Frkhanne


klær på hund ?

Før jeg fikk min amerikanske cocker spaniel synes jeg det var teit og at det så rart ut med klær på hund, men nå skjønner jeg det egentlig godt. Min hund har ett dekken som han må bruke om vinteren fordi han fryser hele tiden , en refleks han må bruke når det er mørkt ute fordi han er helt svart , en rødregnfrakk han må bruke når det er vått eller regner ute ellers så tar det nesten en hel dag før han tørker og han har også en redningsvest han må bruke når han kjører båt. Jeg synes det er riktig at hunden min bruker klær så lenge han trenger det og synes det er ok og ha på seg. Det jeg derimot ikke liker er når kjendisene har på hundene sine joggedresser, kjoler, hatter osv.
hundeklr


hva synes dere om dette ?

6 kommentarer

Thea

12.08.2008 kl.21:29

Jeg har aldri likt at folk putter klær på hundene sine, jeg har alltid trodd at det hemmet hundens bevegelsesevne. Men hvis hunden selv synes det er ok selv og liker det er det greit. Jeg tror ikke den stakkars hunden til Paris hilton har så mye annet valg en å hoppe i den rosa joggedressen nei.

maren helene

12.08.2008 kl.22:29

jeg syntes det er søtt med gensere osv jeg : )

Julie

13.08.2008 kl.10:05

Hadde en kat som likte å gå i dokkekjoler =D Men hunden min har nesten de samme antrekkene som du beskriver og han trenger dem.

Jeanette

13.08.2008 kl.14:14

Jeg liker ikke klær på dyr. MEN, hvis de trenger det, slik som din hund gjør, så synes jeg det er greit. Men å putte på dem ballerinaskjørt o.l. slik som kjendisene gjør, synes jeg bare er unødvendig :)

Lise

13.08.2008 kl.18:12

hunden vår har en kjole han bruker når vi skal i bursdag. haha, men det er veldig skjeldent. også har han en jakke om vinteren siden han fryser, en når han går turer og en sånn genser han nesten aldri bruker. :)

Gry

23.09.2011 kl.16:27

Hei, den hettegenseren der var knalltøff, hvor har du kjøpt/bestilt den fra?

/Gry

Skriv en ny kommentar

hits