Frkhanne


Anbefaling

10 "UKJENTE" BLOGGER

Etter at jeg la ut innlegg om at jeg ville lese nye blogger igår fikk jeg 62 kommentarer med forslag til blogger jeg kunne lese. Har sittet en laaaaang stund å lest blogger nå og har tilslutt funnet meg 10 favoritter som ikke er toppbloggere.

Noen av bloggene har kommentert her og det var derfor jeg fant dem, mens andre fant jeg via andre bloggere. Det jeg synes alle disse bloggerne har tilfelles er at de tar kjempe fine bilder, har et ryddig og fint design, og at de skriver på en bra måte uten mye skrivefeil. 

Trykk på bildet av de forskjellige bloggene for å komme til deres blogg!

Også til slutt Linn som jeg møtte på språkreisen til California i sommer: 

Leser du noen av disse bloggene? 

VALENTINSGAVER TIL HAN

TOPP 10 IPHONESPILL

Templerun (gratis) Et spill hvor hovedmålet ditt er å overleve fra hindrene som dukker opp. Man må hoppe over ting, dukke, svinge og samle mynter for å få best mulig high-score. Supermorsomt og min absolutte favoritt for tiden. 

Sunday lawn (7 kr) Et gressklipperspill hvor hovedmålet er å samle mest mulig poeng ved å ikke klippe gresset to ganger på samme sted og unngå pinnsvin og sinte hunder. 

Doodle jump (7 kr) Spillet går ut på å hoppe på små plattformer for å komme seg høyest mulig. For å unngå å falle ned må man passe seg for sorte hull, romvesner osv.  

Heads will roll (7 kr) Litt det samme som Doodle jump, men her skal du komme deg nedover i stedet for oppover. Bruk bomber, få ekstra baller og klokker for å overleve lenger. 

Fruit ninja (7 kr) Kutt frukt før de faller ned og unngå å treffe bomber. Kutt flere frukt i samme slengen for å få ekstra poeng. Kjempe morsomt å spille online sammen med noen.101 games (gratis) Skikkelig godt tidsfordriv hvis du kjeder deg. Masse småspill hvor du må tjene poeng, og etterhvert som du har samlet flere poeng åpner du nye spill. 

Wordfeud (gratis) Det samme som brettspillet Scrabble hvor målet er å samle mest mulig poeng ved å skrive ord med bokstaver du har blitt tildelt. 

Tiny wings (7 kr) Samle mest mulig mynter og kom deg lengst mulig ved å fly og falle ned i "daler" for å få ekstra fart. 

Luxor (gratis) Et spill hvor du skal få tre like farger ved siden av hverandre for å skyte de vekk. Skyt vekk hele raden av farger før den forsvinner. 

Unblock me (7 kr) Skikkelig "hjernetrim". Skyv på trefargede blokker for å få ut den røde blokken av spillet. 

 

Spiller du noen av disse spillene? Hva er ditt favorittspill? 

ELEKTRISK HÅR?

Nå om vinteren sliter jeg ganske mye med at jeg får elektrisk hår når jeg bruker ullklær, boblejakker og slik så derfor spurte jeg frisøren min om hun visste om noe mot elektrisk hår.

Hun anbefalte denne "kremen" som jeg skulle ta i håret mitt når det var håndkletørt. Det har fungert supert og jeg har ikke hatt elektrisk hår etter at jeg begynte å bruke denne.

Håret blir også veldig mykt av å bruke denne så jeg er veldig fornøyd! Den kostet rundt 200 kr, men var verdt pengene!INSTAGRAM

Noe jeg har begynt å bruke ganske mye i det siste er Instagram! Instagram er en genial app for iphone omtrent som twitter hvor du kan følge andre og legge ut bilder av det du driver med. Man kan også kommentere og like bildene. Det er veldig lett å oppdatere der fordi man bare knipser et bilde med iphonekameraet, evt redigerer det inne på appen og så legger det ut.

Jeg har begynt å oppdatere der ganske ofte i det siste så hvis dere vil følge meg hadde jeg blitt veldig glad! Det er bare å søke på navnet mitt Hanne Kjølvang så finner dere meg eller søke på brukernavnet mitt hannekjolvang. Du kan også følge meg / se på brukeren min via nettet på http://statigr.am/hannekjolvang.

Her er de 9 siste bildene jeg la ut på instagram;

Har du instagram? Hva kaller du deg på instagram? 

GAVETIPS

Laget en artikkel der jeg har utplassering for en god stund siden, men siden det er så aktuelt med gavetips om dagen tenkte jeg at jeg kunne legge den ut her!

NYRYDDA ROM

Har fått rydda på rommet idag, noe som virkelig trengtes siden det ikke så ut her! Er så godt nå som det er ryddig og rent, også skal det bli så godt å legge seg i rent sengetøy!

HONNINGMELK

Vet dere hva som er utrolig godt? Honningmelk. Jeg drakk det hele tiden når jeg var liten, for jeg likte ikke kakao. Det er veldig lett å lage, og du trenger bare melk og honning! Ta en kopp som tåler microbølgeovn og fyll den med melk (ikke microbølgeovnen altså, men koppen). Melken varmes på sterkeste varme i litt over 2 minutter, men den siste tiden må du passe på så det ikke koker over. Ta oppi litt honning (jeg bruker 2 tskjeer og synes den blir passe sterk da), rør rundt og vips så har du en deilig kopp med honningmelk!

img6592

Q: Har du smakt honningmelk før?

LESEHEST

Jeg er fortsatt syk, så hva passer vel ikke bedre enn å lese en fin bok? Akkurat nå om dagen går det i "Takk for alle minnene" av Cecilia Ahern. Til å bare være 29 år har hun skrevet utrolig mye bra, har faktisk lest alle bøkene hennes! Hun har også skrevet "Der regnbuen ender", "Om du kunne se meg nå" og "P.S. I love you" som det også er laget film av. Gleder meg som en liten unge til hennes neste bok  "Gaven" som kommer ut til høsten igjen. Jeg anbefaler Cecilia Ahern på det sterkeste, og bøkene passer for alle fra min alder og oppover.

hannepanne

MmMMmMmm... Mormor har bakt boller til meg, deilig.
img6523

Q: Noen som aner hvor utrykket lesehest kommer fra?
Q: Har du lest noe av Cecilia Ahern eller sett filmen "P.S. I love you?

HVA SKAL MAN GJØRE NÅR MAN ER SYK?

♥ Ha ditt eget hjemmespa. Ta et boblebad, plei deg selv med ansiktsmaske, smør deg inn med body lotion og lakk neglene i en fresh farge. Hjelper alltid på humøret, og man føler seg mye bedre etterpå!

♥ Hekle eller strikk en lue eller et pannebånd. Da slipper du kanskje å bli syk neste gang, eller du har en fin gave å gi bort til noen som du er glad i.

♥ Rediger designet på bloggen din. Dette pleier som regel å ta litt tid, og når ellers er det man har så mye tid som når man er syk? Du kan jo også se på, lese og kommentere andres blogger.
 
♥ Se på koselige filmer. Hvis du hadde videokamera når du var liten, er det jo også veldig morsomt å se på "hjemmefilmer" fra den tiden.

♥ Lag dine egne smykker og klær. Da får du garantert noe i klesskapet som ingen andre har fra før.

♥ Les en fin bok, pakk deg inn under et pledd, fyr på peisen og drikk kakao til det tyter ut igjennom øra.

♥ Finn frem igjen alle gamle fotoalbum, og drøm deg tilbake til den tiden du trodde på julenissen. Hvis du fortsatt tror på julenissen, eller bare håper på å få noe fint, skriv en ønskeliste på hva du ønsker deg til jul.

♥ Rydd i skuffer og skap. Blir jo fint etterpå, dessuten får du gjort noe nyttig. Hvis du orker er det jo også altid noe lekser man kunne ha gjort.

♥ Lage julegaver, julekort og merkelapper til å sette på pakker. De fleste setter veldig stor pris på noe hjemmelaget hvis du har lagt litt arbeid i det.

♥ Spill "gammeldagse" brettspill, yatzy eller ha spørrekonkurranse med familien. Alltid like koselig og morsomt.

♥ Hold kontakten med vennene dine på fjesboka, nettby, msn osv. Skriv også til noen du ikke har snakket med på lenge!


og du kan jo også høre på denne søte sangen


spise deilige kremtopper, men styr deg, en hel boks gjør deg bare kvalm
kremtopperhaha

eller du besøke disse bloggene som kom med mange av tipsene;

emiliebb.blogg.no
engveien.blogg.no
ingrrrid.blogg.no
ritaskosekrok.blogg.no
lineballerina.blogg.no

Verdens beste kakao

Visste dere at de har verdens beste kakao på Chaplin i byen?
Herligheten koster 29 ,- kr med krem, og er uuuutrolig god. Nam.

kakaonamm

ANBEFALING


haiir copy

yhst77063679085794207494493311 Når jeg var hos frisøren idag, fikk jeg en anbefaling om at jeg burde prøve KMS dry wax til 169,- kr. Den funker utrolig bra. Er som en hårspray, bare at det er voks på flaske. Håret blir ikke fett eller noe av den, og det sitter i utrolig lenge! Du bare sprayer på også rufser du det til så mye du vil ha det. Det går også ann å få det enda mer rufsete enn det jeg har tatt bilde av over her, men jeg synes det blir litt mye.Synes ikke det er så kult å se ut som jeg akkurat har stått opp, men alle har jo hver sin smak.. 
 
 

Hanne's Mattips - Brunost toast

Du trenger:
Brunost
Rundstykke
Toastjern

Slik gjør du:
 1. Sett i toastjernet så det blir varmt
2. Del rundstykket i to deler og legg på brunost mellom
3. Legg rundstykket i toastjernet og ta det ut når osten er smeltet

Høres kanskje litt rart ut med brunost toast, men det er kjempe godt og ikke minst kjempe lett å lage! Man kan også bruke vanlige brødskiver, men jeg synes det er best med rundstykke.Legger ut et ordentlig bilde neste gang jeg lager brunost toast.

Ben and Jerry's, try one!

Denne isen er så sykt god. Smakte den for første gang når jeg var i Kypros, men da kjøpte vi den i sjokolade. Igår når jeg, Sondre og familien hans var i Sverige fant vi den i en vaniljevariant og den var enda bedre. Det er den beste isen jeg har smakt før, vaniljeis med marsmallows og hvite sjokoladeisbjørner, naaaaam. Overskuddet fra denne isen går til å redde isbjørnene på Alaska. Dårlig kvalitet på bildene, men det er tatt med mobilkamera.

dsc00187

dsc00185

Noen som vet hvor man får kjøpt Ben and Jerry's i Norge?
hits