Frkhanne


Homemade

USA-boks

Jeg trengte en boks til å spare penger i til jeg skal til USA. Fant først en hvit kjedelig boks, men hadde lyst til å gjøre noe mer ut av det. Var derfor litt kreativ og pyntet den litt. Når jeg har vært i USA og jeg ikke trenger den til å spare penger i lenger så kommer jeg nok til å bruke den til å ha minner i som forskjellige billetter og andre småting.

Slik var boksen før jeg pyntet den:

Etter jeg pyntet den:


Lokket:


Fra siden:Under esken:


Slik er den når den åpnes:


Inni esken:


Inni lokket:

 

Hva synes du om USA-boksen min?

BURSDAGSKORT

Har laget bursdagskort til mormor idag siden hun skal feire bursdagen sin nå til helga. Malen fant jeg for en stund siden på Marte sin blogg, og fikk da veldig lyst til å lage et! Bildene under ble litt dårlige da de ikke er tatt i dagslys, men dere ser hvertfall sånn ca hvordan det ble.

Forsiden: 

Baksiden:

Når du først åpner kortet: 

 

 Og åpner det enda en gang blir det slik:

 

Tags som er inni kortet:

 

Detaljbilde:


KORT-KURS

Har vært på kort-kurs hos papirpikene hvor mamma jobber idag. Vi laget et eskekort som det er enda en eske inni igjen (en såkalt eksplosjonsboks). Tok veldig lang tid, men jeg er fornøyd med resultatet så da var det verdt det! 

VALENTINSKORT

Fikk tidenes fineste valentinskort av Sondre idag. Det er mammaen hans, Hilde, som har laget det og jeg synes det bare var så fint! Det er en slags konvolutt som er pyntet med et kort inni. Står også en tekst på baksiden av kortet som er inni, men tok ikke bilde av det siden jeg tipper Sondre ikke vil at det skal vises her på bloggen. 

TASSEN OG MEG

Jeg er sjuk, så jeg har strikket et helt skjerf og laget denne scrapbookingsiden som jeg ble ganske fornøyd med! Ellers har jeg spilt sims, som faktisk er ganske godt tidsfordriv når du ikke orker å gjøre så mye!


HOMEMADE EARRINGS

Idag har jeg laget fem par nye øredobber. Jeg synes de nederste vart finest, men jeg ble egentlig fornøyd med alle sammen! Er litt morsomt å lage egne smykker, fordi da er det ingen andre som har helt like som deg selv.
Disse blomstene er egentlig lyse rosa på ordentlig,
men de ble lilla når jeg tok bilde av de.
Q: Hva synes du om øredobbene?

NYE SCRAPPESIDER

Jeg fikk tre nye scrappesider til albumet mitt igår av "svigermor" Hilde. Blir alltid like glad når jeg får scrappesider av hu, fordi hu er jo så flink, og resultatet av det Hilde lager blir alltid fint!  Mange som foresten lurer på hvor man får kjøpt sånn utstyr til å scrappe med.. På Gjøvik er det en butikk som heter HappyHobby, og de har også nettbutikk som du kan finne >her<.


SCRAPBOOKING

Jeg fant et gammelt bilde av meg og søskenbarnet mitt, Marianne, så da fikk jeg så lyst til å scrappe det! Alle arkene som er fra "Maja" er så utrolig fine, så da måtte jeg bare bruke et! Merka først etter at jeg hadde tatt bildene at den ene e'en holdt på å dette av, så den er veldig skakk på bildet, men har retta på det i virkeligheten.
SKIKKELIG FIN JULEGAVE

Vil dere se noe av det fineste jeg fikk til jul? "Svigermor" hadde laget denne siden til meg som hang på en kleshenger. Jeg ble skikkelig glad fordi jeg hadde ønsket meg sånn en stund nå, også var den jo bare sååååå lekker!
HJEMMELAGET PUTE

Sjekk hva jeg har fått av Marit, mormora til Sondre! Hun har sydd den selv, og er bare så flink.. Og at den er rød med hvite prikker passer jo bare meg toppen, og den matcher rommet mitt perfekt.
TEGNING AV MEG

Seee, Siri fra Kongsvinger har tegnet meg! Jeg synes den ble veldig fin jeg! Og jeg synes faktisk det lignet ganske mye. Tusen takk! Jeg kunne ønske jeg også var skikkelig flink til å tegne, noe jeg ikke er. Er egentlig ganske glad i å lage ting og sånn, men jeg er skikkelig dårlig på å tegne. Har hatt 6'er i kunst og håndverk hele tiden, men den gangen vi skulle lage tegninger fikk jeg 3-, det sier litt..

hannetegning

Q: Hva synes du om tegningen? Lignet det?

VERDENS FINESTE PENNAL

Visste dere at jeg har verdens fineste pennal? Mormoren til kjæresten min, Marit, er skikkelig flink til å sy så hun har laget dette fine pennalet til meg. Hun syr også masse annet fint, så hvis dere vil se, kan dere sjekke det ut her.

img6262

img6263

img6270    img6269    img6268

Dette er foresten mitt 333 innlegg på bloggen.

Hjemmelagde smykkebokser

Det er virkelig på tide å få ryddet i smykkene mine, så derfor har jeg laget noen smykkebokser så jeg forhåpentligvis kan få litt mer system i de. Jeg har brukt brune pappesker og dekorert de med ark, bokstaver og diverse annen pynt.

alle

armbånd 5

armbånd 2

kjeder

kjeder 4

øredobber

øredobber 3

Som perler på en snor..

Har laget dette armbåndet selv. Perlene og hjertet er formet for hånd av fimoleire og deretter stekt i ovn. Er så gøy å lage sine egne smykker, fordi da er det ingen som har helt likt. 

img4373

Gjenbruk - fra skjørt til kjole

Jeg fant igjen dette skjørtet i en søppelsekk med masse klær i da broren min ryddet i klesskapet sitt igår. Har alltid synes det har vært så langt så har nesten aldri brukt det, derfor fant jeg ut at jeg skulle lage det om til kjole. Sydde på stropper som jeg festet i kors på ryggen og satte på en blomst som egentlig har vært en hårspenne. Vart egentlig ganske fornøyd for jeg er ikke akkurat verdens beste til å sy.

img4370

img4369

Super Nanny

img4258

img4265 img4266 img4264

Hjemmelaget kjede med skjell fra Kypros

img4126

You make me who I am


img4097

img4099   img4100

Homemade bracelet with buttons

img4057 copy

Homemade Teacups

img3970
Koppene til å male på og malingen er kjøpt på Panduro.

SCRAPBOOKING

Siden jeg er så allergisk mot pollen at jeg nesten ikke kan være ute, så har jeg benyttet anledningen til å scrappe litt idag. Bildene tok Sondre av meg og Tora på fredag når vi var på mjøsstranda å kjøpte oss is. Ble ganske fornøyd med den, siden det minst må være et år siden sist jeg scrappet.

img2955
hits