Frkhanne


Min mening - ordene " elsker deg "

Dato : 7 . desember
Antall dager til jul : 17
I julekalenderen : Haribo cola flasker og filmen The truth about cats & dogs
Dagens tema : Venner som sier elsker deg til hverandre

For det første , elsker deg er ett ord du ikke skal bruke om du ikke mener det. Det er utrolig mange som sier elsker deg til kjæresten sin bare noen timer etter de har blitt sammen,det blir helt feil. Jeg synes ordet elsker deg blir helt feil brukt, særlig blandt fjortiser på nettby osv. Hvis man har vært venner hele livet og den personen er nesten like mye verdt som ett familiemedlem synes jeg det er greit å si jeg elsker deg , men ikke i overdrevet form dvs. bruke det hele tiden på msn, meldinger osv. Men det finnes også de som bytter bestevenn hele tiden, har ny annahver uke, og elsker den ene og så den andre, det synes jeg blir veldig feil. Jeg synes altså det er greit å si jeg elsker deg til venner som du har hatt veldig lenge og som betyr utrolig mye for deg, men ikke de som du bare er litt venn med.

Hva synes du om å si jeg elsker deg til vennene dine ?

Jeg skal skrive et innlegg om nm senere , men er utrolig trøtt nå.

13 kommentarer

Zølvi

07.12.2008 kl.21:45

Hei i kvelden:)Vil du lese mer om hår & vinne hårprodukter?http://www.salongen.blogg.no

K

07.12.2008 kl.21:58

Enig. Jeg elsker deg har fått helt feil betydning. litt ødelagt egentlig..

Marianne

07.12.2008 kl.21:59

Jeg synes ikke man skal si elsker deg til venner. Klart man er glad i dem, og klart dem betyr mye for oss. Men ordet ELSKER er faktiks ikke bare et vanlig ord man kan bruke når som helst. Når man sier elsker deg til hvem som helst, som venner osv, blir det ikke brukt seriøst, og da vil det ikke bli seriøst senere i livet heller. Om man får en kjæreste, burde man ikke si elsker deg til han heller! Ikke før det har gått lang tid, og man virkelig FØLER at man elsker gutten. For meg er ELSKE et utrolig sterkt ord jeg har begynt å bruke veldig sjeldent, faktisk aldri. Jeg mener det forbinder kjærlighet og forelskelse, og det er vel kun en gutt i ens liv, er du ikke enig?

Malin

07.12.2008 kl.22:31

Jeg syns faktisk man kan si elsker deg til venner, men selvfølgelig til en viss grad. Om det er en du har kjent i mange år, og forsatt har like god kontakt med vedkommende og at du selvsagt elsker personen fordi du ikke kunne forestilt deg hverdagen uten denne personen. Da er det ok.

Ida Cesilie

07.12.2008 kl.23:29

ordene "elsker deg" blir så utrolig fort brukt opp. sier man det til kjæresten dag1,kommer det antagligvis til å bli brukt opp veldig fort.Jeg synes det er ok at man sier det til venner når de virkelig trenger å høre at noen bryr seg, og er glad i dem.Men om det blir sånn "Hei, skjer? Elsker deg" blir det for dumt. :p

jusse

08.12.2008 kl.00:10

Altså, ordet "elsker deg", når man bruker det, så er det jo selvfølgelig kun personen som sier det, som kan si noe på om man føler for å si det eller ikke, det er helt individuelt! Men man greier jo å se på forskjell på når noen virkelig elsker hverandre og ikke. Ta for eksempel broren min, som går i 5. klasse. Han har en kjæreste, som han "elsker". Det er bare bullshit, det sier seg selv! Men om jeg har en kjempegod venninne, så vet jo kun jeg om jeg elsker henne eller ikke. Og om jeg elsker henne, så sier jeg til henne at jeg gjør det. Jeg syns det er helt greit å si det til hvem man vil, så lenge man mener det!

Noelie

08.12.2008 kl.00:15

Jeg er enig med deg :)

Kristine AGA

08.12.2008 kl.09:57

bestevenner er greit, men mellom overfladiske venner er det tragisk. Noen du ikke har kjent i et år engang.

Isabell

08.12.2008 kl.11:10

eg syns det er greit å si til bestevennnen sin viss man mener det. Eg kan si helt ærlig at eg elsker bestevennen min. Hun har liksom vært der hele livet mitt. Eg sier jo ikke ofte at eg elsker hun men eg gjør det og når eg sier det så er det ikke bullshit. Men å si det til en gutt er litt merkomplisert syns eg. Det er liksom ikke noe å si til kjæresten din første dagen at du elsker han, så blir det bare falskt.

Johanne

08.12.2008 kl.16:09

Enig med Isabell.jeg elsker besteveninna mi,

Marita

08.12.2008 kl.19:18

jeg sier jeg elsker deg, til dem jeg elsker. så enkelt er det.

Silje :-)

08.12.2008 kl.20:02

Jeg er helt hundreprosent enig i at ordene " elsker deg"blir brukt alt for mye og til feile ting.Jeg synes heller man bør spare på de ordene sånn at når man først sier det til kjæresten sin, så mener man det :-) Å det samme gjelder venner egentlig, man bør ikke si dettil alle som man er venner med liksom, men noen er jo heltklart bedre venner enn andre og de som betyr mest synes jeg man kan si det til

(-:

Johnny D.

09.12.2008 kl.13:21

For ikke å SNAKKE om en and...

Skriv en ny kommentar

hits