Frkhanne


Design

NYTT DESIGN

I dag er det innlevering på Prosjekt til fordypning, hvor fordypningen min har vært blogg, så da måtte jeg endre designet litt før jeg leverte. Ble litt mer vårlig / sommerlig det designet jeg har nå synes jeg. 

Gamle designet: 

Nye designet:

Hva synes du om designet?
 

NYTT DESIGN

Nå har jeg laget et nytt design, eller jeg har hvertfall ny header! Er så glad i prikker så lot bakgrunnen være som den var. Synes det begynte å bli litt for sommerlig ute til å ha vinterheader så da ble det ny.

Gamle designet:


Det nye designet:

HEADER TIL SILJE MARIE

Jeg ble spurt om å lage en header til Silje Marie, så jeg har laget en nå. Ble ganske fornøyd med den, og håper hun også blir det. Var egentlig veldig morsomt å lage header til andre og ikke bare til meg selv, så kanskje jeg kommer til å lage header til flere bloggere i fremtiden! Hvis du har veldig lyst på en header så gi et pip i kommentarfeltet, så kanskje jeg lager en til deg.

Hva synes du om headeren?

NYTT DESIGN

Var så lei det gamle designet og endelig har jeg fått et nytt et! Ganske annerledes enn mitt gamle da jeg har kodet en del mer i CSS og HTML for å få det slik jeg ønsket. 

Hva synes du om det nye designet? 

NYTT DESIGN

Siden det hadde blitt en feil ved det gamle designet som jeg ikke klarte å rette opp så lagde jeg heller et nytt design! Synes det ble litt bedre enn det forrige da det var veldig sommerlig med tanke på at det snart er desember! Jeg har også laget en bloglovin knapp så hadde blitt veldig glad om dere ville følge meg!

Hva synes du om det nye designet mitt?

NYTT DESIGN

Siden jeg har startet å blogge igjen, tenkte jeg at jeg måtte endre litt på designet også! Vart ganske fornøyd, selv om jeg synes det ble litt sommerlig til at det er høst og snart vinter. Men endrer det senere når jeg får tatt noen bilder jeg kan bruke til header! 


Hva synes dere om det nye designet? 

NYTT DESIGN

Begynte å bli litt lei det gamle, så jeg fikk veldig lyst til å lage helt nytt design. Jeg er så trøtt at jeg såvidt klarer å holde øynene oppe, men jeg måtte bare lage det ferdig før jeg la meg!
Q: Hva synes dere om det nye designet mitt?

NYTT DESIGN

Nå har jeg fått nytt design, og som dere kanskje ser, går det fortsatt i rødt med hvite prikker. Har helt dilla på det! Er nok ikke jeg som kan ta på meg æren for designet, for det meste har Sondre laget! Har fått en meny under headeren også, men jeg har ikke laget noe under de forskjellige "punktene" enda, men det kommer! Edit: Menyen gjorde så hele bloggen klikka, så kunne ikke ha den lenger..


Hva synes dere om det nye designet mitt?

NYTT DESIGN

Jeg synes det var på tide med et nytt design, for nå er jo snart jula her! Så derfor har jeg laget et litt mer "julete" design.


Q: Hva synes du om det nye designet?

NYTT DESIGN..

.. igjen. Har nå endret hele designet på bloggen, fått ny header, bakrunn osv. Jeg prøver på å få bakrunnen til å "stå fast" men finner ingen html kode. Noen som kan hjelpe meg? Sondre fikset det for meg, han er flink altså.

butterflyyyy

Q: Hva synes du om det nye designet?

Nytt Design!

frkhaannee

Hva synes du om det nye designet mitt?

Nytt design

Jeg har tenkt til å ordne litt mer her på bloggen også i fremtiden så hvis bloggen min plutselig er veldig rotete er det bare fordi jeg driver å endrer på designet.

frkha

Hva synes du?
hits