblikket tror jeg nesten at jeg kunne drept han.

Jeg er nok heller ikke den eneste som har vært ordentlig irritert på Tassen. Lille juleaften ifjor skulle vi sette opp juletreet vårt. Den som kommer elegant, løpende inn i stua og tisser utover hele juletreet for å markere seg, joda, det er Tassen det.

Men det er så utrolig mange bra ting ved Tassen, at å være sint på han, det går ikke. Når jeg kommer hjem, og han kommer løpende mot meg, og Tassen logrer med hele seg og nesten slikker meg ned. Da går det ikke ann å bli annet enn glad, uansett hvor dårlig dag man har!

I vår da jeg var på utplassering tok jeg samme buss hjem hver dag når jeg var ferdig for dagen. Tassen oppdaget dette etter andre dag, og med engang han hørte bussen og så at jeg gikk av ble han kjempe glad og løpte rett til døra. En dag skulle jeg være der litt lenger og ta bussen en timere senere, men det visste jo ikke Tassen. Så når bussen kom og jeg ikke var der, ble Tassen kjempe skuffa. Han satt derfor der å stirret ut av vinduet, uten å røre seg av flekken, ventet bare på at jeg skulle komme hjem med neste buss en HEL TIME. Sånne ting gjør Tassen til den utrolig spesielle hunden han er. Det viser jo bare hvor utrolig mye han egentlig gleder seg til jeg kommer hjem!img6058

img6072

Overlykkelig

Ja, det er det hunden min, Tassen, blir hver gang vi skal gå ut på tur. Er så koselig å gå tur med han, når jeg merker hvor utrolig glad han blir bare man sier ordet "tur". Hvis han kunne velge ville vi vel gått i mange timer hver eneste dag, og deretter ligget som et slakt på senga mi og blitt klødd bak øret resten av dagen.


p151009161002

p151009164906 

På ville veier

Jeg, Sondre og Tassen har gått tur i skogen idag, hadde med niste og greier. Vi skulle egentlig gå til et sted som heter Knapphaugen, men dit kom vi aldri. Vi gikk og gikk, men det vi fant ut etter vi hadde gått veldig langt, var at vi faktisk hadde gått rundt hele Knapphaugen. Men vi fikk oss da hvertfall en koselig 3 timers skogstur.

img5252

img5235

img5228

img5278

hits