Frkhanne


Min mening - Silikon pupper

Dato : 1. desember
Antall dager til jul : 23
I kalenderen : Minnie Mouse sokker , 2 melkesjokolader og flakslodd
Dagens tema : Silikon pupper
Jeg har delte meninger om silikon pupper, det finnes jo alltid to sider av en sak. Jeg synes det er helt greit med folk som er helt flate som tar silikon. Hadde jeg vært helt flat selv så ville jeg følt meg som en mann, og jeg ville aldri gått med trange klær. Jeg synes de som er helt flate har en veldig god grunn til å ta silikon. Det er også noen som har ferdig utvokste pupper som det er veldig stor forskjell på på størrelsen, det er helt greit for de menneskene også å ta silikon. Jeg synes ikke det er greit å ta silikon i puppene sine når man har store nok fra før bare for å tro man skal bli så deilig. Jeg synes heller ikke det er greit å ta silikon i puppene som Lene gjorde bare for å få oppmerksomhet og bli " kjendis ". Det er jo alltid også en risiko ved å operere inn noe i kroppen sin , og angrer man seg senere og vil ta det ut, så er det ganske sannsynelig at man får hengepupper , noe som ikke er så veldig pent , særlig ikke hvis man er ung og gjerne viser litt.

Jeg vil kalle årets " kalender " min mening og det er fordi det er akkurat min mening. Så hvis dere andre mener noe annet så bare skriv det i kommentar feltet , men det skal ganske mye til for å overbevise meg til å ha en annen mening. Jeg vil også si at hvis det er noen som føler seg hengt ut eller noe i inneleggene så har jeg ikke prøvd på å henge ut noen , jeg sier bare min mening.

Hva synes du om silikon ?

3 kommentarer

Katarina

01.12.2008 kl.21:08

jeg er helt enig med deg ;o

Frida Elvira

01.12.2008 kl.21:12

Jeg syns det er forståelig at folk som nesten ikke har pupper når de er ferdig utvokst tar silikon, men da mener jeg en eller to strl større enn de har fra før, og ikke megastore, som bare ser helt utrolig unaturlig ut til kroppen.. Alle har komplekser, og det er forståelig at folk vil gjøre noe med det om de får mindre selvtillit pga små pupper.

Elisabeth

02.12.2008 kl.10:11

Helt greit om man tar det av enkelte grunner, om man har dårlig selvtillit pga små pupper og tar det for sin egen del så syns jeg det er greit! :)

Skriv en ny kommentar

hits