Frkhanne


Vill ha dig i mörket hos mig

Endelig er båten vår , Tøffen ferdig . Jeg , pappa og Sindre var og så på den idag . Det blir koselig og kunne dra på båttur . Båten står på en henger på bildet under , men den står på en båtplass nå .


bten

Vi var også i byen idag , jeg kjøpte meg en hvit shorts og grønne fotballstrømper . Også så jeg en skikkelig fin Kari Traa flecegenser , men jeg prøvde den ikke fordi menn har jo ikke tålmodighet til og vente på noe sånnt . Hvertfall ikke de mennene jeg lever i hus med . Vi dro også på elkjøp en tur for og se på Ipod fordi den gamle ble borte på skolen , men de hadde nesten ingen der nå , men jeg fant en skikkelig kul data som jeg har skrivd om i innlegget under. Vi var også på den nye Ica butikken , den var egentlig ganske stor . Også har vi vært hos mormor og bestefar en tur fordi mormor hadde bakt skolebrød , nam nam . Jeg hjalp også pappa med og finne seg nye klær på dressmann idag , de klærne var faktisk ganske fine . Nå sitter jeg bare og slasker i liverpooldrakta mi og spiser sur supermix fra brynild .

Hva er yndlingsgodteriet ditt ?


Fant dette søte diktet og måtte bare dele det med dere;

He give her twelve roses. Eleven real and one fake and said " I would love you until the last rose die "

3 kommentarer

Kenny

23.08.2008 kl.23:20

yndlings godter? Hmm.. Smågodt, vist det er lov å si det :D

Andréa

24.08.2008 kl.00:21

Ostepop ftw :D

Rosafrosk

24.08.2008 kl.13:46

Så heldig du er som har båt :D Hmm...vet ikke hva favorittgodteriet mitt er... Varierer, men kommer alltid tilbake til sjokolade da :P Veldig søtt dikt forresten (L)

Skriv en ny kommentar

hits