Frkhanne


ROMJULSKONKURRANSE

Jeg har hatt bloggen min siden 23. juni ifjor så jeg synes det virkelig var på tide med en konkurranse! Det dere kan vinne er fem forskjellige ansiktsmasker og et armbånd som jeg har laget selv. Armbåndet har jeg laget av noe som heter "fimo-leire" som man steker i ovnen, så det er jeg som har laget perlene og hjertet! Det eneste dere trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen èn kommentar hvor dere skriver hva det fineste dere fikk til jul var og hvorfor du har lyst til å vinne. Det er maks lov å delta 10 ganger, og det blir tilfeldig trekning. Konkurransen avsluttes på nyttårsaften.


121 kommentarer

Marthe Vitsø Løken

26.12.2009 kl.17:48

Det fineste jeg fikk til jul var støvlettene fra kjæresten min. Åh, han har et hjerte av gull :))

Jeg har lyst til å vinne fordi jeg aldri har vunnet en eneste konkurranse her på blogg.no! Dessuten så det armbåndet utrolig søtt ut!

INGRRRID

26.12.2009 kl.17:49

Jeg fikk kamera, og det ble jeg mest glad for. I tillegg til noen supersøte øredobber fra kjæresten min.

Jeg har lyst til å vinne fordi jeg elsker ansiktsmasker, og jeg synes armbåndet er helt utrolig fint! Misunnelig! Jeg ville gjerne gått med det, om jeg fikk muligheten! Og ansiktsmaskene hadde jo vært supre i bruk på en jentekveld og liknende:D Lykke til, alle, jeg krysser fingrene mine!:D

MargunnSTRAND.

26.12.2009 kl.17:54

det fineste jeg fikk til jul var all ørepynteten og smykkene. men ble veldig glad for mobilen jeg fikk da :p

jeg har veldig lyst til å vinne, fordi det er veldig sjeldent jeg vinner. og jeg er veldig glad i ansiktsmasker og alt man kan bruke til å pynte seg med. :D
Det fineste jeg fikk var en genser og en cardigan :)

Men jeg elsket jo alle gavene, men det var liksom de jeg brukte mest. Pluss at jeg ELSKET ALLE PENGENE JEG FIKK

Ann-Louise

26.12.2009 kl.18:01

Den fineste gaven var fra mamma og pappa ; en bibel, tunika og øredobber!

Jeg har veldig lyst til og vinne, har aldri vunnet på slike konkuranser. Også elsker jeg armbånd, spesielt slike som er selvlaget!

Håper du får en flott kveld videre :)

Mina

26.12.2009 kl.18:06

I år så fikk jeg ting som jeg virkelig ønsket meg, jeg ble virkelig glad for å få to bøker, en som heter Pictures av Tim Walker og The Tenn Vogue Hand Book :D

Jeg har veldig lyst å vinn, fordi jeg kommer fra en ulykke familie, som ikke vinner så mye akkuat, og kanskje jeg kunne være den ene personen som skilte seg ut !

Fin blogg forresten :D
det fineste jeg fikk til jul var hårfarge! :- D fordi jeg virkelig trenger å farge håret mitt nå. asap.

jeg har lyst å vinne konkurransen fordi jeg digger å ta ansiktsmasker, men gjør det nesten aldri. + det armbåndet var supersøtt! god jul (:

mathildeskogly

26.12.2009 kl.18:14

Jeg fikk Boomblaster av mamma og pappa, noe jeg ble utrolig glad for! Jeg har hatt lyst på en slik en kjempelenge, og nå fikk jeg det endelig!! Nå kan jeg "pump up the party" med gode venner som gjør tidene enda mer minneverdige! Jeg skulle gjerne vunnet konkurransen for de ansiktsmaskene fristet noe utrolig! Det er så deilig å bruke slike, for man føler seg så frisk og fin etterpå! Og det armbåndet var jo nydelig :)

ha en fin kveld!

Camilla

26.12.2009 kl.18:14

Hei :)

Jeg skal ha BLOGG VS BLOGG på bloggen min!

Meld deg på om du vil :D

Tina Døsvik Toset

26.12.2009 kl.18:15

Pen blogg du har, liker designet ditt! Har spørrerunde på bloggen min akkurat nå, hadde satt veldig stor pris på om du har stillt meg nokon spørsmål. Svarer på videoblogg om ein liten stund

Beste eg fekk var real uggs i fargen svart ;D

Mari

26.12.2009 kl.18:16

Det fineste jeg fikk var dyne og pute. Jeg har hatt den samme gamle dyna og de gamle putene fra jeg var tre år, tror jeg, og de var brukt fra før da og. Dyna varma ikke i det hele tatt, og putene var helt håpløse, men nå fikk jeg en varm dyne og en herlig, myk pute.

Jeg synes smykket var kjempefint, og synes hjemmelaget er mye bedre enn kjøpt. Du er flink til å lage ting! (ikke et forsøk på smisk, men det er noe jeg aldri har fått sagt, haha)

mathilde høyem

26.12.2009 kl.18:16

Det fineste jeg fikk til jul var ett formjern fra HH simonsen. Lager dødsfine krøller, og man kan gjøre masse forskjellig med det.

Jeg vil vinne fordi jeg elsker ansiktsmasker, og fordi jeg digger hjemmelagde ting! Hvertfall armebånd, smykker osv. Det var kjempe fint, og jeg elsker rosa!

Dessuten har du dødsfint design på bloggen :- )

Ane

26.12.2009 kl.18:17

det fineste var nok et armbånd jeg fikk av tanten min :-)

Margit

26.12.2009 kl.18:17

Det fineste jeg fikk til jul var Ekte diamant kjede og øredobber fra kjeresten min.

Jeg vil vinne fordi jeg har brukt for ansiks maske :p

Milla

26.12.2009 kl.18:18

Fineste julegaven jeg fikk var av kjæresten min :) Hvitt gull smykke, med diamant hjerte! Det matcher hjerte diamant ringen jeg fikk forrige julaften! Han er så flink, han velger ting jeg lett kunne valgt selv. Jeg stoler veldig på smaken hans, han kjenner meg ut og inn! Kunne tenke meg å vinne denne flotte premien, litt pleie til huden er utrolig deilig i denne kulden:) armbåndet var nydelig! utrolig fint men ting man lager selv:)

Lilli

26.12.2009 kl.18:19

Det fineste,å se på i allefall, må være Hello Kitty bamsene mine :D

Linda Dieseth

26.12.2009 kl.18:20

Det beste jeg fikk i julegave var nok Clinique sminke og renseprodukter huden min er ikke alltid slik jeg vil! og derfor hadde det vært bra med ansiktsmasker :D

Hummingbird

26.12.2009 kl.18:21

Det fineste jeg fikk var The Lord of the Rings Triology, special edition med Editors cut. :D Og stativ til kamera mitt.

Vil gjerne vinne, det er alltid fint med ansiktsmasker og det er noe jeg har bruk for hele tiden^^ Godt å pleie huden slik at den ikke blir ødelagt i vinterkulden. Armbåndet var kjempefint forresten, jeg pleide å lage små kaker til Barbie før med Fimo xD

Silje Nathalie

26.12.2009 kl.18:22

Min fineste gave i år, må nesten være pengene jeg fikk av mamma og pappa fordi jeg skal på tur i januar. De ga meg penger til jul, så jeg slapp å spare alt selv :-)

Jeg har lyst til å vinne fordi jeg likte armbåndet :) Og dessuten , ansiktsmaske kommer godt med! :-) begynner å få litt uren hud igjen :(

Lise Skjevik

26.12.2009 kl.18:22

Det beste jeg fikk til jul var Green Day-boka mi med 4 DVD'er :-)

maja

26.12.2009 kl.18:24

det fineste jeg fikk var nytt klesskap og jeg vil vinne fordi armbåndet var sykt fint :-)

juliemariemyrland<3

26.12.2009 kl.18:31

Den fineste gaven fikk jeg av bestefar, det var den nye bølgetanga jeg har ønsket meg Meeega lenge! <3

kine

26.12.2009 kl.18:32

fin blogg :)

ta en titt innom kinelang.blogg.no

Gry malin.

26.12.2009 kl.18:32

Den fineste gaven jeg fikk var av min datter. Jeg fikk et gulsmykke med et bilde av meg og henne inni.Liksom støpt inni smykket.

Det var nydelig <3

EMILIE WAALER

26.12.2009 kl.18:32

Den gaven jeg er mest fornøyd med denne julen er et smykke jeg fikk av mamma. Det er et gullkjede, med et kors. I love it.

Jeg vil vinne fordi armbåndet var veldig fint, og fordi det var "hjemmeaget". Ansiktsmasker har jeg også bruk for, for å si det sånn. Huden min kunne trengt både det ene og det andre. :D

miaa

26.12.2009 kl.18:33

Det fineste jeg fikk var heltdress og skalla <3

Jeg vil vinne fordi jeg trenger ansiktsmasker og har aldri vert med i en konkuranse før :- )

EMILIE WAALER

26.12.2009 kl.18:34

Den gaven jeg er mest fornøyd med denne julen er et smykke jeg fikk av mamma. Det er et gullkjede, med et kors. I love it.

Jeg vil vinne fordi armbåndet var veldig fint, og fordi det var "hjemmeaget". Ansiktsmasker har jeg også bruk for, for å si det sånn. Huden min kunne trengt både det ene og det andre.

Johanna

26.12.2009 kl.18:34

Den fineste gaven jeg fikk var en mobil fra mamma og pappa og en sånn hodemassasje ting fra en i klassa :)

Line

26.12.2009 kl.18:36

Det fineste jeg fikk til jul er missing link alværsjakk og varmeruller.

Jeg vil vinne forde jeg syns det armbåndet var kjempesøtt og det passer perfekt til en kjole jeg har, og annsiktsmasker har man alltid bruk for, spesielt nå når huden begynner bli urein etter all den feite julematen og snopet.

Hannae.

26.12.2009 kl.18:42

Det fineste jeg fikk til jul var først og fremst at broren min kom hjem og at hele familien fikk spise og tilbringe tid sammen, for første gang siden sommerferien. Slikt er utrolig godt og den beste gaven jeg kunne fått.

Jeg vil vinne fordi jeg mener det ikke skader å delta på en slik konkurranse, hvor alle har like stor mulighet til å vinne. Premiene var også veldig fine, og er slikt en har bruk for og liker.

<3 Selinaa

26.12.2009 kl.18:43

Det fineste jeg fikk til jul, var et nytt kamera som jeg virkelig hadde bruk for.

Men jeg kjenner en jente som fikk fadderbarn til jul, og hadde jeg fått det, hadde det definitivt vært den beste av alle julegavene.

Grunnen til at jeg vil vinne dette, er fordi huden min sikler etter ansiktsmasker. Alle jeg har brukt er fra H&M. De er helt okei, men jeg trenger noe litt bedre. De du deler ut til vinneren her, så veldig gode ut. Dessuten likte jeg armbåndet utrolig godt! Jeg elsker lillarosa, så jeg har mye som passer til det.

Forresten så var bloggen din veldig fin :-)

thihi, ta konktakt om jeg vinner! <3

<3 Selinaa

26.12.2009 kl.18:45

Må man skrive forskjellige ting hver gang man deltar? :-)

Det fineste jeg fikk til jul, var et nytt kamera som jeg virkelig hadde bruk for.

Men jeg kjenner en jente som fikk fadderbarn til jul, og hadde jeg fått det, hadde det definitivt vært den beste av alle julegavene.

Grunnen til at jeg vil vinne dette, er fordi huden min sikler etter ansiktsmasker. Alle jeg har brukt er fra H&M. De er helt okei, men jeg trenger noe litt bedre. De du deler ut til vinneren her, så veldig gode ut. Dessuten likte jeg armbåndet utrolig godt! Jeg elsker lillarosa, så jeg har mye som passer til det.

Forresten så var bloggen din veldig fin :-)

thihi, ta konktakt om jeg vinner! <3

<3 Selinaa

26.12.2009 kl.18:45

Det fineste jeg fikk til jul, var et nytt kamera som jeg virkelig hadde bruk for.

Men jeg kjenner en jente som fikk fadderbarn til jul, og hadde jeg fått det, hadde det definitivt vært den beste av alle julegavene.

Grunnen til at jeg vil vinne dette, er fordi huden min sikler etter ansiktsmasker. Alle jeg har brukt er fra H&M. De er helt okei, men jeg trenger noe litt bedre. De du deler ut til vinneren her, så veldig gode ut. Dessuten likte jeg armbåndet utrolig godt! Jeg elsker lillarosa, så jeg har mye som passer til det.

Forresten så var bloggen din veldig fin :-)

thihi, ta konktakt om jeg vinner! <3

Vilde

26.12.2009 kl.18:48

Det fineste jeg fikk var rosa rettetang : )

Har lyst til å vinne fordi det armbåndet var utrolig pent! :)

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.18:57

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på.

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to! :)

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:00

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på.

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to!

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:00

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på.

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to! :D

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:01

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på.

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to! <3

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:01

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på.!

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to! :)

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:02

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på.

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to. <3

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:02

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på :)

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to! <3

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:03

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på..

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to! :)

Charlotte Rødland

26.12.2009 kl.19:04

Jeg fikk en OnePiece til jul, det var den tingen jeg satte mest pris på!

Hvorfor jeg gjerne vil vinne er fordi huden min ser ikke ut for tiden, og den hadde jammen trengt ei ansiktsmaske eller to.. <3

Silje

26.12.2009 kl.19:12

Det fineste jeg fikk var en Ipod Touch :-)

Jeg vil gjerne vinne, for det hadde vært fint med ansiktsmasker til en jentekveld med venninene mine og armbåndet var bare nydelig! :-)

j0hanna (:

26.12.2009 kl.19:29

Min fineste julegave i år er et helt nydelig fleecepels-pledd. Selvfølgelig ikke ekte pels. Men det er det nydeligste jeg har kjent.

Jeg vil gjerne vinne fordi armbåndet er kjempefint, og huden min trenger behandling.

j0hanna (:

26.12.2009 kl.19:29

Min fineste julegave i år er et helt nydelig fleecepels-pledd. Selvfølgelig ikke ekte pels. Men det er det nydeligste jeg har kjent.

Jeg vil gjerne vinne fordi armbåndet er kjempefint, og huden min trenger behandling ..

j0hanna (:

26.12.2009 kl.19:30

Min fineste julegave i år er et helt nydelig fleecepels-pledd. Selvfølgelig ikke ekte pels. Men det er det nydeligste jeg har kjent, og jeg har det med meg overalt i huset.

Jeg vil gjerne vinne fordi armbåndet er kjempefint, og huden min trenger behandling ...

Sissel Lian

26.12.2009 kl.19:33

Det beste jeg fikk var penger, for ka kan jeg kjøpe meg HVA SOM HELST!

Jeg bør vinne forde jeg har tørr og urenset hud< 3

Sondre

26.12.2009 kl.19:34

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <3

<3 LAVA

26.12.2009 kl.19:37

digger designet ditt, elsker headeren din.

du har sykt fin stil + i love all your dresses ! :D

jeg fikk en liten sjokolade og noen gyselige øredobber til jul.

im sooo lucky .. :S

jeg kunne ha skrevet driiit mye om hvorfor jeg vil vinne, men grunnen er enkel: jeg har aldri vunnet en konkurranse før og jeg har kjempe lyst til å vinne fordi jeg har egentlig aldri prøvd en ansiktsmaske.. :P

Emilie

26.12.2009 kl.20:53

Det fineste jeg fikk var wesc genseren min!

Det er vel fordi at jeg alldri har vunnet en konkuranse før

saracornejo

26.12.2009 kl.20:55

Noe jeg ble utrolig glad for var Ipod touch og speilrefleks. MEN, den fineste sånn bokstavelig talt var scrap albummet jeg fikk av bestevenninna mi. Der det var mange bilder av oss fra forskjellig tid og steder i tillegg lå det 9 brev der det stod masse fint!

Grunnen til at jeg vil vinne er at jeg aldri har vunnet en konk før. Haha, har ikke meldt meg på noen mange heller da, men.. OG jeg elsker hudrens og armbåndet ditt!! stoortsmil

Emilie

26.12.2009 kl.20:55

Det fineste jeg fikk var wesc genseren min!

Det er vel fordi at jeg alldri har vunnet en konkuranse før.

Emilie

26.12.2009 kl.20:55

Det fineste jeg fikk var wesc genseren min!

Det er vel fordi at jeg alldri har vunnet en konkuranse før :)

JANINE

26.12.2009 kl.20:59

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul :)

JANINE

26.12.2009 kl.20:59

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul :))

JANINE

26.12.2009 kl.21:00

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul !:)

JANINE

26.12.2009 kl.21:00

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul :D

Marthe

26.12.2009 kl.21:00

Det fineste jeg fikk til jul var et bilde jeg fikk av venninnen min, fordi det var skikkelig koselig å få noe som noen har lagt jobb i og laget selv!:)

Jeg vil vinne denne konkuransen fordi jeg har aldri vunnet en eneste konkuranse! Og armbåndet du har laget er veeeldig fint + at jeg liker ansiktsmasker:D

JANINE

26.12.2009 kl.21:00

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul :).

JANINE

26.12.2009 kl.21:01

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul:D

JANINE

26.12.2009 kl.21:02

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul!! :)

JANINE

26.12.2009 kl.21:02

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul :)))

JANINE

26.12.2009 kl.21:03

jeg fikk en gitar og en deilig kosedress! :)
Jeg har så lyst til å vinne fordi jeg synes armbåndet var utrolig fint og søtt + at jeg elsker alle slaks armbånd! Jeg har så utrolig tørr og urenset hud og trenger derfor virkelig ansiktmasker + at jeg digger ansiktsmasker! Kan ikke få nok av det :)
god jul : :)

Andrea Marian

26.12.2009 kl.21:05

Den fineste gaven jeg fikk var en ferietur til Thailand. Gleder meg så utrolig mye.

Jeg har lyst til å vinne, fordi jeg elsker ansiktmasker. Og fordi jeg aldri har vunnet en konkurranse før.

Sondre

26.12.2009 kl.21:42

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <3

CRAZY

26.12.2009 kl.21:55

det fineste jeg fikk tror jeg var kjolen min :)

jeg har lyst å vinne fordi armbåndet var veldig fint, og jeg elsker ansiktsmasker !

DNY

26.12.2009 kl.22:18

Så søt outfit :-)

<3 TONJE

26.12.2009 kl.22:21

Det fineste jeg fikk til jul var et speilreflekskamera :D

Har lyst å vinne fordi for det første er det jo gøy å vinne i konkurranser, men man får jo heller aldri nok av armbånd eller ansiktsmasker :)

Sondre

26.12.2009 kl.23:07

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <3

Marlene Sabine

26.12.2009 kl.23:29

det fineste jeg fikk var et smykke av min kjære far som jeg ikke bor med , som jeg har kranglet mye med rett før jul.

Da fikk jeg et stort hjerte smykke av ham å sølv , tror jeg.

Det står bakpå ; when you wear this think of me .

høres kansje litt kjæreste - aktig ut , men vi kjenner hverandre ikke så godt , men er allikevell vedlig veldig glad i hverandre

Sondre

26.12.2009 kl.23:36

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <3

Julie L

27.12.2009 kl.00:19

Jeg fikk så mye fint til jul, og klarer da ikke velge ut en ting jeg ble mest glad for:)

Jeg burde vinne fordi:

Det hadde jo alltid vært gøy å vinne en konkurranse ettersom jeg aldri har gjort det før, og fordi jeg har lyst til å rense huden min skikkelig en dag og da hadde det vært praktisk med ansiktsmasker:)

ingrid

27.12.2009 kl.00:26

det fineste jeg fikk var nok gaven fra broren min.

han hadde, i stedet for å gi meg en gave, satt inn/gitt gavepengene til foreningen for opplæring av minehunder. jeg er utrolig glad i hunder, og synes dette var veldig fint for da er jeg med på å bidra til at flere og flere miner forsvinner :-)

ingrid

27.12.2009 kl.00:27

noe av det fineste jeg fikk var nok bagen jeg fikk av farmor.

den har plass til alt, og jeg elsker den!!!<3

Marianne

27.12.2009 kl.00:34

sv: tusen takk for kommentar! :)

Det var veldig koselig, men ganske så kaldt også :p

Ja, er så deilig med snø i jula =)

Fin blogg du har!

Ronja

27.12.2009 kl.00:38

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:39

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:39

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:40

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:40

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:41

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:41

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:41

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:44

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Ronja

27.12.2009 kl.00:44

Jeg fikk en Mac til jul :D Fantastisk siden jeg holder masse på meg bilder og slikt!

Men det som gjorde mest inntrykk på meg var min yngste bror Cedriks gave til meg. Han hadde fått med seg hvilken te jeg likte, og kjøpt to pakker av den te-en og en tekopp til meg. Han er 9 år!

Jeg vil vinne fordi jeg ikke eier èt armbånd, og ditt var nydelig! Og fordi huden min er veldig uren og jeg kan trenge ALT som kan hjelpe :P

Vicce <3

27.12.2009 kl.00:53

Det fineste jeg fik til jul var et fotoalbum av veninna mi med alt det vi har gjort sammen ! Fikk nesten tårer i øynene da jeg åpnet opp gaven !

Jeg har lyst til å vinne det supersøte armbåndet + ansiktsmaskene ! <3 det armbåndet var super nydelig ! Du er god ! :) jeg har aldri vunnet en konkurranse så det ville vært gøy ! <3

Kattungen

27.12.2009 kl.01:10

Det beste jeg fikk var et speilreflekskamera, mamma og pappa skjulte det godt men det var sånn jaaasåå..

Jeg vil vinne fordi jeg aldri vinner, da mener jeg aldri... Og huden min kan skremme bort alt som lever..

Kattungen

27.12.2009 kl.01:11

Det beste jeg fikk var et speilreflekskamera, mamma og pappa skjulte det godt men det var sånn jaaasåå..

Jeg vil vinne fordi jeg aldri vinner, da mener jeg aldri... Og huden min kan skremme bort alt som lever...

Sondre

27.12.2009 kl.01:16

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <3

Helene Valle Jetne

27.12.2009 kl.01:53

Jeg fikk en bamse av kjæresten min, og som han hadde sprayet parfymen sin på. så når jeg ikke er med han, eller jeg rett og slett bare savner han så kan jeg lukte på bamsen, så virker det som om han er her allikevell.

Jeg vil bare vinne fordi jeg syns armbåndet var skikkelig fint :)

Celine

27.12.2009 kl.02:10

jeg fikk et speilreflekskamera, og ble kjempeglad for det! :)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagede ting!

Celine

27.12.2009 kl.02:11

jeg fikk et speilreflekskamera, og ble kjempeglad for det! :)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagede ting!!

Celine

27.12.2009 kl.02:12

jeg fikk et speilreflekskamera, ble kjempeglad for det! :)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagede ting!!

Celine

27.12.2009 kl.02:12

jeg fikk et speilreflekskamera, ble kjempeglad for det! =)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagede ting!!

Celine

27.12.2009 kl.02:13

jeg fikk et speilreflekskamera, ble kjempeglad for det! =)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagde ting!!

Celine

27.12.2009 kl.02:25

jeg fikk et speilreflekskamera, ble kjempeglad for det! :)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagde ting!!

Celine

27.12.2009 kl.02:25

jeg fikk et speilreflekskamera, ble kjempeglad for det :)

har lyst å vinne fordi jeg aldri vinner konkurranser, og elsker ansiktsmasker! hadde blitt utrolig glad om jeg vant! =) armbåndet var nydelig forresten, jeg elsker hjemmelagde ting!!

Sondre

27.12.2009 kl.02:26

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <33

Sondre

27.12.2009 kl.02:27

Fineste jeg fikk til jul var et hjemmestrikka skjerf av kjæresten min :D

Jeg burde vinne fordi du er så utrolig glad i meg:D og hvis jeg vinner har du lovet meg film istede :D:D <333

STINE NORMANN

27.12.2009 kl.02:37

så fin header! :)

<3 Jennifer

27.12.2009 kl.02:38

Tusen takk for kommenataren din på bloggen min!

Og den fineste gaven jeg fikk var mini pc'en som jeg nå bruker, men jeg fikk også fargelinser og parfyme av kjæresten min, han er jo nydelig!

Jeg hadde blitt veldig glad om jeg hadde vunnet denne konkurransen, jeg er egentlig den som aldri gidder å melde meg på konkurranser, men akuratt nå virker det artig! Så hadde blitt veldig overrasket om jeg hadde vunnet + pluss at huden min kunne gjerne trengt ansiktsmaske! :-D

Annika Amundsen

27.12.2009 kl.11:58

Den julegaven jeg er mest fornøyd med er kanskje det kamera jeg fikk,

eller den parfymen jeg fikk av kjæresten :- D jeg er hvertfall veldig

førnøyd med de tingene der:-))

Jeg har veldig lyst til å vinne fordi jeg aldri vinner på ting, og jeg har veldig lyst på et nytt armebånd og en ansiktsmaske. Det er to ting jeg er veldig glad i også :- )

Haha, jeg tror jeg er den personen som er mest uflaks når det gjelder sånne trekkinger, menmen. Jeg prøver meg for det vettu! :- )

Ha en god jul videre, hanne :- D og godt nytt år!

Vanja Birkelid

27.12.2009 kl.13:02

sv: Ja, skjønner ikkje koffor folk klaga på den :o

Kan jo bli litt kjedelig, men er litt kos og da :) Og om kjæresten din skal vere med blir det sikkert ikkje så gale ;) Ha en fin dag :)

therese

27.12.2009 kl.13:06

jeg fikk stylingset og iPod og det har jeg ønsket meg lenge, så det var den fineste

gaven jeg fikk :)

jeg vil vinne siden jeg har aldri vinne en konkurranse på blogg og det er sjelden jeg

vinner utenom blogg å :)

Elise

27.12.2009 kl.13:13

Den fineste gaven jeg fikk var 2 kosedresser. De er så herlige å ha på seg når du ikke orker og ha på deg noe spesielt som foreksempel stramme bukser.

Jeg vil vinne fordi jeg har aldri vunnet noe konkurranse før på blogg.
Det fineste jeg fikk til jul var Bergans dun jakke ifra pappa :D

malin

27.12.2009 kl.13:26

det fineste jeg fikk til jul var one piece, jeg går i den vær morgenen siden jul nå , og jeg bare elsker den ! lettere sagt, jeg 'bor' i den, og jeg er kjempe glad for at jeg fikk den !

jeg vil vinne, fordi jeg har så utrolig lyst. Og det armbånde var jo kjempe fint ! kankje ikke dette var en god grunn, men men .

✝ Lizzie ✝

27.12.2009 kl.13:36

SV: http://www.thesims3.com/exchange :)

Helene & Christine - Forlovet

27.12.2009 kl.14:17

er fast leser (:

hva syns du om vår? : D

Sunniva

27.12.2009 kl.16:06

Jeg fikk Jimmy choo fuskepelsvest og Jimmy choo øredobber, som mammaen min sto i kø i 3 timer for å få tak i! Jeg strålte av lykke!

Men den beste var at jeg fikk en liten hundehvalp, en liten gordon setter!

Jeg har utrolig lyst å vinne, jeg vinner aldri noe så det hadde vært utrolig gøy å vinne! Jeg vet det er en dårlig grunn, men det hadde bare vært veldig kjekt å vinne noe så fint :)

Sunniva

27.12.2009 kl.16:07

Jeg fikk Jimmy choo fuskepelsvest og Jimmy choo øredobber, som mammaen min sto i kø i 3 timer for å få tak i! Jeg strålte av lykke!

Men den beste var at jeg fikk en liten hundehvalp, en liten gordon setter!

Jeg har utrolig lyst å vinne, jeg vinner aldri noe så det hadde vært utrolig gøy å vinne! Jeg vet det er en dårlig grunn, men det hadde bare vært veldig kjekt å vinne noe så fint :)

Mika Josefine

27.12.2009 kl.19:43

Jeg fikk veldig mye fint i gave. Jeg kunne godt skrevet at det fineste jeg fikk var en splitter ny HTC Tattoo, men det var den jo ikke. Det var kanskje den fineste materialistisk, og som kostet mest, men ikke den jeg vil huske om mange, mange år. Nei, det fineste jeg fikk var en engel og et kort. På engelen står det "daughter", og da er det ikke vanskelig å gjette hvem jeg fikk den av, nemlig min mor og far. Telefonen min vil dø ut lenge før engelen, og jeg vil alltid ha minnene fra den. Engelen har allerede fått en plass for seg selv i hyllen, og der vil den stå, helt til jeg føler for å gi den ifra meg til mine neste. Det er ikke alltid de store, dyre og nyttige tingene man blir mest glad for. Iallefall ikke jeg.

Lilli

28.12.2009 kl.16:46

#2 - Fineste,Hellokitty bamse :)

Smail

29.12.2009 kl.12:30

Det fineste jeg fikk til jul var en "hjemmelaget" dvd jeg fikk fra en barndomsvenninne. Videoen var av oss når vi var små og det var utrolig koslig å se den. Den bringte fram så mangen gamle og gode minner. Minner jeg aldri kommer til å glemme nå!:) Jeg har sett dvd`en opp til 6-7 ganger nå, og jeg smiler like mye hver gang jeg ser den. Jeg fikk også ting som ny mobil, klær osv, men alikevell er det "barndomsgaven" jeg fikk som jeg alltid kommer til å sette mest pris på. For meg er ikke de fineste gavene dyre, materialistiske, store osv, men de fineste gavene er de som bringer fram ekte smil og minner.

Jeg har lyst å vinne fordi annsiktsmaskene passer så fint nå som det er juleferie og jeg har tenkt å ha en dag der jeg kan ha et lite hjemmespa og kose meg skikkelig. Altså en litt "glad i meg selv dag." Armbåndet har jeg virkelig lyst på selv, men vist jeg hadde vunnet det hadde jeg gitt det som en gave til mitt kjære søskenbarn på 10 år som har det litt vanskelig for tiden.

Idaa ♥

29.12.2009 kl.13:04

den fineste gaven jeg fikk til jul, var vel Ipod-touch og alle vennegavene jeg fikk <3

Jeg har lyst til å vinne ansiktmasker fordi det passer kjempebra nå som det er juleferie, og da kan jeg bare slappe av med ansiktmaske og kakao, tenk hvor deilig det blir?

Og jeg har lyst til å vinne armbåndet fordi jeg nesten ikke har armbånd, og det armbåndet var så fint, det ville jeg likt å gå med :)

KARINA TORRES

29.12.2009 kl.14:02

Det fineste jeg fikk til jul var en sånn logitech ting som man har ipoden oppi med høytalere. Og vennegavene, ble kjempe glad for alle sammen!

Jeg har lyst til å vinne fordi annsiktsmaske er noe jeg tar en gang i blandt, og da er det greit å ha noen til overs ! Og armbåndet var kjempe søtt :)

silje victoria

29.12.2009 kl.20:08

hm, det fineste jeg fikk. Vanskelig spørsmål egentlig siden jeg fikk så mye fint. De må enten bli den nye Blu-ray spilleren min fordi jeg elsker å kose meg med en film. Men så fikk jeg jo også en plakat i fra New Moon og en bok om Robert Pattinson og en bok om lagingen av filmen Twilight. Greier ikke å bestemme meg for hva jeg likte best. :)

Jeg har veldig lyst til å vinne siden jeg elsker ansiktsmasker, men jeg husker aldri å kjøpe noen til meg selv. Hadde vært fint å hatt noen ansiktsmasker som jeg kunne skjemme meg selv bort med. Også var armbåndet så utrolig søtt! Jeg har så lyst på det.

- Du er utrolig flink til å lage armbånd, jeg hadde ikke fått til å lage et så fint armbånd.

Så, håper jeg vinner da :)

Har aldri vunnet noen konkurranser før. Synes det er på tide å vinne noen nå snart. :D

Lilli

29.12.2009 kl.23:29

#3 - Fortsatt Hello Kitty bamsene mine :)

Jenni

30.12.2009 kl.23:16

hmm, det fineste jeg fikk var et hjemmelaget kort :) det er så koselig å få<3

Lilli

30.12.2009 kl.23:26

# 4 - Fortsatt Hello Kitty bamsene mine :)

Skriv en ny kommentar

hits