Frkhanne


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Hva gjør du på fritida?
På fritida spiller jeg piano, synger i kor, trener på treningssenter, jobber på en barneklesbutikk, finner på ting med venner og Sondre!

Er det gøy på medier og kommunikasjon?
Jeg synes mye av det på medier og kommunikasjon er gøy, men til tider kan det også være litt kjedelig! Jeg synes ikke foto og video er så veldig gøy, men liker mest et fag som heter grafisk som går ut på å designe reklameplakater, sette opp aviser osv. 

Her er en reklame plakat som jeg lagde på skolen i fjor som jeg ble veldig fornøyd med:


Hva skal du gjøre når du blir ferdig med vgs?
Til høsten så har jeg planer om å ta 3. året på vgs på en linje som heter mediedesign. Det er en yrkesrettet linje, så er jeg heldig kan jeg få jobb når jeg er ferdig med å gå der! Hvis jeg ikke får det vil jeg nok studere videre innen media eller kanskje utdanne meg som lærer! 

Når begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge 23. juli 2008, men jeg har hatt veldig mange pauser innimellom der, så jeg har ikke blogget aktivt i 3 år. 

Hvorfor begynte du å blogge igjen?
Jeg begynte å blogge igjen fordi jeg fikk en del kommentarer på at jeg burde begynne å blogge igjen, også er det veldig gøy å se tilbake på når man blir eldre! 

Hvem er din beste venn?
Jeg har ikke en bestevenn, men jeg er veldig god venn med Kristine, Kaja, Perri og Kjersti! Jeg ble også veldig god venn med Rebekka på språkreisen, men vi har bare vært med hverandre en gang etter vi kom hjem fordi vi bor så langt unna hverandre! Men vi snakker masse på facebook da! 

Savner du California?
Ja, jeg savner det kjempe masse! Jeg ville dratt tilbake når som helst fordi det var så utrolig gøy å være der! Hvordan selve landet var, alle vennene jeg fikk der og hvor hyggelige alle amerikanere er! 


Alle de norske som var i California untatt en gruppe! 

Savner du å være med meg?
Ja, jeg savner å være med deg Rebekka! Håper vi ses igjen snart! 

Vet du at jeg elsker bloggen din?
Ja, Rebekka, du har sagt det sånn 100 ganger, men takk igjen! Haha..

Yndlingsprogram på tv?
Må nok bli frustrerte fruer, men har ikke fulgt med så veldig mye de siste sesongene.

Yndlingssang?
Home av Michael Bublè må nok være den sangen som er yndlingssangen min! Har hørt på den daglig i over et halvt år nå, og går aldri lei! 

Hvilke blogger leser du fast?
Jeg leser ganske mange blogger, men de jeg er innom oftest er andreabadendyck, Ingrrrid, kristinaandersen, LinnIsabel og Rebekka

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge fordi jeg synes det virket veldig artig, også leste jeg på den tiden IdaWulff sin blogg og jeg synes hu var veldig kul så da ville jeg også blogge! 

Kan du svare på video?
Hehe, NEI!!!

Hvordan sminke bruker du?
Til vanlig bruker jeg bare mascara. 

Hva liker du best å gå i?
Kjole eller en søt bluse!

Hvordan musikk hører du helst på?
Jeg hører på det meste alle andre hører på, men jeg er mest glad i rolig musikk.

Hva er den beste bloggen du har lest?
Det er litt vanskelig å si egentlig, det er så mange flinke bloggere!

Hva er den beste filmen du har sett, og hva handler den om?
Jeg synes "my sisters keeper" er veldig søt og fin. Den handler om 13 år gamle Anna som saksøker sine foreldre for medisinsk frigjøring fordi de tvinger henne til å donere en nyre til søsteren Kate som er døende av leukemi. 

Hvordan var språkreisen?
Ubeskrivelig! Er veldig vanskelig å si hvordan språkreisen var, fordi jeg tror det er noe man må oppleve selv for å skjønne hvor bra det er! Vi hadde det gøy i tre uker til ende, det var bare så utrolig morsomt! Alle opplevelsene og venne man fikk var utrolig! Og det å oppleve USA var noe helt eget ved seg selv! Anbefaler alle som kan reise på språkreise å gjøre det! 

2 kommentarer

Rebekka

29.10.2011 kl.17:31

uff blir flau over spørsmåla mine asså! haha

Linn Isabel

01.11.2011 kl.20:13

bra svart, Hanne!:D likte plakaten din sykt godt!! du er veldig flink i grafisk <3 hihi

Skriv en ny kommentar

hits