Frkhanne


Min mening - Silikon pupper

Dato : 1. desember
Antall dager til jul : 23
I kalenderen : Minnie Mouse sokker , 2 melkesjokolader og flakslodd
Dagens tema : Silikon pupper
Jeg har delte meninger om silikon pupper, det finnes jo alltid to sider av en sak. Jeg synes det er helt greit med folk som er helt flate som tar silikon. Hadde jeg vært helt flat selv så ville jeg følt meg som en mann, og jeg ville aldri gått med trange klær. Jeg synes de som er helt flate har en veldig god grunn til å ta silikon. Det er også noen som har ferdig utvokste pupper som det er veldig stor forskjell på størrelsen, det er helt greit for de menneskene å ta silikon. Jeg synes ikke det er greit å ta silikon i puppene sine når man har store nok fra før bare for å tro man skal bli så deilig. Jeg synes heller ikke det er greit å ta silikon i puppene som Lene gjorde bare for å få oppmerksomhet og bli " kjendis ". Det er jo alltid også en risiko ved å operere inn noe i kroppen sin , og angrer man seg senere og vil ta det ut, så er det ganske sannsynelig at man får hengepupper , noe som ikke er så veldig pent , særlig ikke hvis man er ung og gjerne viser litt.

Jeg vil kalle årets " kalender " min mening og det er fordi det er akkurat min mening. Så hvis dere andre mener noe annet så bare skriv det i kommentar feltet , men det skal ganske mye til for å overbevise meg til å ha en annen mening. Jeg vil også si at hvis det er noen som føler seg hengt ut eller noe i innleggene så har jeg ikke prøvd på å henge ut noen , jeg sier bare min mening.

Hva synes du om silikon ?

11 kommentarer

signelian

01.12.2008 kl.21:00

Jeg er helt enig med deg :) Selv om silikon bør være noe man bestemmer selv.

stinem

01.12.2008 kl.21:36

enig med deg!syns du skriver skikkelig bra innlegg hele tiden jeg :-)

Stine :3

01.12.2008 kl.21:40

Enig :) Men selv om jeg er ganske flat selv, ville jeg aldri tatt silikon :p Da vil jeg heller bare leve med det, selv om jeg ikke er fornøyd med det.Men det er nok sikkert noen som hadde gjort det, da :) Det blir bare teit når de som allerede har store tar silikon for å få oppmerksomhet og bli deilige, som du sier, da blir man vel egentlig sett på som litt dum, sånn som Lene A. blei.. :p

Marita

02.12.2008 kl.13:25

om man er helt flat bør man heller ikke ta det, men vente til man har fått barn, f\da er man jo antakelig ikke så "flat" lenger... ellers enig;)

kristine

02.12.2008 kl.14:46

du er tagget ;)jeg synes det er fint :)

skal selv ha det når jeg blir atten :)

Lise

02.12.2008 kl.16:49

Jeg vil også ha silikon

Marius Myrmel

02.12.2008 kl.18:39

Sillikon eller ikke sillikon. Who cares? Det er jo mer til damer enn pupper. Du har skikkelig gode innlegg ja, og du er søt.- en ny leser i dag.

WILLY :)

02.12.2008 kl.19:33

Jeg synes ikke det er så bra å ta silikon!Man burde ta det hvis man trenger det!Ikke får å få puppene større ;ssSkjønner ikke vitsen ..

My Confessions

02.12.2008 kl.19:59

Svar: Ja, det så jeg på tv for noen dager siden! :) Men det er sikkert mange som ikke lager salat til pizzaen, og da er det jo ikke så bra om man spiser det veldig ofte:) Men man kan jo også lage hjemmelaget pizza med grovere bunn, da blir det jo enda bedre:):)hmm.. silikon for være opp til den enkelte, så lenge man ikke får altfor store, sånn at det ser unaturlig ut.. Men etter en fødsel, eller om man har veldig ujevn størrelse, så skjønner jeg godt at noen gjør det..

Saraoktave

03.12.2008 kl.22:15

det er faktisk ganske farlig;Oog uannsett bør man være fornøyd med hvordan man ser ut, ingen bestemer hvordan man skal se ut. verken meg, deg motemagasiner ol. :)men jeg forstår om noen har et utrolig dårlig selvbilde, og at hvis man tar silikon vil gjøre det bedre. jeg tror egentlig dte ikke gjør det :S

Mari

19.12.2008 kl.15:57

oyy, du fikk mye i kalenderen! ;O

Skriv en ny kommentar

hits