Frkhanne


Blogg

Globefjotter!

Hei! Long time no see!

Utrolig at jeg fortsatt har daglige klikk inne på denne bloggen da jeg ikke har skrevet ordentlig inne her siden Mai 2012. Hvem i alle dager var alle de 31 som har vært innom bloggen her i dag? 

Uansett: sier hei for å fortelle dere at jeg og Sondre har opprettet oss en reiseblogg!

GLOBEFJOTTER.COM

 

 

Det begynner å nærme seg med stormskritt nå, for 12. februar setter vi kursen mot Roma. Vi blir borte i 4 mnd og skal innom Italia, Frankrike, Thailand, Bali, Australia, Fiji og USA! 

 

Håper du vil følge oss på vår reise! :-)

STS-BLOGGEN!

Dere må huske og følge STS-jenta bloggen min! Blogger masse der, så det er grunnen til at jeg ikke blogger her fortiden! Er bare 26 dager til jeg reiser til USA nå! Whoho :-)

Trykk på bildet så kommer dere til bloggen! 

ÅRETS FØRSTE SOFTIS

MacBook Air

Nå har jeg endelig fått kjøpt meg Mac! Er veldig uvant nå i starten siden jeg ikke har hatt Mac før, men jeg er superfornøyd! Kjøpte MacBook Air 13 tommer, så den blir perfekt å ha med til USA :-)
HEI PÅ DERE

Utrolig at såpass mange av dere fortsatt følger meg, enda så dårlig jeg er til å oppdatere bloggen! Har utrolig mye på skolen om dagen, så da blir bloggingen nedprioritert, men kommer sterkere tilbake om ikke lenge :-) Imens kan dere jo lese litt på USA-bloggen min http://sts-education.com/stsjenta2012
CANDY SHOP

Candy shop - Deborah Lippmann

PÅSKEFERIEN

Da var denne ferien over også! Utrolig hvor fort feriene egentlig går, det føles jo ut som en helg, enda vi har hatt fri over en uke! Blir noen harde uker foran meg med masse mattepugging til en eksamen jeg frivillig har meldt meg opp på. I tillegg må jeg øve litt til 3 heldagsprøver og eksamen i mediafag. Og selvfølgelig vanlige skoleoppgaver også da.

Denne ferien har jeg hatt det topp med både 70-årslag for mormor, harrytur til Sverige, hyttetur med familien, bursdag for broren min, restaurantbesøk og planlegging av jentetur i høstferien. Har jo også bestilt meg kamera noe jeg gleder meg supermye til å få i posten! Så de hadde sendt det istad så er jeg heldig kommer det om ikke mange dagene! 

Har dere hatt det fint i påskeferien?

ESCADA

Har i flere år sverget til Escada-parfymene og nå er det konkurranse på blogg.no hvor man kunne vinne årets nye Escada parfyme, så da slenger jeg meg på og prøver vinnelykken. 

esc2vinnik

LA, CALIFORNIA

The tanlines may fade, but the memories will last forever... 

FANPAGE

Linn var så søt og laget fanpage til bloggen min, så hadde blitt veldig glad om noen av dere lesere ville like den! Den ble akkurat laget så har nesten ingen følgere, så derfor ville det betydd masse for meg om noen faktisk orket å gå inn og trykke liker :-) 

Trykk på bildet så kommer du rett til fanpagen. 

LESE DIN BLOGG?

Jeg begynner å bli så utrolig lei av å bare lese de bloggene jeg leser for tiden, så jeg har veldig lyst til å lese noen nye blogger. Leser for det meste toppbloggere, så hadde vært veldig morsomt å lese noen som ikke ligger på topplisten.

Siden jeg er syk så har jeg tid til å lese noen blogger så kommenter gjerne hva din blogg er eller en blogg du synes er veldig bra! Tror kanskje jeg etter hvert kommer til å lage et innlegg med en liste over blogger jeg synes er verdt å ta en titt på som ikke er toppbloggere. 

Legg igjen en kommentar så skal jeg se på din blogg! Anbefal gjerne også andre blogger som du synes er bra :-)

LILLA

Jeg er så glad i lilla for tiden, og det har helt klart blitt min nye favorittfarge! Jeg synes det er så innmari fint og dessuten så passer det jo veldig godt nå som det snart er advent. At jeg er glad i lilla vises vel ganske godt på bloggen også, og jeg er superfornøyd!

Hva er din yndlingsfarge?

DAG 15 - EN SKUESPILLER JEG LIKER

Husker så godt da jeg var mindre og "Prinsesse på prøve" filmene kom ut. Jeg hadde skikkelig dilla på dem og så veldig opp til Anne Hathaway. Siden den gang har hun vært min favorittskuespiller, og jeg synes hun fortsatt er veldig flink. Gleder meg skikkelig til å se den nyeste filmen hennes "One day".Har du en favorittskuespiller?

DRUKNER I LEKSER

Det føles som jeg drukner i lekser for tiden, så er ikke så mye å skrive om på bloggen. Vi har så utrolig mye lekser, innleveringer og prøver (på to uker har vi 11 stk), noe jeg synes er sykt mye! 

Heldigvis er det snart desember, julekalender og forhåpentligvis snø. Skal bli så deilig å bli ferdig med disse to ukene, for da skal klassen være med på en filmkonkurranse som varer hver dag helt fram til jul, så det skal bli veldig artig! 

Har du mye lekser?

ØNSKELISTA MI

Her er noe av det jeg har kommet på som jeg ønsker meg til jul (og bursdagen min). Er som regel veldig greit å sette opp en ønskeliste så man får noe man har lyst på eller trenger! 

DAG 14 - MINE FAVORITT TV-SERIER


Jeg elsker Glee! Både måten de lager sangene på i serien og hvordan selve serien er laget. 


Frustrerte Fruer er rett og slett genialt! Like morsomt og underholdene hver gang! Fikk enda mer dilla da jeg fikk se og gå gjennom den ekte Wisteria Lane gaten i sommer da jeg var i Hollywood! 


Digger de første sesongene av One tree hill, men synes ikke de siste sesongene er like bra!

Har du noe favoritt tv-serie?

TOPP 10 APPS TIL IPHONE

Facebook: Veldig praktisk å ha om du skal bare innom facebook å sjekke noe! Veldig lett å bruke, men henger seg ofte opp. 

Messenger: Med denne appen får du "melding" på mobilen hver gang noen skriver til deg på facebook. Mye lettere å bruke dette programmet til chatting enn selve Facebook-appen. 

Instagram: Denne appen er litt som twitter  bare at du laster opp bilder. Du følger andre og kan se hva andre driver med! Veldig morsomt og mange kule redigeringsmuligheter. 

Blogg.no: Hvis du skal mobilblogge så funker denne appen kjempe bra! Veldig lett å lage et innlegg og lett å sjekke om man har fått nye kommentarer på bloggen. Savner bare å kunne se statestikken inne på denne appen. 

Big Day - Event Countdown: Hvis det er noe man gleder seg til er det alltid morsomt å telle ned dagene. Denne appen holder styr på hvor mange dager det er igjen for deg. 

Viber: Gratis ringe og meldings app! Den legger automatisk til alle kontaktene dine og lydkvaliteten blir mye bedre enn når du ringer vanlig, og hvem sier vel nei til å ringe og tekste gratis? 

Canal Digital: Kjempe kjekt å ha hvis du lurer på når et TV-program går. Veldig oversiktlig og lett å finne fram. 

SMS Smileys: Dette må være favorittappen min! Den legger til masse smileys på mobilen din sånn at når du skal sende meldinger har du stort utvalg av kule smileys! 

Camera+: Redigeringsprogram med masse kule effekter! 

Faktura: Praktisk å kunne vite hvor mye man har brukt på mobilen i mnd. Veldig greit å kunne følge med der også hvis man vil sjekke hvor mange MB med datatrafikk man har brukt! Denne fungerer bare for Telenor. 
 

Kommer til å poste et til innlegg med mine 10 favorittspill-apps senere! 

DAG 13 - DE 10 FØRSTE SANGENE PÅ MIN SPOTIFYLISTE

Jeg har bruker på spotify, men har ikke laget noen spotifyliste da jeg bare hører på andre sine. Så tenkte jeg kunne legge ut de 10 første sangene på min iTunes liste istedet. Har lastet ned en del julesanger i det siste så dette er de 10 siste sangene jeg la til i iTunes:

Hører du på noen av disse sangene?

ANTREKK FOR UNDER 500-LAPPEN

Strikkegenser Gina Tricot 199,- // Bukse fra H&M 99,- // Singlet fra H&M 69,50,- // Hals fra Gina Tricot 99,- // Armbånd fra H&M 29,50,- 

DAG 12 - 6 FINE BLOGGER

Her er 6 fine blogger som jeg liker å lese å lese og er innom daglig. Trykk på bildet for å komme til de forskjellige bloggene! Jeg har også lyst til å ha noen nye blogger å lese så hvis dere har noen å anbefale så legg det gjerne igjen i en kommentar eller legg meg til som venn! Leser dere noen av disse bloggene? 

DAG 11 - PROGRAM JEG ER HEKTET PÅ

Jeg har ikke noe program jeg er sånn superhekta på, men jeg liker veldig godt Frustrerte fruer. Jeg liker også selvfølgelig alle de typiske jenteseriene som One three hill, Glee osv, men Frustrerte fruer er helt klart favoritten! Jeg synes det er like gøy hver gang og det er jo bare helt genialt at det er en mann (Marc Cherry) som har laget selve serien! 


 

Er du hekta på et program? 

DAG 10 - MIN DAGLIGE SMINKE

Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke til daglig som på skolen og slik. Det jeg bruker er en mascara fra Maxfactor og Rosebud leppomade (avhengig!). 

Hva slags sminke bruker du daglig?

TINTIN

Jeg og Sondre var å så "På eventyr med Tintin: Enhjørningens hemmelighet" i 3D på kino i går. Jeg synes filmen var veldig bra, men kanskje til tider litt langvarig siden det ikke er helt min type film! Jeg synes animasjonen i filmen var  så bra at noen ganger så man ikke engang se at det var animert! Ble litt skuffet over 3D effektene, men alt i alt synes jeg fimen var veldig bra!Skal dere se eller har dere sett den nyeste Tintin filmen?

DAG 9 - MIN FAVORITT BLOGG

Her er mine topp tre favoritter!

Rebekka Steinsland: 

Jeg møtte Rebekka i sommer da vi var på språkreise, og synes derfor det er veldig koselig å lese bloggen hennes. Da kan jeg følge med litt på hva som skjer i livet hennes siden vi bor så langt unna hverandre som vi gjør. Rebekka blogger om alt mulig! Finn bloggen hennes HER.


Andrea Badendyck:

Jeg er egentlig ikke så fan av de fleste toppbloggere, men Andrea synes jeg er veldig flink! Hun blogger mye om mote, venner og kjæresten Axel. Finn bloggen hennes HER.
 

Kristina Andersen:

Kristina har oppnådd utrolig mye med bloggen sin og er ei jente med ståpåvilje! Hun blogger mye om tips til lesere og har mange morsomme konkurranser. Finn bloggen hennes HER.
 

Hva er deres favorittblogg? Trenger nye blogger å lese!

TO JULEANTREKK


Kjole - Vila // Sko - Skoringen // Hårspenne & veske - H&M // Øredobber - Pieces


Kjole - Bik Bok // Øredobber - Bik Bok // Neglelakk - H&M // Sko - Bianco

Hvilket antrekk synes du var finest? 

DAG 8 - MIN FAVORITT BOK

Jeg leser nesten aldri bøker, så denne her var sykt vanskelig. Men når jeg var på Kreta i høstferien leste jeg boka "Øya" av Victoria Hislop. Synes den var veldig bra, og den passet jo veldig godt siden selve handlingen foregår på Kreta! 

Har du noen favorittbok? 

DAG 7 - DRØMME-OUTFIT

UT PÅ TUR...

...ALDRI SUR!

Jeg, Sondre og Tassen gikk oss en tur opp på toppen av fjellet her istad! Var skikkelig deilig å komme seg ut, men det var iskaldt på toppen siden det blåste utrolig mye! 

DAG 6 - EN SANG JEG IKKE BLIR LEI AV

DAG 5 - BILDE AV MOBILEN MINPÅ HYTTA

Er på hytta i Kvitfjell nå. Det er så godt å være her etter en slitsom skoleuke og bare slappe av. Tassen storkoser seg hvertfall, og nå ligger han oppi senga med meg og småsover. Jeg og Sondre har akkuratt bakt noen mislykkede brownies (ja, det går ann å faile på pose-brownies, haha)! Blir vel snart noe brettspill og bading i stampen, skikkelig hyttekos! 

DAG 4 - MIN HÅNDSKRIFT

LØSNEGLER

Åh, jeg bare elsker å ha på løsnelger! Jeg føler meg så mye finere og føler at hendene mine ser mye mer velstelt ut. Klarer aldri å spare til ordentlig lange negler, ikke fordi jeg biter, men de bare knekker når de har blitt litt lange. Eneste ulempen med løsneglene er at neglene blir utrolig slitt av limet! 

Har du hatt løsnegler før?

DAG 3 - BAKGRUNNSBILDET PÅ DATAEN OG MOBILEN DIN

Bakgrunnsbildet mitt på dataen:


Bakgrunnsbildet mitt på mobilen:

FØRERKORT


Gratulerer så mye med førerkortet, verdens beste Sondre! ♥  ♥ ♥ 

DAG 2 - BILDE AV DET DU KJØPTE SIST


Strikkejakke fra Gina Tricot 199,-

DAG 1 - SKRIV 10 TING OM DEG SELV

Ble visst plutselig veldig mange innlegg idag, men det får gå!

♥ Jeg har spilt piano siden 3. klasse og synes det er kjempe gøy, men tar meg nesten aldri tid til å øve ordentlig.

♥ Jeg var livredd hunder da jeg var liten, og nå er hunder yndlingsdyret mitt og jeg har min egen hund!♥ Jeg sitter altfor mye på facebook når jeg egentlig burde gjøre lekser. 

♥ Jeg elsker å gå i kjole, men bruker det nesten aldri til hverdags.

♥ Jeg synes det er kjempe gøy å være med venner, men trives også utrolig godt i mitt eget selskap.

♥ Jeg har verdens snilleste kjæreste som jeg har vært sammen med i snart tre år. 

♥ Jeg elsker jula og starter som regel å telle ned rett etter sommerferien. Nå er det bare 46 dager til juleaften!

♥ Jeg elsker å reise til varmere strøk, men jeg ville aldri flyttet dit fordi jeg synes vinteren er så koselig.

♥ Jeg har ikke startet med kjøretimer enda jeg fyller 18 om 2 mnd! Skal ha førerkort, men stresser ikke noe med det.

♥ Jeg hater å ha langt hår om vinteren fordi det blir så utrolig elektrisk!

20 DAGERS UTFORDRING

Siden både jeg og Rebekka har lite blogginspo om dagen tenkte vi å ta en 20 dagers utfordring! Pleier egentlig nesten aldri å fullføre sånne ting, men skal klare det nå siden det er sammen med Rebekka

♥ Dag 1 - Skriv 10 ting om deg selv

♥ Dag 2 - Bilder av det du kjøpte\bestillte sist.

♥ Dag 3 - Bakgrunns bildet på datan og mobilen din.

♥ Dag 4 - Et bilde av min håndskrift.

♥ Dag 5 Et bilde av telefonen min.

♥ Dag 6 - 1 eller flere sanger du ikke blir lei av

♥ Dag 7 - Drømme outfit.

♥ Dag 8 - Min favoritt bok akkurat nå 

♥ Dag 9 - Min favoritt blogg akkurat nå 

♥ Dag 10 - Min daglige sminke

♥ Dag 11 - Et program du er hektet på akkurat nå.

♥ Dag 12 - 6 fine blogger

♥ Dag 13 Del de 10 første sangene på din spotify liste

♥ Dag 14 - Dine favoritt tv serier.

♥ Dag 15 - En skuespiller du liker.

♥ Dag 16 - Nye sanger som du liker akkurat nå.

♥ Dag 17 Bilder av mine parfymer. 

♥ Dag 18 - 5 Ting jeg elsket da jeg var yngre.

♥ Dag 19 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

♥ Dag 20 - 3 fine ting som har skjedd de siste 20 dagene.

NY DYNE OG PUTE

Yeeaaah, jeg fikk ny dyne og pute av mamma istad! Gleder meg skikkelig til å legge meg nå fordi dyna og puta er så mye mykere og varmere enn det gamle jeg hadde! Har rom i kjelleren så er ofte at det er litt kaldt her enda jeg har varme i gulvet så da blir det deilig med ei tjukk og god dyne! Fornøyd jente, hihi!

JIMMY CHOO PARFYME

Fikk denne Jimmy Choo parfymen i posten her om dagen! Elsker å få pakker i posten, det er så morsomt! Synes parfymen lukter veldig godt, men er nok ikke min helt klare favoritt. Jeg er stor fan av Escada parfymene og bytter på mellom Moon Sparkle, Thai Sunset og Into the blue. 

Hvilken parfyme er din favoritt?

TRAVEL HELG

Denne helga her kommer til å bli veldig travel! Vi hadde fri fra skolen idag, så derfor hjalp jeg mamma med å vaske huset (greit å tjene litt penger)!

Nå sitter jeg å spiser druer i koseklær pg mobilblogger mens jeg venter på at jeg skal reise til Sondre. Skal bli der til imorgen også skal jeg på jobb. Etter jobb reiser jeg til søskenbarnet mitt på Eina og blir der til søndag! Kommer til å bli superkoselig :-) 

HVILKE VINTERSKO?Jeg trenger nye sko til å bruke til hverdags på skolen og slik i vinter! Jeg har funnet noen favoritter fra butikker rundt her jeg bor og satt dem sammen til en kollasj, men klarer ikke bestemme meg for hvem jeg synes er finest! 

Hvilke av vinterskoene synes du var finest? 

BADET TASSEN

Har badet Tassen idag noe han trengte virkelig! Det samler seg så mye møkk i pelsen hans nå som det er så klissete ute.  Han var ikke akkuratt fornøyd når jeg ropte på han og sa at han skulle bade. Han blir alltid like sur og furten, men jeg tror han egentlig synes det er veldig godt når han endelig har tørket igjen da! Dessuten har han deilig shampoo og balsam som det lukter karamell av så da får han masse kos! SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

Hvor mange hårfarger har du hatt gjennom tiden?
Jeg har bare hatt min egen naturlig hårfarge, men jeg pleide å stripe det litt før. Ellers har jeg også hatt permanent!  

Jobber du? Hvis ja, hvor og trives du?
Ja, jeg jobber på en barneklesbutikk som heter Eventyrhuset. Jeg trives veldig godt fordi det er kjempe koselig å jobbe der også er det så koselig der og utrolig mye fine barneklær!

Hva savner du mest med Cali?
Egentlig mest det å bare være i USA fordi det var en så stor opplevelse! Men jeg savner også alle vennene jeg fikk der! 

Hvis du kunne dratt på språkreise igjen, hvor ville du dratt?
Da ville jeg reist et annet sted enn California siden jeg allerede har vært der nå! Tror kanskje jeg ville reist til Australia eller Florida!  Hva er ditt beste ferieminne?
Mitt beste ferieminne må helt klart være USA, men jeg husker også skikkelig godt ferieturen til Dinseyland i Paris når jeg var liten! Ellers var også sydenferien jeg hadde i høstferien med Sondre veldig koselig! 

Hva likte du best med California?
Hvordan selve landet er, hvor billig alt er der og hvor koselig, hyggelige og hjelpsomme amerikanere er i forhånd til nordmenn!  

Hvordan ser drømmetypen ut? Eller hvilke faktorer ser du på hos en gutt?
Slik ser drømmetypen ut, hehe:

Sondre <3 <3 < 3
 

Faktorer jeg ser på hos en gutt er at han må være snill, omtenksom, kjekk, høyere enn meg og morsom!

Hva/hvem er ditt stilikon?
Perishan sitter her å sier at jeg skal skrive hu! 
Har vel egentlig ikke noe spesielt stilikon, men tar jo litt inspo fra nettet/bloggere/blader. 

Har du kjæledyr?
Ja, jeg har en hund som heter Tassen. Hadde også en kanin som het Josefine men den døde på søndag..Din aller beste opplevelse?
USA, USA, USA!!! 

Hvilken vgs går du på? Og hvilken linje?
Jeg går på Gjøvik videregående skole, medier og kommunikasjon.  

Synes du det er gøy?
Det er helt greit! Synes det er bedre enn vanlig skole i hvertfall! 

Hva er du redd for?
At noen skal stå å stirre inn gjennom vinduet når det er mørkt ute, haha.

SØNDAGSTUR

Prøver å blogge fra blogg.no sin app på iphone nå så vet ikke helt hvordan det her blir!

Jeg, Sondre og Tassen gikk oss en langtur i stad på omtrent en mil, noe som var skikkelig godt siden det var så fint høstvær ute! Vi var ute i rundt to timer, så nå er det godt å bare slappe av resten av søndagen før det er ei ny skoleuke med masse innleveringer og prøver!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hva gjør du på fritida?
På fritida spiller jeg piano, synger i kor, trener på treningssenter, jobber på en barneklesbutikk, finner på ting med venner og Sondre!

Er det gøy på medier og kommunikasjon?
Jeg synes mye av det på medier og kommunikasjon er gøy, men til tider kan det også være litt kjedelig! Jeg synes ikke foto og video er så veldig gøy, men liker mest et fag som heter grafisk som går ut på å designe reklameplakater, sette opp aviser osv. 

Her er en reklame plakat som jeg lagde på skolen i fjor som jeg ble veldig fornøyd med:


Hva skal du gjøre når du blir ferdig med vgs?
Til høsten så har jeg planer om å ta 3. året på vgs på en linje som heter mediedesign. Det er en yrkesrettet linje, så er jeg heldig kan jeg få jobb når jeg er ferdig med å gå der! Hvis jeg ikke får det vil jeg nok studere videre innen media eller kanskje utdanne meg som lærer! 

Når begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge 23. juli 2008, men jeg har hatt veldig mange pauser innimellom der, så jeg har ikke blogget aktivt i 3 år. 

Hvorfor begynte du å blogge igjen?
Jeg begynte å blogge igjen fordi jeg fikk en del kommentarer på at jeg burde begynne å blogge igjen, også er det veldig gøy å se tilbake på når man blir eldre! 

Hvem er din beste venn?
Jeg har ikke en bestevenn, men jeg er veldig god venn med Kristine, Kaja, Perri og Kjersti! Jeg ble også veldig god venn med Rebekka på språkreisen, men vi har bare vært med hverandre en gang etter vi kom hjem fordi vi bor så langt unna hverandre! Men vi snakker masse på facebook da! 

Savner du California?
Ja, jeg savner det kjempe masse! Jeg ville dratt tilbake når som helst fordi det var så utrolig gøy å være der! Hvordan selve landet var, alle vennene jeg fikk der og hvor hyggelige alle amerikanere er! 


Alle de norske som var i California untatt en gruppe! 

Savner du å være med meg?
Ja, jeg savner å være med deg Rebekka! Håper vi ses igjen snart! 

Vet du at jeg elsker bloggen din?
Ja, Rebekka, du har sagt det sånn 100 ganger, men takk igjen! Haha..

Yndlingsprogram på tv?
Må nok bli frustrerte fruer, men har ikke fulgt med så veldig mye de siste sesongene.

Yndlingssang?
Home av Michael Bublè må nok være den sangen som er yndlingssangen min! Har hørt på den daglig i over et halvt år nå, og går aldri lei! 

Hvilke blogger leser du fast?
Jeg leser ganske mange blogger, men de jeg er innom oftest er andreabadendyck, Ingrrrid, kristinaandersen, LinnIsabel og Rebekka

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge fordi jeg synes det virket veldig artig, også leste jeg på den tiden IdaWulff sin blogg og jeg synes hu var veldig kul så da ville jeg også blogge! 

Kan du svare på video?
Hehe, NEI!!!

Hvordan sminke bruker du?
Til vanlig bruker jeg bare mascara. 

Hva liker du best å gå i?
Kjole eller en søt bluse!

Hvordan musikk hører du helst på?
Jeg hører på det meste alle andre hører på, men jeg er mest glad i rolig musikk.

Hva er den beste bloggen du har lest?
Det er litt vanskelig å si egentlig, det er så mange flinke bloggere!

Hva er den beste filmen du har sett, og hva handler den om?
Jeg synes "my sisters keeper" er veldig søt og fin. Den handler om 13 år gamle Anna som saksøker sine foreldre for medisinsk frigjøring fordi de tvinger henne til å donere en nyre til søsteren Kate som er døende av leukemi. 

Hvordan var språkreisen?
Ubeskrivelig! Er veldig vanskelig å si hvordan språkreisen var, fordi jeg tror det er noe man må oppleve selv for å skjønne hvor bra det er! Vi hadde det gøy i tre uker til ende, det var bare så utrolig morsomt! Alle opplevelsene og venne man fikk var utrolig! Og det å oppleve USA var noe helt eget ved seg selv! Anbefaler alle som kan reise på språkreise å gjøre det! 

STUDIOBILDER

Emilie i klassa tok noen bilder av meg i studioet på skolen på torsdag slik at jeg kunne lage meg en ny header! Er veldig usikker på hvilke bilder jeg skal bruke, så hadde blitt glad om dere hadde kommentert hvilket/hvilke dere synes var finest! Hvilket av bildene synes du er finest som jeg kan bruke til header? 

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde! Svarer kanskje allerede i kveld hvis det kommer inn mange spørsmål. Så da er det bare å spørre i vei om alt dere vil!//bilder fra språkreisen til California i sommer//

BILDER FRA KRETA

I høstferien var jeg og Sondre på Kreta, rettere sagt Rethymno. Vi hadde en super tur på 10 dager, og slappet av og koste oss masse. Det var strålende sol en hel uke, mens de siste dagene var det litt mer ustabilt, men det gjorde egentlig ikke så mye siden vi hadde hatt såpass mye fint vær! Dagene gikk med til å være på stranda, slappe av på hotellet, shoppe i byen og selvfølgelig spise på restaurant hver kveld! 

'
LOVE Jeg elsker deg 

Kjøpte denne ramma på en liten koselig butikk på Kreta da jeg og Sondre var der i høstferien! Vi hadde en super tur så legger nok ut noen bilder senere! 

HYTTA MED REBEKKA

Jeg og Rebekka møttes når vi var på språkreise i California i sommer, og siden vi bor så langt unna hverandre (ca 10 timer med tog) så har vi ikke sett hverandre på tre måneder. Men heldigvis kom hun med toget fra Bergen på torsdag siden hun har hatt høstferie nå. Kjedelig at hun reiser hjem med nattoget i kveld, men vi satser på å møtes igjen om ikke altfor lenge! 

Vi reiste opp på hytta fredag ettermiddag og vi skal være her til senere idag. Vi har kost oss masse, så er litt kjedelig at vi skal reise hjem og levere Rebekka på toget etterpå.. Igår gikk vi en liten tur på fjellet og tok noen bilder, og på kvelden badet vi i boblebadet, så det var veldig koselig! BLOGGE IGJEN?

Jeg er blitt så usikker i det siste om jeg skal begynne å blogge igjen! Jeg har fortsatt mange lesere som er innom hver dag enda det har gått over et år siden jeg blogget ordentlig på denne bloggen. Den siste mnd har jeg hatt over 500 inne på bloggen, noe jeg synes er veldig mye til at jeg ikke har blogget på så lenge. Så jeg lurer på om dere vil at jeg skal begynne å blogge igjen? Det blir isåfall bare når jeg har tid og lyst! Jeg blogget jo litt på frkhanne.blogspot.com i sommer, men føler at blogg.no er mye bedre så jeg vil heller blogge her! Vil dere at jeg skal begynne å blogge igjen? Isåfall om hva? 

NY BLOGG

Har laget meg en ny blogg med forhåpentligvis mye mer oppdateringer enn det har vært her i det siste! Den nye bloggadressen min er nå frkhanne.blogspot.com!Trykk på bildet hvis dere har lyst til å ta en titt!

NÅ ER ROMMET MITT FERDIG!

Nå har jeg endelig fått tatt bilder av hvordan rommet mitt ble etter at jeg pusset det opp. Har vel vært ferdig i et par uker, men har hatt det så travelt, at jeg hadde helt glemt å vise dere.


Hva synes du om rommet mitt?

OPPUSSING AV ROMMET

Har begynt å pusse opp rommet mitt! Har tatt ned alle hyller, bilder, skrudd ned møbler og alt, så nå er det bare senga mi som står igjen. Har malt veggene og tettet igjen noen sprekker og vært på ikea og handlet  nye møbler. Nå mangler jeg bare å vaske det ordentlig, så er det bare å begynne å montere nye møbler og flytte inn igjen. Gleder meg til det blir helt ferdig!

HEISANN

Snart to måneder siden jeg har oppdatert her! Har startet på medier og kommunikasjon på videregående, jobbet endel, gjort lekser, vært med kjæresten, sovet og spist. Det er omtrent sånn hverdagen min er fortiden. Har mye å gjøre hele tiden, så bloggen har ikke vært en prioritet, men så har det seg slik at det er så mange som maser på meg hele tiden om at jeg må blogge igjen. Skal prøve, men lover ingenting.

Hadde tenkt til å legge ut litt bilder om hva som hadde skjedd siden sist, men så fant jeg akkurat ut at jeg har bare tatt bilder en eneste gang på hele to måneder. Så da blir det et par kor-bilder til dere fra vi sang i konfirmasjon i høst!


Har du noen tips om hva jeg eventuelt kan blogge om?

FERIEGAVER FRA PORTUGAL

Mamma og pappa var på en liten ferie i Portugal for litt over en uke siden, så jeg og Sondre var hjemme og passet på Tassen, også jobbet jeg endel. Istad når jeg skulle ta bilder orket jeg ikke å sminke meg siden jeg har gått uten i hele dag, så derfor er jeg sminkeløs på bildene også.


Kjole fra Guess, og alle smykkene er også fra Portugal (kjede, øredobber, armbånd).Liker veldig godt de søte blomstene på toppen av denne kjolen!


Kjøpte meg også nye Vans-sko på Lørdag. Har lett etter med hjerter på lenge, og endelig fant jeg de i min str!


DAGENS OUTFIT


Nå skal jeg på jobb, så jeg må løpe, men hvis dere lurer så er alle klærne fra Kappahl,
og kjedet har jeg laget selv!

FRUKT MED SJOKOLADE

Igår fikk jeg og Sondre sykt lyst på frukt som var dyppet i sjokolade, så da gikk vi på butikken halv elleve på kvelden! De hadde ikke igjen jordbær, men da ble det anna frukt som også var veldig godt. Vi hadde ingen peiling på hvordan man egentlig skulle smelte sånn sjokolade, men så plutselig kom jeg på at for lenge siden hadde mamma kjøpt et sånn koke-sett som har stått i skapet i flere år, og det funket jo perfekt, så da ble det frukt med sjokolade idag også!Har dere smakt frukt dyppet i sjokolade før?

SOFIES BURSDAG

Igår var jeg i bursdagen til Sofie, noe som var superkoselig, hvertfall siden det er lenge siden jentene har vært samlet! Vi spiste nachos med forskjellige dip, og til dessert spiste vi masse forskjellig frukt dyppet i mørk og lys sjokolade. Smakte skikkelig godt! Var skikkelig fint vær, men det ble litt kaldere på kvelden, så da ble det verandaparty med masse tepper.
PINNSVINN I HAGEN

Sjekk dette supersøte pinnsvinet som satt i hagen vår når jeg kom hjem fra bursdag! Prøvde å ta flere bilder av det, men da ble det redd, gjemte ansiktet sitt og stakk ut piggene sine. Vi satte også ut en liten skål med jordbær den kunne spise, men har ikke sjekket om den har spist noe enda!


Har du sett pinnsvin før?

BURSDAGS-OUTFIT
Skal til Sofie nå, så må løpe!

SUNN HJEMMELAGET IS PÅ 123!
1. Velg en yoghurt-smak du liker godt og sett en ispinne,
skje eller lignende oppi yoghurten.

2. Sett yoghurten i fryseren et par timer (til den er fryst)

3. Ta ut yoghurten av begeret,
(var litt vanskelig, så jeg måtte vente til den hadde smeltet litt)

4. Enjoy!

NYTT DESIGN

Var så lei av det gamle designet mitt, så har laget et nytt! Skal prøve å skjerpe meg på bloggfronten nå som jeg har nytt design og greier.. Eneste som er dumt med det nye designet er at alle gamle bilder som jeg hadde rund kant på har fortsatt den gamle bakrunnsfargen bak seg, men det får dere bare ignorere!Hva synes dere om det nye designet?

SOMMERBILDER


SYDENTUR

Hadde det helt supert i Kreta sammen med Sondre, mamma og Hilde! Ble masse bading, soling, god mat, minigolf og shopping. Kom hjem forrige søndag, men har ikke rukket å blogge om det før nå fordi jeg har vært mye på jobb, på en liten hyttetur, på besøk hos besteforeldre, barnevakt osv.


Se så fin rose sondre laget til meg av en serviett!


Et litt typisk bilde av meg og Sondre; Han bærer madrassene og jeg bare går der..Mamma har sånn undervannskamera, så da måtte vi teste det ut littBlogger kanskje mer om hva annet jeg har gjort hittil i ferien snart!

BURSDAGSKORT & TILDADUKKE

Lenge siden sist jeg har blogget, ja. Sier alltid at jeg skal skjerpe meg, men jeg tror nok det blir fler innlegg nå som det har blitt sommerferie!

Har laget et kort til Kristine, siden hun har bursdag i helga. Hun er i syden helt til den dagen hun har bursdag, så da får jeg krysse fingrene for at hun ikke ser det!Mormor'en til Sondre er kjempeflink til å sy, og her om dagen fikk jeg denne søte dukken som hun hadde laget til meg;17. MAI 2010

Gikk i tog for siste gang i år, litt trist egentlig.. Etter toget dro jeg og Sondre på 17. mai konsert med Tensing, og etter det så reiste vi til meg og spiste masse kaker og jordbær. Vi så også på barnetoget som går forbi huset mitt. Deretter dro vi hjem til Sondre for å spise middag, og avsluttet dagen med fyrverkeriet på Raufoss. Kjempe koselig dag!


GLADIATORSKO

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg mener om gladiatorsko, de er litt fine, men samtidig litt rare. Sier som den ene læreren min sa " det ligner litt på Jesus-sko", men her om dagen fant jeg et par på H&M til bare hundrelappen, så da bare måtte jeg kjøpe de. Er sikkert ikke verdens beste å gå i siden de var så billige, men kan jo kjøpe noen dyrere som er bedre hvis jeg bruker skoene mye!


99 ,- kr fra H&M.


Q: Hva synes du om gladiatorsko?

BILDER AV VERDENS BESTE TASSEN

Denne helga har gått skikkelig fort, men heldigvis har vi bare to skoledager så er det fri fra onsdag til mandag! Det blir skikkelig deilig med en liten "miniferie". På fredag var Sondre her, igår/idag sov jeg over hos Synniva sammen med Lise og istad var jeg hos Sondre en tur.

Tok noen bilder av Tassen på lørdag når vi var ute i finværet og koste oss i sola, men det var ikke bare lett å ta bilder av han. Tassen er utrolig utålmodig og ser helst alle andre veier enn inn i kameraet, men ting ble fort litt morsommere da jeg tok frem godbitene!FILMKVELD..

.. og overnatting hos Synniva idag sammen med Lise! Har tatt med filmen "Marley and me", og da blir hvertfall kvelden bra med en så søt film. Har på følelsen at dette her blir koselig!Noen som har sett filmen "Marley and me"?

HVOR OFTE, OG OM HVA?

Det er så mange som har mast i det siste på at jeg må starte å blogge igjen, men jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om, eller hva dere vil lese om. Jeg fikk en kommentar her om dagen hvor det stod "du lovte å blogge mer- nå som du har kjøpt ny pc og har bedre muligheter. Savner bloggingen din", og den personen har jo rett, fordi jeg lovte jo å blogge mer nå som jeg hadde fått meg ny pc!

Det jeg lurer på er hva vil dere at jeg skal blogge om? Om jeg skal blogge om alt mulig rart som jeg gjorde før, eller om det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? En annen ting jeg også har tenkt på; Jeg må jo slutte å blogge en dag, jeg kan jo ikke fortsette med å poste outfits når jeg er 40 liksom..Hva vil du at jeg skal blogge om, og hvor ofte?

BURSDAGEN TIL HELLE OG TORA

På lørdag var jeg og resten av jentene i bursdagen til Helle og Tora! Helle fikk foresten verdens fineste pute av meg og Kristine, og jeg er så misunnelig at jeg vurderer å kjøpe den selv. Burde nesten tatt bilde av den før jeg ga den bort så jeg kunne vist dere!

Må innrømme at jeg var ganske skeptisk til maten vi skulle spise, fylte paprikaer, men det var faktisk ganske godt! Jeg klarte også å ødelegge kjolen min, men bortsett fra det så hadde vi det topp!


PRØVEMUNTLIG

Vi har kommet opp i prøvemuntlig idag, og gjett hva jeg kom opp i? Det jeg hadde minst lyst til; norsk. Skal skrive om Knut Hamsun og nyromantikken, og selvfølgelig hadde jeg svineinfluensa når vi lærte om nettopp det.

Jeg fant foresten den sykt fine paraplyen i byen idag. Den var hvit med blonder og bare superduperultrahyper fin! MEN, den kostet 700 kr, litt dyrt for min lommebok tror jeg..


Resultat av hvor kjedelig Knut Hamsun faktisk er.

BLOMSTER-ØREDOBBER

For en stund tilbake fikk jeg 8 par blomster-øredobber fra "svigermor" Hilde. Jeg hadde på meg de hvite idag, og jeg synes alle sammen er kjempe søte!

Nå skal jeg ta med meg naturfagboka mi til sengs, så om jeg er heldig får jeg kanskje lært litt siste kunnskap om karbonkjemi før prøva imorgen.
Q: Hva synes du om øredobbene?

ATOMER, ALKANER OG DIAMANTER

Jeg er skikkelig glad i dag, enda det er mandag, prøvemuntlig denne uka og stor naturfagprøve imorgen. Er allerede lei karbonkjemi, enda jeg såvidt har begynt å lese. Har aldri synes kjemi, grunnstoffer og lignende har vært noe lett, så nå prøver jeg egentlig å finne på alt anna enn å lese til prøva! 

Vi fikk igjen engelsk tentamen idag, den engelsk tentamenen jeg følte det hadde gått så sykt dårlig med, så jeg ble utrolig glad da jeg fikk en 5'er! Fikk også 5'er på norsk tentamen (som jeg også følte at gikk veldig dårlig), så da ble jeg glad og håper bare på at det går like bra med matte og nynorsk!

Det har vært skikkelig fint vær den siste uka (hvis man ser bort ifra en bitteliten snø/haglstorm), så bakkene har endelig begynt å bli tomme for snø! Det er så herlig å kunne bruke tøysko igjen, og våkne opp med sol og blå himmel!


Det er foresten INGEN som ser at jeg har tatt bilde av meg selv med mobilen min,
fordi det er hvertfall IKKE skygge av den på den prikkete boka mi.

JIPPI, NY PC

Idag fikk jeg melding om at den nye pc'en min hadde ankommet postkontoret, så da var jeg ikke treig med å løpe ned på posthuset og hente den. Den andre jeg hadde kunne jeg ikke røre på engang, fordi skjermen var ødelagt, og den skrudde seg av hele tiden.

Det blir nok litt bedre blogging i tiden fremover når jeg har en ordentlig pc jeg kan blogge fra! Er skikkelig fornøyd med den dataen her, widescreen og greier.. Er en mørkeblå Acer Aspire 5738ZG, og jeg synes den virker veldig bra hittil ihvertfall!Nå skal jeg og Sondre spise sjokoladekake, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.Q: Hva slags pc har du?

SOMMERVESKE FRA ROXY

Jeg synes denne veska fra Roxy er så utrolig søt, men man får jo ikke kjøpt den i Norge da, selvfølgelig. Liker skikkelig godt det blomstrete mønsteret! Roxy har også foresten veldig mye fine klær og diverse tilbehør.Denne fra Accesorrize er også veldig søt da;Jeg bestilte meg ny pc på internett igår, så da blir det forhåpentligvis litt bedre blogging fremover når jeg får den! Den jeg har nå holder nesten på å dette i to, siden skjermen er ødelagt, så jeg kan ikke engang ta den med meg rundt fordi da detter det ut masse biter av skjermen!

PHOTOSHOOT

Har vært på "påskeferie" til Sondre i 4 dager, og på søndag gikk vi oss en tur og tok litt bilder. Har vært skikkelig fint vær idag og igår, men resten av påsken har det vært kjempe dårlig.Har blitt mest innekos, men jeg har kost meg masse uansett!


RYDDA PÅ ROMMET

Nå er jeg endelig ferdig med å rydde i klesskapet mitt pluss rommet mitt. Startet søndag for en uke siden, så ting tar sin tid.. Jeg har ikke akkuratt vært supereffektiv, også har jeg vært sjuk i flere dager, men nå er jeg heldigvis frisk igjen og det er ryddig her! Blir så deilig med påskeferie nå, bare slappe av og gjøre det man vil i litt over en uke!RYDDING I KLESSKAPET

Nå har jeg tatt ut alle klærne som er inne i klesskapet mitt, og har tenkt til å starte å rydde! Har så utrolig mye klær jeg aldri har brukt / nesten aldri har brukt / aldri bruker lenger! Blir så frustrert hver gang jeg kikker inn i klesskapet mitt og det er så rotete, så det trengs å rydde. Har bare tatt å lagt alle klærne på sofaen i kjellerstua så da er det bare å starte!
Q: Har du det ryddig i skapet ditt?

BANANYOUGHURT

Litago bananyoughurt er så god, minner meg skikkelig om barnehagen! Pappa kjøpte med mange istad når han var på butikken, nam. Den første youghurten jeg skulle spise smakte skikkelig rart, akkurat som de hadde glemt å ta i bananen eller noe! Smakte liksom ingenting, men heldigvis var de andre normale.. Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer, fordi frustrerte fruer starter!Synes du det er godt med bananyoughurt?

VINTERFERIEN 2010

Jeg har hatt det så utrolig mye å gjøre hele vinterferien, at jeg ikke har prioritert / hatt tid til å blogge. Dette blir en veldig oppsummering av det jeg har gjort, og jeg har nesten ikke tatt noen bilder, men bedre enn ingenting.

TIRSDAG:

På tirsdag gikk jeg, Sondre og Tassen 1 mil på ski. Hadde med oss varm kakao, rundstykker og kvikklunsj. Var strålende sol, og vi hadde det kjempe koselig på tur! Når vi kom hjem koste vi oss i onepiece'ne og lagde fløtegratinerte poteter og kylling, nam.


ONSDAG;

Jeg og Sondre stod opp kl 6 fordi vi skulle til Trysil å stå på slalom/snowboard. Var helt supert vær der, men utrolig sterk vind på toppen av bakken, så jeg ble iskald når jeg satt i stolheisen.
TORSDAG;

På torsdag dro jeg, Sondre, mamma og "svigermor" til Sverige på "Harrytur" til Charlottenberg. Fikk kjøpt masse smågodt og billig mat. Kjøpte meg også endel nye klær, og den beste Ben and Jerrys'en - Baked Alaska.
FREDAG;

På fredag så dro jeg og Sondre til farmor for å måke taket hennes, og det var litt av en jobb! Drev på i flere timer, men det ble bra tilslutt. Etterpå så dro vi hjem til Sondre og så på premieren av Norske Talenter.

LØRDAG;
 
Jeg og Sondre gikk rundt i pysjen til klokka var rundt 15, og han lagde foresten frokost til meg på senga! Nystekte rundstykker med pålegg formet som hjerter, kjempe søtt.

SØNDAG;

Idag har hele familien vært på Lillehammer å sett på hockeykamp. Siste kampen i serien i år, og broren min sitt lag, Lillehammer, fikk gull!


Bilde fra ifjor når Lillehammer fikk gullmedaljene sine.


Q: Hva gjorde du i vinterferien?

VERDENS BESTE SJOKOLADEKAKE

Nå sitter jeg å spiser verdens beste sjokoladekake, nemlig den mamma lager. Den er så utrolig god, at det nesten ikke er mulig. Til og med venninna mi som ikke liker sjokoladekake, liker sjokoladekaka til mamma.

Jeg spiste jo tross alt fisk og grønnsaker til kveldsmat også har jeg vært på trening, så da kunne jeg spise herligheten med god samvittighet! EDIT: Kan kanskje ikke ha så god samvittighet lenger etter å ha spist fire stykker? haha.

 


Q: Liker du sjokoladekake?

JUMPSUIT

Jeg har så sinnsykt lyst på denne jumpsuiten fra H&M, men selvfølgelig er de utsolgt for den i Norge. Jeg prøvde å bestille den fra Sverige, men det gikk ikke ann, fordi da måtte jeg være svensk. Jeg synes begge er veldig fine, men den i dongeristoff er favoritten!
Q: Hva synes du om jumpsuiten?

VIDREGÅENDE

Idag er det fristen for å søke på vidregående skole, så jeg søkte før idag! Var skikkelig usikker på hva jeg skulle søke, for jeg vil jo helst prøve alt, men tilslutt ble det;

1. Medier og Kommunikasjon - Gjøvik vgs
2. Design og Håndverk - Gjøvik vgs
3. Studiespesialisering - Gjøvik vgs
Q: Hva vil du gå/ hva går du på vidregående?

HOS KJÆRESTEN

Nå er jeg på besøk hos Sondre. Vi har bakt brownies idag som var kjempe gode. Etterpå skal vi ut å lage snøhule, for det er jo så masse snø her! Har foresten fått masse fint av "svigermor" idag, fordi hun har vært i USA, så kanskje jeg legger det ut senere på bloggen!


Du er herlig.

BURSDAGEN TIL SUN

Igår var jeg i bursdagen til Sunniva, og vi koste oss masse! Spiste god mat, skravla mye og spilte et kjempe morsomt spilt som heter "Alias"!


Sofie og Live


Kristine, Kristine og Meg


Kristine og Meg


Meg og Sunniva


Meg og Live


Charlotte, Live, Sunniva og meg


Meg, Sunniva og Live


Alias <3


Sofie og Charlotte


Sofie, Charlotte og Live


Helle


Meg, Sunniva og Helle


Charlotte og Live


Camilla og Thoy


Q: Har dere spilt alias før?

TUR

Nå har jeg vært på tur med Tassen, og jeg trodde nesten vi skulle snø ned. Det har ikke snødd så mye som det gjør idag på lenge! Tror nesten aldri det blir sommeren, så mye som det snør her..
Så stolt over å ha stjelt votten min..
Q: Snør det mye der du er idag?

VINTERFERIE

Når jeg våknet idag, vart jeg litt glad, for jeg kom på at det er jo vinterferie! En uke med fri skal bli skikkelig godt, hvertfall å sove litt lenger enn vanlig. Jeg og Tassen bare ligger å koser oss i senga, men vi skal snart ut å gå tur i snøværet da!
Q: Har du hatt, eller har du vinterferie?

BURSDAGS-OUTFIT

Nå skal jeg i bursdag til Thea og Tonje, noe som sikkert blir kjempe koselig! Kjolen jeg har på meg, som jeg kjøpte på Topshop i London, har blitt yndlingskjolen min, jeg bare elsker den!


FOREDRAG

Hei og hopp, så fort tiden går! Jeg hadde egentlig tenkt å blogge på mandag, men så fløy jo bare uken av gårde, hvertfall når jeg har så mye å gjøre hele tiden!

På mandag var jeg å holdt foredrag om bloggen min, hvorfor vi blogger, hvordan ungdommen bruker media, hvorfor vi tar så mye bilder osv. for Hedmark og Oppland fotoklubb. Var egentlig ikke nervøs, og tok det hele litt på sparket. Følte det ble endel babling, men ellers gikk det veldig bra!
Q: Hvorfor blogger du?

FLOWERED SUMMER SHOES


Jeg gleder meg til sommeren når jeg kan bruke disse skoene!

HELGETUR

Nå skal jeg reise på overnattingsbesøk til søskenbarnet mitt og familien hennes! Det blir kjempe koselig, for jeg pleier ikke å være der så ofte siden det er lite stykke unna der jeg bor. Dette blir nok en bra helg!
Q: Hva skal du i helga?

GINA TRICOT

Vet dere hva som står i avisa idag? Gjøvik skal få ginatricot på 300 kvadratmeter på CC til høsten! Det er jo litt bra, men samtidig litt kjedelig, for nå kommer jo nesten alle (hvertfall i starten) til å gå med gina tricot klær.

Jeg synes det er ganske mange fine klær på gina tricot, men samtidig like mange stygge. Men er man heldig kan man finne ganske mye fint der! Det som hvertfall er bra, er at det er veldig billig!
Q: Hva synes du om Gina Tricot?

SNEKKERBUKSE - HOT OR NOT?

Jeg synes egentlig snekkerbukse er ganske stilig hvis man klarer å kombinere det riktig. Kan bli ganske fint med en søt topp. Husker jeg hadde snekkerbukse når jeg var liten, og det var jo utrolig behagelig å ha på seg. Jeg har så utrolig lyst på en, så jeg håper butikkene får inn noen fine snart!
 Fant ingen fine bilder av noen med snekkerbukse på seg,
så da tok jeg noen fra filmen "mamma mia"!


Q: Synes du SNEKKERBUKSE er HOT or NOT?

BEN AND JERRYS

Nå sitter Tassen og jeg her å koser oss med ben and jerrys. Må være lov å være litt (veldig) usunn når man er syk. Har akkurat kommet ut av dusjen, og går rundt å daffer sminkeløs og med pysj, noe som er utrolig deilig og komfortabelt.


Tror hvertfall Tassen har veldig lyst på is! 

FRUSTRERTE FRUER

Nå er jeg så utrolig ladd for at frustrerte fruer skal starte! Jeg pleier vanligvis ikke å se på tv, men frustrerte fruer er noe jeg virkelig må ha med meg og et av tirsdagens høydepunkt. Sitter helt klistra foran tv'en, og er helt i min egen verden i hver eneste episode!

 


Q: Hva synes du om frustrerte fruer? Ser du på det?

VEKKEKLOKKE

Denne vekkeklokka har jeg ønsket meg skikkelig lenge! Har bare sett den i lyseblå, også hadde jeg egentlig lyst på rosa. Men når jeg fant den beige i en butikk i Trondheim så bare måtte jeg ha den, for den var jo enda finere! Det er en skikkelig gammeldags og høy vekkelyd på den, så jeg blir hvertfall våken når den ringer!
Q: Hva slags vekkeklokke har du?

SPREK UNGDOM

Ordtaket sier jo "ut på tur, aldri sur", så idag spente både jeg og Sondre på oss skiene og gikk oss en tur på 15 km i lysløypene oppe ved han! Vi var jo litt spreke, men etterpå så spiste vi kvikklunsj, smågodt og potetgull (hysj hysj..).


hits