Frkhanne


Foto

BESTILT KAMERA

Nå har jeg endelig bestilt meg kamera! Har brukt pappa sitt speilrefleks de siste årene, men jeg ville kjøpe mitt eget nå slik at jeg kan ha det med når jeg skal reise, på skolen osv. Endte opp med Canon 600D for jeg tror egentlig det er mer enn bra nok for min del! Jeg er ikke så flink på innstillinger og slik så da tror jeg både 7D og 5D ville blitt for avansert for meg. Gleder meg supermasse til jeg får alt dette herlige utstyret: 

HVILKET SPEILREFLEKS?

Jeg har så lyst på å kjøpe meg nytt kamera. Skal ha Canon siden utstyret jeg har fra før av hører til Canon, men er veldig usikker på hvilken modell jeg skal kjøpe! Har sett på både Canon EOS 7D og Canon EOS 600D. Så også på 5D men det har jo ikke auto på seg noe jeg gjerne vil ha da jeg ikke alltid tar bilder manuellt.

Har du noen anbefaling på speilreflekskamera?

FOTO-OPPGAVE GODTERIMUNN

Fikk en foto-oppgave på skolen for en stund siden hvor oppgaven gikk ut på at vi skulle finne en kjent fotograf som vi ville re-produsere et bilde av. Jeg valgte Agnete Brun fordi jeg synes hun tar kjempe mye morsomme bilder og er en utrolig dyktig fotograf. 

Synes dette (link) bildet med godterimunnen er så morsomt, så ville derfor prøve å lage et som lignet. Kjersti var så snill som stilte opp som modell, og jeg ble egentlig ganske fornøyd med bildet. Ser noe småpirk i etterkant jeg kanskje ville endret på, men ellers er jeg fornøyd. Hva synes du om bildet? 

BAKGRUNN PÅ BILDER

Fikk så inspirasjon til å ta noen bilder med bakgrunn når jeg så på bloggen til Marte Kristine. Så derfor dro jeg ned på papirpikene i skoletiden(scrapbookingbutikken som mamma og Hilde jobber i) og tok noen bilder av noen "kaker" som de har laget selv og diverse bånd og teiper. 

Likte veldig godt å bruke bakgrunn på bildene, så dette er definitivt noe jeg kommer til å gjøre mer! TASSEN

Er det rart jeg er glad i denne lille godklumpen her?

PHOTOSHOOT

Emilie i klassen var med meg hjem fra skolen idag, så da vi var ute å luftet Tassen en tur tok hun noen bilder av meg og Tassen. Elsker 50 mm objektivet som hun har, blir så fin bakgrunn på bildene da!Hva synes dere om bildene?

hits