Frkhanne


Dritt hus

På skolen idag hadde vi basketball i gymmen , noe jeg ikke er så flink til akkurat. Jeg , Tora og Helle var på lag mot tre gutter , men de var jo så flinke da så vi tapte. De rundspilte oss. Jeg har aldri vært god i basket og jeg skjønner omtrent ingen regler, men jeg scorte to mål da. Etter skolen var jeg med Maren hjem fordi vi måtte gjøre ferdig engelsk fordypningsprosjekt. Vi har hatt lang tid på oss , men har aldri gjort noe så vi brukte tre timer eller noe på det idag. Vi har skrivd om blogging , men jeg tror ikke læreren kommer til og skjønne så mye av det vi sier siden hun er sikkert ikke helt inne i " blogg verdenen ".

Når jeg kom hjem fra Maren idag så hadde det vært noen folk fra Jotun maling å sett på huset vårt og hadde da funnet ut at de folkene som hadde malt for oss ikke hadde gjort det riktig så all malinga flasser av. Så nå må vi skrape av all malinga og male på nytt. Pluss at de folka har klart og lage en sprekk i peisen vår, ript opp tapeten og lagt listene feil. " Bra " jobba må jeg si ! Jeg og mamma er så lei nå at vi snart flytter ut til en leilighet til huset vårt er ferdig.

Jeg har begynt å skrive sjeldnere og lengere innlegg. Vet ikke om du har merka det jeg. Hvis jeg skal ha sånne lange så blir det vel ca ett om dagen eller så kan jeg ha kanskje ett - tre korte innlegg omdagen.

Vil dere ha korte eller lange innlegg ?

7 kommentarer

Dzenana-Dzenanah.blogg.no

21.10.2008 kl.21:33

Tre korte om dagen ? :) Føler liksom at jeg blir mer oppdatert da ? ;)

Janne

21.10.2008 kl.21:52

basket er gøy:Der ikke flink i det, men kjempe gøy !

siljetherese

21.10.2008 kl.22:15

du hadde sinnsykt kul layout + header : ) !1

SiljeEH

21.10.2008 kl.23:08

Samme for meg om du tar lange eller korte, jeg leser den for det!:)Hihi, btw; Headeren din er kjempefiiin:D

Maren Hagen

22.10.2008 kl.00:40

unnskyld hanne men,CREDS TIL MEG FOR DESIGN !! : D

: D

: D

Hanne

22.10.2008 kl.06:48

MARENHAGEN: Hadde tenkt å skrive om at du hadde lagd designet i neste innlegg :-p siden jeg hadde så mye på det innlegget her.

Amalie

22.10.2008 kl.12:32

Sykt, sykt fin blogg du hadde! (;

Skriv en ny kommentar

hits